Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig nézhetetlen, amit a csapat művel...
nem csoda, h sanchez is olyan gyenge amilyen...nem ehhez van szokva, hogy kevesebb támadásunk van még a brightonnál is :o

http://www.powerplaymanager.com/r57633

6unn3r
SAF óta ez megy. Moyes kukába dobta a csapatot, nem baj, legalább elzavarják. Jött LvG, 2 évig ment a rimánkodás, hogy ne érjen el semmit, csak zavarják el. Most itt van Mou, ne nyerjen semmit, mert akkor a csapaton marad. Mondjuk ez az ember tényleg a foci rákja. Belülről emészti fel nem csak az MU-t, az egész egyetemes labdarúgás eszméjét is.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
az a baj h nem éri meg.. mert így marad az edző... komolyan kéne egy 0 szezon és egy új tehetséges edzővel mindent újra felépíteni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

smith09
Egy újabb lépés az FA kupa megszerezése felé, ez meg összejöhet.
smith09
Ez rohadt jó. :-)

5 pont az előnyünk, viszonylag kevés meccs van hátra, remélem megtartjuk a 2. helyet.
<#nevetes1><#nevetes1>

Jim Morrison
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

smith09
Remélem a mai győzelemmel a 2. helyet bebiztosítsuk, jövő héten BL. Jó lenne hozni mind a kettőt.

Ha a Sevillát otthon nem tudjuk megverni, akkor nem érdemlünk továbbjutást.
smith09
Ma vettem észre hogy már csak 8 meccs van nekünk hátra a Pl -ból.
Második hely meglehet szerintem, az talán még reális is ehez az évi teljesítményhez.
Kiváncsi avgyok hogy nyáron, hogyan alakul a keret.
Ibra szerintem távozik, esetleg De Gea is, szerintem a Madrid kifizeti azt amit a MU kér.

BL -ben pedig nyerni kell otthon a Sevilla ellen , nincs mese.
Nekem úgy tetszett a játék de sajna laposabb volt kelleténél Matic,Valencia,Mata is.

Young eszméletlen,Rashford is és Martial-t kezdőbe!!
Sanchez inkább még cserének egyelőre.Mint ahogy szokás új játékost első meccsein😊
Az úgy jobban be szokott válni!
Visszavágón azért a támadó játéknak működnie kell.
Lukaku-n mondjuk kőkeményen rajta volt Sevilla védelem.Mozdulni se hagyták.

Más felállás kell és megtörni a védelmet ami valljuk be nagyon jól működött náluk!
<#eljen>

Darthmushroom
az lenne a legkevesebb ha nézhetetlen lenne a játék, de legalább az eredmények jönnének.

smith09
Igen , erre mondtam hogy olvassuk SAF könyvét. hogy mennyi pénzbe került a 1999 - ben triplázó csapat? 60 M font.
Nyílván ma már mások a számok, de messze vagyunk attól bl - t vagy bajnokságot nyerjünk.
Mourinho is nyert mondjuk bl t az interrel úgy hogy nézhetetlen volt a játék. :-D
fél világválogatott itt játszik, eredménytelenül...
siralmas a játékunk, unalmas, nézhetetlen és ehhez még csak eredmény sem jön (mentsvárként)

smith09

Az egy dolog hogy tegnap elivtte a tippmixem a csapat, de az hogy nem tudunk gólt lőni , ennyi helyzetből az tarthatatlan.
Szomorú vagyok hogy olyan lettünk mint a City vagy a Chelsea hogy sok pénzért veszünk játékost de a siker elmarad.
Vissza kellene térni a SAF féle csapatokhoz és felejtsük el ezt a multikulti focit is!
smith09
Mondtam én. :-)
Rockynhooo
Nagyon jo konyv. Semmi kozom MU-hoz, de iszonyat jo volt olvasni, hogy valtoztatott meg egy "ceget" a legkisebb dolgoktol kezdve a legnagyobbakig.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

smith09
Ami legjobban hiányzik a csapatból az nem más mint SAF.
Nemrég fejeztem be a vezetés c. könyvét.
Ajánlom mindenkinek. Az a tapasztalat és szakmai tudás pótolhatatlan egyenlőre szerintem.
Tyler1
Csodát senki ne várjon. Nem Sanchez fogja megmenteti a szezont, ha egyáltalán sikerül. Nélküle is bőven volt annyira erős ez a keret hogy legalább küzdenie kellett volna a k*rva Citynek a serlegért. De amíg ebben a rendszerben 50%on pörög az összes rekordfizetéses, addig jöhetnek az újabb sztárigazolások. El kéne gondolkozni, hogy ha 11 világsztár nem képes meccset nyerni, akkor vajon velük van-e a gond, vagy esetleg inkább azzal aki a 11 játékost tereli.

