35611
-
#24018 2 perc alatt 2 piros xD -
#24017 emberelőny!! -
#24016 ha 9-0-ra nyernénk, elsők lennénk. -
#24015 Rooney már be is állt. -
#24014 nyerni kell ma!!!!! COME ON MAN U! -
#24013 Vicc,hogy egy védőnek kell gólt lőni :)
"Csatársor" teljesítménye valahol a nulla környékén lehet. -
#24012 szarul :D
Park a gólpasszán kívül 15x esett el, azt hittem fifát nézek és beakadt a script xD -
andris7 #24011 Arsenal - Spurs meccs után szörnyű volt nézni.. -
#24010 gól evra :)
hogy játszunk, mert most értem haza? :D -
#24009 sokáig 0:0 lesz akkor jönni fog mind2 ez tuti -
#24008 jó lesz ez :)
akinek stream baja van ezt ajánlom, majdnem tv minőség. -
#24007 omájgád me nem runi meg csicsarito?:D -
#24006 kezdők:
cseréink:Kuszczak, O'Shea, Evans, Giggs, Scholes, Hernandez, Rooney -
#24005 jó meccs volt -
#24004 mekkoraa csapat ez a Spurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0-ról fordították a meccset :DDD -
#24003 Manchester United-Wigan streamek
magyar tv nem adja élőben!!! -
#24002 majd meccs előtt lesznek linkek. -
#24001 pl. itt vagy itt keresel streamet. -
girimó #24000 segitséet kérek,nem adja digi MU-WIGEANT, neten hogy tudom megnézni,irjátok meg az öreg Girimónak.köszi
-
#23999 váó most nézem, h a Wigan még pontot sosem szerzett ellenünk, remélem nem holnap fogják megtörni ezt a remek sorozatot. -
#23998 de azért vicces h nemrég arról volt szó h nem igazolunk senkit, erre meg már csak az orvosi vizsgálat hiányzik -
#23997 ez meg ismét egy félmegoldás... -
#23996 egyrészt a gólvonal mögött fejelt bele, másrészt les sem volt (Pique-t nézzétek!) szóval a partjelző az igazi a barom. persze Nani is.. -
#23995 Lindegaard az új kapusunk
na kiváncsi leszek, mit alakít a norvég bajnokság után a PL-ben. számomra nyílvánvaló volt, h itt nem lesznek nagy nevek, akkora presztizse már nincs a klubnak, na meg főleg pénze! -
#23994 -
#23993 Bebe a tarcsi meccsen ket nem csunya golt vagott:)))) -
#23992 Nani a vilag legnagyobb gyokere..... -
#23991 pedig olyan, mintha gólvonalon túl fejelne bele. vagy az már nem számít, mert labdára megy és az is elég? előtte ugye lesen volt. -
#23990 amiről tartottam, egyre inkább bekövetkezni látszik. azóta az Atletico cáfolta a de Gea-pletykát, de nagyon valószínű, h fiatal kapussal akarják pótolni VdS-t. -
#23989 #23981 :) -
#23988 joarc az oreg:D SAF:im too old for retire!
a padon fog meghalni:) -
#23987 egyre inkább úgy tűnik, h CR-t akarja majmolni :S voltak nagyon szép pillanatai a meccsen, és nagyrészt jól is játszott, de olyan butaságok jutottak minden mozdulatára, h rossz volt nézni.
félidőben lehozták CR-t, és onnantól úgy érezte, átkell vennie az ügyeletes cselkirály szerepét. de már a gólját is leakarta koppintani, mikor ajtó-ablak helyzetben beleemelte Casillas kezébe a labdát -.-
húú kibaszott flegma volt tegnap, én nagyon szeretem Nanit, de ha ezt nem növi ki, akk sosem lesz belőle kimagasló játékos. -
#23986 Brown érthetetlenül visszaesett, régebben lehetett rá számítani, de mostanában roppant kínos dolgokat művel. -
#23985 “[Rooney]’s got an agent who is not the most popular man in the world, certainly not at our club. But there’s nothing wrong with making a mistake as long as you recognise it. He has apologised and signed a new contract. I -
#23984 ez -
#23983 mivolt? -
#23982 Iszonyat játékos lehetne,de itt is látszott a játékintelligenciája sovány...
CR nemkicsit volt ideges -
#23981 Fergie: Eszembe sem jut a visszavonulás -
#23980 úhh Nani mekkora buta volt -
#23979 Brown jó lesz még max cserének, kell a tapasztalt róka is a védelemben, Hargreaves-et már el nem adjuk, nem is venné meg senki. ha most megint kiújult az eddigi sérülése, akk visszavonul.
a tartalékokból meg felsoroltad a legjobbakat, szóval őket biztos nem fogjuk eladni. max. Kiko lelép, de a többi akár még a jövő nagy játékosa lehet. Berba meg Fergie kis kedvence, ő is majd innen fog visszavonulni sztem.