Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
<#idiota><#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

93. perces csapat!!! ez no comment elnézést a drukkerektõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

penészthozópára
Szerintem nem volt unalmas, jó meccs volt. 😊

One Love, One United!

Tyler1
egybõl a te pósztod jutott eszembe, egyébként osztom a véleményed, mert Scholes elég sok meccsen formán kívül teljesített, és csak a középpálya gyenge pontja volt. a mai az tényleg szerencse, bár elég jól nyomta ma magát. 😊

a meccset megint elkönyveltem x-nek, és egy kurva unalmas derbinek, nagyon nem szomorkodtam volna ha döntetlen, mert akk nagyobb pontkülönbséggel nyer a Chelsea, na bumm. de így még némi remény visszajött, és este hajrá Spurs a 4. helyért, és a United reményért! 😊

mi meg nektek szorítunk majd nagyon az uccsó fordulóban!!!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
Scholes az isten<#idiota>

Szerintem a Chelsea tuti nem nyer ma a Spurs ellen

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

este nagyon kell szorítani a hotspurnek. az x is jó!
nagyon kellett ez a 3 pont
scholesy ma a mezõny legjobbja volt
egyébként jobban játszottunk, talán egy lehelletnyivel (rutinnal) jobbak voltunk
city ellen nagyon megy a hosszabbításban xD

Rash87
Vártam ki hozza fel... 😄
Ám szép volt,de most ez nem változtat véleményemen.

Azért érdekes dolgokat csinál SAF cserékben is,de végülis bejött... 😊
Már csak a Tottenhamen múlik.Hajrá!😊

Glory, Glory Man. United!

Én Liverpoolos vagyok, de most nagyon örülök, egyrészt azért mert a City bukott 3 pontot, másrészt pedig ha már a Chelsea és MU közül kell választani akkor inkább a United nyerje a PL-t. Sokkal szimpatikusabbak a játékosok és maga az egész játék, mint a Chelsea-é. 😊

Darthmushroom
áááá g*ci remegek nem hiszem el. annyira éreztem h valahogy begyötrünk egyet és ott van.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

galmat
Scholeeeeeeesssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! YEEESS!

Atti12
na este hajrá Spurs!!

😊))))))))))

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
még most sem? 😄😄

Atti12
GÓÓÓÓÓL BAZDMEEEEEEEG

MR ME
ezt hívják bazmeg máknak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
én 4ig számoltam a sarkalásait. lehet fifázott egyet a meccs elõtt vagy nem tudom...

Rash87
Giggs mi a faszt hisz magáról? Õ C.Ronaldo? Valaki vegye már észre,h kiöregedett,ebbõl a csapatból legalábbis.

Darthmushroom
így van 😄

Minden Manchester United szurkolónak egy Tottenham szurkolótól !

Emberek ma minden Tottenham szurkoló a Unitednek szurkol, és minden United-es a Tottenham. Mi megállítjuk a Chelseat, ti a Cityt. Mindkettõnek ez kell. Nektek a bajnokságért, nekünk a bl helyezésért.

Gyerünk fiúk !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Atti12
persze ebben is van valami. Éppen ezért én most Villát favorizálnám.. jó pár éve megy a huzavona hogy megy-marad a Valenciánál.. Most talán meglehet szerezni, lekéne csapni rá. Elvégre õ már bevállt máshol is 😉

Tyler1
nyáron én is õt vártam legjobban úgyhogy ha leigazoljuk adja isten h nálunk brillírozzon 😊 csak sztem még mindig nagy a kockázat vele, mert hát olyan tv-t veszel ami másnál nem mûködik, vagy ugyanannyiért inkább olyat ami másnál is tökéletesen megy? 😄

Atti12
szerintem ugyan az lenne vele mint Sneijderrel.. realban kb semmit nem csinált, aztán eligazolt az interhez ott meg brillírozik 😄 Én anno amikor felröppentek a hírek nagyon szurkoltam hogy ide jöjjön, dehát neki a real kellett, hozzánk meg jött berba..

Tyler1
de azt nézzétek már meg h idén nem volt olyan meccs ami nem lett volna kötelezõ a bajnokság szempontjából. nem nagyon volt olyan mint tavaly, h gyengébb meccsekre a komplett tartalék álljon fel. ha normális keretünk lett volna akk és nem Rooneynak kellett volna minden meccsen vért izzadni, akk lehet h Obertan is nagyobb eséllyel lett volna beépítve a nagyokhoz.

semmiképpen ne küldje el õt Fergie mert nagyon tehetséges, és a pár meccsén amit játszott eleget mutatott magából. ha nyáron összetud hozni Fergie egy megfelelõ csapatot, akk Obertan, Diouf, és Chicharo is komoly esélyeket kaphatnak.

bakkerman
Obertant is megvette SAF,ugyan szezon elején kb 2-3 hónapot sérült volt,de akkor is adhatott volna neki pár kezdõ meccset...6szor játszott a bajnokságban,ebbõl 5ször csereként jött be...én sajnálom õt,mert nagyon fiatal,és 69 francia bajnoki van már a háta mögött,és megannyi utánpótlás válogatott meccs...én SAF helyébe nyáron visszaküldeném egy Monaco,vagy egy Lille-be,ott formába jöhetne!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
nyilván mert a tartalékban sem volt vmi átûtõ teljesítménye.

