Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
inkább ne legyen agyam mint h ilyen bunkó fax legyek, de még neketek áll feljebb tipikus magyar gondolkodás.
elõször saját magatokat kellene észrevenni...
így még szánalmasabbak vagytok mint gondoltam...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
primitív?
akko ez mi?
"Kocsog csira bayern nem erdemelte meg de robben golja szep volt "
ja ez nem az.

Feguson nyilatkozata sem primitív áá hogy is....

szóval akkor így kellet volna kezdenem hogy
"cs*ra g*ci manchester kiesett ennyik vagytok?"
máskor szóljatok elõre h ti a bunkodából jöttök...

Huszi84
Ne erõlködj,úgyse érti,semmi agya ennek a hibásnak.

ReD DevilS 4 LifE

Cabell
Primitiv a stilusod, arra utalgatok

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

némelyek mennyi ideig hokiznak egy szerencsés továbbjutáson...<#kuss>
már unalmas

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Murder3
?

Cabell
És Rólad beszélek, mielõtt férreértés esne.

Cabell
Menj az nso-ra, ott vannak ilyen stílusú fórumozók.

Semmi rosszindulat nincs a kommentemben, csak tényleg inkább ott lenne a helyed.

Persze az más kérdés, hogy mi a véleményem az ottaniakról, múltkor már udvariasan tényleg fel kellett tennem a kérdést, hogy egy fáról jöttünk-e le.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Murder3
Okos edzõtök nyilatkozott, kb a te szellemi szinteden állt õ is.
Szép nyilatkozat magáról mondhatom, de õ a nagy sir alex még jó h neki áll feéjebb..
pff szánalmas.

Murder3
kérdés az h mi az a feltétel ami megérdemelté tesz egy csapatot az eredményeire?
Ennyi erõvel az angol csapatot megérdemlik h szinte mindig többletet alakítsanak ki a bl-be?
Ja bocs hát pénzügyileg nem igen akad a sztárklubbokon kívül komoyl ellenfeleik...
de ez meg is látszik a nagy angol válogatotton....

Matthew Prosac
Dícséretes, ugyanakkor ott van Diouf is, talán neki is lehetõséget kellene adni néha - fõleg ilyen ínséges idõkben, amikor Rooney sérült (Owen hagyjuk..), Berbatov meg.. tudjuk. Machedáról nem is beszélve.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy

Magic Boy
Mexikói csatárt igazolt a Manchester United

A Manchester United labdarúgócsapata szerzõdteti Javier Hernandezt, a mexikói Guadalajara fiatal támadóját.

A 21 éves futballista már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, szerzõdését azonban csak akkor írhatja alá, ha megkapja a munkavállalási engedélyt.
Azt, hogy az angol bajnok - amely szerdán a Bayern München ellenében búcsúzott a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében - mennyit fizet a tehetséges játékosért a két klub nem hozta nyilvánosságra, ugyanakkor az üzlet részeként a Vörös Ördögöknek júliusban egy felkészülési mérkõzésen pályára kell lépniük Mexikóban.
Hernandez a klub történetének elsõ mexikói játékosa lesz.

Manchester United sign Mexican striker Javier Hernandez Reds agree Hernandez deal

Javier Hernandez:
Javier Hernandez "Chicharito"

The top ten goals of Javier Hernandez

Ez a Bayer meg kapja a beosztást a Barcátol ne féljetek, nekünk se lenne sok keresni valónk a barcánál.Az a bajunk egy mecs nem egy félidöböl áll.Ez az év nem az Angol clubboké majd a vb.
Kocsog csira bayern nem erdemelte meg de robben golja szep volt

az a büntetõ/kiállítás/szabadrugás,amit a bíró befúj,nála a síp 😊 lásd franciák kijutása a vébére 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

hedonist
igen valahogy én is ezt szándékoztam volna valamivel szalonképesebb formában interpretálni, de a lényeg a lényeg😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szted megérdemelten nyernétek meg a blt?
Murder3
Mind1 ez a hajó már elment és ez a számotokra kurvára nem idevaló bayern ütötte õket el a továbbjutástól.
ennyi.
De majd ha tényleg megnyerik a bl akkor majd csodálkoztok h mennyire h esélytelenül és nem megérdemelten nyertek.
görögök is így nyertek eb-t.
és ti is 99-ben így nyertetek bl-t....

