Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Tudtommal nem hosszabbított velük még.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
joe cole ügyrõl nincs semmi hír?? hosszabbított a chelseval vagy még nem?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Nekünk is van 2 nehéz meccsünk, ahogy írod, de ezért írtam úgy, hogy akkor lehetünk akár elsõk is, ha nyerjük a 4 hátralévõ meccsünket.

inkább reálisak vagyunk
valóban van 2 elég kemény meccse idegenben a kékeknek, de nekünk nincs? (man city, hotspur)
én tudom, h a united mindenhol a gyõzelemre játszik, de mostanában valljuk meg, nem vagyunk formában.
remélem rámcáfolnak a srácok és hozzák a bajnokságot 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Rooneyt jelölték az Év játékosa és az Év fiatal játékosa díjra is!
teljes cikk

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
4. bajnokival az õsi riválist is megelõznénk nevezetesen a Liverpoolt akinek szintén 18 bajnokija van. 😊

Magic Boy
Van 2 nehéz meccsük ahol akár 6 pontot is veszíthetnek.
Nekünk nyerni kell a hátralévõ 4 meccsünket és akkor még bajnokok is lehetünk.

MR ME
csak 4 pont lemaradásban vagyunk az utolsó 4? meccs elött...és a gólaránya is jobb a chelesa-nek, ez nem pesszimizmus, de innen csak elveszíteni tudják a bajnokságot, és akkor elég nagy lámák 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Halihó pesszimisták.
Még egyáltalán nem vesztettük el a bajnokságot.

MR ME
ezt sajnálom énis, fõleg a 4 egymás utána bajnoki ímet, dehát így jött ki :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

valóban nem kell gyászhangulat
de azért el tudnám viselni a "folyamatos" trófeákat 😄

Magic Boy
Ez igez, de attól még nem kell gyász hangulatnak lennie.
Mi se gyõzhetünk mindig.
Unalmas is lenne egy idõ után.

ez igaz, csak ismét történelmet írhattunk volna
1. egyedüliként legtöbbszörös bajnokok
2. 4szer egymás után bajnok (erre nagyon kevés esély lesz mostanában)

MR ME
énse, egymás után 3 bajnoki cím, nem nyerhetünk minden évben

Magic Boy
Nem tudom, hogy mi ez a gyászhangulat.
A 2. hely szerintem megvan és ha gyõzünk az utolsó 4 meccsünkön akkor még elsõk is lehetünk.

Tyler1
amúgy nekünk most új mezünk lesz, vagy a dizájn marad csak a szpoznor lesz más?

Tyler1
ilyen alapon az Arsenal sem félhetett volna, mert kb. 20 évig rendre elverte a Tottenham-et. a foci nem az a sport ahol az ilyenek akármit is számítanának.

Cabell
Bárcsak ez azon múlna, hogy ki tudja errõl meggyõzni itt a másikat...😊 akkor kevés gyõzelemmel zártátok volna a szezont..😄

A tizikrõl meg csa kannyit, hogy a sajtó kedvenc szórakozása, hogy az aktuális bajnokot - ezesetben még a bajnokesélyest is - minden létezõ eszközével lehúzza, és az érdemeit próbálja ferdíteni..

3 évig mi kaptuk ezt, most egy darabig a Chelsea fogja..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
Arsenal-t is oda-vissza, titeket is😊 én nem félek a Spurs-tõl, mint inkább a kisebb csapatoktól... ott mindig ki tudunk fogni vmi bakit.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
kifog húzni egy x-et, erre most felrakom a szerszámoskunyhómat 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
vicc hogy az Arsenal 80 percig feleslegesen van a pályán most már nem tudom hány meccs óta...
lényeg h Spurs nyert, Gomez óriási védéseivel, és 2 szép góllal. tudtam h 1 meccset biztos megnyer a 3 nagy ellen, remélem a Chelsea ellen is kihúz egy x-et 😊

Matthew Prosac
46' Tottenham 2 - 0 Arsenal

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
ja a kis Rose hogy meglõtte 😄 nem hiszem h ez marad, Arsenalnak azért nem kell sok h villanjon egyet, de Spursnek is voltak szépen kidolgozott támadásai.

Rash87
Szép gól volt.
S most h bejött Silvestre,még fognak gólt kapni 😄

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
Tottenham - Arsenal 1-0 jelenleg (15'), maradjon is így. Vagy rúgjanak még 3-at a hazaiak 😄

hedonist
Ja, én is várom a Spurs-t a 4.ikre, legalábbis, nagyon nem szeretném, ha a City-nek sikerülni helyettük.

