35611
-
#22938 az mekkora gól :DDDD -
#22937 mekkkkorraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#22936 berba a zisten :D:DD -
#22935 BERBA GECCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIII MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!! -
#22934 Úristen milyen góóól :D -
#22933 BASZKI -
sanyiute #22932 év végén Berba házi gólkirály lesz:D -
#22931 Még a végén Berba beválik -
#22930 mondtam én, ha nyerni akarunk akk Berba kell ide. -
#22929 ésottvan :D -
#22928 álló helyzetből lezser bólintás :D -
#22927 Barbapapa
Még a végén megkedvelem ezt az embert :) -
#22926 Berba!!!! :D -
#22925 Berbaaaa -
#22924 nani bazmeg :S -
#22923 Nani mit hagyott ki :OO -
#22922 az túlzás h szép, de nincs más :( -
#22921 akkor marad vmilyen sopcastos cucc, azoknak legalább szép a képe :D -
#22920 Konchesky-nek lesz bőven dolga Nanival ;) -
#22919 nálam se sajnos, még keresgélek össze vissza :S -
#22918 csak nálam nem működik a digisport hu stream? :S -
#22917 Erdekes csicsarito a padra se fert oda...hmhmmmmmm -
#22916 2:1 -
#22915 Manchester United-Liverpool streamek itt
-
#22914 -
#22913 sportklub mutv-n szokták adni az ismétlést magyarul vmikor a hétközepe felé. -
#22912 nagyobb magyar torrent oldalakról talán...de nem jellemző -
Bence937 #22911 és digisportosan is le lehet?
tehát h magyar legyen a kommentár? -
#22910 streameket itt találsz
le lehet tölteni utána torrentről általában -
Bence937 #22909 hy! majd tudnátok küldeni linkeket a mai meccsre?
vagy olyan nem létezik h le tudom tölteni az egész mecset utána?
köszi -
#22908 "“He’s wasting his time there,” said Ferguson. “I understand Michael’s frustration, he’s exactly right. But it’s because Berbatov started the season so well, then the international break came, it’s difficult. We’ve got this Carling Cup game on Wednesday and he’ll start that. He’ll get enough football, Michael."
még egy jó hír: Owen fog kezdeni a Ligakupa meccsen, csak hogy végre jó kedve legyen, és érezze, hogy nálunk játéklehetőséghez juthat. 30 évesen. remélem, Macheda és Hernandez megértőbbek, mint én... a Reserve egyébként tele van olyan játékosokkal (Petrucci, Eikram, De Laet), akiknek végre lehetőséget kellene adni, nagy tehetségnek tartották őket korábban. remélem, láthatjuk őket, mert ezzel pl. Scholes is rápihenhetne a jövő hétvégi bajnokira. -
#22907 ja, és Scholes-ról annyit, hogy ő egy időzített bomba. a szezont a csapat legjobbjaként kezdte, de már nagyjából 5 éve nincs azon a szinten, amit most nyújt. na most vagy megtáltosodott, megfiatalodott, vagy pedig a jó nyári alapozás és pihenés miatt még bírja erővel, de egyszer csak nem fogja, szürke lesz, rosszabb esetben még ki is állítják.
Scholes-t és Giggs-t szinte soha nem cseréli le az Öreg, erre érdemes odafigyelni, tehát ha bent ragadnak a kezdőben, és rossz formába kerülnek, annak sokszorosan isszuk a levét. -
#22906 Bebe lábában ott van a tudás, de semmi másban nincs. nagyon sokat kell neki tanulnia ahhoz, hogy az erősségünk legyen. az érte kiadott pénzösszeg meg minősíthetetlenül sok, Queiroz és a haverjai jól megszedték magukat ebből az üzletből.
a gyereket ingyen igazolta le tavasszal az új csapata... szerintem adott idő alatt ekkorát még senki nem nyert játékoson.
sokan visszasírják a csapathoz Queirozt, de én ezek után jobban szeretném, ha nem tűnne fel többet nálunk. ahol csak járt, megbukott, ha ő lenne Fergie utódja...... abba bele sem merek gondolni. -
#22905 te meg még néhány itteni topiktárs szemében a "drukker" és az "optimista" kifejezések összenőttek. majd egyszer megtanulod különválasztani őket, remélem.
másrészt olyan dolgokat adsz a számba, amiket soha nem mondtam, ez jól mutatja azt, hogy csak vagdalkozol... olyat pl., hogy kiesünk, soha nem mondtam. nálam magasan van a léc a csapat eredményességét illetően, nekem egy olyan év, amelyben nem vagyunk bajnokok, kudarccal ér fel. a tavalyi év tehát kudarc volt, és a nyáron nem tettünk szinte semmit a hiba javítása érdekében.
de attól, hogy kudarcot vallottunk, még ez a csapatunk, ezt imádom én is. de nem értek egyet nagyon sok mindennel, ami most a klubnál történik.
érdekes, hogy meccsek után szinte mindenki így gondolja, aztán hét közepére megint előjön az eufória, hogy "még nincs veszve semmi", meg a hasonló hozzászólások... matematikailag nincs, de sajnos nem vagyunk versenyképesek.
és akit EZ nem zavar, na AZ nem United-drukker... és ugyanúgy lehet neki javasolni a Cityt, mint új csapatot, mert náluk aztán tényleg nincsenek elvárások és 34 éve nem nyertek semmit :)) -
#22904 Van vmi igazsag abban amit ir.Bebe telleg nem uti meg a szintet nalunk.
Scholes se olyan jo csak kijott neki a lepes par meccs utan beleszurkul majd mert mar oreg.
Igazolnunk telleg kellett volna MINIMUM egy iranyitot.
Gibsonnak is voltak jo meccsei de nem fog kiderulni mit is tud igazabol amig nem tud folyamatosan jatszani.Andersonban van potencial de jo lenne ot is tobbet jatszatni es nem pl vedekezo kozeppalyaskent. -
#22903 nekem fogalmam sincs a srácról. csak annyi ,hogy olvasgattam róla hogy utca foci így úgy amúgy.. és kíváncsi vagyok mit nyújt majd nálatok. -
#22902 -
#22901 Nekem nem tunik egy hudejo jatekosnak sajna -
#22900 csak a tartalékban. -
#22899 A Bebe már lépett pályára?