ideje volt azért...3 éve csak angol csapat, így már BL, de, ha mindig angol csapatok kerülnek be a 4-be akkor az már nem BL, hanem kiseurópidangol bajnokság!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

azért az is fura h most mindenhonnan azt hallani h nincs angol csapat a 4-ben. hát szerintem a világ legjobb 4 csapata közül ha nem is 3 de 2 biztosan angol
Oziris666
Az nem perceken múlott hanem egy kopasz tetûn😄

" nb2es osztályozó meccs" - bár az nb2-ben lennének olyan csapataink mint a Bayern és a Lyon, milyen lenne akkor az nb1. Én nem írnám le egyik csapatot sem. Pláne nem az Intert, és Mourinho-t.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

WuFraZselic
stamford bridge-n, bocsánat*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
te mindig ezt csinálod, korábbi meccsekre alapozol. de azt elfelejted, hogy a Barca kezdõ 11e szinte ugyanaz, míg pl az Interben 4 új játékos is van/volt az õszi mérkõzésen. Ibrának is kellett idõ míg belejön, példának okáért

(amugy a barcát tavaly majdnem kiejtette a chelsea, perceken múlott, míg a mi továbbjutásunk egy percig sem volt veszélyben az old traffordon, na?! 😄)

on
sajnálom a United kiesését, ilyen játékkal a döntõben lenne a helyük, így meg -milan drukker haverom szavaival élve- "lesz egy BL-fináléba illõ elõdöntõ, illetve egy nb2es osztályozó meccs"
Rooney remélem pedig nem sérült rá a korábbira, mert Berbatovot rossz nézni, szerintem a tegnapi produkcióját bárki nyújtotta volna a topikból

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
A tegnapi kiesés a barcának jött jól. Innen nem hiszem h bármelyik megtudná fogni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

vagy a döntõre összeszedik magukat és mindenkinek lefog esni az álla 😄
Fabio: csoportkörben is találkoztak és az inter akkor sem tudott gólt lõni a barcának 😄 sztem most fognak és nyerni fognak hazai pályáán de a visszavágón kivégzés lesz 😄
mind1. jó meccseket akarok látni!
Camelia
Szerintem meg pont, hogy egyedül egy gyönyörû focit játszó, parádézó csapat ellen nincs ellenszerük. Hisz mindig ez van -legyen az a német válogatott vagy egy német csapat- erõvel, mázlival, bírói segítséggel (mert tudással nem nagyon) valahogy elvergõdnek a végéig. De ott szembetalálják magukat azzal az egyetlen játékstílussal ami ellen se a mázli, se a kõkemény erõfutballjuk se ér semmit, és amit manapság egy spanyol vagy brazil válogatott vagy épp a Barcelona képvisel. Lehet, hogy ott lesz a Bayern a döntõben -amilyen mázlisták folyton biztosan eljutnak odáig- de ott majd rájönnek arra, hogy milyen is az igazi futball. Megtörtént 2 éve az eb-n, megtörténik most is...

Fabio Capello
milyen jó hogy ilyen biztosra veszitek a döntõt... végülis csak egy Inter áll az utatokban.... Attól még hogy a tietek a világ egyik legerõsebb kerete, az nem jelenti azt, hogy automatikusan mindig mindent megnyertek... 😊

Szerintem kar zsortolodni, barcat ugy sem veri meg senki!
Nem vagyok barca szurkolo de ok teljesen mas szintet kepviselnek manapsag.
Nektek van egy rooney tok aztan annyi! masik oldalon meg egy messi meg kb minden poszton egy jobb ember😊
Dontoben elbukni meg fajobb dolog lenne!

Szevasztok Fiúk !

Én Barca szurkoló vagyok, de sajnálom hogy a manchester esett ki, mert milyen döntõ lesz az ahol lyon, vagy bayern szerepel majd.
Egy Manch-Barca kellett volna !!!
Mindenesetre Robbent mindig nagy játékosnak tartottam. A bayern mindent neki köszönhet.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

WuFraZselic
hát én azért elképzelhetõbbnek tartom, hogy mi állítjuk meg a Barcát, mintsem ez a bayern 😄

Cabell
Szerintem egyébként megnyerik, úgy lenne sorsszerû...jelenleg az a csapat, amelyikre valószínûleg az összes másik fúj, mivel ez az, amelyik kurvára nem érdemli meg, hogy ott legyen, ahol.

A Fio ellen az a száz méteres lesgól, itt meg ez az õrületes mázli.

