Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adidas?<#fejvakaras>
Tyler1
Igazából már tök mindegy ki jön, csak jöjjön

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy
Higgyétek el nagyon kellet ő nekünk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Ilyen védőnk még úgysem volt...

contraste
Mi bajod Costaval?😄 Digi "szakertok" is megmondtak, hogy Jose valszeg nem az eszeert vette😄D

ain't got no history

attiGT
Most hogy így belegondolok, illetve videó nézések után az jön le, hogy egy szívből focizó srác, aki mindent belead és a rosszfiús külső jót tehet a csapatnak, mert túl sok a szépfiú nálunk. Kell egy ilyen Rojo forma az olyan mocsadékok ellen, mint costa pl..

Darthmushroom
két poszton is bevethető ballábas védő, ami a 3 védős rendszerbe elég jól jön ha középen játszik.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HunnernesKonge
Rojo érkezése nem mozgatott meg, de Nani elment. Így már biztos vagyok benne, hogy meglesz a top4 <#idiota>
attiGT
Én vagyok az egyetlen aki nem izgult fel ennyire ettől az igazolástól? Csak egy agyontetovált 0nal tűnik, nem is hallottam még róla

Darthmushroom
Rojo megvan 😊 7,2m fontot írnak, úgy nézz ki a hisztije megtette a hatását mert kb. a feléért jött mint amennyit pletykálták. Ráadásul sikerült Nanit is rájuk sózni ami külön öröm, bárcsak kölcsön ment.

attiGT
2 éve evertontól vereséget szenvedtünk az első meccsen, azt a szezont 13 ponttal nyertük meg a shitty előtt. van benne valami D:

rooney8
minden kezdet nehéz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

contraste
Még nem működik LvG rendszere, de ezekkel a játékosokkal nehezen fog. Ne értsetek félre, nem szarok a játékosok, csak nem biztos, h mind jó erre a 3-5-2-re. Lassúnak tűnik az egész

ain't got no history

Tyler1
Hát 45 perc alapján eddig ott folytatjuk, ahol tavaly abba hagytuk. Bár szerintem nincs más csapat, aki ennyi sérüléssel kezdi a szezont, ehhez hozzájön most Lingard sérülése is 20 perc után, de ennél azért többet vártam. Ráadásul ez a Swansea is negyedgőzzel megy csak.

Tyler1
Shaw 1 hónapra off, jól kezdődik 😊

HRC Dodi
Kicsit még szerkesztek majd a topikon! Megcsinálom a képet is, addig remélem megfelel! Ha vannak ötletek, továbbra is PÜ-ben várom őket! <#wink>

rooney8
😊)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
Rooney az új CSK, helyettes meg Fletcher.

Darthmushroom
Januzaj Giggs legendás 11s mezét kapta idén! Így a 7s mezünk még mi mindig kiadó. Elméletileg a boltokba már mondták is a vásárlóknak h várjanak a Januzaj mezekkel, ne vegyék 44ssel.

MR ME
sztem ha Van Gaal összeszedi a csapatot, simán bajnok esélyesek lehetünk....
de azt biztosnak tartom h az első 3ba benneleszünk, a tavalyi évet meg hagyjuk....
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2014.08.12. 17:01:29

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
"Ha nem érkezik két vagy három új játékos a következő hetekben, nem hiszem, hogy reális bajnoki címről beszélni – mondta Neville. – Igaz, az nagy előny a manchesteriek számára, hogy amint a Liverpoolnak tavaly, most nekik lesznek szabad heteik. Van Gaalnak megvan az önbizalma hozzá, hogy azt gondolja, van esély megszerezni a bajnoki trófeát. A Manchester United menedzsereként nem mondhatsz mást, mint hogy ez a cél.”

GARY NEVILLE TIPPJE A TOP 4-RE
1. Chelsea
2. Manchester City
3. Manchester United
4. Arsenal

Tyler1

Jim Morrison
5 már nem ment mi?: (
:c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Darthmushroom
Manchester Senior Cup:
Manchester City U21 1 - 4 Manchester United U21

Wilson laza 4 gól, hihetetlen a srác.

Tyler1
Vidal saga közben véget ért, már a Juventus és a United oldaláról is cáfolták korábban az előrehaladott tárgyalásokat, most viszont Vidal twitterén tett pontot az ügy végére.

