Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
A boltban igen, de a Vatera azért Vatera, mert ott adó és egyéb sallangok nélkül reális áron lehet vásárolni.

De én tettem egy ajánlatot.

Ha rajtad marad és ideadod annyiért akkor adom a címet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
utánvétel olyan minimum 900 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
hát igazából posta nemtudom mennyi lesz, de 300-ból tuti nem jön ki

és egy alap keretes kép a boltban 5000 ft felett van bõven

Magic Boy
Ez igaz, de mondjuk postaköltséggel együtt 1300-ért igen. <#vigyor0>

Amúgy a Bannert mikor frissíted?

Rash87
Azért ingyen nem adhatja 😊)

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Attól még nem ér 1000 Ft-t számomra.

Ha rajtad marad és mondasz egy reális árat akkor vetõ vagyok rá.

passatgt
egyenesen az Old Traffordból van😊

Magic Boy
Ilyet se mondtam még eddig és ezután se nagyon fogok, de a hétvégén Hajrá Liverpool.

Magic Boy
Az óra jó, de ennyit nem ér.

MR ME
zászló faszás, lenne rá píz meg is venném :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
valakit még érdekel nézzen rá, mert holnap lejár licit😊

Magic Boy
Keresem azt a videót amelyik elején Caroll hibáját mutatják és utána kezdõdik Van der Saarnak a védéseibõl a videó.

Légyszíves segítsetek.

Elõre is köszönöm.

Huszi84

ReD DevilS 4 LifE

LOL😄

Tyler1
érdemes lenne tippmixre állítani a hölgyet 😄 gyorsan összejönne az a háttér 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
<#eljen> 😊

Magic Boy
5 éve 2 hónapja és 22 napja vagyunk együtt.

Addig nem akarunk összeházasodni amíg nincs meg az anyagi háttere a közös életünknek.

Fabio Capello
még mindig csak eljegyzett és nem házastárs? Hány éve is halogatjátok, 3-4?

Magic Boy
A menyasszonyom a meccs elõtt megint eltalálta az eredményt.<#law><#love11>

Matthew Prosac
Anglia: a játékostársak Wayne Rooneyt választották meg az év legjobbjának

Az angol Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) 2010-es választásán Wayne Rooney, a Manchester United csatárklasszisa bizonyult a legjobbnak. Az idényben szenzációsan futballozó Rooney Didier Drogbát, Carlos Tévezt és Cesc Fabregast elõzte meg a játékostársak szavazatai alapján.

Megválasztották az év csapatát is, melybe a Manchester United adja a legtöbb játékost. A tizenegy: Hart (Man. City, kölcsönben a Birmingham Citynél) – Ivanovics (Chelsea), Vermaelen (Arsenal), Dunne (Aston Villa), Evra (Man. Utd.) – Valencia (Man. Utd.), Fabregas (Arsenal), Fletcher (Man. Utd.), Milner (Aston Villa) – Rooney (Man. Utd.), Drogba (Chelsea). A legjobb fiatal játékosnak járó díjat James Milner gyûjtötte be.

A díjat sorozatban negyedszer nyerte meg Manchester United-játékos, Cristiano Ronaldo két és Ryan Giggs egy elsõsége után.
------------------------------------------------------------------------------------------
<#eljen> ájegríí

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
4. helyért azért még harcba szállnak, vagy Benitez a maradásért. jó lesz az.

MR ME
megint rúgtak egy hetest? :S Pool se fogja õket megverni szvsz...

