Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Ugye attól már nem félsz, hogy 4-et kapunk? <#kacsint>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Pont nem láttam, mert megszakadt a steam.

ki szerezte?

Tyler1
ennyi xDDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
jó nem azt mondtam h fosnunk kéne, bár még egy gól igazán megnyugtatná a szívem 😊

MR ME
2:0 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
az egyenlítéstõl
nade a 3 góltól?!...😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
nem álltatok olyan messze az egyenlítéstõl. én 2 helyzetre emlékszem, mikor csak a szerencse mentett meg minket.

acm689
nyugi, fogatlan oroszlán hiába harap...

Rash87
Én még mindig parázok,csak kicsit nyugtatott meg ez a gól😊
Majd ha lefújják a meccset,majd akkor...

Glory, Glory Man. United!

Én is Manchester meccset nézek már több mint 10 éve.😊 A digi az oldalán mindkét bl meccset adja csak levan terhelve az oldal és nem jön be.

Magic Boy
Soha ne mond, hogy soha (Gondolom a Milán drukkereknek ez jutna az eszébe), de szerintem is simán továbbmegyünk még akkor is, ha a 2. félidõben nem játszunk ilyen jól, mert hármat szerintem se kapunk.

Rash87
Eddig tetszik a meccs. Csak nem kapunk 3 gólt!

Magic Boy
Speciel ez a Rai Uno és mint ilyen olasz, de legalább szinte folyamatosan lehet nézni valahol.

Magic Boy
Mi a saját meccsünket nézzük és a Digi Sport nem azt adja. (Sajnos <#szomoru1>)

Nektek is meg van halva a digi oldala? Elõször ment utána kiléptem onnan egy pillanatra és azóta az oldal se jön be.

az igaz de a komplett játék az jó szerintem

inkább ez
legalább angol
Zenszkij
Ne szenvedjetek a streammel, akinek bejön a belgrád 1 adó, az adja a meccset (nekem bejön 😊itt Szegeden )

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
ettõl függetlenül én érzek egy kis zavart hátul.

végre klasszikus Hátvédsor

Atti12
Rooney fejét aranyba kell önteni lassan xD

Waczkor
Góóól!Rooney fejes.

Én ezt találtam,nem mondom hogy a legjobb minõség de folyamatos.
Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tyler1
hello Rooney 😄😄😄

MR ME
ennyi 😄

WuFraZselic
WAYNE

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
tv2 közvetítéseivel amúgy nem lennének gondok, csak tényleg adhatnának több meccset is..

Na de most hajrá, tovább kéne jutni.

Tyler1
tv2 és a digitv! önmagukba vicc mindkét adó, nem ha még összeállnak...

Igazad van!
Röhejes, hogy csak Kedden adnak mérkõzést..

Rash87

Rash87
Azért szerintem annyira tutinak nem mondanám.Olyan rossz érzésem van :\

Egyébként vicc,h Tv2 átvette a BL közvetítéseket,s szerdán egy kibaszott meccset nem tud adni,csak kedden 1-et,s ennyi...

hedonist
Tuti meglesztek.. 3 idegenben lõtt gól és most a Traffordon játszotok, nincs esélye a Milannak, mi annál inkább foshatunk jövõhéten😊

De ezt nem hiszem el,h nem adja semmi...... akkora balfaszkodás ment itt végbe a sportközvetítésekkel az elmúlt pár évben..<#duma>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
biztosan kezdõ lesz Roo a mai meccsen. ez engem csak részben nyugtat meg, mert könnyen nagyobb sérülés lehet a vége, a kényszergyógyulásnak. és a meccs iramában benne lesz ez a kockázat sajnos.

Atti12
Banner nem véletlenül van.

szabii98
Ma Manchester-Milan meccs lesz?😛

I met God. She's black

Tyler1
na azért ne vegyük az Arsenalosok poénját 😄😄

jön Jézus a Megváltó😛😄

Zenszkij
Legújabb szenzáció! A Manchester United leigazolta a mindössze 2 hónapos szupertehetséges csatárt Jesust! Pár év és biztos bevethetõ lesz a fiú és stabil kezdõ a tizenegyben, adta hírûl a Kacsamagazin e heti számában. A szerzõdés az egekben köttetett, és a fiatal zsenit máris az isteni Diego Maradonához hasonlítja Sir Alex. 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
szerintem meg ha igazolunk ne csak fiatalt vegyünk. mert azok max pár év múlva nyernek nekünk valamit nem most.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
szupertehetség mint Macheda vagy Welbeck? egyenlõre annak tudnék örülni ha kicsit visszavehetnénk a tempóból és Fergie elkezdené beépíteni az utánpótlást a nagyokhoz. Obertan pl. simán kezdõ lehetne már.

Matthew Prosac
A Manchester United szerzõdtette a Standard Liege 18 éves szupertehetséges szélsõ hátvédjét, Marnick Vermijlt édesapja közlése szerint – számolt be róla egy belga lap. A játékos a nyáron csatlakozik a Vörös Ördögökhöz.

Noha az Anderlecht 16 esztendõs zsenijét, Romelu Lukakut is szívesen látná csapatában Sir Alex Ferguson, elsõ körben be kellett érnie a Liege talentumával. Marnick Vermijlt 300 ezer euró fájdalomdíj fejében engedte el a Standard a Het Laatste Nieuws információja szerint.

A játékos édesapja úgy nyilatkozott, Sir Alex kifogyhatatlan volt a dicsérõ jelzõkbõl, mikor saját szemével látta futballozni a labdarúgót. „Ferguson azt mondta nekem, hogy Marnick a következõ években stabil kezdõjátékos lehet az Old Traffordon” – újságolta a büszke apa. A 18 éves tehetség a védelem bal és jobb oldalán is klasszis teljesítményre képes, ha hinni lehet a pletykáknak. A székhelyét nyáron teszi át az Old Traffordra.

(sporthirado.hu)

Még fiatal, de nagyon ránk fért..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
pfff
és tényleg
fasza megint lehet szopni a gyér streamekkel :/ I love Hungary

Huszi84
Omg...Real - Lyon lesz a digin..pff
Nem hiszem el,h szerda este Manchester - Milan és nem adja egy retkes tévé sem.
Hogy szopna le az összes tévécsatorna<#boxer>

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
ja aztán 1-2 meccs és megint helló...fasság volt megvenni

jókor kérdezem😄
nagyon kíváncsi leszek😊

Tyler1
jövõhét csütörtökön a tartalékokkal már játszani fog a City ellen 😊 köv. szezonra pedig alighanem teljesen bevethetõ lesz.

am szabad tudni valamit Owen Hargreaves rõl?:/

csak nem lóg bilibe a kezem 😄 de ha kell tudok nagyokat álmodni😄

Atti12
<#eljen><#eljen>

Rash87
Mostanában sajnos így van... Ezt én is észrevettem.Nincs 100%-os formában.

Tyler1
ha már a védõknél járunk, Vidic-el kapcsolatban én érzek csak némi túlhypoltságot? szóval direkt elkezdtem figyelni a játékát, és olyan dolgokat csinál h az félelmetes. nem gyors az tény, lelehet futni, egy technikás játékos simán kijátsza, ilyenkor az utolsó lehetõségként fölb*ssza az embert mint az állat, aminek rosszabb esetben lehet lap a vége, vagy gól, vagy mindekettõ.