Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
ez se volt csúnyább
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Na de legalább adja vmi.
ReD DevilS 4 LifE
De esküszöm én is Digi oldalán néztem,még szerdán,s akkor még felvételrõl írtak :S Szóval nem tehettem róla, h változtattak.
Glory, Glory Man. United!
rash kolléga hát honnan tájékozódsz te?? 😄 képes lettél volna streameltetni minket...<#gunyos1>#gunyos1><#hehe>#hehe>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
<#hehe>#hehe>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ReD DevilS 4 LifE
A Daily Star címû angol napilap értesülései szerint Luis Suárez a Manchester United vagy az Arsenal labdarúgócsapatánál folytatna pályafutását.
Az Ajax gólerõs uruguayi klasszisa a hírek szerint több angol nagycsapat figyelmét is felkeltette. Ez nem csoda, hiszen Amszterdamban 87 meccsén 62-szer volt eredményes.
A Daily Star szerint a dél-amerikai gólvágó már el is döntötte, hogy vagy a Manchester United vagy az Arsenal együttesének invitálására mondana igent, a Chelsea vagy a Manchester City nem jöhetne szóba nála.
Suárez úgy érzi, pályafutása Sir Alex Ferguson vagy Arsene Wenger irányítása alatt teljesedhetne ki, így a Chelsea vagy a City ajánlatát még akkor is visszautasítaná, ha azok nagyobb pénzt ajánlanának.
Az Ajax körülbelül 30 millió fontnyi összegért válna meg legjobbjától, ezt az összeget pedig a két csapat közül inkább a Manchester tudná kifizetni, így a „vörös ördögök” elõnyben vannak a játékosért folytatott versengésben.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nem egy szimpi gyerek, de a tudását és a gólerõsségét nem lehet nem elismerni. Mondjuk az már pluszpont, hogy nem kíván a két zsoldos csapatba (no offence!) igazolni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
must see! 😄😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Jobbak voltunk ezért nyertünk,nem pedig azért mert VDS 20secet elhúzott a végén.Carric azért kapta a pirosat mert továbbpasszolta a labdát(vicc).
ReD DevilS 4 LifE
...persze ezzel sincs baj 100 emberbõl 99 igy érez hasonló esetben... <#smile>#smile><#wink>#wink>
ez miatt ne ítéld meg tévesen a csapatot. bármely másik csapat ezt teszi ha dobálják a lelátóról.
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy tegnap pont ilyennek láttam a csapatodat, és nem csak én, sok semleges szurkoló barátom is inkább Milan gyõzelmet várt mert szebben fociztak...ez sokmindent elmond...Rooney szabálytalanságai, Carrick piros lapja, a végén az idõhúzás (Van der Sar a palackkal amit lemûvelt) mind mind nem kellettek volna, persze ezek a dolgok benne vannak a meccsben, és fordított esetben a Milan is húzta volna az idõt, csak amikor arról beszélünk, hogy ki hogy ítél meg egy csapatot akkor ezek számítanak, márpedig tegnap az MU nem keltette bennem a szimpatikus csapat benyomását, sokkal inkább ellenkezõleg, kicsit csalódtam bennük. És igen, ezután máshogy fogom nézni a meccseiket, nem azt mondom hogy utálni fogom õket, de teljesen semleges csapat lesznek, míg tegnapig egy szimpatikus csapat voltak számomra.
A gólokhoz meg annyit hogy az eslõ 2 gól a meccsen szerencsés volt, nem tudom melyik volt a szerencsésebb(talán Scholesé😛), Rooney 2 gólja szép volt, a legszebb meg egyértelmûen Seedorfé😊
Bele sem olvasok a hozzászólásokba, mivel már egy ideje tudom, hogy a sportfigyelõ közösség pöcegödre jár oda fórumozni, akik egy nagyszerû sportból gyerekes, primtív acsarkodást ûznek.
Mély tisztelet persze az igen ritka kivételnek..
A cikkírót kritizálnám azonban leginkább.. Ennyire nem lehet elfogultan cikket írni.
Hogyha Scholes gólján ennyit csámsog, hogy micsoda õrületes mázli, akkor azért egy aprócska mondatot dinho megpattanó lövésének is lehetne szentelni. Abból a lövésbõl sem lett volna semmi, hogyha nem pattan meg ilyen szerencsétlenül...
El kéne felejteni ezt a gyermeteg dogmát, hogy a sikeres csapatot utálni kell... Nem irigységbõl kéne valaki ellen szurkolni...ha a MU nem halmozott volna trófeát trófeára az utóbbi években, nem ez a hangnem uralkodna itt...
Egy primitív kommentelõtõl - amibõl azért igensok akad arrafele - még eltûrhetõ ez a szembeötlõ elfogultság, de egy cikkíótól azért picit sok...
Nem emlékszem pl., hogy a Chelsea - Barca elõdöntõben is ekkora csámcsogás ment volna "mákos Barca címszóval"...
Emlékszem is, hogy az oldalra navigálva annó vártam a fõcímet: "A Barcelona botrányos meccsen került a döntõbe", minimum.
Ehelyett: "Iniesta a 90. perben lõtte a döntõbe a Barcát!"
Idén már ez más lenne, hiszen a Barca tavaly triplázott, így vannak már irigyei szépszámmal. Beleértve a cikkírókat is, sajnos.
Meg lehet figyelni, hogy a világ egyik legnépszerûbb csapata - állítólag - a MU, és hogy bármely fórumon mennyi ellenszurkolója lett az utóbbi idõben a csapatnak.
Itt egy semleges delikvens a csapat javára lõtt öngólokról beszél...
Felhívnám a figyelmét, hogy azok a gólok nem meccseket eldöntõ öngólok voltak, többségük már megnyert pozícióban lévõ meccseken születtek, ráadásul a többségüket máskor nem is öngóloknak szokták megadni.
Rengeteg oldalon tapasztalom, hogy minden lehetõséget megragadnak, hogy egy nagyszerû csapat érdemeibõl próbáljaak elvenni, különféle kis alattomos megjegyzésekkel.
Több fociszeretõ ismerõsöm - még az intellektuálisabb fajtából is - azt az abszolút elveszett elvet ûzi, miszerint: "Õk jók, ezért õket rühellem."
Egy Arsenal szurker barátom az Aston Villát azóta rühelli, mióta tavaly megszorongatták a negyedik helyért a gunnereket.
Én azokat a csapatokat nem csípem, akik ellenszenves viselkedést tanusítanak, beképzeltek, vagy unszimpatikusak a játékosaik, tisztességtelenek, stb...
Aki erõs és sikeres, arra én általában felnézek, nem pedig savazom a mondataimmal...
Sajnos a világ legnagyszerûbb sportja kimondhatatlanul sokat veszített az értékébõl, mert a követõinek nincs helyén az értékrendjük
Ezért is látogatom a különféle fórumokat egyre ritkábban, és sokszor még a "szakértõi értékelést" sem nézem meg a meccsek elõtt/után.
Bízom azért benne, hogy egy nap visszahozzuk az igazi értékét bizonyos dolgoknak...
Elnézést a hosszú kommentért.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Annyira zsúfolt lesz ez a 2-3 hét.
20-án Everton, 23-án WestHam, 28-án AstonVilla Carling Döntõ, 6-án Wolverhampton, aztán 10-én lesz a visszavágó.
Nem sok idejük lesz pihenni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
------------------------------------------
- rövid összefoglaló -