35611
-
#23138 függetlenül a csapattól, én azt már nem hiszem el, h ez a hétvége véletlen. ha kikap az első akk a többinek is pontot kell veszítenie. ez nem csak most van így, hanem tavaly mikor az első x-elt, az utána lévő 5 csapat ugyancsak x-elt, ha kikapott, akk a többi is.
és az h az Ars kikap a West B.-től, mi meg majdnem a Boltontól, hát emberek... -
#23137 Roo-ban egyetértünk, Naninak is bejött a kis pihenő. Andersonban meg nem bízik az Öreg, játszatja inkább a meccsek nagy részében kilátástalan Scholes-t, mert adja a jó passzokat. kettőt egy meccsen. -
#23136 évről évre, napról napra. Moszkva után hazafelé mondtam a srácoknak, hogy erősíteni kell, frissíteni, változtatni, mert nem lesz ebből már semmi jó így. azóta összejött még egy bajnoki cím, egy BL-döntő (amin esélyünk sem volt nyerni), aztán egy 2. hely úgy, hogy a Chelsea a szezon felénél elkezdte dobálni a pontokat, és az ellenük lejátszott hazai meccsen esélyünk sem volt a győzelemre (ismét, a szar taktika, a kezdőcsapat miatt).
Fergusonnak fel kellene ébrednie és ismét el kéne kezdenie dolgozni ezzel a csapattal, mert az, hogy nem erősít, nem frissít, ide vezet. nincs középpályásunk, nincs középpályánk. van viszont egy Bebénk, akiért kiadtunk annyit, amennyiért betömhettünk volna a középpálya legnagyobb lyukát.
7.5 millió fontért erősít a konditeremben. -
#23135 Nem is értem,most miért nem játszott Anderson,nekem a carling kupában mutatott játéka tetszett. Rooney-t meg pár meccsig nem játszatnám,mert kb. semmit se csinál már meccsek óta. -
#23134 évek óta nem játszottunk két egymás utáni bajnokit ugyanabban az összeállításban. most igen: sikerült az elmúlt évek egyik legrosszabbját felrajzolni a Liverpool ellen és most is.
a védelmünk és a középpálya védekező részlege katasztrófa, a Liverpool csak azért nem rúgott 2-nél több gólt, mert gyáván futballozott, és szar játékosai vannak. a Bolton motivált volt, egyből megoldotta a feladatot. simán megverhettek volna minket.
a támadósorunk elég erős, viszont középpályás támogatás nélkül a kontrákban és a pontrúgásokban bízhatunk, igazi pressingben nem. a kontráink ma lassúak voltak, leszámítva a gólt, lassan értünk fel, folyamatosan visszapasszoltunk. nálunk volt a labda, de nem mentünk vele semmire. Fletcher és Scholes is sokat ragadt fent.
előbbi borzasztó formában van (CARRICK!!), Scholes pedig védekezésben soha nem volt jó. ma, amikor szükség lett rá, hogy védekezzen (Fletch lecserélése után), egyből kapott egy sárgát, és kaphatott volna még egyet.
az 1 pont nem rossz, ha azt nézed, hogy megelőztük az Arsenalt és feljöttünk a 2. helyre. de az a szomorú, hogy komoly csapattal még nem játszottunk, mégis elvesztettünk már 6 pontot. kis öröm, hogy a riválisok is vesztettek, de ha mi ezekből nem tudunk profitálni...
tavaly a City és az Arsenal ellen 6 pontot szereztünk, én ezt nem látom a mai csapatban (persze a tavalyiban sem láttam). a bajnoki cím nagyon távoli álom egyelőre, a realitás továbbra is a dobogó, persze nem csodálom, hogy ez nem motivál senkit... (mármint közülünk, a játékosok pusztuljanak el minden egyes jó passzért).
lényeg a lényeg, hogy gyengék vagyunk, és ezt ma Fergie-nek köszönhetjük, a szar összeállítás miatt. a 4-4-2 egyébként sem nagyon fekszik nekünk, a jó öreg 4-2-3-1-hez viszont nincs elég emberünk.
ahogy azt már tudni lehetett a nyáron is, amikor nem vettünk középpályást. sőt, elengedtük Cleverley-t. ébresztő, Fergie! -
#23133 azzal kéne valamit kezdeni hogy ez egy SZAR csapat, és egyre szarabb lesz napról napra egyre SZARABB. -
#23132 VICC BAZDMEG VICC!!!!!!!!!!!!!!!!! nem is akart nyerni ez a csapat! -
rebel7 #23131 nem igaz h idegenben nem tudunk meccset nyerni :( -
#23130 viszont valamit kezdeni kell azzal, hogy Fletcher szar formában van, és emiatt nincs fal a középpályán. úgy jönnek át, és annyiszor, ahogy csak kedvük tartja. ezt a világ egyetlen védelme sem bírná el, természetes, hogy hibáznak, főleg, hogy ott van O'Shea is...
