Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hargreavest vártam de úgy látszik mikor mindig várni kell a visszatérésre :/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Remélhetõleg nincs komoly baja Richie de laetnek.<#szomoru1>#szomoru1>
Ron-Robert Zieler viszont igazán megérdemelné a lehetõséget a nagy csapatnál is.
Rajta kívül is van még pár tehetség a tarcsiban akik kaphatnának több lehetõséget.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
innentõl kezdve én is így gondolom 😄 azért a Realnak örültem volna, szép lett volna ha mi búcsúztatjuk Ronaldot 😊
amúgy az én tippem a köv. ellenfélnek vagy a Sevilla-CSKA vagy a Bordeaux-Olypiakos gyõztese.
#acm
nem gondoltam volna hogy ilyen sima meccs lesz 😊
Rooney meg ebben az évben zseniális!!!!
Glory United 😊😊😊
GGMU
Ha lehet én most még Angol ellenfelet és a Barcelona-t elkerülném.
A többiek jöhetnek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"csak a bajnokok játszanának... az elsõ fordulóban akár a Manchestert is összesorsolhatnák a Chelseavel..."
szép volt fiúk, vártnál simább továbbjutás! eddig lehetséges ellenfelek: lyon, bayern, arsenal. ezeknél sztem jobbak vagyunk
http://www.powerplaymanager.com/r57633
amúgy nem hiszem hogy bánja, MU-val nyert mindent, új kihívás kellett..
Ha azt hiszed, azért igazolt oda mert BL-bajnokság, akkor tévedsz. A nullák számítanak, nem a címek 😊
Szép volt(Y)
Glory, Glory Man. United!
grat a csapatnak<#taps>#taps>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az edzõtök ezt, hogy fogja magyarázni. <#hehe>#hehe>
na DE GLORY GLORY MAN UNITED, GLORY GLORY MAN UNITED! 😄😄 ez egy BL gyõztes csapat diadala volt ugy érzem 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a BL azért BL, mert a legjobb csapatoknak van itt a helye, és igazad van, ha jelenleg az angolok a legjobbak, akkor nekik van itt a helyük. csak egyre jobban az az érzésem, hogy egy angol bajnokit nézek, amikor Chelsea-Pool vagy hasonló meccsek vannak. jó lenne, ha az olasz bajnokság is erõsebb lehetne.
A semleges szurkolók a jó meccsekért nézik és ezt az Angol csapatok szállítják is.
Arról meg nem mi tehetünk, hogy jelenleg az Angol a legerõsebb bajnokság.
Ennek nem nagyon lehetett más a vége, bár én is tartottam a meccstõl.
Annak viszont örülök, hogy nem álltunk eddig vissza, így viszont edzõmeccs jellege lett a meccsnek.
hát ennyire sima meccsre nem gondoltam 😄