Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plusz Fifa Év játékosa meg európai aranycipõs. (utóbbiban elég szépen vezet)

Rash87
<#zavart1><#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
nem tudta feldolgozni a szerver h megint bajnokságot és BL-t nyerünk, valamint h Rooney aranylabdás lesz, ezért leállt<#szomoru1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem tudjátok mi van a manutdfanatics.hu-val?

tippmixre nekem jól jött de amúgy ez a tipikus arsenal gyõzelem..😄

Rash87
Éreztem,h így lesz... direkt át is kapcsoltam a 91. percben máshova 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
az Arsenal is az utolsó percben nyeri a meccsét :S vicc

Tyler1
lehet<#idiota><#nevetes2>

MR ME
SAF lesz 100 éves <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

eejjj ték
Tyler1
*pedig

Tyler1
tényleg??? õedig holnap vminek a 100 éves évfordulóját ünneplik az OT-ben 😄

MR ME
sztem itt senkise 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Huszi84
Félidõben 1-1 chelsea-west ham,nem bánnám ha így maradna..<#hehe>

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
de attol még arathatnak tisztelet diadalt<#eplus2>

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
de...1910. február 19.

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
nem kb egy hónapja volt 100 éves?

Tyler1
egyébként holnap lesz 100 éves az Old Trafford, úgyhogy remélem tisztelet diadalt aratnak a Fulham ellen 😊

Atti12
tényleg 😄. Mind1 lényeg, hogy 4 év alatt volt idejük kibékülni 😄

Tyler1
akk pontosítsunk 2006-os VB volt, és ki is állították 😄😄😄 az EB nekem is furcs volt, de azt hittem én tudom rosszul 😄

Zenszkij
Bizony jól, én írtam el.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
am a 2008as EB-n nem volt Anglia. Vagy nem arra a balhéra gondoltok amikor Ronaldo próbálta meggyõzni a bírót hogy állítsa ki Rooneyt? mert az ha jól emlékszem 2004 ben volt.

Matthew Prosac
én Scholesszal. kíváncsi lennék rá a pályán kívül.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zenszkij
Bár így lenne, habár Rooneyval szívesen leülnék sörözni 😄.

Tyler1
2 éve volt az EB! kb. egy hónappal utána már 100 címlapon röhögtek együtt. és hát nem tudom ha CR azt nyilatkozza h a mai napig tartja a kapcsolatot a fél csapattal, köztük Rooneyval és Nanival a legjobban, akk nem hiszem h akármilyen média felfújja ezt, meg minek fújná fel? azt fújják fel ami valamilyen nagyobb érzelmet vált ki az emberekbõl, pozitív vagy negatív irányban(mint egy balhé a 2 válogatott játékosai között - igen ezt fellehet fújni), azt h mekkora barátok kb. mindenki leszarja.
de lehet h te innen jobban ismered mindkét játékost, és a közöttük lévõ kapcsolatot, ha igy van akk sorry for everything.

Zenszkij
Nehéz itt véleményt alkotni, még akkor is, ha egy ilyen semmi dologról van szó, mert folyton beleköttök. Hmm nah mindegy nem kötelezõ meglett MU drukker létemre ide irogatni, meggyõztetek. Amúgy csak meg akartam nyugtatni a kedélyeket, hogy a mi Waynenünk nem távozik sehova.

Matthew Prosac
azt is megtanulhatnád, hogy meccs közben nincs barátság. ennyi, nem ragoznám tovább.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zenszkij
Megtanultam például helyesen írni 😄. No offense, de ne sírj már ezen, szerintem nem olyan hatalmas nagy barátok, mint azt a média úgy felfújja. Vagy te nem nézted a 2008-as EB-t?

Tyler1
jézusom embr de eddig hol éltél???? ha hülyeséget hozol fel, akk nézz utána inkább az aktuális dolgoknak. vagy ezt is a blikkben olvastad mi?

Zenszkij
Azért mert, ha a Realba igazolja a világ összes játékosát, akkor már nem lesz ellenfél és csak megnyerik azz a hõn áhított 10. bek/bl trófeát. Szánalom!

Zenszkij
Jah azért balhéztak össze pár éve az Európa Bajnokságon, mert olyan jóban vannak...

MR ME
valszeg énis, majd át át kapcsolgatok az eredményre
azért vicces h pont akkor adja végre az uerosport 2 a meccset amikor F1 van 😄

Tyler1
<#falbav>
akk valszínû ezt kihagyom :/

Hmmm Real becsõdölne lassan de mindenre találnak majd kiskaput..

MR ME
pont f1 alatt 😞
köszi

Huszi84
Vasárnap 14:30
Manchester United - Fulham (EuroSport2 élõ)

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
mikor lesz hétvégén meccs? behalt az MUfanatics :S

hedonist
egy brit nem hagyja ott brit csapatát, még az "intergalaktikus" reálért sem.

(kivéve, ha összebalhézik fergusonnal és kap az arcába egy cipõt az öltözõben és Beckham-nek hívják😄)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
sztem Rooney azon értelmes játékosok közé tartozik akinek lesz annyi esze h nem fog elmenni...megkapja itt is a kis pénzecskéjét, tuti h nem kerûl cserepadra és jönnek is a kupák sorba, minek menne el? CR más volt, õ már nagyon rég közölte h Spanyolországba akar focizni, egésségére, biztos jó lesz neki h már a nyolcaddöntõbe szokás szerint kiesik a Real és a bajnokság sem biztos...

Huszi84
tuti,amilyen perverz kinézete van

ReD DevilS 4 LifE

Darthmushroom
lehet a csávó erre élvez még az ágyba is h hány sztár van nála...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huszi84
Semmivel....ott nem a játékosokkal vannak a gondok hanem azzal,hogy nincs egyben a csapat.Minden poszton van 2 világklasszis. Minek akar még oda vinni még több sztárt az a gyökér?? Talán azért,hogy az olyan tehetségek mint Higuain vagy Benzem a kispadon ûcsörögjenek?
szegény de szánalmas..<#mf2>

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
az a gáz h CR is gyõzködi nagyon :S

Darthmushroom
hát röhögnöm kell perez elnök a realba akarja Rooneyt látni... szánalmas most már ez az ember... most h van csomó játékosuk se megy a blbe most h rooney is ott lenne nem tom mivel lenne jobb ha nincs játék...

Huszi84
Kár,pedig jól mutatna<#vigyor2> de Carric is megteszi<#buck>

ReD DevilS 4 LifE

Oziris666
Fletcher ?😄
Kétlem az angol válogatottba skótot is behívnának!😄

Huszi84
Ha Ferdinand,Fletcher,Rooney tengely lesz, megtámasztva itt-ott Gerraldal,Lampardal,Terryvel meg a többirõl nem is beszélve akkor igen jó esélyük van arra az aranyra.
Iszonyat erõs keretük van most az angoloknak.

ReD DevilS 4 LifE

Darthmushroom
hát az Angol válogatottba is lesz kinek kiszolgálnia úgy mint a Mu-ba szóval attól én nem féllek.

Atti12
idén a VB fog dönteni az aranylabda sorsáról, szóval Rooneynak ott is így kell szerepelnie mint nálunk 😊

Huszi84
Ha megnyerjük a Bl-t vagy a bajnokságot,esetleg mindkettõt<#vigyor2> akkor Rooney-nak boritékolható az aranylabda. Remélem így lesz mert nagyon megérdemelné õ is és a csapat is.

Hatalmas formában vannak most,csak maradjon is így<#felkialtas> Glory MU<#felkialtas>

ReD DevilS 4 LifE