Andersont most már játszatni kell, hátha ő kifejt valamiféle ellenállást a következő fordulóban. -
#23129 baaasszus... megállt bennem a levegő. nagyon nem érdemlünk vereséget ma. -
#23128 de jó is az, amikor elkezdünk játszani!! -
rebel7 #23127 még macheda is be fog találni :P -
#23126 Scholes :) ilyenkor azért legalább a kaput eltalálhatná (ha már ennyi ideje volt megnézni a kaput). mindenesetre legalább lőtt.
COME ON!!! -
#23125 ha ezen a meccsen nem kapunk ki, akkor valamit azért végre láthattunk az igazi Manchester Unitedből. kétszer álltunk fel vesztes helyzetből ahelyett, hogy mi adtunk volna le 1-2 gólos előnyöket.
az 1 ponttal elégedettnek kellene lennünk ma, egyszerűen elképesztő, hogy hányszor hagyjuk helyzetbe kerülni őket. 11 lövésükből 8 eltalálta a kaput, 2 gól is lett... -
#23124 valahogy azt érzem a csapaton, hogy MINDIG AZ KELL, hogy valaki felébressze őket. kaptunk egy gólt, ébredeztünk, Owen megoldotta, és elkezdtünk küzdeni, hajtani.
Scholes kapott rögtön egy sárgát, ez nála annak a jele, hogy érdekli a meccs. középpályán elkezdtünk ütközni, bár ez még mindig kevés. a védelem meg...
NANI!! picsába... -
rebel7 #23123 nani jól tolja azért :) -
#23122 csak nem gól?
DE!!! GÓÓÓÓÓÓL!!!!
hihetetlen, hogy pont Owen :) na jó, most mondhattok rám bármit, mert ezt 100%-osan benéztem. -
rebel7 #23121 na végre!!!! -
#23120 :D:D hehe -
rebel7 #23119 ájjj de gyengék vagyunk :S még 5 méterről sem tudunk passzolni :S -
#23118 aztakurva... -
#23117 elkeserítő a mutatott produkció. már a Liverpool ellen sem tudott szűrni a középpálya, ma sem tanult meg.
és lehozza Fletchert Owen helyett... hááát, bazmeg, köszönjük, Fergie!
ki is kapcsolhatjátok a streamet, ez már csak rosszabb lesz ma.
Fletcher helyett Owen. a védekezni képtelen Scholes meg marad végig... áhh... -
#23116 Vezet a Bolton -
#23115 megy ez... -
#23114 bazeg de levagyunk épülve már megint -
#23113 a szezon elején írtam (egy másik topikba) a 10%-ot. ennyi esélyünk mindenképpen van, de azért ez jól mutatja, hogy mekkora esélyt látok arra, hogy sikerüljön is.
tehát pl. nem merném feltenni minden vagyonomat arra, hogy nem leszünk bajnokok, hiába nem látok rá szinte semmi esélyt.
más kérdés, hogy ez a mai szenvedés azért elszomorító. -
#23112 nehogymáá még egy tetves gólt ne tudjon rúgni a csapat... -
#23111 Továbbra is?
Múltkor még azt mondtad,lehetetlen... Vagy ha kikap a Chelsea,akkor nő az esélyünk 10%-al,vagy h van ez?:D -
#23110 Rooneyt a fasznak erőltetik ha nem megy neki. utálom ezt bazmeg, tavaly Berbának kellett minden meccsen játszani, de 90 percig csak szaladgált, most Rooney kb. összes labda érintése eladogatás volt...
mi az anyámnak veszünk akk csatárokat, ha úgyis segg nyalás van-.- -
#23109 na ez az, Rooney! majd legközelebb bemegy. -
#23108 10% esélyünk mindenképpen van. a Chelsea-nek 75, az Arsenalnak 15. -
#23107 te 10%ot látsz? én maximum 0,10et.:D -
#23106 Rooney-tól kéne valami futballistára emlékeztető megmozdulás. ha ma sem megy neki, néhány hétre pihentetnünk kellene. nem fegyelmező szándékkal, hanem azért, hogy rendbe szedje a magánéletét, mert úgy tűnik, zaklatott otthoni helyzettel nem fog menni neki, akkor meg inkább Hernandez bontogassa a szárnyait. -
#23105 ez legalább szép volt... -
#23104 Nani megindult félpályáról... :D -
#23103 szereztünk belőle egy gólt... :) lehet, többször kéne megpróbálni!
Evans szedje össze magát! -
#23102 csak úgy a próba kedvéért, szerezhetnénk egy labdát a középpályán. nézzük meg, mi történne akkor... -
#23101 a szokásos YES TV képminősége botrányos, ezért most marad a digi. a sopcastot szoktam ilyenkor izzítani.
az eredmény ultragáz, hihetetlen, amit védekezés szinten előadunk egyelőre. -
#23100 jobb, mint a románt:D amugy hasznlj sopcastot ahhoz vannak jo angol streamek -
#23099 közben már látom, hogy a digisporté nem. csak a franc egye meg, ki akarja a szar magyar kommentárt hallgatni :S