35611

• Tyler1
    2 perc alatt 2 piros xD
  • giornalista
    emberelőny!!
  • giornalista
    ha 9-0-ra nyernénk, elsők lennénk.
  • giornalista
    Rooney már be is állt.
  • giornalista
    nyerni kell ma!!!!! COME ON MAN U!
  • Rash87
    Vicc,hogy egy védőnek kell gólt lőni :)
    "Csatársor" teljesítménye valahol a nulla környékén lehet.
  • Tyler1
    szarul :D
    Park a gólpasszán kívül 15x esett el, azt hittem fifát nézek és beakadt a script xD
  • andris7
    Arsenal - Spurs meccs után szörnyű volt nézni..
  • rooney8
    gól evra :)
    hogy játszunk, mert most értem haza? :D
  • Darthmushroom
    sokáig 0:0 lesz akkor jönni fog mind2 ez tuti
  • Tyler1
    jó lesz ez :)

akinek stream baja van ezt ajánlom, majdnem tv minőség.
  • DONGUBA
    omájgád me nem runi meg csicsarito?:D
  • Tyler1
    kezdők:

cseréink:Kuszczak, O'Shea, Evans, Giggs, Scholes, Hernandez, Rooney
  • Darthmushroom
    jó meccs volt
  • Tyler1
    mekkoraa csapat ez a Spurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0-ról fordították a meccset :DDD
  • banok
    Manchester United-Wigan streamek
    magyar tv nem adja élőben!!!
  • banok
    majd meccs előtt lesznek linkek.
  • Tyler1
    pl. itt vagy itt keresel streamet.
  • girimó
    segitséet kérek,nem adja digi MU-WIGEANT, neten hogy tudom megnézni,irjátok meg az öreg Girimónak.köszi
  • Tyler1
    váó most nézem, h a Wigan még pontot sosem szerzett ellenünk, remélem nem holnap fogják megtörni ezt a remek sorozatot.
  • Darthmushroom
    de azért vicces h nemrég arról volt szó h nem igazolunk senkit, erre meg már csak az orvosi vizsgálat hiányzik
  • Matthew Prosac
    ez meg ismét egy félmegoldás...
  • Matthew Prosac
    egyrészt a gólvonal mögött fejelt bele, másrészt les sem volt (Pique-t nézzétek!) szóval a partjelző az igazi a barom. persze Nani is..
  • Tyler1
    Lindegaard az új kapusunk

na kiváncsi leszek, mit alakít a norvég bajnokság után a PL-ben. számomra nyílvánvaló volt, h itt nem lesznek nagy nevek, akkora presztizse már nincs a klubnak, na meg főleg pénze!
  • Tyler1
  • DONGUBA
    Bebe a tarcsi meccsen ket nem csunya golt vagott:))))
  • Cabell
    Nani a vilag legnagyobb gyokere.....
  • bigapó
    pedig olyan, mintha gólvonalon túl fejelne bele. vagy az már nem számít, mert labdára megy és az is elég? előtte ugye lesen volt.
  • Tyler1
    amiről tartottam, egyre inkább bekövetkezni látszik. azóta az Atletico cáfolta a de Gea-pletykát, de nagyon valószínű, h fiatal kapussal akarják pótolni VdS-t.
  • Tyler1
    #23981 :)
  • hedonist
    joarc az oreg:D SAF:im too old for retire!

a padon fog meghalni:)
  • Tyler1
    egyre inkább úgy tűnik, h CR-t akarja majmolni :S voltak nagyon szép pillanatai a meccsen, és nagyrészt jól is játszott, de olyan butaságok jutottak minden mozdulatára, h rossz volt nézni.
    félidőben lehozták CR-t, és onnantól úgy érezte, átkell vennie az ügyeletes cselkirály szerepét. de már a gólját is leakarta koppintani, mikor ajtó-ablak helyzetben beleemelte Casillas kezébe a labdát -.-

húú kibaszott flegma volt tegnap, én nagyon szeretem Nanit, de ha ezt nem növi ki, akk sosem lesz belőle kimagasló játékos.
  • giornalista
    Brown érthetetlenül visszaesett, régebben lehetett rá számítani, de mostanában roppant kínos dolgokat művel.
  • giornalista
    “[Rooney]’s got an agent who is not the most popular man in the world, certainly not at our club. But there’s nothing wrong with making a mistake as long as you recognise it. He has apologised and signed a new contract. I
  • toysoldier
    ez
  • DONGUBA
    mivolt?
  • Oziris666
    Iszonyat játékos lehetne,de itt is látszott a játékintelligenciája sovány...
    CR nemkicsit volt ideges
  • Rash87
    Fergie: Eszembe sem jut a visszavonulás
  • Tyler1
    úhh Nani mekkora buta volt
  • Tyler1
    Brown jó lesz még max cserének, kell a tapasztalt róka is a védelemben, Hargreaves-et már el nem adjuk, nem is venné meg senki. ha most megint kiújult az eddigi sérülése, akk visszavonul.
    a tartalékokból meg felsoroltad a legjobbakat, szóval őket biztos nem fogjuk eladni. max. Kiko lelép, de a többi akár még a jövő nagy játékosa lehet. Berba meg Fergie kis kedvence, ő is majd innen fog visszavonulni sztem.