35611

• Rash87
    De azért ő se tudta,h most mi van. Nézett a bíróra ő is,aztán kapcsolt :)
  • Tyler1
    hát kb. a 22 játékosból csak Naninak esett le, h még játékban van a labda. de amúgy ő megint odatette magát, és kezdi azt csinálni amit anno CR-ben szerettem, h kiszámíthatatlan pályákon mozog, nem tudják mikor lövi el, vagy mikor passzol. végre komoly játékossá érett úgy érzem.
  • giornalista
    mindenesetre az AIG örülhet, jól látszanak a reklámok és ezt a gólt milliók nézik majd meg a youtube-on, örök klasszikus :) micsoda egy barom ez a kapus... vagy volt sípszó, vagy nem! ha nem volt, akkor nem gurítjuk ki a játékban lévő labdát...

két egymást követő bírói hiba. szerencse, hogy a harmadikat nem követte el.
  • Tyler1
    jó hát most ebből lett a gól, de nekünk sem adtak meg pár szabadot, úgyhogy ezen kár vitatkozni, ilyen a foci, ez minden meccsben benne van.
  • Pacal17
    Persze, mivel nem fújt a bíró ezért érvényes gól, de kifele járt volna szabadrúgás
  • giornalista
    igen, hát az események alapján szabályos a gól, viszont szabadot kellett volna ítélni kifelé.
  • Rash87
    Jó,már semmi,utána olvastam. Így ez alapján érvényes gól.
    De egyébként előtte meg Nanit lerántották,11est meg nem ítéltek,szóval...
  • Tyler1
    milyen kirúgás? bíró továbbot intent, kapus meg a partjelzőt nézte, mertő látta a kezezést. na már most, mivel ezt a bíró nem fújta le, hiába mondták neki mi történt, nem fújhatott saját maga ellen.
  • Pacal17
    Még akkor sem. Nani kézzel ért a labdába, szabadrúgás lett volna a Spursnek. Mindegy végülis, lényeg hogy győztünk és kezd visszajönni a formánkk.
  • Rash87
    Mi volt ez a 2. gól? Nem vágom,mi történt :)

Egyébként végre a csapat szép játékot mutatott,már csak jobb helyzetkihasználás kellene.
  • pilboy
    nem volt kirúgás, és nem is fújtak szabálytalanságot, tehát a kapus kézből jött... tehát érvényes sztem
  • Pacal17
    6 középpályással fejeztük be :D
  • giornalista
    én is ezen filóztam. nem értem, miért járt kirúgás az eset után. mert csak akkor érvényes a gól, ha ez kirúgás volt.
  • Pacal17
    Ezt nem kellett volna megadni
  • pilboy
    nani kapufa, gólt érdemelt volna
  • giornalista
    ez elképesztő volt :)) néhány héten belül a 2. ilyen gól, persze nem a mi meccsünkön. sok esze van ennek a buta kapusnak, tiszta Barthez :))
  • pilboy
    szal akkor nani gól :D
  • giornalista
    a WBA után megérdemeljük ezt a gólt!!
  • sanyiute
    mekkora gól... xD
  • giornalista
    túl későn fogjuk kapni az egyenlítő gólt.
  • pilboy
    a bal felső asszisztens miket integet... érdekes
  • giornalista
    Rafael->Brown??? komolyan?!
  • giornalista
    vagy rossz a stopli a játékosokon. majd a 2. félidőben kiderül, de én is úgy éreztem, hogy senki nem tudott kitámasztani, lefordulni, mert minduntalan elcsúszott.
  • Tyler1
    eljönnének ide, ingyéé vihetnének olyan gyepet, labda kidurrana rajta :D jó szilaj magyar gyepet nem is kell gondozni, 300 év múlva is meglesz :D
  • Matthew Prosac
    már erre sincs pénz
    Rooney vitt mindent :D
  • Tyler1
    OT-n mi a fuckért ilyen szar a gyep? meccsek óta csúszkálnak rajta össze-vissza.
  • pilboy
    vds mekkorát védett oO
  • Matthew Prosac
    kösz van der Sar :)
  • Matthew Prosac
    1-0 srácok, mi ez a kuss ? :DDD
  • pilboy
    vidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
  • Matthew Prosac
    ... a partjelző meg a Tottenhamnek
  • Matthew Prosac
    Gomez majdnem tett egy szívességet nekünk
  • pilboy
    ez bizony helyzet volt, park
  • pilboy
    hú de lassú voltam, mondjuk neten nézem :)
  • pilboy
    vdv kapufa
  • giornalista
    mindenki csúszkál...
  • Matthew Prosac
    van der vaart válaszolt rá :)
  • DONGUBA
    nini ott van rooney
  • pilboy
    park kapufa az 1. percben
  • giornalista
    de ha valamelyik megsérül, vagy nagyon nem megy neki... Macheda szerintem jó cserecsatár, persze ő is lehet súlytalan. támadásban végül is meg lehet próbálni Bebét, rá aligha készült a Spurs, lehet meglepő. de akkor meg szélsőnk nem marad cserélni... szóval, nekem nem tetszik a pad, na. 3 védő? minek?