Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
valóban van 2 elég kemény meccse idegenben a kékeknek, de nekünk nincs? (man city, hotspur)
én tudom, h a united mindenhol a gyõzelemre játszik, de mostanában valljuk meg, nem vagyunk formában.
remélem rámcáfolnak a srácok és hozzák a bajnokságot 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
teljes cikk
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nekünk nyerni kell a hátralévõ 4 meccsünket és akkor még bajnokok is lehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Még egyáltalán nem vesztettük el a bajnokságot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de azért el tudnám viselni a "folyamatos" trófeákat 😄
Mi se gyõzhetünk mindig.
Unalmas is lenne egy idõ után.
1. egyedüliként legtöbbszörös bajnokok
2. 4szer egymás után bajnok (erre nagyon kevés esély lesz mostanában)
A 2. hely szerintem megvan és ha gyõzünk az utolsó 4 meccsünkön akkor még elsõk is lehetünk.
A tizikrõl meg csa kannyit, hogy a sajtó kedvenc szórakozása, hogy az aktuális bajnokot - ezesetben még a bajnokesélyest is - minden létezõ eszközével lehúzza, és az érdemeit próbálja ferdíteni..
3 évig mi kaptuk ezt, most egy darabig a Chelsea fogja..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
lényeg h Spurs nyert, Gomez óriási védéseivel, és 2 szép góllal. tudtam h 1 meccset biztos megnyer a 3 nagy ellen, remélem a Chelsea ellen is kihúz egy x-et 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy néztem a meccset, de kocsmában és ezeket a szitukat pont nem láttam, ugyh nemvágom.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A Chelsea 1-0-ra verte a Boltont, négy fordulóval a Premier League-szezon vége elõtt négy ponttal vezet a MU elõtt. A Bolton edzõje két büntetõt hiányol, kijelentette, a Chelsea ajándékba kapta a bajnoki címet.
A Chelsea a Bolton legyõzésével négy ponttal ellépett a Manchester Unitedtõl, és négy meccsel a bajnokság vége elõtt biztos befutónak látszik. Az 1-0-s gyõzelem után Carlo Ancelotti higgadtan értékelt, a boltoni Owen Coyle viszont két büntetõt is számon kért a játékvezetõn, jogosan. Az elsõ félidõben Didier Drogba kezezett, majd a másodikban John Terry tette bele a karját Lee beadásába. „Drogba nemcsak kiváló futballista, de világsztár röplabdában is. Ezt még megértem, hogy nem látta jól a partjelzõ, de Terry kezezésénél jó helyen állt a bíró. A meccs után azt mondta, Terry vállát érte a labdát, de akkor John Terrynek egészen a bokájáig lelógó válla van.”
"Ha 4-5 góllal lehengerel minket a Chelsea, más a helyzet, de az elsõ 0-0-nál volt, a másodikkal meg pontot szerezhettünk volna. A fiúk nagyot küzdöttek, 21-szer lõttünk kapura, ezért vagyok különösen csalódott az eredmény miatt” – tette hozzá Coyle, aki mindkét vitás esetet megkérdõjelezhetetlennek tartja.
Coyle szerint a Chelsea-t egész évben tolták a bírók, a Bolton ellen meg nem adott két büntetõvel végképp ajándékba kapták a bajnoki címet. „Ha a Chelsea ellen ítélnének úgy, mint az ellenfeleik ellen, akkor Ancelotti vakarhatná a fejét rendesen. Nem a szerencsén múlt a mai vereségünk, hanem a játékvezetõn, aki nem merte felvállalni a nehéz döntéseket.”
A kezezések egyetlen összefoglalóba sem kerültek be, de a Mirror kikockázta azokat.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az elvakult, "Dezsõt tartom a pályán, mert õ még mindig fiatalabb 2 évvel, mint Lajos" taktika, meg a fiatalokat okosan a csapatba építés között még mindig ég és föld a különbség...
Mellesleg fiatalokkal azért mi is jól elvagyunk engedve...
Rafael, Gibson, Anderson, Nani, Valencia, Macheda azért nem öregfiúk.
Egyébként ez a Chicharito gyerek érdekes lesz.
A Ferguson meglepetésigazolások vagy nagyon bejönnek (Ronaldo), vagy nagyon nem...(Manucho, Tosic, Possebon...)
Csak 1-2 olyan játékos aki fiatal és értelmes igazolás is lehetne
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a jó játékosoknak viszont ára van. és ne mondja nekem senki h az adósság ellenére nem tudna komolyt játékost venni Fergie.
lassan azért ébredjen fel, h több mer nem lesz belõle!
A klubrekordot jelentõ majd 31 millió fontért vásárolt játékos a szerdai BL meccsen is a padot melegítette, amikor a bajorok idegenben lõtt több góllal ejtették ki az MU-t.
A 29 éves játékos a kezdetektõl, a 2008-as érkezésétõl fogva a United szurkolók kritikáinak kereszttûzébe került lagymatag játékstílusa miatt, ám a menedzser, Sir Alex tántoríthatatlan és boldog, hogy így döntött.
“Igen, megbízom benne” – így a Fõnök
“Õ egy jó játékos és semmi okom kételkedni benne. Dimitar jól teljesített egy csomó meccsen az utóbbi idõben, de úgy gondoljuk, hogy az egy csatáros játékot részesítjük elõnyben.”
(Forrás: OneUnited)
Természetesen ezt még a meccs elõtt mondta, de sztem az öreg még most is így gondolja...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
1.
Így is nagyon büszkék lehetünk szerintem a csapatra...4 éve nagyszerû teljesítményt nyújtanak, és Ronaldo nélkül is könnyedén ott lehettünk volna mindenhol..
2.
Egy végleges tanulság eme meccs után: Berbatov tökéletesen használhatatlan. Nagyszerû játékos, kivételesen ügyes, rendkívül technikás, de egyszerûen nem ide való. Egy Juventusban, Milanban, vagy Bayern Münchenben nagyszerû eredményességgel játszhatna, de ez a játék neki nem fekszik. Nem feltétlenül a szintet nem üti meg, hanem szimplán nem ez a neki megfelelõ csapat.
3.
Nem lehet elégszer elmondani ezt, de Fergienek okosabbnak kellett volna lennie Tevez esetében...elképzelhetetlenül sokkal jobb csapat lenne ez a United vele a soraiban.
4.
Egyszerûen azért nem leszünk/lettünk bajnokok idén, mert nem voltunk elég jók...ígyis, hogy egy csatárunk volt voltaképpen egész évben, és Nani csak a szezon levgégére kezdett mutatni valamit, csak egy picivel csúsztunk le arról a szintrõl, ami kell egy PL nyeréshez.
5.
Jövõre nézve: Berbatovot amilyen gyorsan csak lehet, el kellene passzolni innen, és vagy Machedát elkezdeni erõltetni, vagy a kis új Chicharitot, vagy Naniból olyan univerzális játékost faragni mint CR-bõl, vagy leigazolni Messit, Drogbát, Van Persiet, meg Ibrát, de ez így nem lesz állapot. Egy topcsapat nem nézhet ki úgy, hogy amikor a legjobb csatár hiányzik, akkor gyakorlatilag elfelejthetjük a góllövést.
Van persze sok bíztató dolog a jövõre nézve, pl. Gibson több szerepet kaphat, csakúgy, mint Rafael, aki szemmel látható fejlõdésen megy keresztül folyamatosan, vagy épp Anderson visszatérése is segíthet.
Hargreaves? Nem tudom...
Jövõre pedig nyerjük már meg ezt a hülye BL-t..😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.