Amúgy néztem a meccset, de kocsmában és ezeket a szitukat pont nem láttam, ugyh nemvágom.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
azért ma bízom a Spursben, csúnya lenne 3.-ként végezni, amúgy is drukkolok nekik a 4. helyért(csak nehogy ellenünk szerezzék meg) 😊

Tyler1
volt a Boltonnak 45. perce h gólt rúgjon. nem a bírókra kell fogni, hanem saját csapatát kellett volna kicsit jobban összerázni. az meg h ajándékba kapta a CFC a bajnokit, egy faszság! talán nekünk vagy az Arsenalnak kellene/kellett volna tenni vmit, és hozni a kritikus meccseket.

Atti12
mostanába tényleg feltûnõen nyomják õket :/ Na de hát ez van.

Matthew Prosac
Két büntetõt úszott meg a Chelsea

A Chelsea 1-0-ra verte a Boltont, négy fordulóval a Premier League-szezon vége elõtt négy ponttal vezet a MU elõtt. A Bolton edzõje két büntetõt hiányol, kijelentette, a Chelsea ajándékba kapta a bajnoki címet.

A Chelsea a Bolton legyõzésével négy ponttal ellépett a Manchester Unitedtõl, és négy meccsel a bajnokság vége elõtt biztos befutónak látszik. Az 1-0-s gyõzelem után Carlo Ancelotti higgadtan értékelt, a boltoni Owen Coyle viszont két büntetõt is számon kért a játékvezetõn, jogosan. Az elsõ félidõben Didier Drogba kezezett, majd a másodikban John Terry tette bele a karját Lee beadásába. „Drogba nemcsak kiváló futballista, de világsztár röplabdában is. Ezt még megértem, hogy nem látta jól a partjelzõ, de Terry kezezésénél jó helyen állt a bíró. A meccs után azt mondta, Terry vállát érte a labdát, de akkor John Terrynek egészen a bokájáig lelógó válla van.”

"Ha 4-5 góllal lehengerel minket a Chelsea, más a helyzet, de az elsõ 0-0-nál volt, a másodikkal meg pontot szerezhettünk volna. A fiúk nagyot küzdöttek, 21-szer lõttünk kapura, ezért vagyok különösen csalódott az eredmény miatt” – tette hozzá Coyle, aki mindkét vitás esetet megkérdõjelezhetetlennek tartja.

Coyle szerint a Chelsea-t egész évben tolták a bírók, a Bolton ellen meg nem adott két büntetõvel végképp ajándékba kapták a bajnoki címet. „Ha a Chelsea ellen ítélnének úgy, mint az ellenfeleik ellen, akkor Ancelotti vakarhatná a fejét rendesen. Nem a szerencsén múlt a mai vereségünk, hanem a játékvezetõn, aki nem merte felvállalni a nehéz döntéseket.”

A kezezések egyetlen összefoglalóba sem kerültek be, de a Mirror kikockázta azokat.

hedonist
jo leesett😊

Forza Italia
azt h semmivel se különb mint berbatov

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hedonist
"Benzemaval a 19-re húzna lapot a mester" ez mit jelent?😊

Pacal17
Nem azzal van a gond, egyszerûen nem ebbe a csapatba való.

berbatov megy a kukába nem mu szintû csatár

Tyler1
hát igen 2 éve nincs helyzetben a srác! Benzema vagy Dzeko a helyére? sztem egyik se jön. Benzemaval a 19-re húzna lapot a mester, Dzekonak meg kevés esélyét látom h a Unitedet választaná.

Magic Boy

Tyler1
igen, láthattuk is h mennyire érettek együtt a Blackburn ellen.

Cabell
Azért Wengert ne keverjük már ide...

Az elvakult, "Dezsõt tartom a pályán, mert õ még mindig fiatalabb 2 évvel, mint Lajos" taktika, meg a fiatalokat okosan a csapatba építés között még mindig ég és föld a különbség...

Mellesleg fiatalokkal azért mi is jól elvagyunk engedve...

Rafael, Gibson, Anderson, Nani, Valencia, Macheda azért nem öregfiúk.

Egyébként ez a Chicharito gyerek érdekes lesz.

A Ferguson meglepetésigazolások vagy nagyon bejönnek (Ronaldo), vagy nagyon nem...(Manucho, Tosic, Possebon...)

Forza Italia
Na bazz fiatalok. Agüero 21, Hamsik 22, Silva 24, Di Maria 21, Rodwell 19, Mata 22, Jovetic 20, Pastore 21, Pjanic 20, Neymar 18, Lukaku 17,
Csak 1-2 olyan játékos aki fiatal és értelmes igazolás is lehetne

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tyler1
úgy látszik Wenger betegsége fertõzõ. az oké h nem igazolnak idõsebb játékost, aki nehezen tudja felvenni a ManU iramát és agilitását. de abszolút fiatalokból álló csapatnak esélye sincs, tapasztalat, morál, és összeszokottság nélkül. meglehet nézni h egy "fiatalos" keret hogy küzd meg egy tapaszatalt erõs csapattal.
a jó játékosoknak viszont ára van. és ne mondja nekem senki h az adósság ellenére nem tudna komolyt játékost venni Fergie.

