35611
-
#23098 minden streamen ilyen fakó a kép? olyan, mintha vmi retro felvétel lenne. -
#23097 na itt megy a digi -
#23096 banok oldalán lévő elvileg magyar stream sem jó sajnos, F1 megy ott. -
#23095 álom kezdés ...
1:0... -
#23094 puff, 1:0 oda -
#23093 én nem az sg-n gondoltam de mind1 :D -
#23092 hát ja :s legalább az oldalukon lehetne nézni... -
#23091 de ki van már a faszom ezzel a meccs elötti folyamatos baszakodásokkal, KURVA ANYÁD DIGISPORT!!!! -
#23090 vkinek van működő digi stream? :D -
#23089 vkinek vmi működő angol stream? -
#23088 be kell húzni!!!!! -
#23087 mingyá meccs -
#23086 Hát nem tudom kikről beszélsz, de én sokkal több MUs divatdrukkert ismerek, mint Chelseast:)
Itt az SG-n nem is nagyon vannak jelen.
amúgy meg tényleg jó volt a City, a saját fegyverünkkel vertek meg, meg nekünk nem jött be semmi, azért egy két fejes simán bemehetett volna, de most nem ment, nem nagy ügy. -
pilboy #23085 lám-lám miből lesz a cserebogár... :)
kicsit mintha optimistábban látnád már a bajnokságot. ez a jó szemlélet, jó irány ;)
valóban nem sebezhetetlen a chelsea, hiszen szedik össze a sérüléseket, ezért kénytelenek sturridge-okat és mcaekromokat játszatni. egyébként sztem egy essiennel erősödött a chelsea a tavalyihoz képest. nagyon sokat jelent, h a vb-n sem játszott, rá tudott készülni a bajnokságra és kirobbanó formában van, nagyon jó játékos. -
#23084 ettől fosok én is nagyon... de csak nem már!
kíváncsi vagyok, ma is Ádám haverom véd-e a Boltonban :) iskolatársam volt, rengeteget dumáltunk, óriási nézni, hogy ő az Arsenal ellen kapuskodik, én meg bámulom a tévében ugyanazt a ligát :)) -
#23083 hát, ha ma is nyertek volna, az kétségtelenül nagyon elkeserítő lett volna. az Arsenal és a Spurs vereségével, illetve a Liverpool újabb pontvesztésével ez a szombat nagyon jól alakult számunkra.
én a bajnoki címre továbbra is 10% esélyt látok, de a fene tudja... nem sebezhetetlen a Chelsea... hinni hiszek benne, mint az állat, de nem igazán bízok abban, hogy össze is jöhet. annyira hosszú még a szezon...
a Spurs, City, Liverpool triótól viszont egyre kevésbé tartok. szerintem pl. a City nem fog nyerni a következő fordulóban. -
#23082 ráadásul nem tudjuk, hogy mivel motiválja őket az Öreg. lehet, hogy apró lehetőségekkel akarja felkészíteni őket arra, hogy jövőre átvegyék a stafétabotot - feltéve, hogy alkalmasnak találtatnak rá.
nem láttam a Ligakupa meccset, milyen volt pl. Obertan? -
#23081 az angolok is leszarják, a menedzserek, a drukkerek is. Liverpoolban 22 ezer néző volt, annak is a negyede szerintem vendég. -
#23080 semmi ;) -
#23079 Jaj, meg kéne tanulnom olvasni. Bocsi. :D -
sanyiute #23078 Arsenal - West Brom Albion 2-3 és 12 szorzóval adták hogy nyer a WBA az nem semmi:D -
#23077 #23075 -
#23076 Arsenal ki ellen játszott? -
#23075 WHU bazdmeg WBA-val játszottak hülye-.- -
#23074 na csak behúzta a WHU de a vége elég szoros lett. Bolton verni kell nincs mese, bár eddig idegenben csak az x sikerült. -
#23073 Pedig ilyenkor 80%-ban mi is pontokat vesztünk :D
Remélem ez az év nem ilyen lesz. -
#23072 Ars 2 gólos hátrányban, na ha ezt tényleg nem használjuk ki, akk ezután csak az afrikai bantu bajnokságot fogom nézni... :D -
pilboy #23071 halkan mondom, h okés, h kikapott a chelsea, de ilyenkor szoktunk mi is botlani...
ne legyen igazam! GYŐZNI KELL! -
#23070 én csak azért örülök h chelsea kikapott hátha a sok divatdrukkerüknek kisebb lesz végre a pofája.. ők se félistenek h minden meccset nyerjenek, nekik se jöhet ki mindig a lépés. -
#23069 nem kizárt, ha folytatjuk az idei magunkra rántós formánkat :) -
#23068 már elötte megvernek minket? :D -
#23067 ennyit a legyőzhetetlenről, h ha komolyabb ellenféllel kell játszani. City kurva jól nyomta, idén nálunk sem a 90+ percben fog eldőlni a meccs. -
#23066 Most feljöhetünk,h kikapott a Chelsea.
Ám elég szánalmas módon a MCitynek fújt a bíró...Bár ez csak nekünk jó,de utálom az ilyet. :) -
#23065 City - Chelsea eddig keci jó meccs :O -
#23064 nem csak to watch, hanem set to 12m offer a hírek szerint. a másik hír meg, h Maxi Lopezhez is elmentek nézőcskébe. -
#23063 Manchester United coach Alex Ferguson travelled to Spain this week to watch Atletico Madrid goalkeeper David de Gea, Spanish sports newspapers said on Friday. -
#23062 SAF: Rooney szenved -
#23061 Tévedés, csak mi szarjuk le, az angolok nem... -
#23060 Nem hinném,h sokáig. Bár itt sok minden közrejátszik,elsősorban pénz.
Ha megfizetik őket,attól függetlenül,hogy csak alkalmanként játszanak a nagy csapatban,reserve mérkőzéseken mindig ott vannak,s lehet nekik ez elég.(végül is ott elől állunk :P)
Arról nem is beszélve,h amíg nem úgy teljesítenek,ahogyan kell,úgy sem lesznek nagyobb meccseken a kezdőbe. Legalább ilyen liga kupa meccseken tudnak bizonyítani. -
#23059 kérdés, h meddig akar egy Obertan, Kiko, vagy Kuszczak a padon sínylődni?