35611

• MR ME
    pedig szívesen néztem volna Fergi távozása után a kispadon...
  • Magic Boy
    Én hasonlóan vagyok
    Dennis Bergkamp - The magic momment -al.

Az Arsenal-t sose csíptem, de Bergkamp-al csak az az egy bajom volt mindig, hogy nem a Manchester United játékosa, mert ezen kívül mindig is az egyik kedvenc játékosom volt.

Dennis Bergkamp
  • Tyler1
    szuper
    szerezzen csak tapasztalatot menedzserként is, aztán Fergie után jöhet vissza. megkockáztatom, h ezért ment el. legalább is titkon remélem, h ő lesz a következő nagy United korszak, faszomnak se kell Mourinho 1 évre... :)
  • Darthmushroom
    köszönjük neki amit értünk tett. és sok sikert neki!!
    Bye Bye 20LEGNED!!!
  • Magic Boy
    Köszönjük Ole, amit a klubbért tettél, de nem mondjuk, hogy isten veled, csak annyit mondunk viszlát!

Ole Gunnar Solskjaer - All 126 Man Utd Goals!!!
  • geo91
    solskjaer > molde

sosem volt a szívem csücske a csapatotok, de a jó öreg ole gunnar mindig is nagy (külsős :D) kedvencem volt, nagy tisztelője vagyok.
  • Tyler1
    hááááááhhh
  • Rash87
    aaaa alakomra :D
  • Tyler1
    ha már Mourinho kinézte a fél csapatot, nem egyszerűbb lenne neki idejönni? :D

-------

vigyáznod?mire?:D
  • Rash87
    Állom! Bár nálam ez a heti 1 sör se játszik :D Vigyáznom kell :P

----

Chicharito az új Real-célpont?!

Ha-Ha :D
  • Rash87
    Így mindjárt más,én kérek elnézést :D
  • MR ME
    ja alkoholmenteset egyből kiköpném :D
  • Tyler1
    nálam nem működik a placebó-hatás :) meg az alkoholmentesek mindig édesebbek, és azt felismerem :P
  • Magic Boy
    Én se vagyok benne biztos, de szerintem is eligazol.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hidd el, ha alkoholmentes sört adok neked, de azt mondom róla, hogy alkohol tartalmú, akkor ugyanúgy berúgsz tőle, mintha tényleg az lenne.
  • Tyler1
    nem vagyok benne biztos és nem állítom, csak a jelek egyre inkább ezt mutatják. kicsit sok ez a hrtelen véletlen körülötte, de lehet csak mi látjuk sötétben a dolgokat.

Rash:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    alapszabály, h heti 1x sört kell inni, mert remek vesetisztító hatása van, és meccsek alatt meg nyugtató hatású is, ha éppen uccsó 10 percben x-eljük le a nyerhető meccseket :DD (ez az alkoholmentesre nem igaz)
  • giornalista
    veled is kész vagyok fogadni, ha vállalod ;)
  • Rash87
    Sört nem iszik,hisz ő gyúr!! Csak alkoholmentest!

---
    Egyébként eligazol,80% :)
  • giornalista
    nem, persze, teljesen véletlenszerű, hogy egy sztárjátékos fizetésének megugrása után hirtelen születik még két, a korábbiaknál jelentősen drágább szerződés a klubnál.

de kötök veled egy fogadást, ha ennyire biztos vagy abban, amit állítasz. mi legyen az a tét (nem pénz, inkább sör), amiért letennéd a voksod amellett, hogy Rooney télen vagy 2011 nyarán BIZTOSAN eligazol tőlünk? én pedig azt állítom, hogy biztosan NEM. mi a kedvenc söröd?
  • Tyler1
    sehol nem volt az írva, h Evráék Rooney miatt hosszabítottak, vagy hogy anékül nem kértek volna ennyit.
  • giornalista
    még egy adalék a "Rooney azért hosszabbított, hogy jó pénzért adhassuk el" elmélethez. főzés közben jutott eszembe.

amióta aláírt Wayne, Evra és O'Shea is jelentős fizetésemelést kapott, és ugyanez a sors vár azokra a játékosokra, akiknek 2 éven belül lejár a kontraktusuk, és hosszabbítani akarunk velük. fejetlen üzletpolitikára vallana, ha azért hagytuk volna, hogy nagyon drága hosszútávú szerződések szülessenek, hogy mondjuk néhány tízmillió fonttal többért adhassuk el Wayne-t.
  • rooney8
    majd meglátjuk
    ma is mindenki azt hitte, hogy chelsea országos vendég, aztán a pool kivégezte őket :P
  • Rash87
    Úgy legyen :D
    De most a csapat játékára utalva nem érzem bennük,h Cityt el tudnák verni.
  • rooney8
    ha ez a megérzés annyira jön be mint amiket mixen szoktál rakni, akkor semmi probléma :D
  • Tyler1
    Antonio Valencia február közepén térhet vissza
  • Rash87
    Mért érzem úgy,h következő fordulóban ez a előny el is fog menni :)
  • Tyler1
    most meghallgatták az imáimat, de ha ez mindig így lenne, akk már mi vezetnénk a bajnokságot 15 pont előnnyel :D
  • giornalista
    hát, ez most bejött :))
  • Matthew Prosac

következőleg csak annyit írj, hogy "dejó lenne megnyerni a lottó ötöst", aztán suit up és irány a lottózó :D
  • Rash87
    Forduló nyertesei vagyunk,ez is ritka :D
  • rajkonnen92
    ez a mi fordulónk volt:D
  • Rash87
    Labdabirtoklás 38% - 62%
    Az bő :D
  • Rash87
    Még jó h megtettem Arsenalt meg Chelseat mixen
  • Tyler1
    annál is jobban :D
    fordulónk lehet a mostani.
  • Rash87
    Nem is tudtam,h szerdán játszunk (Y) Az jóó lesz :)
  • Atti12
    jólállunk :D
  • Tyler1
    na NCastle nyert, mostmár Poolnak hatalmas szurkolás, mert ha nem nyernek, akk szerdára már olyan 8 pontos előnyük lesz mint a picsa.
  • Tyler1
    Nani nem játszik a City ellen
    sok eséllyel indulunk ott is.
  • Rash87
    Max. egy X-et bemákolnak :D De nem hinném,h fordítanak. Ritka rossz játékot játszanak.
  • giornalista
    egyébként én ma őszintén hiszek a WBA pontszerzésében. többször is bizonyítottak már az idén.
  • giornalista
    van még 12 percük... hátha tényleg nem... de a múlt héten is a hosszabbításban nyertek.