35611

• Darthmushroom
    Hazard meg Holtbynek én is nagyon örülnék,kapusnak egyértelműen Alex Smithies lenne a legolcsóbb mivel angol 3osztályba védd jelenleg.
  • Pacal17
    Hazard régóta csípi a szememet, nagy jövő áll előtte!
  • Magic Boy
    Bale jöhet (már egyszer szóba került nálunk), de reméljük Ribéry marad a seggén.

Na nem azért nem kell Ribéry, mert nem lenne erősítés, hiszen egyértelmű, hogy a posztja egyik legjobbja, tehát az lenne, de már ő is 27 éves.

Én, ha már szélsőt veszünk, akkor sokkal jobban örülnék közülük valakinek:
    Lewis Holtby vagy Eden Hazard

De nekünk elsősorban kapus kellene.
    Én Manuel Neuer , Igor Akinfeev vagy Hugo Lloris érkezésének örülnék a legjobban.

Esetleg még el tudnám képzelni Sergio Asenjo vagy Alex Smithies (Angol u21-es válogatott, de szerintem megoldaná az angol válogatott kapuskérdését) érkezését is.
  • Tyler1
    na már kezdődik. most lesz az, h akk szólok majd hozzá az ilyen hírekhez, ha úgy kezdődik: official! mert az biztos, h minden sportlap a mi 50 milliónkkal(ami lehet nem is létezik) fog foglalkozni január végéig.
    a cikkben szereplő 2 úriembert mindenesetre kizárom.
  • rajkonnen92
    érdekes
  • Magic Boy
    Biztos, hogy valami megzavarta Rooneyt - Sir Alex

Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Manchester United menedzsere kijelentette: pillanatnyilag nem akar a Rooney-üggyel foglalkozni, de biztosra veszi, hogy játékosát az utóbbi hónapokban „valami megzavarta".

„Nem tudom, mi a pontos oka a formahanyatlásának, hiszen az egész a világbajnokságon kezdődött. Hogy telebeszélték-e a fejét más klubok abban az időszakban, nem tudjuk. Én legalábbis nem kérdeztem meg tőle. Most az a legfontosabb, hogy túltegyük magunkat a történteken. De hogy valami megzavarta őt akkoriban, az biztos" – zárta le a maga részéről a Rooney-ügyet Sir Alex a keddi BL-mérkőzésre készülvén.

Mint arról az utóbbi hetekben többször beszámoltunk, Rooney előbb kijelentette, hogy szerződése lejárta után nem kíván az MU-ban szerepelni, aztán váratlan fordulattal új, öt esztendőre szóló szerződést írt alá. A csatár jelenleg bokasérüléssel kínlódik, még három hétig nem hadra fogható, ezért nem lehet ott a ma esti, Bursaspor elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sem.
  • Magic Boy
    A vb-nél még a fogorvoshoz menni is jobb - Ferguson
  • Tyler1
    amúgy nem Eikrem volt az akit múltkor becseréltek, hanem Morrison, de Eikrem is padon volt akkor. állítólag ő is veszélyesen űzi a sportot.
  • Tyler1
    pont Park helyett? ki játszana akk bal szélen? sztem ő megint kezdő lesz, és Spurs ellen is nagyon aktív és dinamikus játékot nyomott.
  • giornalista
    megint két csatár a teljes keretben, Park helyett befért volna talán Macheda nálam. egyébként jó keret, örülök, hogy Bebe, Obertan és az ugyancask fiatal Eikrem (az, akire gondolsz) is lehetőséget kap. ott van Fabio és Rafael is, egyszóval jó ez így. kapuba a lengyelt tenném.
  • Tyler1
    Ferdinand is kihagyja a holnapi BL-t.

utazó keret: Van der Sar, Amos, Kuszczak, Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O'Shea, Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani, Berbatov, Hernandez.

Eikrem az a srác lehet aki múltkor kapott 1 percet a nem tudom melyik meccsen?
  • Tyler1
    talán Becks volt akivel elszaladt a ló, CR-nek meg volt mire elszállnia sztem :)
  • Pacal17
    Sokkal nagyobb értéke van egy MU - Pool rangadónak, ha az ellenfél nem kieső helyen tanyázik :)

Egy Man City-Liverpool helycsere jöhetne, akkor teljesen elégedett lennék. :D
  • giornalista
    kinek hiányoznak? nekem jól esik kacarászni a szánalmas drukkereiken, a lefújás előtt ürülő "Anglia leghangulatosabb stadionján", a "This might be their year" jellegű megnyilvánulások utáni megalázó eredményeiken :))
  • Voyager5
    En is azon filoztam, hogy melyik MU jatekos "szallt meg el".
    Maximum Ronaldo meg Laurent Blanc jut eszembe de mas...?
  • Tyler1
    miért melyik United játékos szállt még el? :)
    lehet a csapat pszichiátere tanácsolta, h növelje az egóját, mert úgy felszabadultabban tud játszani, vagy az újságírók megint szarul értelmeztek egy interjút :D
  • IXEMGabeo
    Nani az öntelt

