Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
Rooney szerintem játszik csak SAF megvezeti a milánt.
Brown meg csere ember.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ez évbe talán még Milanon tovább jutunk(nagy szerencsére) utána tuti kiesés Bajnoki 2. és ennyi
bocsi de kínomban már nevetek! a bajnokság így is elég gáz lesz elöttünk egy Pool, City és Chelsea elleni mérkõzésekkel. Milant meg elõször túl kéne élni fél csapattal. elindultunk a lejtõn...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Így semmit se fogunk nyerni.De még továbbjutni se.<#falbav>#falbav>
Nagyon nehéz lesz a szerdai meccs.
Ha meg nyáron nem vesz SAF vkit Rooney mellé,akkor ismét semmit se fog érni,egy támadóra nem lehet építeni a csapatot...Múltkori meccsen ki is derült.
sajnos most ugyanaz a helyzet mint tavaly vagy azelõtt, 1 emberes csapatunk van. CR nélkül vért fingottunk, Rooney nélkül vért fingunk. nem igaz h nem lehet egy normális csatárt idehozni Roo mellé. aztán csodálkozik az egész stáb h Rooney meg lesérül, mikor bazmeg embertelen tempókban kell játszatni h legyen esélyünk vmire is. és tudja Rooney is h nélküle kutyafasza ez a csapat, azért rúgja össze a port Fergie-vel is.
sry de ez a Rooneys dolog felbaszta az agyam 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
3 talicska szerencsével nem lett 1:1, mer a végén a csávó oda lõhette volna ahova akarja 3 méterrõl.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Rooney milyen laza 😄
bazze ez hatalmas 😄ASD?ASD_ADASDAS😄ASD
remélem a szezont már kihúzzuk komolyabb sérülés nélkül.
Közöm sincs hozzá!<#vigyor>#vigyor>
Azt hittem,vki feltörte😄
Javítva.<#vigyor5>#vigyor5>
ezt a dragon bólos szart tüntesétek el innen😄
köszi