35611
-
#23058 Legalább tudnak érvényesülni a fiatalok.
Meg Kuszczak legalább véd,nem kell mindig padról figyelnie a mérkőzést.:) -
#23057 ITTVAN BEBE OSSZES MEGMOZDULASA TEGNAPROL AKI KIVANCSI RA -
#23056 ezt a ligakupát mindenki leszarja, különbség, h nekünk van is keretünk hozzá, h leszarhassuk :) nem is csodálom amúgy, amilyen emberek ülnek a padon... -
#23055 -
#23054 már csak az Arsenal maradt igazi nagy ellenfélnek
Pool,Chelsea,Tottenham,City,Everton out -
#23053 Nagy esélyünk van megnyerni a kupát. -
#23052 Pool követi. -
#23051 hopp City is pottyant. -
#23050 Szerintem nagyon jó meccs volt.
Annyira nem volt rossz a csapat,engem Anderson lepett meg,jól játszott.
Chelsea meg meglepő h kiesett,pedig a bíró is eléggé tolta őket...olyan 11est megadni,amit kaptak végén,vicc :) -
#23049 hát sokat nem tudok leszűrni egy harmadrangú meccsről. az, h most ez a csapat akart-e játszani v nem, ki rakta össze őket, hogy lettek beállítva, nem tudom. mindenesetre kell ez néha a tartaléknak.
Smalling geci jó volt ma, ez biztos. kell ő nekünk nagyon is. Kiko nincs eleget játszatva, ebből előbb utóbb távozás lesz. Owen szegény, minek kellett a Unitedbe... nics vele bajom, de aranylabsá létére már csak a gól vonalakon tud alkotni vmit. Bebe első pályán töltött 15 perce számomra kielégítő volt, gyors, dinamikus de még fejlődjön csak. Obertan remélem Valencia kiválásával több lehetőséget fog kapni, lábában a bugi, úgyhogy elférne a nagyban. András meg nem tudom h sérülés után mennyire van állapotkészen, egyenlőre sokat megint nem villantott. -
sanyiute #23048 rutin és az évek:) -
sanyiute #23047 bye bye Chelsea 3-4 meccsen kikapott Newcastletől -
#23046 azt kell mondjam hiába 1:5 már nagyon szarul játszunk nincs középpályánk elszórjuk a labdákat.. akit ki lehet emelni az smalling jól védekezik szép gólt lőtt és persze owen ő nem szórja a labdád szépen tartja jól teszi tovább és persze már 2gólt lőtt, ezért kéne többet játszania mert valahogy ott van ahol kell és higgadtan befejezi -
pilboy #23045 4-1, park, szöglet után lecsorgót bevágta -
pilboy #23044 owen, szép kontra végén, 3-1
és egy időben a kastély is vezet 3-1-re chelsea ellen :) -
#23043 hát ha nem a United játszana, akk szívből kívánnék a hazaiaknak győzelmet, mert ezt a nagyképű focit én személyszerint utálom. akk is ha névtelen csapat ellen kell játszani, legalább az akaratnak egy parányi szikráját mutassák. -
pilboy #23042 2-1 ide, smalling
ando játszik, éjjen :) -
#23041 jó meccs :) -
barcames #23040 1:1 azé -
#23039 Gibsonkaaa mekkora :D -
#23038 lááááááááááál -
barcames #23037 ogg 1:0:S -
#23036 where is Fergie? :O -
#23035 Bebe kispadon, Csikó, Owen, Kikó kezdőben. -
#23034 kurva unalmas meccset várok, remélem csalódnom kell :) -
#23033 Mai meccshez streamek: Itt! -
#23032 leszarják ezek h hogy játszik a csapat és milyen eredményeket ér el, lényeg h sok sok pénzt kicsikarjon belőle...rühellem az ilyet -
#23031 Glazerék alakítanak
már csak azért is érdemes elolvasni, mert a 2. felében kiderül, h nem is Fergie a ludas amiért fiatalokat kell vennünk-.- -
#23030 annyiból vagyunk mások ilyen téren mint az Arsenal, hogy nálunk 10-9 fiatal fél év után egy másik csapatnál köt ki kölcsönben, az az egy viszont néha akár még egy ilyen CR fajzat ia lehet:) -
#23029 ha lenne is miből, szted a Real hol engedné el? :) előbb adná oda a fél csapatot, meg az utánpótlást, mint CR-t.
új CR-t kell nevelni nincs mese :)
napokban olvastam, h megint portugál fiatlra állt rá SAF és a vezetőség(nevét ne kérdezzétek). -
#23028 adom! :D -
#23027 Hát hogyne. Azért vagyunk mélyponton, mert a klubnak spórolni kell, mint a gép, de azért visszavásárolnánk Ronaldót?:)
Messit is vele, ha lúd, legyen gömbölyű! -
pilboy #23026 hápog nagyon, és sztem nem lenne már a régi... -
Zenszkij #23025 Hát visszatér! És ezzel a klub reménye is.... -
sanyiute #23024 Roni legalább Rooney megtanítja rendesen kurvázni.. -
#23023 téli átigazolási időszakban:
Szenzáció! Újra a MU-nál az aranylabdás Ronaldo!
címlappal a nemzeti sport :D -
#23022 hát eskü ha komoly lenne, még én is támogatnám anyagilag!!!!! (igaz egy egy darabig gürizhetnék még a kisujjáért is xD) -
ldobosi #23021 Szerintem is amúgy. De gondoltam jó kis téma lesz belőle :D -
#23020 Háp háp -
ldobosi #23019 RONALDÓT VISSZAVÁSÁROLNÁ AZ MU?