nem uszítás céljából tettem be, de áruljátok már el, miért száll el minden Manchester UTD játékos? talán Ferguson "önbizalom"növelő hatása? mi a francot képzel ez a másik hiszti gép? ez a Nani, amíg a Ronaldo itt volt, be se fért a kezdőbe...
  • Pacal17
    Remélem, hogy a Pool visszajön az idény végére legalább az első hétbe... Álljon helyre a PL rendje
  • pilboy
    pool ma nyert, remélem ez kis lendületet ad nekik és egy x-re jók lesznek chelsea ellen jövő héten
  • giornalista
    én továbbra sem hiszek ebben az "azért írt alá, hogy eligazoljon" c. történetben. 250 ezres fizut kap, állítólag. ennél csak egy helyen kaphatna többet, a Citynél. sem a Chelsea, sem más csapat nem fog ennyit fizetni neki, ami visszalépés lenne neki innentől. lehet, hogy ezért is adtunk neki ennyire sok, embertelenül sok lóvét.

meg sok más ok miatt sem lenne logikus ez sem az ő, sem a klub részéről.
  • Tyler1
    fúú hát akk nem tudom mi lesz ott Angliában, de Rooney olyan közutálat tárgya lesz, h olyat még a világ nem látott.
    sőt azt most megmondom, ha télen eligazol, akk karrierjének annyi.
  • Magic Boy
    Szerintem SAF meggyőzte, hogy írjon alá és cserébe elengedik már a téli átigazolásiban, ha lesz rá komoly kérő, de legalább a klub megkapja érte a pénzt.

Anno hasonló volt a helyzet Ronaldoval is.
  • sanyiute
    Hobbiból kung-fu edzésre is járnak azt mindegyik ugye focista azt lábra megy:D
  • Tyler1
    hát elég gyanús ez, kezdve onnan, h Rooney azt nyilatkozta nem is volt sérült, de azért sorra kimaradt a keretből, erre most továbbsérült, de hogyan....
    lehet ez a Hargreaves fertőző betegséggel küzd, mert utána Owen is, és most Rooney is továbbsérül a sérülésből :D
  • Rash87
    Fasza,eddig 2-3 hét volt. Meg van ez oldva
    Nyáron meg eligazol :D
  • Tyler1
    Rooney decemberig off

nem szarul fizetett szabadság ez. eddigi szezonban semmit nem csinált, de ő a világ legjobban fizetett játékosa xD
  • Tyler1
    hát ha megnézed mi is milyen csapatok ellen nyújtottunk pocsék teljesítményt...
    persze, h egy komolyabb ellenfél ellen jobban felkészül a csapat, ez mindig így van, csak az esetek többségében mindig egy kis csapat llen botlik a nagy.
  • hedonist
    egy Arsenal ellen mi többet mutattunk, sajnos ez nem mérvadó, majd kiderül, amikor játszunk.
  • pilboy
    tegnap láttam a chelseat és a mi meccsünket is. sokkal jobban tetszett a mi játékunk, sokkal jobbak is voltunk, ráadásul egy jobb csapat ellen...
  • Magic Boy
    Bocs igazad van.
  • Tyler1
    úriember xDDDDDDDDDDDDDDD
    jóhogy illedelmesen meg nem kérdezte Gomezt, h "neharagudj, a bíró nem fújt ám, megengednéd, hogy berúgjam a labdát a hálóba?" :DD

ez aztán mindenkire kenhető csak Nanira nem.
  • Rash87
    Emlékszem,az is szép gól volt,szinte hasonló. :)
    Nem mondta akkor,a bíró,h meg kell várni a sípot,vagy valami, Giggs egyből kapcsolt... Ilyeneket ki kell használni,ez az ellenfél hibája többnyire.
  • giornalista
    köszönöm!
  • giornalista
    Lille ellen volt.
  • Magic Boy
    Emlékeztek anno Giggs góljára a Porto ellen a BL-ben?

Ott is a Porto még ezerrel sorfalat állított meg hasonlók.
    Giggs elrúgta, bement, megadták.
    Ennyi.
    Ha lehetőség van akkor be kell lőni a kapuba, az meg már a bíró dolga, hogy megadja-e.
  • Rash87
    Mért te mit csináltál volna? Jó hogy már a kapus nem figyelt,s Nani 1 fasz,h ezt be merte rúgni :D
  • hedonist
    Gomes hülye volt, Nani meg nagyon nem volt úriember, de őszintén, tőle senki sem várja, h az legyen. amúgy meg kéz volt ez a lényeg.
  • Rash87
    -->> Itt <<--
  • giornalista
    valaki tud adni egy linket a gólról?
  • giornalista
    ettől függetlenül jó a meglátás, hogy nagyon a helyén van a srác esze, koncentrált és megoldotta.

F1 Monaco Nagydíjon volt hasonló helyzet az idén, asszem Schumi előzte meg Alonsót az utolsó kanyarban, kihasználva egy kis rést a pajzson. azt is ünnepeltem, hiába kapott utána büntetést.