Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Hja,õ nagyon labilis volt elsõ meccsen is. Nagy volt a nyomás rajta v. nem tudom. 2. gólt miatta kaptuk...

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Ott van Raffael.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Rooney focizhat a Milan ellen!

Végre vmi jó hír is...(Y)

Atti12
Mi az hogy 'ti'? csak 1 ember mondott le mindenrõl. Amúgy Brownra nagy szükség lehet a jobb szélen hátul..

Magic Boy
Milyen szurkolók vagytok ti, hogy ennyire bíztok a csapatban?

Rooney szerintem játszik csak SAF megvezeti a milánt.

Brown meg csere ember.

hedonist
bárcsak SAF is ilyen könnyen adná nekünk a PL-t 😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Grove4
Fõ az optimizmus!
😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Atti12
why?

hát
ez évbe talán még Milanon tovább jutunk(nagy szerencsére) utána tuti kiesés Bajnoki 2. és ennyi

Tyler1
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
bocsi de kínomban már nevetek! a bajnokság így is elég gáz lesz elöttünk egy Pool, City és Chelsea elleni mérkõzésekkel. Milant meg elõször túl kéne élni fél csapattal. elindultunk a lejtõn...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Jó... Ez mi már.
Így semmit se fogunk nyerni.De még továbbjutni se.<#falbav>

Atti12
Brown eltörte a lábfejét, így 3 hónapig nem játszhat, valószínûleg a VB szereplésrõl is lemondhat. hihetetlen <#levele>

Rash87
Az a baj,h ez sajnos így van :\
Nagyon nehéz lesz a szerdai meccs.

Ha meg nyáron nem vesz SAF vkit Rooney mellé,akkor ismét semmit se fog érni,egy támadóra nem lehet építeni a csapatot...Múltkori meccsen ki is derült.

Tyler1
hát jó lett volna tartani a 2 gólos elõnyt. egész a Wolves elleni meccsig nem is tartottam a csapattól, de látva azt a támadó játékot, hát visszaadtuk a reményt a milánóiaknak.
sajnos most ugyanaz a helyzet mint tavaly vagy azelõtt, 1 emberes csapatunk van. CR nélkül vért fingottunk, Rooney nélkül vért fingunk. nem igaz h nem lehet egy normális csatárt idehozni Roo mellé. aztán csodálkozik az egész stáb h Rooney meg lesérül, mikor bazmeg embertelen tempókban kell játszatni h legyen esélyünk vmire is. és tudja Rooney is h nélküle kutyafasza ez a csapat, azért rúgja össze a port Fergie-vel is.

sry de ez a Rooneys dolog felbaszta az agyam 😊

Rash87
Én eddig se voltam annyira biztos ebben a továbbjutásban,hiába az idegenbeli gólok, mert akármi lehet...

Tyler1
ha úgy esünk ki most h hazai pályán elõnybõl kikapunk, akk fejbelövöm magam!!!!!!!!!!

Rash87
Rooney lehet h a BL visszavágót is kihagyja... fasza :\

MR ME
thx, de szépen csinálta

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
egy összefoglalót vki plz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
😊 reménykedtem. nagyon besûrûsödtünk ott 3-an elõl :S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Magic Boy
A lényeg, hogy megvan a 3 pont.

hát 3 pont ez a fontos:S

Tyler1
tehát Rooney nélkül szart sem ér a csapat...
3 talicska szerencsével nem lett 1:1, mer a végén a csávó oda lõhette volna ahova akarja 3 méterrõl.

Atti12
végre..

Darthmushroom
megint ritka szarul játszunk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bocs 😄

Tyler1
sztem Diouf kap most lehetõséget Berbával.

Rash87
Ez kurva jó 😄

Darthmushroom
wellbeck biztos nem mivel kölcsön van adva a prestonnak

hmm kíváncsi leszek a taktikára OWEN Rooney kidõlt Berba Wellbeck?

MR ME
😄DDDD
Rooney milyen laza 😄

Atti12
Nagyon remélem, hogy ez a sérülés csak a wolves ellen lesz, mert ha Rooney kidõl onnantól vége az évünknek szerintem. :S

Tyler1
<#banplz><#banplz><#taps><#taps>

bazze ez hatalmas 😄ASD?ASD_ADASDAS😄ASD

green6k
Tyler1
bazze így lenne ötösöm a lottón! tudtam h sérülés lesz a vége a hajtásának. na mind1, Berbára van "bízva" a csapat további sorsa a bajnokságban.

Atti12
no mai meccsen 0-3 várok legalább

Tyler1
sajnos Owennél ez már benne volt a pakliban :S azért az mekkora csapás egy játékosnak mikor így marad le a vb-rõl elötte pár hónappal(nem feltétlenül csak Owen).
remélem a szezont már kihúzzuk komolyabb sérülés nélkül.

MR ME
nabazmeg:S

Darthmushroom
kezdõdik...

Atti12
Zenszkij
Szép volt fiúk, egy kupa idén már biztos a miénk 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rash87

Rash87
Pfff 😄😄😄
Közöm sincs hozzá!<#vigyor>
Azt hittem,vki feltörte😄
Javítva.<#vigyor5>

MR ME
pfff 😄DD

Atti12
deszar xD

LOL mi ez a Dragon Ball izé ?XD

eeh
ezt a dragon bólos szart tüntesétek el innen😄
köszi
smith09
Gratulálok a srácoknak !
Rooney ismét bebizonyította hogy õ a jelenlegi brit futball legmájerebb támadója.
Én azt olvastam hogy Milner jön hozzánk. Emlékszem mikor 1-0 ra kikaptunk a Newcastletõl pár éve akkor az õ góljának köszönhettük.