35611
-
#23898 pedig szívesen néztem volna Fergi távozása után a kispadon... -
#23897 Én hasonlóan vagyok
Dennis Bergkamp - The magic momment -al.
Az Arsenal-t sose csíptem, de Bergkamp-al csak az az egy bajom volt mindig, hogy nem a Manchester United játékosa, mert ezen kívül mindig is az egyik kedvenc játékosom volt.
Dennis Bergkamp -
#23896 szuper
szerezzen csak tapasztalatot menedzserként is, aztán Fergie után jöhet vissza. megkockáztatom, h ezért ment el. legalább is titkon remélem, h ő lesz a következő nagy United korszak, faszomnak se kell Mourinho 1 évre... :) -
#23895 köszönjük neki amit értünk tett. és sok sikert neki!!
Bye Bye 20LEGNED!!! -
#23894 Köszönjük Ole, amit a klubbért tettél, de nem mondjuk, hogy isten veled, csak annyit mondunk viszlát!
Ole Gunnar Solskjaer - All 126 Man Utd Goals!!! -
geo91 #23893 solskjaer > molde
sosem volt a szívem csücske a csapatotok, de a jó öreg ole gunnar mindig is nagy (külsős :D) kedvencem volt, nagy tisztelője vagyok. -
#23892 hááááááhhh -
#23891 aaaa alakomra :D -
#23890 ha már Mourinho kinézte a fél csapatot, nem egyszerűbb lenne neki idejönni? :D
-------
vigyáznod?mire?:D -
#23889 Állom! Bár nálam ez a heti 1 sör se játszik :D Vigyáznom kell :P
----
Chicharito az új Real-célpont?!
Ha-Ha :D -
#23888 Így mindjárt más,én kérek elnézést :D -
#23887 ja alkoholmenteset egyből kiköpném :D -
#23886 nálam nem működik a placebó-hatás :) meg az alkoholmentesek mindig édesebbek, és azt felismerem :P -
#23885 Én se vagyok benne biztos, de szerintem is eligazol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hidd el, ha alkoholmentes sört adok neked, de azt mondom róla, hogy alkohol tartalmú, akkor ugyanúgy berúgsz tőle, mintha tényleg az lenne. -
#23884 nem vagyok benne biztos és nem állítom, csak a jelek egyre inkább ezt mutatják. kicsit sok ez a hrtelen véletlen körülötte, de lehet csak mi látjuk sötétben a dolgokat.
Rash:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alapszabály, h heti 1x sört kell inni, mert remek vesetisztító hatása van, és meccsek alatt meg nyugtató hatású is, ha éppen uccsó 10 percben x-eljük le a nyerhető meccseket :DD (ez az alkoholmentesre nem igaz) -
#23883 veled is kész vagyok fogadni, ha vállalod ;) -
#23882 Sört nem iszik,hisz ő gyúr!! Csak alkoholmentest!
---
Egyébként eligazol,80% :) -
#23881 nem, persze, teljesen véletlenszerű, hogy egy sztárjátékos fizetésének megugrása után hirtelen születik még két, a korábbiaknál jelentősen drágább szerződés a klubnál.
de kötök veled egy fogadást, ha ennyire biztos vagy abban, amit állítasz. mi legyen az a tét (nem pénz, inkább sör), amiért letennéd a voksod amellett, hogy Rooney télen vagy 2011 nyarán BIZTOSAN eligazol tőlünk? én pedig azt állítom, hogy biztosan NEM. mi a kedvenc söröd? -
#23880 sehol nem volt az írva, h Evráék Rooney miatt hosszabítottak, vagy hogy anékül nem kértek volna ennyit. -
#23879 még egy adalék a "Rooney azért hosszabbított, hogy jó pénzért adhassuk el" elmélethez. főzés közben jutott eszembe.
amióta aláírt Wayne, Evra és O'Shea is jelentős fizetésemelést kapott, és ugyanez a sors vár azokra a játékosokra, akiknek 2 éven belül lejár a kontraktusuk, és hosszabbítani akarunk velük. fejetlen üzletpolitikára vallana, ha azért hagytuk volna, hogy nagyon drága hosszútávú szerződések szülessenek, hogy mondjuk néhány tízmillió fonttal többért adhassuk el Wayne-t. -
#23878 majd meglátjuk
ma is mindenki azt hitte, hogy chelsea országos vendég, aztán a pool kivégezte őket :P -
#23877 Úgy legyen :D
De most a csapat játékára utalva nem érzem bennük,h Cityt el tudnák verni. -
#23876 ha ez a megérzés annyira jön be mint amiket mixen szoktál rakni, akkor semmi probléma :D -
#23875 Antonio Valencia február közepén térhet vissza -
#23874 Mért érzem úgy,h következő fordulóban ez a előny el is fog menni :) -
#23873 most meghallgatták az imáimat, de ha ez mindig így lenne, akk már mi vezetnénk a bajnokságot 15 pont előnnyel :D -
#23872 hát, ez most bejött :)) -
következőleg csak annyit írj, hogy "dejó lenne megnyerni a lottó ötöst", aztán suit up és irány a lottózó :D -
#23870 Forduló nyertesei vagyunk,ez is ritka :D -
#23869 ez a mi fordulónk volt:D -
#23868 Labdabirtoklás 38% - 62%
Az bő :D -
#23867 Még jó h megtettem Arsenalt meg Chelseat mixen -
#23866 annál is jobban :D
fordulónk lehet a mostani. -
#23865 Nem is tudtam,h szerdán játszunk (Y) Az jóó lesz :) -
#23864 jólállunk :D -
#23863 na NCastle nyert, mostmár Poolnak hatalmas szurkolás, mert ha nem nyernek, akk szerdára már olyan 8 pontos előnyük lesz mint a picsa. -
#23862 Nani nem játszik a City ellen
sok eséllyel indulunk ott is. -
#23861 Max. egy X-et bemákolnak :D De nem hinném,h fordítanak. Ritka rossz játékot játszanak. -
#23860 egyébként én ma őszintén hiszek a WBA pontszerzésében. többször is bizonyítottak már az idén. -
#23859 van még 12 percük... hátha tényleg nem... de a múlt héten is a hosszabbításban nyertek.