35611
-
#22858 semmi mást nem csinál mostanában, csak hibázik.
nemhogy jövőnk nincs, már jelenünk se. a hétvégén le fog gázolni minket az elmúlt 15 év leggyengébb Liverpoolja. -
#22857 Valencia: alighanem kettős lábtörés
Létrehozva: 2010. szeptember 15. 17:37
A Manchester United hivatalosan még nem erősítette meg, de az ecuadori csapatorvos szerint Antonio Valencia kettős lábtörést szenvedett. A középpályás idényének bizonyosan lőttek, sőt a felépülés még annál is hosszabb időt vehet igénybe.
Antonio Valencia a Rangers elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, és bár hivatalos megerősítés egyelőre nincs, az ecuadori csapatorvos rossz hírekkel szolgált.
„Antoniónak a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltört, a műtét elkerülhetetlen volt” – nyilatkozta Patricio Maldonado egy ecuadori honlapnak.
Az MU-nál nagy a titkolózás, csupán annyit lehet tudni, hogy szerdán megoperálták a játékost.
Sir Alex Ferguson kedd este azt jósolta, Valencia az idényben már nem lesz bevethető, és figyelembe véve, hogy alighanem kettős lábtörést szenvedett, ez már most borítékolható.
A 24 éves szélsőt hordágyon, oxigénmaszkban kellett levinni a pályáról. Hogy pontosan hogyan történt a sérülés, nem egyértelmű.
Az egyik hipotézis szerint Valencia alá bicsaklott a bokája, míg a másik szerint a Rangers játékosa, Kirk Broadfoot zuhant rá, és akkor történt a baj.
(SH) -
sanyiute #22856 Uefa kupát meg csípjük nem kell fosni... -
#22855 ha 4 forduló után megkell nevezni 1 játékost aki maximumot adja, az Dimitar Berbatov kéremszépen. 5x veszélyesebben játszik mint eddig bármikor is. és legalább kapufele rúgja a labdákat, nem mint a többi aki passzolgat még az 5ösnél is. -
#22854 Hernendez jó vétel volt, elismerem, de sajna a mostani csapatban ő se nagyon tud villogni. Egy fecske nem csinál nyarat...Kéne még pár fecske :) Mondjuk télen vehetnénk párat :) -
#22853 elírtam -
Naagy Janos #22852 Manucho bocsi -
#22851 én emlékszem Manhuchora balos csatár Angólából, tavaly adtátok el Sociedadnak vagy Valladolidnak? neki nem jött be -
#22850 Hernandez igen is jó vétel volt! Smalling szerintem nem fut be akkora karriert, csak egy erős közepest, Bebére pedig vagy nem emlékszik majd senki 2 év múlva, vagy dicshimnuszokat zeng majd róla a sajtó. gyanítom inkább az előbbi. költői kérdés: emlékszik valaki Manucho-ra?... -
#22849 Ferguson állítja, nem hibázott az összeállítással -
#22848 Még én se írnám le őket,bár már rossz nézni,ahogy játszanak.
Semmi elképzelésük nincs,szóval valami nincs rendbe náluk.Pont tegnap átkapcsoltam,s láttam Barca utolsó gólját,nah ők tudatos focit játszanak,jó lenne,ha itt is lenne valamilyen javulás.
Liverpool ellen 7végén nem tudom,mit fogunk kezdeni,pedig ők sincsenek formában,de egy vereség ilyen mentalitással simán benne van.