Darthmushroom
esélye nem volt a csirkéknek, am érdekes h szinte csak 11sből tudtak gólt lőni nekünk a felkészülés során. kivétel Pjanic félpályás gólja..

contraste
Suarez nelkul biztos nem lesznek most elso 2 be.

ain't got no history

attiGT
Na ennyit erről a lúzerpúlról, volt egy szerencsés évük és máris visszahúzhatnak a tabella közepére, ahová valók. Remélem egyszer megélem még mikor kiesnek a másod osztályba 😄

Tyler1
Nem is a szigorról van szó, az persze hogy megvolt az Öregnél is, de neki is megvoltak a "kedvencei", akik minden körülmények között lehetőséget kaptak. Nem kérdés, hogy bármely edző azonnal betenné RvP-t a csapatba, mert sem sérülés, sem teljesítménybeli lemaradás nem hátráltatná a visszatérését. De kerek-perec megmondta, hogy Shaw állóképességével sem elégedett, ezért nem is fogja erőltetni addig, amíg fel nem fejlődik, hiába sztárigazolás.
Nem nagy dolgok, de csapatösszhang szempontjából fontos, hogy a sztárok ne kapjanak külön bánásmódot, márpedig az SAF-nál is, és Moyesnál is megtörtént, amit a kisebb játékosok szóvá is tettek néha.

hát azért saf-nál is volt szigor, nem véletlen lépett le beckham, stam, rvn...
ha olvastad a könyvét, akkor tudhatnád 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Van Persie legalább a 2. fordulóig biztos nem lép pályára, mert VG vele is betartja a kötelező felkészülési időt. Végre valaki nem kivételezik alanyi jogon a játékosokkal, ez még SAF-ra se volt jellemző.

én jelenleg a dobogóval is beérném, de talán a 4. hely sem lenne nagy csalódás

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Szep osszeallitas! Remelem en is, h ezt a Moyes erat gyorsan elfeledteti LvG(de azert csak modjaval, jo lesz a 2 helyi s😊 )

ain't got no history

Darthmushroom
szokásos aditya minőség:

alig várom már a szezont, h végre tét meccseket is lássunk.

Zenszkij
3-1, mért érzem, hogyha ez tétmeccs lett volna az eredmény fordított lenne 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Eddig Young VG legjobb igazolása. Kész amit a srác csinál, konkrétan már nem is kéne itt játszania, értelmes meccse nem volt legalább 2 éve, erre most szilárdan a nyár egyik legjobbja.

desigo
desigo
"109,901 people are cramming in to watch Man. United v Real Madrid in Ann Arbor, Michigan right now."

wow
Tyler1
Na most Keane lesz ott a kezdőben, meglátjuk 😄

attiGT
Smalling most sérült le.

Darthmushroom
akkor is inkább Keane vagy Blackett mint Rafael középhátvédként 😄

Tyler1
Jelenleg nincs 3 rendes középhátvédünk, Jones még így is gyakrabban sérül meg, mint Rafael, konkrétan bármely meccsén. Kell egy plusz cb, meg hajlanék a Smalling-Vermaelen cserére, amiről a hírek szóltak, hogy legyen megfelelő cserénk is.

Darthmushroom
Rafaelt öngyilkosság lenne betolni középre. így is állandóan sérült nem h ott ahol ütközni is kell meg kis milliót fejelni. hátsó hármasba három rendes középhátvéd kell.

Tyler1
Én elképzelem. Vidalon sokan nem járnak át, lévén, hogy az egyik legjobb box to box. Herrerán megint nem az eddigiek alapján.

Viszont Smalling out, helyére Rafael, szélre Valencia. Inkább így látnám jobbnak.

Magic Boy
Egy védő még mindenképpen kell, de lesz az 2 is szerintem és a középpályára is tuti jön valaki, viszont azon gondolkozok, hogy a középpályára valami brutál szerelni tudó, ember kéne, mert egyébként elég gyenge lesz a középpályás védekezésünk.

Jelenleg szerintem ez a kezdőnk:
------------- De Gea -----------------
----- Smalling, Evans, Jones -----
- Rafael ------------ Shaw/James -
--------- Carrick/Cleverley ---------
------------- Herrera -----------------
--------------- Mata ------------------
------- Van Persie, Rooney --------

Na mármost képzeljük el a Carrick/Cleverley sorba Vidalt, nem túl átjáróház így a középpályánk? (Carrick/Cleverleyvel is az a félreértések elkerülése végett.)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Mennyeibe először a tömegoszlató sprayt vezessék be, ne ezt 😄

attiGT
tegnapi játékvezetés is csodálatos volt. két tizit minimum befujhattak volna nekünk amúgy... Zaha meglepően jó volt, örültem neki.

Jim Morrison
Ha jól tudom pár 'nagyobb' ligában fogják csak használni, mb1 kivételével<#kuss>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
PL-ben is használni fogják mostantól a "szabadrúgás sprayt" végre. A begyöpösödött angolok is ráállnak végre a haladás útjára?