35611
-
#23618 Köszi találtam egy használhatót. -
#23617 szokásos helyen találod a streameket :) -
#23616 Mikor bizonyítsanak a fiatalok, ha nem most?
Valaki esetleg tudja, hogy neten lehet-e nézni, mert sajnos most a TV-ben nem tudom. -
#23615 tiszta A keret :D:D:D:D:D:D -
#23614 kezdőnk:United: Amos; W Brown, Smalling, J Evans, Fabio; Park, Gibson, Carrick, Obertan; Bebe, Macheda
cserék: Kuszczak, Neville, Rafael, Eikrem, Morrison, Brady, Hernandez
(Bebe-Macheda párosra kiváncsi vagyok) -
#23613 Tegnap láttam Tv-ben,fasza reklám :D
-
#23612 En lakik csepel:) -
#23611 nahnahnahnah man utd
dont sell my park
chicharito chant
nani are you ok
óriási ez a kiscsaj komolyan :D -
#23610 Emily Jane Bestre keressetek rá tube-on, kb. 4 éves kiscsaj és United indulókat énekel :D tök aranyos :D -
#23609 Ha van egy kis csöppnyi esze a UPC-nek akkor, megfog állapodni a Digivel.
A Tré-home nemtudott velük dűlőre jutni, és ha a UPC-nek sikerül, akkor könnyen nyerhetnek új előfizetőket. -
#23608 te laksz Csepelen? vagy valamelyik másik topiktárs? én a helyi Net-TV nevű szolgáltatónál vagyok. nem éppen olcsó, viszont kifejezetten rugalmas szolgáltató.
aki nagy cégnél van, javaslom, hogy fizessen elő tányéros Digire. néhány hét alatt felszereleik, 1200 forintos csomagban pedig már ott is van a Digisport. asszem 5000 a beszerelési költség, összesen. megfontolandó. -
#23607 a kisebbeknél egyre több helyen lesz elérhető.
júpíszí előbb fogja ingyen adni a mozicsatornákat mint, h digisportjuk legyen :) -
#23606 UPC-nál tuti nem lesz gondolom:D -
#23605 Milyen szolgáltatónál jön be nektek a Digi? Mindenkinél hallom,h már nekik is bejött,nálam meg semmi :\ -
#23604 ja, nem is értettem Adam Johnson miért nem játszott, egyik legjobbjuk sztem. -
pilboy #23603 ugyanolyan verhető, mint a chelsea. néztem a wolves elleni meccsüket és egyszerűen nem érdemeltek győzelmet. nem sokat mutattak ők sem. szerencséjükre a kiscsapat nem használta ki a helyzeteit...
stoke ellen nehéz nyerni, grat a csapatnak, örülök a mexikánó góljainak :) -
#23602 verhető a City, emberhátrány ide v oda. Silván kívül értelmes játékot mástól nem láttam. -
#23601 Stoke-Manchester United 1-2
-
pilboy #23600 vki összefoglalót plíz -
#23599 Első idegenbeli győzelmünk, s ha így nézzük,nagy lépés :) -
#23598 akkor legalább nyertünk... -
#23597 1-2 nekünk -
#23596 na 1:1 lett? -
#23595 nevetséges komolyan, h 90 percből 30-at focizunk. gól után megint leszartuk a meccset. Berbatov meg visszaesett a tavalyi formájába, elszarakodja a helyzeteket ahelyett h rárúgja.
nem tudom mi lesz így, ha Rooney visszatér, Javit kötelező lenne kezdőként játszatni, de SAF meg nagy Berba-fan.
Scholes helyett Obertan, a szezon legjobb cseréje volt. miért nem lehet ezt a gyereket többször játszatni? -
#23594 az a baj, hogy örökre kitiltják őt is, pedig nem csinált semmi rosszat, cska örült egy kibaszott gólnak.
köszönhetjük mindezt a Liverpool gyilkos drukkereinek... na mindegy. -
#23593 szurkoló h befutott és ölelte a többieket :D:D:D:D:D:D mekkora király -
#23592 durva ez így nagyon, de király! some spirit, after all! -
#23591 Na bumm -
andris7 #23590 és valóban nem... :/ -
#23589 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
erre már külön szórakoztató műsort kéne csinálni :D -
#23588 Majd szólok. :D -
#23587 ez a meccs nem lesz 1-0. -
#23586 de annak meg minek... a 80. percben egy jó védőt kellene beküldeni, nem szegény Garryt. össze-vissza lefutják, nem értem, hogy mi a fenének kell kezdetni. Rafael pont kezdett formába lendülni, ott van De Laet is, én őt tehetségesnek tartom. -
#23585 Neville-t már hova erőltetjük? annyi esélye van a legtöbb jáékossal szemben, h megkésve felrúgdossa őket...
cserének a 80. percben még elmenne. -
#23584 nem is mondtam még: 21-én, a születésnapomon megjelent a szolgáltatónk kínálatában a Digisport :)) -
#23583 azt szoktam mondani, hogy a kis szöglet egy taktikai tévedés, de most mégis, nagyon jól jött. pedig már legyintettem, amikor Evra újfent kifutott. fantasztikus gól! -
#23582 x lenne a legjobb, de inkább az Arsenal nyerjen. egyrészt mert inkább az Ágyusok mögött végezzünk mint a City mögött, másrészt meg nekünk is mindjárt velük lesz meccsünk, ami akármennyire is gáz a csapat, mocskos kemény meccs lesz. szóval majd a nagyok ellen megmutathatják magukat.
én tippem, h az Arsenal meg mi is kivéreztetjük őket. -
#23581 ezen a City-Arsenalon nekünk nincs jó eredmény, basszus :( leszámítva az ikszet, de abban meg nem hiszek. ha a City nyer, elhiszik, hogy jók, elhúznak. ha az Arsenal, akkor meg még több csapat marad előttünk. sehogy se jó ez. -
#23580 majd ha valami hiteles oldal megírja, ezer felkiáltójel nélkül, akkor el lehet hinni... -
#23579 Lassan elkezdem sajnálni...