Rash87
Nem mintha sok lehetõséget adott volna neki SAF. Ha negyed annyi lehetõséget adott volna neki,mint Berbatovnak,talán lett volna esélye...

én is így látom. kisebb csapatban, gyengébb bajnokságban jobb neki

Tyler1
elvileg szezon végéig, de lehet h a Köln leigazolja. nálunk nem nagyon alkotott a srác, feleslegesen meg ne is maradjon, alacsonyabb szinten nagyobb tehetség válhat belõle.

WuFraZselic
Tosic duplázott a Bochum ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rajkonnen92
hali. nem tudja valaki ez a tosic gyerek meddig van kölcsönben a kölnnél?
egész jól fejlõdik<#wave>

Glory Man United Go Kimi Go

Magic Boy
AZ NSO ELEMZÉSE:
Hiába a Chelsea négypontos elõnye, a Manchester United még nem tett le a bajnoki cím megszerzésérõl, a Manchester City pedig a Bajnokok Ligája-indulást érõ negyedik hely megszerzésére hajt – így garantáltan izgalmas mérkõzést hoz a szombati manchesteri derbi.

A United rossz formában van az utóbbi hetekben, de utóbbi három City elleni bajnokiját megnyerte (a „kékek" utoljára 2008 februárjában nyertek bajnokin a szomszéd ellen). A City ezzel szemben utóbbi három Premier League-meccsén gyõzött, ráadásul 14 gólt rúgott ezeken a találkozón.

A City-nek egyébként sem kell szégyenkeznie, ami a United elleni hazai meccseit illeti: a „kékek" a 2002–2003-as szezon óta hétszer fogadták bajnokin az MU-t, és ezekbõl négyet megnyertek – egyedül a Chelsea otthonában kapott ki többször Sir Alex Ferguson csapata az utóbbi nyolc idényben.

„Háromszor játszottunk a City ellen a szezonban, mindegyik nagyszerû mérkõzés volt, remélhetõleg most lesz ez másképp – és a végén mi örülhetünk" – nyilatkozta a derbirõl Ryan Giggs, a „vörös ördögök" szélsõje. A walesi legenda egyébként 19 évesen szerepelt elõször a City ellen, és azóta egyetlen alkalommal sem hagyta ki a szomszéd elleni összecsapást, bármilyen sorozatban találkozott egymással a két együttes. Elképzelhetõ, hogy a 36 éves klasszis sorozata szombaton megszakad, ugyanis térdproblémákkal küzd.

Elevenítsük fel a Giggs által említett három találkozót: a bajnokságban a United 4–3-ra gyõzött az Old Traffordon (Michael Owen a hosszabbítás utolsó másodperceiben szerezte a gyõztes gólt), a Ligakupa elõdöntõjében a City otthont 2–1-re verte riválisát, de végül a hazai pályán 3–1-re diadalmaskodó MU jutott a sorozat döntõjébe.

A bajnokságban összesen 141 alkalommal találkozott egymással a két csapat: a „vörös ördögök" 56, a „kékek" 37 gyõzelemnél járnak, 48 találkozó döntetlennel ért véget.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A SPORTINGBET.HU ELEMZÉSE

Furcsa módon ez a városi rangadó sokkal inkább szólhat a hosszú éveken át lesajnált Cityrõl, mint a nagy Unitedról. Sir Alex Ferguson legényei ugyanis a legutóbbi meccseiken rendre kudarcot vallottak: kiestek a BL-bõl, a bajnokságban pedig kikaptak otthon a Chelsea-tõl, majd ikszeltek Blackburnben. Így a négy fordulóval a bajnokság vége elõtt négypontos hátrányban lévõ csapatot dirigáló Ferguson egyik nyilatkozatában már oda is adta a bajnoki címet a Chelsea-nek. A minden hájjal megkent skóttól egyáltalán nem állna távol az ilyen stílusú motivációs eszköz, de a „vörös ördögök" szurkolóinak félõ, hogy ezúttal pusztán szókimondó volt a mester.

A Man. City ezzel szemben „élete formájában" van: legutóbbi három bajnokiján 14 gólt lõtt, miközben csak egyet kapott. Legutóbb a Birmingham Cityt verték meg 5–1-re, elsõsorban a félelmetes csatárduó, Carlos Tévez és Emmanuel Adebayor két-két góljának köszönhetõen. A tabellán már nem léphetnek elõrébb a negyedik helynél, de az utolsó, még BL-indulást érõ helyezés viszont az övék, és az Everton, Aston Villa, Liverpool trió lemorzsolódásával már csak az egypontos hátrányban lévõ Tottenham tûnik vetélytársnak. Elõny lehet a City számára, hogy május 5-én fogadja még a londoniakat, egy igazi „hatpontos" meccsen.