Tyler1
hasonló arányt kívánok a Poolnak is jövõhétre 😄

Rash87
Asszem gólkülönbség miatt már nem kell izgulnunk 😄
Chelsea 7-0 :\

Glory, Glory Man. United!

van benne valami😄 bár amit te mondasz van alapja!<#banplz>

Tyler1
igen az ilyen statisztikák kb. annyit érnek mint hogy Beckham mindig gólt rúg, ha 13,45 gramm zselét használ a hajára xDD

amúgy Fergie a meccs után azt mondta, h Rooney szezonjának már valószínû h vége. a sérülésének teljes felépüléséhez 2-3 hétre lenne szükség, de az orvosok majd eldöntik h pályára léphet-e még, vagy nem kockáztatják a vb elõtt(én ezt látnám jónak inkább).

elötte is fasza volt a srác bár anno halottam egy statisztikát hogy elsõ 10 alkalommal amikor pályára lépett vagy végig játszotta Tottenham meccsét ki kapott vagy döntetlent játszott a Tottenham 😄

Tyler1
annyira jó volt ez a Bale gyerek a mai meccsen, hogy 20 millió fontért egybõl kiszemelte magának a United 😄

Tyler1
29 évesen aligha lesz már a világ legismertebb játékosa. van még pár év a lábában, de nálunk csak fény nélküli csillag maradna.
az a baj vele, h vmiért fél a kapu elõtt. ezért passzolja le sokszor a labdát, vagy adja el, vagy csak szimplán elbassza a helyzetet. õ nem csatár, csak vmiért nagyot ezt erõszakolták rá.

Cabell
Hát tényleg gyengén játszottunk, a 2. félidõben nyomtunk, és talán benne volt a gól a játékban, de õszintén szólva a dolog legnagyobb tanulsága számomra továbbra is a csatárposzt...

Berbatovért a szívem szakadt meg látva a nagy küzdését, de nem lehet mit csinálni, amikor mellette fürgke kis izomgolyók szelik föl-le a pályát, õ pedig egy teljesen más karakterrel próbál elõl alkotni...

Neki a Milanban, az Interben, Juvéban óriási lehetõsége lenne a világ egyik legelismertebb játékosává válni, mert az feküdne neki..

Véleményem szerint ez a szezon tökéletes volt arra, hogy ezek a hiányosságok megmutatkozzanak, illetõleg egykét játékos - Rafael, Gibson, Nani magasabb szintre léphessenek.

Ha emellett zsinórban 4xre is bajnokok leszünk, az külön öröm..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

te ó ég grat a csaptnak😄

Oziris666
Tottenham ritkán nehezíti meg a dolgotokat az utóbbi idõben...

inkább 2 pics-án rúgást 😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
teljesen normális. annyit futnak mint egy verseny ló, aztán elég egy ütközés hogy szétlegyen baszva a gyomor.
hánytak eddig is, csak most tetszett az operatõrnek 😄

Matthew Prosac
akkor add át üdvözletem a két delikvesnek egy-egy üveg pezsgõ kíséretében 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
ez így van, a játékunk megint semmitmondó volt, de a 3 pont a lényeg

MR ME
<#idiota>

én spurs szurkoló vagyok, és ez így igaz 😊

mi van ezekkel? rókázik a fél csapat ? mit ittak ezek tegnap házit ?

Matthew Prosac
azért egy óriási köszönöm jár a Tottenhamnek. két teljesen felesleges szabálytalansággal a 16oson belül, amivel adtak két ingyen tizit. mert amúgy soha az életben nem rúgtunk volna most hármat - ezek nélkül 😄

Cabell
kivéve, ha most gyomorrákot kap a meccs 90. percében.

Cabell
Naninak jövõre komoly szezonja lesz

fiúk a két balf... assou ekottonak és palaciosnak küldhettek egy-egy köszönöm üdvözlõkártyát !!!

MR ME
érdekes kis meccs lett a végére, de lényeg h meglesz a 3 pont

Cabell
az a baj, hogy a 2 gólos elõny a legveszélyesebb elõny..

Cabell
Berba úgy gondolta, harmadszor is összejöhet ez..😄

Matthew Prosac
Leizzadtam, de megvan. Nani egy isten, Giggs egy ikon 😄 szép volt!

Cabell
Innen nem kéne elkúrni, az Arsenalnak sikerült, ne feledjük

Atti12
3-1 GIGGSYYYYY

WuFraZselic
3-1, Giggsy dupla 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Cabell
Giggs légyszi duplázzzz