Ilyenkor van az, hogy a gyönyörû focit játszó, parádézó Barcával szemben egy ilyen csapat nyer a végén..

rvn
A lyonon nem juttok tul jófiu. Nem mindig 14 en fogtok kimenni a palyára.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Barca-Inter meccs már döntõbe illene be...mindenesetre ez egy örök érvényû lecke volt a Ferguson féle bandának veszíteni tudni kell😊 és ezt nem rosszindulatból mondtam...végülis a dolog pozitív oldala 2-1 és 3-2 a United nem vallott szégyent ez most így sikerült...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez a manchester, amíg 11 a 11 ellen volt addig simán vert titeket. nem tudom, mit akartok a barcától? (jelenleg jobbnak tartom õket, mint a szeretett csapatomat!) a legsimább bl döntõnek nézünk elébe, ha ti juttok be 😊

az a szabálytalanság sajnos mindenhol sárga, jogos volt
én csak azt nem értettem a bírónál, h az 1. félidõben még akkor is szabálytalanságot fújt, ha labdát vittük el - nem egyszer...
nem rajta ment el a meccs

ezt a párharcot 2 momentum döntötte el.
1. az elmélázott 2. bekapott gól münchenben
2. rafael rutintalansága ( ha tudom, h van lapom, nem húzom vissza az ellent, mert mindenhol sárga lap)

igaz fergie is belenyúlhatott volna, de inkább rooneyt nem erõltettem volna tovább, fõleg miután látszott, h van böyten csak rúgással tudja megállítani. sztem ez benne is volt a taktikában (nem úgy, mint tegnap az arsenaléban. hagyták messit, nem rúgták agyon...)

azt hiszem nyugodtan jelentem ki, h a gyengébbik csapat ment tovább. de ez van. a bayern 99 óta mumus lett 😞
fájó 3-0ról kiesni, de a 40 perc emberhátrány nagyon sok. hozzáteszem gyorsan, h kb. a 20.perctõl rooney csak döcögött a pályán, tehát 10 és felen voltunk csúnyán mondva :/

nekem nagyon is elég lenne, ha sorban 4edszerre behúznánk a pl-t

miért? nem jobb érzés úgy kipotyogni a kupából hogy a bajnok ejt ki? (de én is a Barcanak drukkolok egyébként 😊
Murder3
Sokmindent lehet erre fogni.
A Bayernek is volt már olyan h bíró miatt vesztett.
Az máskérdés h manchesterhez képest a bayern békafos játékot mutatott.
Nem is bírom már egy ideje nézni õket.
Ilyenkor sírom vissza a régi 99-es csapatot.

majd ott is segít a bíró, mi? 😄DD

Murder3
az aggaszthat mert ezek után már nincs megállás.
ha ezt a manchestert megtuttuk verni akkor a barcalona-t is megtudjuk.

Na csak nyerjük meg majd a sok spanyol meg angol sztárdrukkernek koppanni fog az álla.
remélem már végre valahára vége lesz ennek a rohadt angol és spanyol dominnaciának....

rvn
Jövök már inkább az enyéimhez. Mindenhol tele nagyképü realosokkal meg sok hülye fasszal. Sajnos a mai meccset nem a "bayern nyerte hanem mi vezstettük" mégpedig 3-0 ról. 3-0 ról 2 gólt kapni. Engem viszonyt az bánt a legjobban, hogy 2 játéknap és 2 hatalmas bírói hiba tette nekünk nehézzé a szezon végét. Véleményem szerint 100 meccsbõl 99x ilyenért nem adja oda a bíró a második sárgát mert semmi duvaság, semmi brutalitás nem volt a mozdulatban. Egy sima taktikai falt volt. Sajnos ezt is elbaszták nekünk a drága sporik(h b*ssz* meg az annyát és hatos ikreie legyenek és elmondhassa, hogy 6 fia van, de mind testvére), csak ugy mint a kékek ellen. 😞 hihetetlenül szomorú vagyok.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Cabell
Egyébként abszolút nincs miért szégyenkezni, megmutattuk a világnak, hogy ez a csapat szenzációs, akármi is van..szerencséje pedig senkinek sem lehet mindig.

Egy dolog aggasztana, ha a Bayern megnyerné a BL-t...-.-

Magic Boy
Necces, de, ha Rooney nem sérült rá akkor meglesz.

necces az is...