35611

• giornalista
    minden streamen ilyen fakó a kép? olyan, mintha vmi retro felvétel lenne.
  • MR ME
    na itt megy a digi
  • hedonist
    banok oldalán lévő elvileg magyar stream sem jó sajnos, F1 megy ott.
  • Darthmushroom
    álom kezdés ...
    1:0...
  • MR ME
    puff, 1:0 oda
  • Darthmushroom
    én nem az sg-n gondoltam de mind1 :D
  • rooney8
    hát ja :s legalább az oldalukon lehetne nézni...
  • MR ME
    de ki van már a faszom ezzel a meccs elötti folyamatos baszakodásokkal, KURVA ANYÁD DIGISPORT!!!!
  • rooney8
    vkinek van működő digi stream? :D
  • MR ME
    vkinek vmi működő angol stream?
  • Tyler1
    be kell húzni!!!!!
  • MR ME
    mingyá meccs
  • hedonist
    Hát nem tudom kikről beszélsz, de én sokkal több MUs divatdrukkert ismerek, mint Chelseast:)

Itt az SG-n nem is nagyon vannak jelen.

amúgy meg tényleg jó volt a City, a saját fegyverünkkel vertek meg, meg nekünk nem jött be semmi, azért egy két fejes simán bemehetett volna, de most nem ment, nem nagy ügy.
  • pilboy
    lám-lám miből lesz a cserebogár... :)
    kicsit mintha optimistábban látnád már a bajnokságot. ez a jó szemlélet, jó irány ;)
    valóban nem sebezhetetlen a chelsea, hiszen szedik össze a sérüléseket, ezért kénytelenek sturridge-okat és mcaekromokat játszatni. egyébként sztem egy essiennel erősödött a chelsea a tavalyihoz képest. nagyon sokat jelent, h a vb-n sem játszott, rá tudott készülni a bajnokságra és kirobbanó formában van, nagyon jó játékos.
  • giornalista
    ettől fosok én is nagyon... de csak nem már!

kíváncsi vagyok, ma is Ádám haverom véd-e a Boltonban :) iskolatársam volt, rengeteget dumáltunk, óriási nézni, hogy ő az Arsenal ellen kapuskodik, én meg bámulom a tévében ugyanazt a ligát :))
  • giornalista
    hát, ha ma is nyertek volna, az kétségtelenül nagyon elkeserítő lett volna. az Arsenal és a Spurs vereségével, illetve a Liverpool újabb pontvesztésével ez a szombat nagyon jól alakult számunkra.

én a bajnoki címre továbbra is 10% esélyt látok, de a fene tudja... nem sebezhetetlen a Chelsea... hinni hiszek benne, mint az állat, de nem igazán bízok abban, hogy össze is jöhet. annyira hosszú még a szezon...

a Spurs, City, Liverpool triótól viszont egyre kevésbé tartok. szerintem pl. a City nem fog nyerni a következő fordulóban.
  • giornalista
    ráadásul nem tudjuk, hogy mivel motiválja őket az Öreg. lehet, hogy apró lehetőségekkel akarja felkészíteni őket arra, hogy jövőre átvegyék a stafétabotot - feltéve, hogy alkalmasnak találtatnak rá.

nem láttam a Ligakupa meccset, milyen volt pl. Obertan?
  • giornalista
    az angolok is leszarják, a menedzserek, a drukkerek is. Liverpoolban 22 ezer néző volt, annak is a negyede szerintem vendég.
  • rooney8
    semmi ;)
  • Pacal17
    Jaj, meg kéne tanulnom olvasni. Bocsi. :D
  • sanyiute
    Arsenal - West Brom Albion 2-3 és 12 szorzóval adták hogy nyer a WBA az nem semmi:D
  • rooney8
  • Pacal17
    Arsenal ki ellen játszott?
  • Tyler1
    WHU bazdmeg WBA-val játszottak hülye-.-
  • Tyler1
    na csak behúzta a WHU de a vége elég szoros lett. Bolton verni kell nincs mese, bár eddig idegenben csak az x sikerült.
  • Rash87
    Pedig ilyenkor 80%-ban mi is pontokat vesztünk :D
    Remélem ez az év nem ilyen lesz.
  • Tyler1
    Ars 2 gólos hátrányban, na ha ezt tényleg nem használjuk ki, akk ezután csak az afrikai bantu bajnokságot fogom nézni... :D
  • pilboy
    halkan mondom, h okés, h kikapott a chelsea, de ilyenkor szoktunk mi is botlani...
    ne legyen igazam! GYŐZNI KELL!
  • Darthmushroom
    én csak azért örülök h chelsea kikapott hátha a sok divatdrukkerüknek kisebb lesz végre a pofája.. ők se félistenek h minden meccset nyerjenek, nekik se jöhet ki mindig a lépés.
  • Tyler1
    nem kizárt, ha folytatjuk az idei magunkra rántós formánkat :)
  • MR ME
    már elötte megvernek minket? :D
  • Tyler1
    ennyit a legyőzhetetlenről, h ha komolyabb ellenféllel kell játszani. City kurva jól nyomta, idén nálunk sem a 90+ percben fog eldőlni a meccs.
  • Rash87
    Most feljöhetünk,h kikapott a Chelsea.
    Ám elég szánalmas módon a MCitynek fújt a bíró...Bár ez csak nekünk jó,de utálom az ilyet. :)
  • Tyler1
    City - Chelsea eddig keci jó meccs :O
  • Tyler1
    nem csak to watch, hanem set to 12m offer a hírek szerint. a másik hír meg, h Maxi Lopezhez is elmentek nézőcskébe.
  • Matthew Prosac
    Manchester United coach Alex Ferguson travelled to Spain this week to watch Atletico Madrid goalkeeper David de Gea, Spanish sports newspapers said on Friday.
  • Tyler1
    SAF: Rooney szenved
  • bigapó
    Tévedés, csak mi szarjuk le, az angolok nem...
  • Rash87
    Nem hinném,h sokáig. Bár itt sok minden közrejátszik,elsősorban pénz.
    Ha megfizetik őket,attól függetlenül,hogy csak alkalmanként játszanak a nagy csapatban,reserve mérkőzéseken mindig ott vannak,s lehet nekik ez elég.(végül is ott elől állunk :P)
    Arról nem is beszélve,h amíg nem úgy teljesítenek,ahogyan kell,úgy sem lesznek nagyobb meccseken a kezdőbe. Legalább ilyen liga kupa meccseken tudnak bizonyítani.
  • Tyler1
    kérdés, h meddig akar egy Obertan, Kiko, vagy Kuszczak a padon sínylődni?