Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
12 kapura lövésbõl csak 3 találta el a kaput... ez még az egy hónappal ezelõtti formánál se fért volna bele

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

igen ez a 2 volt kb és télleg legalább egyet be kellett vna lõni.. de azért ha összeahonlítjuk egy hónappal ezelõtti formával akk még az is belefért ha 7-8 ilyen helyzetet kihagytunk
Tyler1
elég csak Valencia 1-1 elleni helyetére amit ha megemel akk gól, vagy Berba kapáslövésére amit ha ésszel helyez akk megint csak gól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
azért volt 1-2 nagyobb helyzet amit egy jobb csatár belõtt vna... :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

az volt az érzésem a meccsel kapcs h ha ronaldo még nálunk jáccana akk egymaga hozta vna nekünk ezt a meccset... nevetséges h még helyzetünk is alig volt...
Tyler1
City ellen lesz Rooneynk elméletileg aki hajlandó gólt is rúgni.
ezek után hogy akartunk mi még akármit is kezdeni a BL-ben? 1 ember csapattal...
nem is értem h mi volt a koncepció Fergienél, hogy majd Roo az igás ló megnyeri nekünk egyedül az összes kupát? vagy hogy Owen újra aranylabdára tör? ez a bajnokság el lett taktikázva.
egyébként Tevezben még mindig nagyobb ambíciót láttam volna utólag is mint bolgár barátunkban.

Rash87
Ilyen játékkal City-tõl kapunk egy 4est legalább.

Glory, Glory Man. United!

hedonist
ja:S azt mennyire sajnálom😞

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
hát asszem ennyi volt a bajnoki cím 😞 már csak abban bízhatunk hogy chelsea és arsenal is fog bukni még (mi pedig nem...)<#shakehead>

Tyler1
kb. annyit ér itt mint anno Shevchenko nálatok.

hedonist
Berbatovot nyáron vhogy el kell bizniszelnetek tényleg, bár nemtom így ezen idény után mennyit kapnátok érte és egyáltalá kitõl, de mind1 is, csak legyen helyette vki más.

azért ez felháborító is,h egy ilyen csapatban valaki ennyire szarjon mindenre és lazsáljon, megtiszteltetve kéne éreznie magát,h a utd-ben viselheti a 9-est.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
az a baj h volt Tevezünk, volt/van Berbánk, van Owenünk, õk nemzetközileg bizonyítottak, csak az a baj h egyikük sem a Unitedben. az hogy ki hány éves tök mind1, Rooney sem volt még 20 mikor az egész világ felfigyelt rá, de mondhatnék még tök sok fiatalt akik klasszisokkal jobbak mint x éves társaik.

ésszel kéne csatárt választani, nem ilyen Owen féléket ingyért idehozni, aki tényleg nagyon fasza volt kb 7 évvel ezelõtt, csak mára már a labdát is csak képekrõl ismeri.

Zenszkij
Sajnos elbuktuk a bajnokságot. A 3. hely a biztos, már a második is ingoványos. Ez nem a mi évünk volt, de egy csatárral nem is lehet nyerni...ennyire tellett. Alapvetõen a Bayerntõl kiesni a bl-ben is egy nagy hakni volt. Nem egy 21 éves mexikóit kéne idehozni, ez nem hírértékû, hanem valami olyan csatárt aki már bizonyított is valamit nemzetközi szinten...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Luna73
Evvel teljesen egyetértek veled!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Forza Italia
Na most aztán ferguson is kitörölheti a valogát barbatov-al. Egy normális csatárunk van az Rooney de egy egész szezont nem lehet 1 csatárral végignyomni. Fõleg nem a Pl-ben.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Bye-Bye bajnokság... Gyönyörûen megoldották.
Barbatov meg elhúzhat innen,mert egy szánalmas.

MR ME
na ezzel a bajnokság valszeg el is ment...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Ez botrány volt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
na akkor PL-t buktuk, második helyet buktuk! majd akk jövõre, ha hajlandóak eladni Berbát és rendes csatárt szerzõdtetni, de ebben sem vagyok biztos, mert Fergie belevan buzulva a 30 millás csodacsatárjába.

