35611
-
#23698 Bebe csatár, és jó labdákat tud belőni szélről. de amit Hernández meg Berba nem tud megoldani, azt már tudná sem Macheda, sem Owen. -
#23697 tényleg, erről el is feledkeztem. mindenesetre hazai pályán nincs csatárunk a kispadon. ez szomorú. -
#23696 milyen Owen? csak mert sérült mind a kettő :D -
#23695 a Liverpool teljesen szétesett, csak először tűnt keményebbnek, de semmilyen, ismétlen, semmilyen ellenállást nem tanúsítottak. nem támadtak, nem próbálkoztak, egyszerűen felszürkülték magukat a pályára, aztán megköszönték a 2 gólt, amit lövettünk velük. a Spurs ellenben hasít, sok pontjuk van, persze koncentrálniuk kell a BL-re, de aligha adják fel a mai meccset emiatt.
Evra egyszer védekezhetne jól Lennon ellen, karrierje során először. ha ez megvalósul, nagyon nem leszek elégedetlen.
én remélem, hogy nyerünk, de nem látok rá sok esélyt. viccen kívül, nekünk nem jelent semmit az, ha vezetünk a 85. percben, és ez nagyon szomorú. a hétközben is csak felállt ellenünk kétszer a Wolves, valahogy nem vagyunk ijesztőek.
aztán hátha... hinni kell és bízni... csak miben... -
#23694 azért a Pool elleni meccs keményebb volt helyezésüktől függetlenül. jó csapat a Spurs, remélem hozzák a tavalyi formájukat a bajnokságra, de ma nyerünk, mert nyernünk KELL!!!
tippem: 3:1 -
#23693 csak kicsit sok már a hülyeségből. a rangadóktól meg félek. a mai meccstől is. az idén Garreth Bale meg Rafael van der Vaart szintű játékosokkal még nem találkozott ez a csapat a bajnokságban. -
#23692 Arsenalnál megszoktam, h ők 90 perc után döntenek el meccseket, kb. az emberiség összes ujja nem tudná megszámolni, hányszor volt ilyen nekik.
annyi biztos, h egyik csapat sem verhetetlen, és mi is csak saját hülyeségünkből állunk most így. majd az egymás elleni rangadókon dőlnek el a dolgok. -
#23691 hivatalos:
van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Park - Hernandez, Berbatov.
pad: Kuszczak, O'Shea, Brown, Smalling, Scholes, Obertan, Bebe.
bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha a mágikus Brown helyett mondjuk Macheda ül le a padra, ne adj isten Owen. -
#23690 de ők nyernek, és ez számít. hiába van több helyzete az ellenfélnek. ez teljesen mindegy. nekünk volt több helyzetünk az Everton stadionjában, mégsem nyertünk. WBA - dettó. a többiek meg megoldják.
a mai meccs sokat elárul majd, először találkozunk jó formában lévő nagy csapattal. a Liverpool és a WBA csak az egyik kitételnek felel meg. -
#23689 jól van, megoldották ők is. egyszer majd mi is képesek leszünk az utolsó 2-3 percben a magunk javára fordítani meccseket. -
pilboy #23688 ráadásul helyzet nélkül rúgtak 2 gólt... :S
nem olyan jók ők sem, mint sokan hiszik... elején amihez hozzáértek gól lett, de azóta azért döcögnek ők is. múlt héten is több helyzete volt a wolves-nak
ma nagyon kemény falatunk lesz... -
#23687 na ez a másik.
az Arsenal ne nyerjen, könyörgök... az sokat segítene most rajtunk! meg a City remeklése is. -
#23686 Chls közben rúgott egyet. -
#23685 na akk mi ma kikapunk basszameg -
#23684 basszus, miért nem 10 perccel később állnak így a meccsek!?
Arsenal-WHU 0-0, Rovers-Chelsea 1-1, Wolves-City 2-1!! -
#23683 Fosternél?:D Amos a mostani kupameccsen meggyőzőbben védett, mint tavaly Foster abban a 2 hónapban, vagy meddig volt ő az ellenfél 12. embere... :D -
#23682 Ezt te sem gondoltad komolyan ... :) vagyis remélem -
#23681 miért kusscsák jobb? :D -
#23680 azért Ben Foster távozásával elég nagy kő pottyant le a szivemről :) én elhittem, h komolyan gondolják őt VdS pótlásának -
#23679 jaja énis őt favolom
de sztem nem veszünk kapust, hanem marad majd ez a nemtomki aki most védett a kupameccsen azt csoki -
#23678 Akinfejevet is elnézném MU-ba:D -
sanyiute #23677 Stekelenburg ő lenen a legideálisabb és szerintem United szintű játékos -
#23676 nem volt mostanában fejlemény a felépüléséről. legjobb esetben is tavasz :S -
#23675 szerintem még maradhat. amíg itt van Fergie, miért ne? 40 évesen semmivel sem rosszabb, mint 35 évesen, ha bírja fizikailag... -
#23674 soká lesz annyit:)) -
#23673 Tud vki valamit Valencia felépüléséről? -
#23672 hát én ilyen Stekelenburgot, meg Akinfejevet esélytelennek találok az biztos. de remélem nem ráncigálnak ide egy 22 éves kisgyereket, csak mert olcsó és azt mondják, h nagy tehetség lehet... -
#23671 na igen, megint pár év szopás áll elöttünk valszeg, mint annó Schmeichel leköszönése után :/ -
#23670 Pedig nagy a valószínűsége,h utolsó éve. Bár sose lehet tudni.
Egy új kapustól félnék,ott végünk lenne. Idén ha nem VDS védene,lenne jó pár vereségünk :) -
#23669 remélem nem ez lesz az uccsó éve, félek egy új kapusigazolástól. -
#23668 Isten éltesse a 40 éves Van der Sart! -
#23667 nem sapka kellene, hanem reális költekezés. jegybevételek alapján, például. vagy teljes bevételek alapján lehessen költekezni. -
#23666 Értem kösz a választ. -
#23665 jaa én is így értelmeztem :D ez így les. -
#23664 ez így mindig is les volt.
akkor nem les, ha a képen felül lévő játékos passzol az alsónak -
#23663 Igen erre gondoltam, de ez régen nem volt les, mert a játékos a labda mögül jött. -
erre gondolsz? mert ez les, mivel az érkező játékos előrébb van mint az utolsó védő, mind1, h a labdát hova kapja. -
#23661 Köszönöm a válaszokat. -
#23660 Ha a labda előrébb van mint az aki kapja. -
#23659 hát ez persze, h nem les. nem a labda helyzete számít hanem a játékosé.