35611
-
#23858 Ez az Arsenal nem fog fordítani! Ránézésre legalábbis. -
#23857 megint túl hamar szerez vezetést az egyik rivális ellenfele. miért nem lehetett ezt szünet után 1 perccel... :( -
#23856 ebben a forgaótkönyvben egyáltalán nem hiszek, mert ez egyedül a klubnak lenne jó. ha Rooney le akarna lépni, miért kötné magát hozzánk? csak azért, hogy kereshessünk rajta? nekem ez nem áll össze. többek között Hargo is volt kezelésen az USA-ban, nem hiszem, hogy ebből messzemenő következtetéseket lehet levonni. nem is bánom, hogy nem a kétbalkezes orvosi stábunk foglalkozik vele.
Dubaj mondjuk durva volt... de én bízok Rooney-ban, fogjuk mi még isteníteni.
a tegnap meccset még nem láttam, de lehet, nem is fogom megnézni. Bebe tényleg rettenetes volt? az legalább örömteli, hogy végre hoztunk egy meccset az utolsó pillanatban...
kulcsjátékosaink tudtak pihenni: Berbatov, Rafael, Fletcher, Carrick, Scholes, Nani mind-mind bevethetőek lesznek (ha utóbbi felépül), teljesen más lesz a csapat, remélhetőleg... -
#23855 nem azt mondtam, hogy nem lehet hibázniuk vagy ilyesmi, csak azért ennyi technikai háttérrel nem így kéne oldalra rúgni pl egy 16-oson belül adódó helyzet után. mindegy, emberek vagyunk :) -
#23854 remélem a Pool holnap kezdi el az igazi felzárkózást és gyaláz egy 3:0-át az Anfielden a Chls-nek.
(Newcastle is hozhatná a régi szép időket) -
#23853 én is focizok (csapatba) és néha én is úgy tudom eltalálni a labdát, hogy sírni tudnék :D jó oké, azért kicsit más egy MU játékos mint én, de normál esetbe én se rúgok sután :D -
#23852 hát az a 2. Park gól ki lett centizve rendesen :D -
#23851 állítólag az plusz ha minden meccsen izgulsz, jobban koncentrálsz meg ilyesmi, nem tudom, túl sokat nem sportoltam versenyszerűen, de amiket néha művelnek az hajmeresztő... -
#23850 Én se értettem ezeket sose. Stresszre nem fognám,hisz nem első mérkőzésük. -
#23849 néha megdöbbenek, hogy évek (évtizedek) óta profi szinten játszó játékosok mennyire sután tudják elrúgni a labdát..mintha 5 évesek lennének. Erre még nem tudtam rájönni, hogy az izgalom (stressz) vagy mi más okozhatja az ilyen mozdulatokat? -
#23848 Nagyon egyértelmű volt akkor is. -
#23847 Manchester United-Wolves 2-1 ::: összefoglaló -
#23846 jelek szerint igen. az irdatlan nagy fizetést meg azért kapja, amiért aláírta ezt a szerződést. amúgy ezek után én nem is bánom, h elmegy. a klubra nézve szégyen amit csinált.
csak így viszont az 50 millás ígéret igazolásokra is kamu, és lehet még az eladásából befolyt összeget sem játékos(ok)-ra költjük. így viszont elég szar lenne a helyzet. -
Monoton #23845 Akkor ezek szerint tényleg azért hosszabbított, hogy ne 2 Ft-ért adják el? -
#23844 el fog igazolni a gecibe, ennyi... -
#23843 hát már mindenkinek kezd tiszta lenni a kép, mellőzik őt a csapatból, aminek egyetlen oka lehet... -
#23842 Kezdem egyre jobban megutálni ám... -
#23841 ma elég gyenge teljesítményt nyújtott a csapat. azért az elég durva hogy a ManUtd-ből egy Park szintű játékos játéka mondható a legkiemelkedőbbnek. a szerencse most mellénk állt, de ez a továbbiakban édeskevés lesz. -
#23840 azért nem csak nekem tűnt fel ez a Rooney-féle amerikai út, és hogy ilyenért oda senkit nem küldenek :)
megnyugtató, h többen vagyunk hülyék ezek szerint. -
#23839 Hihetetlen rossz volt a csapat!!!