Berbatov ismét elesett a saját lábában...de ez már tõle megszokott.. Kéne már egy gól nekünk!!!!!!!!

Tyler1
10 emberrel a ellenfél térfelén nem tudunk semmit csinálni a BB ellen. sztem ez mindent elárul.

Forza Italia
Berbatovba mondja meg nekem valaki mi fantáziát láttak??? Mozgás közben meg lehetne operálni. Vicc a pali de nagyon

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MR ME
ez szánalom volt megint jah

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
bárhova lõhette volna.. olyan érzésem van mintha nem is akarnánk gólt lõni -.-

HunnernesKonge
Adjuk már el a picsába Berbát plz
Tyler1
már nincs benne a gól a játékunkban :/

Forza Italia
bazz ha ez a meccs nem lesz meg akkor úszott a bajnoki cím :S

Atti12
mindjárt elalszok -.-

MR ME
dögunalom ez a meccs :|

Forza Italia
kéne már egy kurva gól😄

Tyler1
Agüero a Chelseahez megy sztem, Villa meg most nyalta fényesre az Arsenal popsiját egyik nyilatkozatában 😊

Forza Italia
Nyáron hozni kell Villat vagy Agüerot

Ráadásul veszekszik mindenkivel, holott a legtöbb labdát messze õ adja el.

Tyler1
hát emberek ez rettenetes! szépen eljátszadozunk a BB-el, de kurvára nincs senki aki megfelelõen betudná fejezni az akciókat. megint van 2 csatár a pályán akik nem nagyon mutogatják magukat, ehelyett Nanikának kell próbálkoznia gólt rúgni. Berbatov sztem meg direkt nem rúg gólt, azért fizeti a bolgár maffia vagy nem tudom, de nem hiszem el h 3 méterrõl vagy lepasszolja vagy belegurítja a kapusba.

Rash87
Barbatovot adják már el,vagy tegyék be pályamunkásnak,mert csak hátráltatja a csapatot😄

Huszi84
nyerni kéne ma..

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
pfff 😄

Atti12
banner 😉

MR ME
jah azt nem is néztem, pedig eszembe volt, másnap :|
akkor legalább ott lehet nézni, köszi

Tyler1
digisport adja, már ha nem szarik be.

Matthew: sztem is elég dinamikus, és ügyes srác. sok gólt kívánok neki a Unitedben 😊

Luna73
Ez így nem igaz,a Digi adja!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Matthew Prosac
5. és 8. számú gólok nyertek. Elég gyors a srác, mind gondolkodásban, mind fiziai értelemben. Nagyon várom már hogy United mezben lássam!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
14:30kor meccs, nem adja semmi természetesen :S
streamek itt

Tyler1
Javier "Chicharito" Hernández Balcázar, 21 éves, mexikói válogatott csatár. ápr. 8.-án írt alá a Unitedhez, és júli 1.-tõl már hivatalosan is játszhat, ha meglesznek a papírjai. a United történelmének elsõ mexikói focistája.

csak aki nem tudná ki õ 😊

Matthew Prosac

DONGUBA
Koszi csak Chelseare nem rimel.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kocka08
Megcsillan a fény a Stamford Bridgen,átszáguld a labda a gólvonalon.
együtt forog labda és a lélek Chelsea-s leszek amíg élek!

Olvastam ilyet is már..😊
De a tied is jól hangzik..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

DONGUBA
Te szep MAGYAR gyerek vagy anyad megtanitott irni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zenszkij
"neketek" LOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
na fejezzük be ezt az oltogatást! utálom amúgy ha ilyen csapatok közötti, tényleg primitív szájkarate megy.

tök mind1 hogy jutott tovább a Bayern, tovább jutott! elkell fogadni aztán mi meg koncentráljunk a bajnokságra! legalább angolmentes a BL, hsznáják ki a benn maradó csapatok. kész.

na ennyi a véleményem! normálisan is lehet társalogni és véleményt megosztani. és megkérem Rash kollégát hogy minden következõ, nem a topikhoz tartozó, vagy alacsony stílusú hsz-t töröljön.