Az meg h BL-re más a keret,mint a bajnokságban,ez már évek óta így van... -
#22847 úgy látom, most már azok is kezdik elveszíteni a hitüket, akik eddig védték a csapatot és Fergiet. Amikor 1-2 forduló után valaki, asszem Giornalista kongatta a vészharangot, mindenki így-úgy, meg korai ez még, meg alig telt el pár forduló...csak a vak nem látta, hogy itt valami komoly baj van! Fennmaradtam éjszaka, és megnéztem a meccset a Digin felvételről - bár ne tettem volna... Fájt mindaz, amit láttam (főleg Valencia sérülése), de inkább az az ötlettelen és céltalan futball, amit a srácok megint bemutattak. Lehet, hogy megérjük, hogy előbb-utóbb kifütyülik őket a nézők? Se Rooney, se Csicsó, se Owen, senki nem volt képes komoly helyzetbe kerülni 96 perc alatt! Azt mondta a kommentátor: sir Alex talán lebecsülte az ellenfelet, hogy a hétvégi bajnokihoz képest - ha jól számoltam - 8 (!!!!!) helyen változtatott. Ez mi? Bünti az Everton elleni 3-3 miatt? Vagy új taktika, játszanak az eddig mellőzöttek, hátha nekik jobban megy? Hát nem ment. Rá kell jönnie Ferginek, hogy ez a csapat így nem fog szárnyalni, kellenek új igazolások, és nem Smallingok, Bebék és Chicharitók, hanem Huntelaarok, van der Vaartok és Milnerek stb. Ez ment egy ideig, hogy tök ügyes, fiatal srácokat idehozunk, aztán majd itt nálunk sztár lesz belőlük, és viszik a csapatot. Persze én lennék a legboldogabb, ha már a hétvégén rám cáfolnának a fiúk, de már félve ülök le meccset nézni, pedig szívem csücske ez a csapat, de néha rossz nézni, ahogy játszanak. Na sebaj, majd csak beindul a szekér, én azért még mindig bizakodó vagyok, mást nem is tehetek ManU drukkerként! Hajrá fiúk! -
#22846 na fasza...ez a szezon nem sok jót kecsegtet -
miért pont Valencia nem hiszem el :( komolyan egyre jobban kezdem elveszteni a szezonba vetett hitemet... -
#22844 Bokatörést szenvedett kedden Antonio Valencia, a Manchester United labdarúgója a Glasgow Rangers elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
A gól nélküli találkozón az ecuadori csatár megpróbált labdával elfutni a jobb szélen, ám Kirk Broadfoot becsúszva szerelte, Valencia lába pedig a teste alá szorult. A futballista fájdalmasan elfeküdt a gyepen, a többiek - köztük Broadfoot is - jelezték, azonnal jöjjön orvos. A sérültet végül hordágyon vitték kórházba.
Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere Alan Smith 2006-os, Liverpool elleni meccsen elszenvedett sérüléséhez hasonlította Valencia esetét, és azt mondta, a szélső nagy valószínűséggel kénytelen lesz kihagyni az idény hátralévő részét. -
#22843 vagy biztos a fáradságra, annak ellenére, h szombaton csak Fletcher játszott a mai keretből :D -
#22842 Bíró -
#22841 kiváncsi leszek most milyen kifogást talál megint SAF, amiért megint lófasz csapatot küldött ki a pályára. -
#22840 mostépp leépülés van:S -
#22839 mi az isten folyik a csapatnál? ezt nem hiszem el :( -
#22838 loosergárda:( -
#22837 Jó,Valenica szerintem egész idényre off,nagyszerű. :@
Valami nincs rendbe ezzel a csapattal,semmi taktika,passzok 50%-a rossz,fejbe sincsenek ott,amit mutattak az elmúlt meccseken,nem sokat ért. -
#22836 felhívnám mindenki figyelmét h 3 azaz HÁROM csatár sem tudott gólt rúgni. ez a meccs, meg úgy a szezon eddig bohózatba illő.
a Valencia 4:0-ra verte a Puskaport. minket biztos megpicsáznak akármilyen szétszedett csapat lett az is. -
#22835 ezt kár volt végignézni, támadó játékunk nullával volt egyenlő ma is, ebből így idén nemtom mi lesz, de ez kevés, nagyon nagyon kevés :S -
#22834 énis alig várom h vége legyen már végre :S -
#22833 ilyen mocskos unalmas bl meccset ritkán láttam komolyan-.- -
#22832 fasza :S azt kell leoffolni aki pont focizott is... -
#22831 mostmár neki se lesz :/ -
#22830 Csak nekem tűnik úgy, hogy egyedül Valenciának van kedve focizni? Egyszerűen mindenhol ott van, minden labdáért sprintel. JÓ látni. -
#22829 Rooney ha még pályára lép egyátalán :)
remélem nem volt az a bokakifordulás annyira súlyos, mert akkor bukfencezek a Temzéig ha megsérült... -
#22828 amúgy Fábio milyet odatekert ballal Chicanak, az bemehetett volna -
#22827 na lefogadom,h Rooney vagy Chicarito betalál a köv félidőben. -
#22826 pázmeg mit csinálunk idén nem hiszem el. eddig se volt a csapat egy gólratörő alakulat, de tavaly még Rooney berúgta az elvártakat. idén meg csak ugatunk a kapu előtt, de senki se harap.
nem hittem, h valaha ezt fogom mondani de BERBATOVOT A PÁLYÁRA!!!!! -
#22825 Ez se lesz 4-0,örülök ha 1 gólt találnak.
Ám remélem Rooney-nak nincs komoly baja... -
#22824 Ő is itt játszik, és amúgysem rossz kapus :D -
#22823 vkinek vmi nézhető angol streamje ha van akkor dobjon már meg vele plz :S
lehetőleg sopcast-os -
#22822 csak a kapust ne értem:o -
#22821 kezdőnk faszának tűnik. főleg Rooney - Chicha párossal. GLORY MAN UTD!
-
#22820 :DDD -
#22819 ezt énakartam