Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Torrest megmûtötték, ebben a szezonban már nem játszhat, és valszeg a vb-n sem. Ezt nekünk azért kimondottan szar (amellett hogy jobbulást neki és azért elnézgettük volna szívesen a világbajnokságon), mert nélküle a Pool nem sokra fog menni a Chelsea ellen <#szomoru1>
De azért reméljük...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
akinek az az arrogáns szarházy Bendtner szimpatikus, hát...

szarjatok rá.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
jaaa értem 😄

egyébként nekem az Arsenal csakis a szurkolók miatt unszimpatikus csapat. ha már 5 éve semmit nem érnek el, ez azzal kompenzálják h az összes csapatot fúrják. a Utd csalós, a CFC seggnyaló, a Pompey szar kiesõ, a Hull tudatlan kiscsapat, stb...
megjegyzem van köztük normális is, aki ért a focihoz és objektívan látja a dolgokat a sportban.

ezek a topikjukra is igazak, és a valóságban is(saját tapasztalat).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bendõ = bendtner

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
bendõ? 10 perce keltem, de nem vágom mi ez 😄

Matthew Prosac
had érezzék jól magukat ettõl. más örömük úgy sincs (ebben az évben sem - majd jövõre, miután befiatalítottak 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Kb 1 dolog miatt örülök csak ennek:

Arsenal topicban:

A fórumozó:
"a mu ma Bendõ 2 volt 😄 "

B fórumozó:

"tudom ,mire gondoltál, de nálam a mu enyhén más kategória, mint Bendõ-õ legalább szimpatikus, bár néha faláb..."

Hogy lehet ilyen irritáló stílusban fórumozni?😄 Már ezért bannolni kellene...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
azta<#wow2> 0:2-nél ránéztem na mondom ez eldõlt, aztán kb 80. percnél volt 1:2, de hogy megfordítsák a meccset... 😮
nem semmi a bajnokság vége! 😄

Rash87
0-2-rõl fordított a Wigan Arsenal ellen,nem semmi.
Ilyen is ritka,h forduló nyertesei vagyunk,kár h a bajnokság végén😊

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Bezzeg Berbatovra költött. Ideje lenne SAF-nak nyugdíjon gondolkodni és idehozni Mourinhot...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LOLXD

Tyler1
Sir Alex Ferguson elárulta, hogy a nyári átigazolási idõszakban két játékosnál többet nem szeretne venni, de belõlük is a fiatalok felé húz, nem a média által felfújt nagyágyúkhoz.

"A tendenciánk, hogy fiatal játékosokat veszünk, és õket beépítjük a csapatba. Ez már jól bevált módszer nálunk az évek során, és nem fogunk ezen változtatni, mutatja ez Hernandez leigazolását is Mexikóból. Lehet még érkezõ a nyáron, ha nagyon szükséges akkor kettõ, de semmi komoly."

-----------------
nem tudom ebbõl mi igaz, de ha még most sem látja az öreg h mekkora gondok vannak a támadó szekció terén, akk jövõre felesleges akármit is tervezgetnie.

Nézzétek meg a girimó mit írt két nappal ez elött Tottenham megfogja a Chelsit ahogy az Arsenált is elkapta.Az a jó az egészben tippmixen is meg tettem Inter-Juve hazai,Manchestsr City-Manchester United vendég,Tottenham-Chelsi hazai.Azt bánhatjuk ,hogy a Blakkbraunt nem tudtuk meg verni, de a Pollban bízok.
Fabio Capello
az órát vinném, kár hogy veszprémi vagy 😊

Camelia
Látva a tavalyi vb selejtezõ sorozatot, melynek végén az addig 100%-os angol válogatott egészen véletlenül kikapott Ukrajnától, aminek következményeképpen elejtették a vb részvételtõl az õket 2 évvel korábban kiejtõ horvátokat, nos van egy olyan érzésem, hogy a Liverpool nem töri majd össze magát azért, hogy megverje a Chelsea-t..

passatgt
ha valakinek kell van nagyon nagy united zászlóm illetve két fali képem:

1
2

Magic Boy
Ha Verjük a Tottenham-et akkor nálunk a lélektani elõny.
A Liverpoolnak minden pont kell úgyhogy egy x-re jók lehetnek a Chelsea ellen.

Amúgy a menyasszonyommal összebújva néztem a meccset és a gól elõtt pár perccel mondta, hogy Giggs góljával nyerünk.
Giggs-et nem találta el, de nyertünk és ez a lényeg.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Luna73
A jövõ hét mindenkinek nagyon fontos lesz,remélem jól jövünk ki belõle!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Tyler1
3 nagyból 2 kihúzva nekik 😮 álmomban nem hittem volna! de hogy mi vért fogunk köpni jövõhéten az is biztos! Kékeknek meg ott lesz a Pool 😄

Rash87
Tottenham milyen helyzeteket hagyott ki a végén,te jó ég. 3an kapussal szembe,s kihagyja😄 de legalább megvan.

Remélem most már tényleg elhasználták minden erejüket Arsenal+Chelsea után,jövõhéten meg elverjük õket 😊)

galmat
3 forduló van hátra és csak 1 pont a hátrány. GO UNITED!

Luna73
Ezért jó,h nálam Digi alapból be van kötve!:-)
Remélem a Pool is megruházza a Chelseat!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Rash87
Nekem csak tölt...Pedig jó meccs lehet 😞
Chelsea 10 emberrel 😛

galmat
nekem most még megy.

Rash87
Digi megadta magát...Már besem jön a meccs :\ Ez az új kinézete is elég tré lett,fõleg h ha tényleg fizetõs lesz<#levele>

galmat
Szerintem rövid idõn belül pénzes lesz, de még tényleg nem az úgy látszik.

Matthew Prosac
Defoe mit hagyott ki basszus 😞

MR ME
nemhiszem h az lenne
az van odaírva h vásárlás de nincs ár, nincs megadva semmi adatom szal nemtom h kéne nekem akkor fizetni....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Még van 1 félidõ...

galmat
Mióta lett fizetõs a meccsnézés a digi oldalán... pfff

Elképzelhetõ 😊
go spurs

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
bazze ez a Spurs minket is elver mint a lovat de most kurvára örülök 😄😄

Most még barátként szurkolunk egymásnak, de jövõhéten ellenfelek.
Ha nem tévedek Manch-Tottenham !!!

MR ME
ja hát blokkolni a chatet nem próbáltam végülis 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Google Chrome + Flashblock kombóval nem akad! 😊

Matthew Prosac
még az is lehet, hogy alábecsültem õket 😄

Ez AAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZ !!!

Rash87
Fújják már le<#idiota>

Atti12
jaj csak elne szarják 😄😄

Forza Italia
Tottenham 2-0 igeeeeeeeeen😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MR ME
2:0 gecc 😄

Matthew Prosac
TOTTENHAAAAAAAAAAAAAAAM!!! 2-0!!!

MR ME
fasza berakták digire a chatet amit összebasz mindenki ezért akad az egész, még a bongészõ is, jó ötlet volt, öröm lesz ott meccset nézni

nameg mi az h vásárlás? 😄

MR ME
nah hajár!!!

GO SPURS GO !!!!!!!!!!

Mondtam én. Szurkoltam a United-nek, ti szurkoljatok a Tottenhamnek cserébe!!!

Matthew Prosac
yep yeppp, csak így tovább!

Rash87
Vezet a Tottenham!!! Hajrá!!!

Darthmushroom
elvtársi csók XD am meg megérdemli XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
láááááááááááál buzi-e vagy?😄DDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
az igen XD