Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12

😊

Cabell
Jó, hogy ez a trophea megvan, mert idén extra nehéz lenne BL-t vagy bajnokságot nyerni, ezért jó, hogy egy kupa már biztosan megvan, így ez a szezon sem telik el trófea nélkül😊

Bevallom, most nagyon csalódott lettem volna, ha a fiúk ezt nem húzzák be.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
szerinted 😊 azér jó játékos Villa de ne istenítsük már. mellesleg még NEM igazoltuk le. tavaly Benzemát istenítették, aztán hoppon maradtunk mint a picsa mikor nemet mondott.
mllesleg Rooney jelenleg a legjobb formában lévõ támadó, nem fog visszaesni akkor se ha magát az Istent rakják mellé.

meccsrõl csak annyit h grat a fiúknak, de megint olyan geci unalmas volt a meccs, h az utolsó percben már el is aludtam szószerint(bár lehet az az én hibám, utálom a punnyadós vasárnapokat) 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DONGUBA
Csak a baj az lesz hogy rooney megint visszaesne villa mellett,

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok
Aston Villa - Manchester United 1-2 ::: rövid összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/aston-villa-manchester-u.-1-angol-carling-cup-oLD1B1tO4jJTFBzw

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
Na srácok még legalább 2 serleget idén! Szép volt 😊

MR ME
hát nem játszottunk túl jól azért összességében, de a lényeg h megvan, és nem volt hosszabbítás se 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

WuFraZselic
Rooney zseniális. ha mellé érkezik Villa esetleg nyáron, már elõre kezdek félni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok
Rooney

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
rohadt kapufa.. 😄

MR ME
1:1 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Berbatov 12 perc alatt még semmit nem csinált...owen sokkal jobb....berbát el kell adni amíg még adnak érte vmit :S...és tessék ott van owen....😄😄 ennyi :d

GGMU

MR ME
1:0 oda...szép

MR ME
ja 11es oda...

Golyo69
szánalom :S

GGMU

Golyo69
nyerünk 😄

GGMU

MR ME
na lássuk

Rash87
Érdekes.
De legalább kiderül,milyen Rooney nélkül a csapat 😊

Glory, Glory Man. United!

MR ME
szvsz bajnokságot akar nyerni! egymás után 4x megnyerni a bajnokságot kicsit nagyobb szó mint egy szaros liga kupa, tuti h kb egész évben erre ment, és meg is tudom vhol érteni...

Tyler1

Rash87
Info honnan?:S

Tyler1
mikor akarja Fergie pihentetni Roo-t???? naná h a Liga kupa döntõben...
minden kis csapat ellen pályára küldte, West Ham ellen is, pedig ott bõven bírta volna Owen is, de amikor kellene akk pihentetni akarja. komolyan néha olyan dolgokat talál ki az öreg, h rossz nézni!

Tyler1
igen, de a City elég jó taktikával focizott, és remekül használták ki az ellenfél hibáit.

MR ME
nah ez egy elég jó hír <#eljen>

Rash87
Azért ebben a pár City-s gólban benne volt a kapus,nem kicsit 😊

Tyler1
ez jó nekünk, de mi még játszunk ezzel a Cityvel idegenben...
és városi rangadóról lévén szó nem kételkedem benne h ezután úgy felszívja magát a City h orrvérzés lesz azon a meccsen!

zalrobto
ez az végre már ideje volt kikapniuk már csak egy pont
<#taps><#taps><#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

rooney8
elõször én is azt hittem tettem rájuk, már bosszankodtam, aztán nézem a szelvényt és nincs is rajta 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Golyo69
naon jó nekünk :d

GGMU

Golyo69
1-4 lol 😄

GGMU

Rash87
Chelsea elbaszta a mixemet... írnák pár jelzõt rá,de nem teszem 😛
Legalább már csak 1 pont a különbség😊

Atti12

Huszi84
Edwin van der Sar egy évre szóló szerzõdéshosszabbítást írt alá, amely értelmében 2011 nyaráig elkötelezte magát az Old Traffordra.

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
ja sérûlten kevesebbet kapunk érte 😞
szvsz Anderson nem volt egy jó vétel

Tyler1
28. véleményen majdnem besírtam xD a témához pedig annyit, hogy épülgessél Andersonkám, aztán nyáron eldõl a sorsod.

Rash87

rooney-villa duóval nagyon jók lehetnénk. de jó lenne!!!<#oooo>
diouf-qwen lehetne csere, majd késõbb owen helyére welbeck és macheda jöhetne 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
hát én remélem h Berba nyáron végképp eligazol! nincs bajom a sráccal, sõt Tottenhamnél keci jó volt, nem egy szar játékos, de nem illik a United iramához és stílusához. van ilyen. a csapatban viszont ilyenkor hiányzik egy ék, ami nagyobb terhet ró a csapat többi tagjára.

Rash87
valaki tud össze foglalót dobni fiúk meg leptek engme is rooney alap owen meg pláne.. be áll gólt lõ😄

Huszi84
Villa nagyon szimpatikus és nagyon jó játékos.
Eltudnám képzelni Rooney mellé<#eljen>,félelmetes csatárkettõs lenne!

ReD DevilS 4 LifE

villa jól jönne rooney mellé
berba esetében sokszor úgy érzem, h csak 9 mezõnyjátékosunk van a pályán olyan keveset fut, döcög

WuFraZselic
hírek szerint egy kibaszott nagy ajánlattal fog elõállni a United David Villáért. SAF bátyja, Martin Valenciába utazik megfigyelni a csatárt (rajta sokat nincs mit, kurvajó playa 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Magic Boy
A Wolverhampton Wanderers ellen én pihentetném a kulcsjátékosokat amennyit csak lehet, hogy a Milán ellen a lehetõ leg kipihentebb legyen a csapat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pacal17
Owen szerintem nyugodtan lehetne kezdõ mostmár, ideje lenne pihentetni Rooneyt valami kisebb kaliberü meccsen.

Cabell
Pontosan..

Ha az én kedvenc csapatomból látom, hogy valaki így cselekszik, azt sem szeretem..

10-1 alkalommal tényleg sérülésrõl van szó, egyébként csak azt akarja, hogy az ellenfél ne tudjon támadást vezetni..

Rühellem az ilyen játékosokat

nem tudom, mi lenne valencia és rooney nélkül
szép gólokat szereztünk
észrevettétek, h mennyit fejlõdött fejjátékban rooney? 😊 mostanában rengeteg gólt szerez fejjel (utóbbi 4 gólja)

Tyler1
de megfigyeltem h a fekvõ játékos csapata persze tovább vinné a labdát, de ha az ellenfél megszerzi akk már köcsög unfair a csapat. akkora faszság ez az iratlan szabály a fociban, mire van a bíró ha nem arra h fújjon ilyenkor...
és az esetek 80%-ban csak tktika színészkedésrõl van szó, öli a játékot, és sztem ez gusztustalanabb mint az h valaki ilyenkor tovább viszi.

Cabell
Igen, bár én már egy ideje azt mondom, hogy ha a bíró nem fúj, nem lehet hibáztatni a csapatot, aki nem rúgja ki... ezek érzelemmentes, fizetett profik, nem szenvedélyes amatõrök

Atti12
Owen.. azért kirughattuk volna.