Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért reméljük...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szarjatok rá.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
egyébként nekem az Arsenal csakis a szurkolók miatt unszimpatikus csapat. ha már 5 éve semmit nem érnek el, ez azzal kompenzálják h az összes csapatot fúrják. a Utd csalós, a CFC seggnyaló, a Pompey szar kiesõ, a Hull tudatlan kiscsapat, stb...
megjegyzem van köztük normális is, aki ért a focihoz és objektívan látja a dolgokat a sportban.
ezek a topikjukra is igazak, és a valóságban is(saját tapasztalat).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal topicban:
A fórumozó:
"a mu ma Bendõ 2 volt 😄 "
B fórumozó:
"tudom ,mire gondoltál, de nálam a mu enyhén más kategória, mint Bendõ-õ legalább szimpatikus, bár néha faláb..."
Hogy lehet ilyen irritáló stílusban fórumozni?😄 Már ezért bannolni kellene...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nem semmi a bajnokság vége! 😄
Ilyen is ritka,h forduló nyertesei vagyunk,kár h a bajnokság végén😊
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A tendenciánk, hogy fiatal játékosokat veszünk, és õket beépítjük a csapatba. Ez már jól bevált módszer nálunk az évek során, és nem fogunk ezen változtatni, mutatja ez Hernandez leigazolását is Mexikóból. Lehet még érkezõ a nyáron, ha nagyon szükséges akkor kettõ, de semmi komoly."
-----------------
nem tudom ebbõl mi igaz, de ha még most sem látja az öreg h mekkora gondok vannak a támadó szekció terén, akk jövõre felesleges akármit is tervezgetnie.
A Liverpoolnak minden pont kell úgyhogy egy x-re jók lehetnek a Chelsea ellen.
Amúgy a menyasszonyommal összebújva néztem a meccset és a gól elõtt pár perccel mondta, hogy Giggs góljával nyerünk.
Giggs-et nem találta el, de nyertünk és ez a lényeg.<#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Remélem most már tényleg elhasználták minden erejüket Arsenal+Chelsea után,jövõhéten meg elverjük õket 😊)
Remélem a Pool is megruházza a Chelseat!
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
az van odaírva h vásárlás de nincs ár, nincs megadva semmi adatom szal nemtom h kéne nekem akkor fizetni....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
go spurs
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Ha nem tévedek Manch-Tottenham !!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nameg mi az h vásárlás? 😄
Mondtam én. Szurkoltam a United-nek, ti szurkoljatok a Tottenhamnek cserébe!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!