Megérdemeltük volna,ha kikapunk,s nem is bántam volna most.
Jövőhéten meg lesz első vereségünk a Citytől,ha egy Wolves itthon megszorongat minket.
-
#23838 Park isten vaaaagy!!!!4 :DD -
#23837 ezé kéne visszatakarodnia a bayernbe...bár sajna már oda se férne be ha okos lett volna el se megy:)
-
#23836 Vezetünk első félidőben,pedig ismét hihetetlen rossz játékot játszunk. Bebe szélről nem tud beadni,kilövi még a térképről is a labdát,Obertan meg... vak vagy én nem tudom,kap egy labdát,előtte 3an vannak,s rálövi... bal oldalon meg olyan üresen volt valaki,hogy már csak jelzőfénnyel kellett volna kivilágítani,hogy észrevegye... -
#23835 Sokáig bírta akkor,mehet vissza Owenhez :D -
#23834 Meghuzodott ranezesre -
IXEMGabeo #23833 én azon kaptam röhögő görcsöt, hogy egyesek a világ legjobb balhátvédjának tartják...pff egy senki volt a Monacoban is, nem kellett senkinek Ferguson lecsapott rá, nem lett rossz játékos, de azért az túlzás, hogy a világ legjobbja...Realba megy akkor legalább úgyis eltűnik -
#23832 Mi volt? -
Tökéletes minőség :)
sop://broker.sopcast.com:3912/98700 -
#23830 Hargreaves sokaig huzta:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#23829 Manchester United-Wolves streamek -
#23828 f1 meg a meccs már direkt van mindig egy időpontban -
#23827 "Patrice Evra a nyáron tovább akar állni a Manchester Unitedtől, és minden vágya, hogy a Real Madridban futballozzon – állítja egy unitedes forrás. A francia hátvéd eredetileg már 2011 januárjában távozni akart, ám belátta, a legjobb üzletet az idény végeztével tudja nyélbe ütni. "
-
#23826 1. arra mindig van szükség, hogy szem előtt legyünk a fontos nemzetközi piacokon.
2. a lényeget senki sem vitatta, bár őszintén szólva nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mely szerint a nyáron nem vennénk senkit... az meg szerintem nem mindegy, hogy egy 8. csatárt veszünk, vagy egy 5. szélsőt. de én vagyok a hülye, hogy ki mertelek javítani... -
#23825 persze a klubnak pont arra van szüksége, h Rooney Amerikába promózza azt. több mez meg hogy fogyna? vesznek az amcsi dokik is vagy nem értem, mind1. de a klubnál is nagyon jó orvosok vannak, viszont bokaficammal - vagy mit találtak ki - senkit nem küldenek el a tengerentúlra.
csatár/szélső - ez megint kurva fontos tényező, a lényeg mellett. -
#23824 szezont a fazonnal. Rooney most valóban sérült, amit megcáfolt, az egy korábbi sérülése volt. az, hogy Amerikába utazik, akár a klubnak is jól jöhet, ha terjeszti egy picit magát, ismét cikkeznek a Unitedről, több mezünk fogyhat, stb. másrészt ott tényleg értenek a sportorvosláshoz, a klubnál pedig a jelek szerint nagyon nem...
Bebe pedig nem csatár, hanem szélső, legalábbis legjobb tudomásom szerint. -
#23823 aha nyáron sem vettünk senkit, aztán egyszer csak 2 csatár kopogott az ajtóban :D
közben Rooney Amerikába utazott, h ott "edzzen", mert ezt természetesen nem lehet Manchesterben megoldani. ez az egész ügy annyira ferde már, körbeutazza a világot, közben eszméletlen összeget kap a klubtól, meg olyan sérüléssel kezelik, amit ő maga cáfolt még meg. -
#23822 egy Arsenal-topikban levezették, hogy az 1. és a 3. hely között kb. 8 millió font különbség van Angliában. ezért a 8 millió fontért sajnos nem éri meg elkölteni 30-40-et a játékospiacon :( a 3. helyben meg nagyon hisz az Öreg, a BL-t nem merné kockáztatni. -
#23821 pedig szerintem a középpálya közepére rá férne egy erősítés. semmi szervező játékunk nincs. -
#23820 nyugi,majd elviszi a City :) -
ldobosi #23819 Ferguson: Nem veszünk senkit!