35611

• Rash87
    Legalább tudnak érvényesülni a fiatalok.
    Meg Kuszczak legalább véd,nem kell mindig padról figyelnie a mérkőzést.:)
  • DONGUBA
    ITTVAN BEBE OSSZES MEGMOZDULASA TEGNAPROL AKI KIVANCSI RA
  • Tyler1
    ezt a ligakupát mindenki leszarja, különbség, h nekünk van is keretünk hozzá, h leszarhassuk :) nem is csodálom amúgy, amilyen emberek ülnek a padon...
  • MR ME
  • Matthew Prosac
    már csak az Arsenal maradt igazi nagy ellenfélnek
    Pool,Chelsea,Tottenham,City,Everton out
  • Rash87
    Nagy esélyünk van megnyerni a kupát.
  • Tyler1
    Pool követi.
  • Tyler1
    hopp City is pottyant.
  • Rash87
    Szerintem nagyon jó meccs volt.
    Annyira nem volt rossz a csapat,engem Anderson lepett meg,jól játszott.

Chelsea meg meglepő h kiesett,pedig a bíró is eléggé tolta őket...olyan 11est megadni,amit kaptak végén,vicc :)
  • Tyler1
    hát sokat nem tudok leszűrni egy harmadrangú meccsről. az, h most ez a csapat akart-e játszani v nem, ki rakta össze őket, hogy lettek beállítva, nem tudom. mindenesetre kell ez néha a tartaléknak.
    Smalling geci jó volt ma, ez biztos. kell ő nekünk nagyon is. Kiko nincs eleget játszatva, ebből előbb utóbb távozás lesz. Owen szegény, minek kellett a Unitedbe... nics vele bajom, de aranylabsá létére már csak a gól vonalakon tud alkotni vmit. Bebe első pályán töltött 15 perce számomra kielégítő volt, gyors, dinamikus de még fejlődjön csak. Obertan remélem Valencia kiválásával több lehetőséget fog kapni, lábában a bugi, úgyhogy elférne a nagyban. András meg nem tudom h sérülés után mennyire van állapotkészen, egyenlőre sokat megint nem villantott.
  • sanyiute
    rutin és az évek:)
  • sanyiute
    bye bye Chelsea 3-4 meccsen kikapott Newcastletől
  • Darthmushroom
    azt kell mondjam hiába 1:5 már nagyon szarul játszunk nincs középpályánk elszórjuk a labdákat.. akit ki lehet emelni az smalling jól védekezik szép gólt lőtt és persze owen ő nem szórja a labdád szépen tartja jól teszi tovább és persze már 2gólt lőtt, ezért kéne többet játszania mert valahogy ott van ahol kell és higgadtan befejezi
  • pilboy
    4-1, park, szöglet után lecsorgót bevágta
  • pilboy
    owen, szép kontra végén, 3-1
    és egy időben a kastély is vezet 3-1-re chelsea ellen :)
  • Tyler1
    hát ha nem a United játszana, akk szívből kívánnék a hazaiaknak győzelmet, mert ezt a nagyképű focit én személyszerint utálom. akk is ha névtelen csapat ellen kell játszani, legalább az akaratnak egy parányi szikráját mutassák.
  • pilboy
    2-1 ide, smalling
    ando játszik, éjjen :)
  • Pacal17
    jó meccs :)
  • barcames
    1:1 azé
  • Tyler1
    Gibsonkaaa mekkora :D
  • DONGUBA
    lááááááááááál
  • barcames
    ogg 1:0:S
  • Tyler1
    where is Fergie? :O
  • Tyler1
    Bebe kispadon, Csikó, Owen, Kikó kezdőben.
  • Tyler1
    kurva unalmas meccset várok, remélem csalódnom kell :)
  • Rash87
    Mai meccshez streamek: Itt!
  • MR ME
    leszarják ezek h hogy játszik a csapat és milyen eredményeket ér el, lényeg h sok sok pénzt kicsikarjon belőle...rühellem az ilyet
  • Tyler1
    Glazerék alakítanak

már csak azért is érdemes elolvasni, mert a 2. felében kiderül, h nem is Fergie a ludas amiért fiatalokat kell vennünk-.-
  • Cabell
    annyiból vagyunk mások ilyen téren mint az Arsenal, hogy nálunk 10-9 fiatal fél év után egy másik csapatnál köt ki kölcsönben, az az egy viszont néha akár még egy ilyen CR fajzat ia lehet:)
  • Tyler1
    ha lenne is miből, szted a Real hol engedné el? :) előbb adná oda a fél csapatot, meg az utánpótlást, mint CR-t.

új CR-t kell nevelni nincs mese :)
    napokban olvastam, h megint portugál fiatlra állt rá SAF és a vezetőség(nevét ne kérdezzétek).
  • rooney8
    adom! :D
  • Cabell
    Hát hogyne. Azért vagyunk mélyponton, mert a klubnak spórolni kell, mint a gép, de azért visszavásárolnánk Ronaldót?:)

Messit is vele, ha lúd, legyen gömbölyű!
  • pilboy
    hápog nagyon, és sztem nem lenne már a régi...
  • Zenszkij
    Hát visszatér! És ezzel a klub reménye is....
  • sanyiute
    Roni legalább Rooney megtanítja rendesen kurvázni..
  • rooney8
    téli átigazolási időszakban:

Szenzáció! Újra a MU-nál az aranylabdás Ronaldo!

címlappal a nemzeti sport :D
  • Tyler1
    hát eskü ha komoly lenne, még én is támogatnám anyagilag!!!!! (igaz egy egy darabig gürizhetnék még a kisujjáért is xD)
  • ldobosi
    Szerintem is amúgy. De gondoltam jó kis téma lesz belőle :D
  • Magic Boy
    Háp háp
  • ldobosi
    RONALDÓT VISSZAVÁSÁROLNÁ AZ MU?