Visszatérve a City–United párharcra, a csapatok az idén már negyedszerre futnak össze. Rögtön az idény elején, szeptemberben játszottak egy klasszikus meccset, amikor Rooney már a második percben vezetést szerzett a hazaiaknak, akik aztán 3–1-re is vezettek a második félidõben, majd Bellamy 90. percbeli egyenlítése után mégis szükségük volt a hosszabbításban elért Michael Owen találatra, hogy begyûjtsék a három pontot.

Ezt követõen januárban a Liga Kupában sorsolták össze a riválisokat, és az elsõ felvonáson éppen a Unitedból igazolt Tevez vezérletével nyert 2–1-re a City. A visszavágón azonban érvényesült a papírforma (3–1), és Rooney késõi találatával bejutott a United a kupadöntõbe, amit aztán meg is nyert.

Fergusonék idei mérlege tehát pozitív a City ellen – ezzel is magyarázható, hogy gyatra formájuk ellenére miként lehetnek enyhe favoritok, még idegenben is.

Tottenham meg fogja a chelsit ahogy az Arsenalt is megfogta, de nekünk hozni kell a Citiy elleni mérközésünket.
Magic Boy
Én is Akinfeev párti vagyok.

Tyler1
igen az tudom, csak így megvenni nem tudom mennyire nyerõ ötlet. 30 millió megint a semmiért? Nem kéne 😊 Bár én nagy pesszimista vagyok Berba után már 😄 jelenleg Chicharoban nagyobb reményem van mint Villaban ha esetleg átjönne 😊

Rash87
" További egy évvel meghosszabbította szerzõdését Paul Scholes a Manchester Uniteddel. A Vörös Ördögök saját nevelésû középpályása már a visszavonulás szélén „táncolt", ám Sir Alex Ferguson legnagyobb örömére továbbra is a csapat szolgálatában marad. "

Ennek értelmét nem látom...

Darthmushroom
én kapusnak llorist,neuert,adler nem farovilázlom bár nem mondom h ne jöjjön egyik se. de õk még fiatalok nagyon. akinfeevnél több a tapasztaltat ez mellette szól

Atti12
azért anno a lyonban Benzema is jó volt ám 😊 Csak hát elment a realba..

Tyler1
kapusnak nagyon Llorist hangoztatják a nyári lehetséges érkezõk közül, csatárnak pedig még mindig Benzema az elsõszámú jelölt.
nem egy életbiztosítás...

Atti12
lényeg, hogy egy dologban megegyezhetünk: kell még egy csatár 😄

Matthew Prosac
sztem Villa helyett Huntelaart kellene újra felépíteni. ott van még benne az új Nistelrooy, csak hát a Reálnak mániája, hogy ígéretes karriereket szanaszéjjalb**szon. Szerintem itt be tudna illeszkedni, Fergie ki tudná hozni belõle, ami valójában ott van. Villának sztem nem feküdne az angliai játék. Ide ilyen fizikai monstrumok kellenek, mint Drogba,Rooney,Anelka. Habár Torrest is féltették anno, aztán... Bár az is tény hogy Huntelaar se egy nagy testépítõ 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

akinfeev nekem nagy kedvencem 😊 én õt látnám legszívesebben
legutóbbi oroszunkkal elég jól jártunk (kanchelskis)
támadósorban egyértelmûen támogatom a berba-villa cserét

Atti12
Igen, ezzel én is így vagyok. Mind1 hogy Akinfeev vagy Lloris.

Viszont én attól félek hogy Hernandez leigazolásával ennyi is volt számunkra a támadósor erõsítése. Pedig kitudja, hogy a srác milyen teljesítményt fog itt nyújtani, ha esetleg nem jön be akkor ugyan ott leszünk mint idén :/ Berbát elkell adni, és a helyére Villát megszerezni valahogy. Szerintem ennyi igazolás elég is lenne.

MR ME
Akinfeev-et én személy szerint szívesen látnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Az a helyzet, hogy most aztán van opció rendesen (hálistennek). Akit elsõ körben kizárnék, az Neuer. Én személy szerint nem szeretem a németeket, ez nem is lényeges, de valahogy a csapat is így volt vele mióta az eszemet tudom. Mondjatok nekem az elmúlt 50 évbõl egy német játékost aki nálunk játszott - és most hagyjuk ki a tartalékkapusunkat (Zieler) a sorból. Naugye.

Ha nagyon akarnánk, valószínûleg Buffont is el tudnánk csábítani. Ezen kívül ott van Lloris és Akinfeev, utóbbi kettõnél részemrõl mindegy, hogy melyik jön - ugyanolyan jók. Viszont azt a $15M-t kevesellni fogja a Lyon, és úgy kb 23-nál kezdenek majd el érdemben tárgyalni..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
A Manchester United vinné Hugo Llorist!

Ez jó hír, ügyes srác 😊

Darthmushroom
én nagyon örülnék ha jönne hozzánk. szerintem nagyon jó játékos.

Magic Boy
Az edzõ reménykedik, de még nem írt alá és ez meg nekünk és a többi érdeklõdõnek ad reményt.<#ravasz1>

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-ancelotti-szerint-joe-cole-marad-a-kekek-jatekosa-2023732

én ezt találtam róla, bár ez több mint 10 napos és nem stabil hír