Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nagyon nehéz így kiesni, de valahol nem baj.
Koncentrálhatunk a bajnokságra.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hát ilyen tényleg a világon nincs... ez egy nyertes meccs volt... elsõ félidõt 5-0ra kellett vna hozni de 3-0is bõven elég lett vna ha nem kapunk potyát.. ja és ha nem tudjuk pótolni nanit akk kevés az is ha a középpálya 120%-ot hoz úgy látszik... nagyon nagy kár érte
Oziris666
Ezt Fergie is eltaktikázta csöppet,Csatár nélkül akarta kibekkelni kb.
,elöl meg Nanin kivül senki se bírta már a labdát tartani...

Cabell
Sajnos tudtam konkrétan, hogy ez lesz.

Az elsõ meccs után már éreztem benne a sorsszerûséget, mert bár nem hiszek az ilyen misztikus dolgokban, néha a fociban vannak dolgok, amik felettébb közel állnak hozzá.

Meg is jegyeztem, hogy egy jelentõsebb összeggel meg fogom tenni a Bayernt, ez így is lett, kb 15.000 pluszban zárok majd..

3-0ról elúszni látni egy továbbjutást mindig és minden körülmények között fájó, és nyilván egy MU szurkoló sem fogja soha elfelejteni...

Innentõl énis a Barcáért fogok szorítani, mert õk érdemlik meg...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Fúúú hát Fergie kicsit benézte ezt a meccset, nem nyúlt bele idoben. Rafael koszi, erre tényleg nem lehet mit mondani, nem az elso kiállítása ami nehéz helyzetbe hozza a csapatot. De még fiatal, legbelul nem is ot hibáztatom, inkább Fergienek kellett volna lépnie, a biztonságra játszani és lehozni a már sárga lapos gyereket a pályáról. Berbatov meg kész...10 emberrel is megengedi magának a sétálgatást a pályán. Dogoljon meg, Tevez sem volt a kedvencem, de Berbatovnál sokkal tobb szív és tudás is szorult bele. Kettejuk kozul neki kellett volna maradnia. Mindkét meccset mi engedtuk ki a kezunkbol, kell egy kis ido feldolgozni... Glory-glory United!!!
rooney8
3-0ról... 😞 és ha nincs az a piros... de sajnos a fociban nincs olyan hogy "ha" :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
innentõl nagyon remélem hogy a Bayern bejut a döntõbe és kap egy hetest a Barcától.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sompibug
de bizony mi csesztük el mert 3-0 -nál kiengedtünk.
barcanak már nincs ellenfele!

Rash87
Tudom.Ott volt a fordulat.Ott már éreztem is,h ezt nem fogjuk kihúzni. Rafaelnek van még hova fejlõdnie.

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Nem mi csesztük el.
A Bayer a kiállítás után jobb volt.
Ha nincs kiállítás valószínûleg mi megyünk tovább.

Matthew Prosac
bárki ellen el tudnám viselni a kiesést, de ezek ellen -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

penészthozópára
Nos ezzel meg is van az idei BL gyõztes csapat: a Barcelona.
Ezeknek rúghattunk volna most 6-ot, de nem mert ki kell állítatnia vkinek magát. Ez a Bayern a következõ körben kiesik.

One Love, One United!

sompibug
rafalnek lesz egykét álmatlan éjszakája szvsz.

Magic Boy
A Bajnokságot nyerjük, mert a Chelsea bõven veszít még pontokat.

galmat
Hasonlóan érzek az elõttem szólóakkal... Katasztrófa... utolsó negyed órában helyzetig se jutottunk... ezt a fos pár hetet... áááá

Rash87
Hogy lehet így elbaszni... hihetetlen:@ Ilyen ideg rég volt bennem...

Glory, Glory Man. United!

Ejj..😞 Nekem nagyon hiányzik Tevez..Még ha nem is teljesitett kitûnõen tavaly..

Élvezd az életet és érezd az ízét.

kicsit elõre vigadtam 😞
MR ME
ezt nem hiszem el bazmeg, 3:0ról kiestünk a faszba pffff
bajnokság is elúszott valszeg, így kell elbaszni egy hét alatt mindent, grat!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
Hát errõl ennyit... 3-0-ról így elbaszni...

Atti12
kurva élet...

Magic Boy
Vége kiestünk, de szép játékkal legalább.

Pacal17
Te mióta vagy Manchesteres? 😄

MR ME
basszák meg azt a tevenyegelõ román kurva anyjukat azt!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lcapitant
hát ennek vége

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

AntiHero
Hát ez nem lesz meg sajnos😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lcapitant
6perc

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Darthmushroom
ilyenkor kell a híres United csoda. meg kell csinálni a szinte lehetetlent.. és eddig mindig volt hõs a unitedbe. remélem most is lesz valaki.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Valaki biztos meg fogja! 😄
De ha a United itt most kiesik, akkor a Barca esélyei erõsen megnõnek úgy érzem.

Matthew Prosac
Berbatov. Csak most az egyszer.. Lõdd be elsõre ha helyzeted lesz, ne cseszd el!

Darthmushroom
én úgy érzem h a bayernél is lesz piros mert az egyik úgy is elszáll magától meg az eredménytõl.. és eddig is volt emberhátrányba lehetõségünk most is lesz..

lényeg a lényeg h gól kell és lesz 😄

Magic Boy
Azon ment el, hogy SAF lassan reagált.
Le kellett volna hozni Raffaelt, igaz Rooney cseréje égetõbb volt.

Lcapitant
majd berbatov... bízom benne, vkinek meg kell nyerni a BL-t, csak ne a barca....
na hajrá

Gyerünk..😞 Berba nagyon kellene most,hogy megmutassa..😞

Élvezd az életet és érezd az ízét.

MR ME
ja ezt a meccset így eladni bazmeg arra nem találok szavakat...

3:0-s vezetésnél így elcseszni. 😞 De jó lenne rúgni egyet...

sompibug
muszály lessz!!!!!

Magic Boy
Úgy legyen.

Darthmushroom
nem fogunk kiesni egyet begyötrünk akkor is

Lcapitant
hmmmm gyerünk már....

Matthew Prosac
...

toysoldier
hát ezt nem hiszem el

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Magic Boy
A Fenébe, de milyen gól volt.

Atti12
... GYERÜNK FIÚK KELL EGY GÓL!

Lcapitant
na lehet vége?

MR ME
kész....

Atti12
Carricket lekéne hozni :S

Magic Boy
Amúgy most ki a csatárunk?

Matthew Prosac
Áááááá Gibson, ez is nagyon kellett volna! Hosszúba eltekerni és kész..

Magic Boy
Na visszaengedett.