Zenszkij
Verón is jól beváltotta az ígéreteket..LOL..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy

Magic Boy

Tyler1
pont ezt olvastam 😄 sztem csak a kidobott pénz miatt hajtja ennyire. vagy nem tudom. normális edzõ mer megvált volna tõle, nem még egekbe dicséri a nevét.
lassan azért ébredjen fel, h több mer nem lesz belõle!

Mayorpapa
"Sir Alex Ferguson kitart Berbatov mellett, annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban takaréklángon használta õt. A bolgár játékos ázsiója ebben a szezonban kezdett zuhanni az Old Traffordon, miután Ferguson az összes nagy meccsen jobbnak látta Rooney-t egyedül szerepeltetni elöl.

A klubrekordot jelentõ majd 31 millió fontért vásárolt játékos a szerdai BL meccsen is a padot melegítette, amikor a bajorok idegenben lõtt több góllal ejtették ki az MU-t.

A 29 éves játékos a kezdetektõl, a 2008-as érkezésétõl fogva a United szurkolók kritikáinak kereszttûzébe került lagymatag játékstílusa miatt, ám a menedzser, Sir Alex tántoríthatatlan és boldog, hogy így döntött.

“Igen, megbízom benne” – így a Fõnök

“Õ egy jó játékos és semmi okom kételkedni benne. Dimitar jól teljesített egy csomó meccsen az utóbbi idõben, de úgy gondoljuk, hogy az egy csatáros játékot részesítjük elõnyben.”
(Forrás: OneUnited)

Természetesen ezt még a meccs elõtt mondta, de sztem az öreg még most is így gondolja...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
teljesmértékben egyetértek<#eljen>

Cabell
Így, hogy beigazolódni látszott amit mondtam a Ligakupa megnyerése után, és ez lesz az idei egyetlen trófeánk, pár gondolat:

1.

Így is nagyon büszkék lehetünk szerintem a csapatra...4 éve nagyszerû teljesítményt nyújtanak, és Ronaldo nélkül is könnyedén ott lehettünk volna mindenhol..

2.

Egy végleges tanulság eme meccs után: Berbatov tökéletesen használhatatlan. Nagyszerû játékos, kivételesen ügyes, rendkívül technikás, de egyszerûen nem ide való. Egy Juventusban, Milanban, vagy Bayern Münchenben nagyszerû eredményességgel játszhatna, de ez a játék neki nem fekszik. Nem feltétlenül a szintet nem üti meg, hanem szimplán nem ez a neki megfelelõ csapat.

3.

Nem lehet elégszer elmondani ezt, de Fergienek okosabbnak kellett volna lennie Tevez esetében...elképzelhetetlenül sokkal jobb csapat lenne ez a United vele a soraiban.

4.

Egyszerûen azért nem leszünk/lettünk bajnokok idén, mert nem voltunk elég jók...ígyis, hogy egy csatárunk volt voltaképpen egész évben, és Nani csak a szezon levgégére kezdett mutatni valamit, csak egy picivel csúsztunk le arról a szintrõl, ami kell egy PL nyeréshez.

5.

Jövõre nézve: Berbatovot amilyen gyorsan csak lehet, el kellene passzolni innen, és vagy Machedát elkezdeni erõltetni, vagy a kis új Chicharitot, vagy Naniból olyan univerzális játékost faragni mint CR-bõl, vagy leigazolni Messit, Drogbát, Van Persiet, meg Ibrát, de ez így nem lesz állapot. Egy topcsapat nem nézhet ki úgy, hogy amikor a legjobb csatár hiányzik, akkor gyakorlatilag elfelejthetjük a góllövést.

Van persze sok bíztató dolog a jövõre nézve, pl. Gibson több szerepet kaphat, csakúgy, mint Rafael, aki szemmel látható fejlõdésen megy keresztül folyamatosan, vagy épp Anderson visszatérése is segíthet.
Hargreaves? Nem tudom...

Jövõre pedig nyerjük már meg ezt a hülye BL-t..😊

rooney8
ezt senki se értheti, csak õ 😛 :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
pedig az elsõ félidõt csontra hoztuk! ha lett volna IGAZI csatárunk, akk már ott eldõlhetett volna. de nem tudom felfogni h Fergie miért erõlteti Berbát, hát látja baszki h egész szezonban nem csinál semmit. még Welbeck is többet szokott alkotni.