35611

• Atti12
    nem les :D
  • Darthmushroom
    hát ha másik játékos a passzoló játékos mögül érkezik akkor tudtommal nem az.
  • Tyler1
    mármint h játékos a labdát a hát mögé kapja, vagy ha labda előrébb tartózkodik mint a játékos?
  • Magic Boy
    Passzolhat oldalra is vagy srégan előre is.
    Régen nem számított lesnek, ha a társ a labda mögül érkezett.

Most les?
  • Darthmushroom
    én úgy tudom h az nem les mivel a játékos hátrafelé passzol
  • Magic Boy
    Köszönöm a választ.

Akkor egy másik kérdés.

A játékos kilép a labdával (ő nincs lesen amikor a labdát kapja), de látja, hogy a társa óriási helyzetben van, ezért passzol neki.
    A társa a passz pillanatában lesen tartózkodik, de a labda mögül érkezik.
    Ez így nem számított régen lesnek, mert a társ a labda mögül érkezett.

Most ez les vagy nem?
  • Tyler1
    hozzáteszem, h ezek is bíró függők, láttam már aki a vétlent is lefújta, meg olyat is aki az leselőnyt nem(ez a gyakoribb).
  • Tyler1
    ezek általában leshelyzetben lévő előnyök - ha a kapus üti a lesen álló játékosnak, ha a kapufáról pattan hozzá, vagy ha az az ellenfél közvetetten játsza meg. de ha az ellenfél "szándékosan" játsza neki a labdát pl. lesen áll, a hátvád meg figyelmetlenségből rövid labdát ad haza, amire a játékos lecsap, akk vétlen a les.

ha rosszul tudom javítsatok, mert lesről mindig tud az ember újat tanulni :)
  • Magic Boy
    Srácok segítsetek légyszíves.

Én úgy tudom, hogy ellenféltől kapott labdánál nincs les és ebbe az is beletartozik, ha a kapus üti ellenfélhez.

Erre a minap néztem egy meccset és vagy három ilyen szituációt fújt le a bíró.

Akkor most, hogy is van ez?
  • pilboy
    lol
    hogy megviccelték az öreget
  • Magic Boy
    Chicharito fejében a visszavonulás is megfordult
  • Matthew Prosac
    Ez a fizetési sapka meg plafon nagyon szép gondolat, de legalább annyira naiv, mint a szocializmus ideológiája a vagyoni egyenlőségről és a szegénység eltüntetéséről. Ez sem jött még be senkinek, mert a világ sajnos nem ilyen. Érdekek mindig sérülnek, ha valaki előnybe kerül, azt mindig egy másik ember kárára teszi.
    Olyan emberek pedig mindig is lesznek, akiknek a szava súlyosabb a súlyosnál. Evvan :(
  • Tyler1
    határt? a foci azok közé a sportok közé tartozik, amiben eszméletlen nagy lóvék forognak meg, tehát a klub érdeke, h megtartsa a gazdasági versenyképességet, amiket az ilyen játékosok határoznak meg.
    nem lehet határ, de ha lenne, azt is évenként emelnék, aminek a vége az lenne, h inkább eltörölnék.

kabaré nem csak CR óta van, máskor is dőltek meg óriási igazolási rekorodk, meg fizetési rekordok. pénz beszél, pléja gólt rúg.
  • Magic Boy
    Ebben egyetértünk.

Európában is kéne fizetési és átigazolási plafon, ahogy Amerikában, mert ami mostanában megy az már lassan kabarénak is durva.
  • Rash87
    Ez az egész foci oda-vissza,túl van fizetve,nem tudom,miért nem tudnak egy határt húzni...
  • Tyler1
    nem O'Shea keres annyit mint Rooney, hanem Evra, mivel neki emelték 100 ezerre a fizetését. De tény, h O'Shea szerződése kicsit erős, nem mondom, h rossz pléja, de 80 ezer az nevetséges.
    és ez most a jéghegy csúcsa, mert kapásból 2 ember állt sorba új szerződésért azután, h Rooney eszméletlen összeget kap. és nem is Evráék lesznek itt a legnagyobb parádésok, az is biztos.

nem hozták nyilvánosságra Rooney bérét, ezért találgatnak csak. de 200 ezer körül mozoghat.
  • giornalista
    nem értem, hogy egy ilyen középszerű, nulla játékosnak, mint John O'Shea, hogy fizethetünk 80 ezret. anno Ronaldo kapott ennyit, most meg ez a nulla játékos. értem én, hogy a szíve a helyén van, de a focinkhoz nem sokat tesz hozzá.