Mikit sajnálom, szerintem jó volt. És biztosisten, hogy az Arsenalban bizonyítani is fog (sajnos).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

én igen 😊

Magic Boy
Örülünk?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
De Gea save
Martial
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.10. 12:19:43

ismét clean sheetes győzelem
csak így tovább!

Darthmushroom
Mai meccs döcögősebb volt, de a végére csak elfáradtak a hattyúk. Egy igazolást még szerintem elbírna a keret, de egyenlőre biztatóan indul a szezon.

Tyler1
Matic igazolásától féltem, de húb*zdmeg.

Blind kivételével a mai keret atombomba volt. De jó lenne 10 meccs múlva is ezt mondani.
Sok év után talán el jön az időnk?

Darthmushroom
Aditya új videója, a szokásos minőség

Jim Morrison
a következő szezonban 12 millió fontot, azaz 4 milliárd forintot tesz zsebre a United csak azzal, hogy megállapodott a Tinderrel."
A mez ujjan lesz a logo

Magic Boy
Miénk Nemanja Matic is.
Bár én nem őt vártam elsősorban, de vele is sokkal stabilabb lesz a középpályánk.

Tyler1
Nem sokat mutatott itt eddig Martial, de ahogy most a Madrid védelmét derékra vágta, az szép volt 😄

Más kérdés, hogy ilyet a spanyoloknak lehet, Angliában már a gondolatnál leszerelték volna.

Magic Boy
Az eddigi igazolásaink:

Tyler1
Rooney közben már átesett az orvosin az Evertonnál. Gondolom része volt a Lukaku biznisznek.

Tyler1
Lukaku hivatalos.

Én most kurvára örülök!<#eljen>

Ibra szabadon megy.Mondjuk ez volt az első ami várható volt.
Tyler1
A BL részvétel fontosabb volt, mint ez a kupa 😄 És ez ugye a nyári igazolásokat is pozitív irányba befolyásolhatja (Griezmann?)

ReszegKoldus
Na ez a kupa eddig úgyis kimaradt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Pedig lesz olyan jó, mint Ibrahimovic volt fénykorában, vagy még jobb. Persze a játékstílusát tekintve kihívás lesz beilleszteni a csapatba, de Mourinho meg ezért van ott...

The Matrix has you...

én sem...
vhogy matához tudom hasonlítani, de lehet ez csak nálam van így

Tyler1
Az angol és spanyol lapok már szinte tényként közlik, hogy James érkezik, kérdés, hogy szól-e bekezdés egy bizonyos De Gea kölcsönigazolásról ebben a bizniszben?

Én egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy pont ilyen támadó kellene jelenleg a csapatnak.

innentől már csak hasonlóan nehéz meccsek jöhetnek az el-ben...
délben sorsolás

Jim Morrison
Ki más

Jim Morrison
Rashford-Pogba jelenet nem volt csúnya. Így hogy nem ment be...

Jim Morrison
Visszaolvasva mar latom, de en eddig nem is tudtam errol az eric bailly rol :c

Darthmushroom
LvG érához képest rengeteg a helyzet, viszont a tényleg a helyzetkihasználás katasztrófa, és ráadásul legtöbbször hazai pályán van ebből gond.

első félidőben 1-0 ide
talán ennek is köszönheti a chelsea a vezető pozícióját, hogy ennyi helyzetből ők 3-4et értékesítenének
ja és azért nem rúgnak sűrűn 4-5öket, mert nincs annyi helyzetük, csak nagyon hatékony a helyzetkihasználásuk

Jim Morrison

smith09
Rooney a végén behúzta. Remélem a bl-t érő hely meg lesz sezon végére.
Izgalmas tavasz lesz.
Darthmushroom
a pool max 10 percet focizott és igazat adok a játékosoknak ha egy kicsit hosszabb meccs ezt megnyerik. jogos a döntetlen teljes meccset nézve, de a pool a gól után egyáltalán nem akart focizni... nem is értem ezt a "szexi klopp" foci mániát, én a két meccsen a United ellen ha 20 perc focit láttam tőlük sokat mondok

abban igazat adok, h hasonlóért nem adtak 11eseket ebben az idényben nekünk
de...
ez annyira egyértelmű volt, h még innen székesfehérvárról is befújtam volna. a másik dolog.... így felugrani, feltartott kézzel, amikor azt se tudja hol a labda....irtózatos butaság

az x reális, bár talán kicsivel több ziccerünk volt