35611
-
#23738 De azért ő se tudta,h most mi van. Nézett a bíróra ő is,aztán kapcsolt :) -
#23737 hát kb. a 22 játékosból csak Naninak esett le, h még játékban van a labda. de amúgy ő megint odatette magát, és kezdi azt csinálni amit anno CR-ben szerettem, h kiszámíthatatlan pályákon mozog, nem tudják mikor lövi el, vagy mikor passzol. végre komoly játékossá érett úgy érzem. -
#23736 mindenesetre az AIG örülhet, jól látszanak a reklámok és ezt a gólt milliók nézik majd meg a youtube-on, örök klasszikus :) micsoda egy barom ez a kapus... vagy volt sípszó, vagy nem! ha nem volt, akkor nem gurítjuk ki a játékban lévő labdát...
két egymást követő bírói hiba. szerencse, hogy a harmadikat nem követte el. -
#23735 jó hát most ebből lett a gól, de nekünk sem adtak meg pár szabadot, úgyhogy ezen kár vitatkozni, ilyen a foci, ez minden meccsben benne van. -
#23734 Persze, mivel nem fújt a bíró ezért érvényes gól, de kifele járt volna szabadrúgás -
#23733 igen, hát az események alapján szabályos a gól, viszont szabadot kellett volna ítélni kifelé. -
#23732 Jó,már semmi,utána olvastam. Így ez alapján érvényes gól.
De egyébként előtte meg Nanit lerántották,11est meg nem ítéltek,szóval... -
#23731 milyen kirúgás? bíró továbbot intent, kapus meg a partjelzőt nézte, mertő látta a kezezést. na már most, mivel ezt a bíró nem fújta le, hiába mondták neki mi történt, nem fújhatott saját maga ellen. -
#23730 Még akkor sem. Nani kézzel ért a labdába, szabadrúgás lett volna a Spursnek. Mindegy végülis, lényeg hogy győztünk és kezd visszajönni a formánkk. -
#23729 Mi volt ez a 2. gól? Nem vágom,mi történt :)
Egyébként végre a csapat szép játékot mutatott,már csak jobb helyzetkihasználás kellene. -
pilboy #23728 nem volt kirúgás, és nem is fújtak szabálytalanságot, tehát a kapus kézből jött... tehát érvényes sztem -
#23727 6 középpályással fejeztük be :D -
#23726 én is ezen filóztam. nem értem, miért járt kirúgás az eset után. mert csak akkor érvényes a gól, ha ez kirúgás volt. -
#23725 Ezt nem kellett volna megadni -
pilboy #23724 nani kapufa, gólt érdemelt volna -
#23723 ez elképesztő volt :)) néhány héten belül a 2. ilyen gól, persze nem a mi meccsünkön. sok esze van ennek a buta kapusnak, tiszta Barthez :)) -
pilboy #23722 szal akkor nani gól :D -
#23721 a WBA után megérdemeljük ezt a gólt!! -
sanyiute #23720 mekkora gól... xD -
#23719 túl későn fogjuk kapni az egyenlítő gólt. -
pilboy #23718 a bal felső asszisztens miket integet... érdekes -
#23717 Rafael->Brown??? komolyan?! -
#23716 vagy rossz a stopli a játékosokon. majd a 2. félidőben kiderül, de én is úgy éreztem, hogy senki nem tudott kitámasztani, lefordulni, mert minduntalan elcsúszott. -
#23715 eljönnének ide, ingyéé vihetnének olyan gyepet, labda kidurrana rajta :D jó szilaj magyar gyepet nem is kell gondozni, 300 év múlva is meglesz :D -
#23714 már erre sincs pénz
Rooney vitt mindent :D -
#23713 OT-n mi a fuckért ilyen szar a gyep? meccsek óta csúszkálnak rajta össze-vissza. -
pilboy #23712 vds mekkorát védett oO -
#23711 kösz van der Sar :) -
#23710 1-0 srácok, mi ez a kuss ? :DDD -
pilboy #23709 vidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D -
#23708 ... a partjelző meg a Tottenhamnek -
#23707 Gomez majdnem tett egy szívességet nekünk -
pilboy #23706 ez bizony helyzet volt, park -
pilboy #23705 hú de lassú voltam, mondjuk neten nézem :) -
pilboy #23704 vdv kapufa -
#23703 mindenki csúszkál... -
#23702 van der vaart válaszolt rá :) -
#23701 nini ott van rooney -
pilboy #23700 park kapufa az 1. percben -
#23699 de ha valamelyik megsérül, vagy nagyon nem megy neki... Macheda szerintem jó cserecsatár, persze ő is lehet súlytalan. támadásban végül is meg lehet próbálni Bebét, rá aligha készült a Spurs, lehet meglepő. de akkor meg szélsőnk nem marad cserélni... szóval, nekem nem tetszik a pad, na. 3 védő? minek?