én is ettől félek, hogy most aztán kiköltekezünk a kereten belül, venni meg nem fogunk senkit. kössz, Rooney!

ő most mennyit keres végül? 180 vagy 250 ezret? ha utóbbi, akkor hol írták? ez az 50 millió is új nekem, hol lehetett olvasni róla?
  • Tyler1
    na most mindenki tartja egyből a markát, ha Rooney is tartotta :D a nyári 50 milla el is illan a fizetésekre, megint nem lesz igazolás.
  • giornalista
    az megvan, hogy O'Shea mostantól annyit keres, mint eddig Rooney?
  • giornalista
    Bebe tényleg óriási volt, csak néztem, milyen ösztönösen, lazán, légiesen cselekszik a pályán.
  • Rash87
    áááá ebbe van valami :D
  • Tyler1
    tanulság: több Owen nevű embert ne vegyünk, mert elátkozottak
  • Rash87
    Az meg a másik,azzal is mi van.Már hány éve sérült,aztán mikor már kezdene helyrejönni,a sérülésbe is belesérül,s kezdődik előröl :D
  • MR ME
    majd hargreaves-el sakkoznak a meccsek alatt, közben meg dől a lé
  • Tyler1
    há' ingyér vóót :D
    megvolt oldva a csatár kérdés, aztán még mondták, h itt akár újabb nagy karriert futhat majd be. aha, igen :D
  • Rash87
    Eddig se kellett...sose csíptem :)
  • Tyler1
    Owen a sérüléséből is tovább sérült. kérdem én, kell ő egy United szintű csapatba? játszik havi egyszer az utánpótlással, akk sem végig, mert már azt sem bírja...
  • Tyler1
    Ronaldo, Rooney, Hernández, még talán addigra Vidic is, mekkora csapat lenne :D Madrid United xD
  • Barnabyka
    Ha esetleg valaki lemaradt volna a tegnapi meccsről.
  • Rash87
    "ez fasza meccs volt, bár kellett hozzá a mi balfaszkodásunk. Gibson, Evans, Kiko rettenetes teljesítményt nyújtottak."

Mint mindig...sajnos. Bár én ide sorolnám Obertant is,olyan alap hibákat vétett,hogy nem csoda,h nem teszik be 1-1 komolyabb meccsen.

"Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz :D óriási ez a gyerek, lesz ebből még óriási sztár."

lesz mit eladni majd a Real-nak
  • Tyler1
    ez fasza meccs volt, bár kellett hozzá a mi balfaszkodásunk. Gibson, Evans, Kiko rettenetes teljesítményt nyújtottak.
    viszont a Bebe és Obertan nagyon tetszettek, na nekik pl. lehet még nagy jövőjük a csapatnál, Kikonak semmi. sztem nyáron el is megy...
    Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz :D óriási ez a gyerek, lesz ebből még óriási sztár.
  • Atti12
    az egész csapatnak Borsócska az egyetlen színfoltja jelenleg.. :)
  • rooney8
    és vezetünk :DD
  • sanyiute
    na menny a faszomba:O gyönyörű!!
  • Tyler1
    hát mit csinált a kisgyerek beszarok :DD
  • rooney8
    sokáig vezettünk :(
  • Atti12
    Bebe gól :D
  • Tyler1
    viszont Kiko idegesítően láthatatlan már meccsek óta(már amikor játszik).
  • Magic Boy
    Jól küzd az biztos.
  • Pacal17
    Bébé jó lehet még egykét év múlva