35611

• giornalista
    ezzel a 220 millióval óriási tehet kerül le a vállunkról. ez volt a fő szálka a szurkolók szemében Glazerékkel szemben. Amerikában fellendülőben van a gazdaság, ha jól tudom, ők biztosítási ügyekben utaznak, az meg pláne. elképzelhető, hogy hosszútávon képesek lesznek normális szinten működtetni a csapatot.

normális szint nem egyenlő a dubai milliárdosok feneketlen kútjával, viszont ahhoz ragaszkodni kell, hogy minőségi, méltó és kompetens játékoskeretünk legyen. ez három rébusz persze.

ha a klubnak nem kell a Glazer család adósságaival foglalkoznia, az már egy jó dolog.
  • giornalista
    nyáron fog eldőlni minden. Scholes, Giggs és Neville (remélhetőleg) visszavonulnak. lépéskényszerbe kerülünk. én megszabadulnék Browntól, Owentől, Hargreavestől is. meg kell vizsgálni Macheda, Bebe, Obertan, Cleverley, Gibson értelmét, lehet-e rájuk számítani. meg kell nézni, hogy jó lesz-e az idén Berbatov, ha nem, ő is távozhat.

Fergie nem szeret igazolni télen, Evra és Vidic talán az elmúlt 10 évben az egyetlen olyan játékos, akiket a kezdőbe vett télen. ha nyáron sem történik semmi, akkor itt nem is fog egy darabig. a nyárra még tartogathatja az 50 milliót, hogy aztán hozzátegyen még néhány tizest.
  • Tyler1
    a lényeg, h így megint csökkent rajtuk a nyomás, szóval egy új tulaj esélye kb. most az eddigi 10% helyet 1% lesz.
    és a ma megjelent uccsó pénzügyi jelentés szerint a klub forgalma folyamatosan nő. tehát...mi vagyunk nekik a tyúk aranytojással a seggén.
  • sanyiute
    úgytom glazerééké hátha ott +ba vannak
  • sanyiute
    tampa bay buccaneers ?? (tipp)
  • Tyler1
    ami nekünk fontos: “The Board notes recent press speculation. The Board can confirm that there has been no dividend of Club cash.” :)
  • Atti12
    kérdés, hogy miből :D
  • Tyler1
    Glazerék visszafizetik a 220 milliós PIK kölcsönt
  • Tyler1
    hát ez az! Rooney azt mondta húz a picsába, ha nem igazolnak vmi csapathoz méltó játékosokat, ekkora jött ez az 50 millás ötlet. erre Fergie meg azt mondja, h nem lesz igazolás a télen. akk ez most nem nagyon fér össze egymással.
  • MR ME
    semmivel, el fog menni, befogták a száját ennyi pénzzel meg h kivásárolja véletlen saját magát, de szvsz menni fog a gecibe
  • Tyler1
    akk nem értem Rooneyt mivel győzték meg? mert azt én kizárom, h nagy fizetéssel befogták volna a száját.
  • giornalista
    Fergie kijelentette, hogy van 50 millió fontja, de senkit nem vesz a télen.

és a JOS-féle 80k/w fizu után valahogy el is tudom hinni, hogy van pénz, még ha nem is ennyi. persze sáfárkodni kell vele.

VdV-t nehéz megbocsájtani.
  • Tyler1
    talán a N'Castle és az Everton rabolhat pontokat, előbbiben jobban bízom. látszik, h a Chls-nél is porszem került a gépezetbe, de nem látok esélyt arra - komolyabb változás nélül - hogy ezt kitudjuk használni. Egyelőre várom Rooneyt, aztán a januárt, h hátha történik vmi vérfrissítés a keretben, ami új erőt adhat.
  • giornalista
    többször is írtam korábban, hogy a Chelsea azért is lesz bajnok, mert az ellene pályára lépő csapatok egyszerűen elhiszik, hogy ki kell kapniuk a Bridge-en. az elmúlt 3 meccs viszont tehet a tendencia ellen.

kikaptak egy rém gyenge Liverpooltól, nagyon simán. hízelgő 1-0-át hoztak otthon a Fulhamen, majd megalázó 0-3 otthon.

hétvégén ahhoz a Birminghamhez mennek, akik eddig csak egyszer kaptak ki otthon, tavaly pedig gyönyörű veretlenségi sorozatot hoztak össze, főleg a hazai eredményeknek hála. utána elmennek Newcastle-be, ahol egyszer már kikaptak az idén, majd az Evertont fogadják. simán hozhatnak 9 pontot, de most azt hiszem, számíthatunk arra, hogy botlanak majd. ha képesek vért inni az ellenfeleik.
  • giornalista
    én az Everton és a WBA elleni 4 pontot siratom most.
  • Rash87
    Így nem annyira fájó ez a X .
    Bár ha összeszámoljuk... már rég vezetnénk a tabellát,amennyit Xeltünk idén. Bár,még veretlenek vagyunk :)
  • IXEMGabeo
    ja a Chelsea meglepő volt...pedig év elején mindenkit aláztak a gólokkal...tényleg sokat számít Lampard hiánya ki gondolná...
  • Tyler1
    na most lehet sírni azért az elhullott 2 pontért, szép lett volna 1 pontra felhozni a bajnokságot, és az Arsenal is maradt volna a helyén.
  • Tyler1
    és Welbeck 3:0 :D
  • giornalista
    ami jó hír, hogy jövő héten visszatérhet Rooney. nem tudom, hogy kik mennek a válogatottjaikhoz, remélhetőleg senki sem sérül meg a világ legfeleslegesebb válogatott meccsnapjain.
  • giornalista
    nézni talán idegesítőbb volt. azt a focit nem láttam. viszont ott nyertünk, az nem került pontokba. ha ez így megy tovább, és a Chelsea tényleg bukdácsol (ha ma kikapnak, a mi tavalyi őszi mérlegünket mondhatják majd a magukénak pont), akkor harcolhatunk a bajnoki címért. ez nem jelenti azt, hogy esélyesek lennénk rá (köztudott rólam, hogy nem tartom erre alkalmasnak a keretet), de ott leszünk az élmezőnyben.

a Villa ellen 0-2-ig vészesen undorító, szánalams focink volt. az első, a második és a harmadik elfutás után eljöttek negyedszer és ötödször, és ezekből lett a gól. Fergie is elismerte, hogy 6 gólt is kaphattunk volna. a második kapufa, vagy Albrgihton kihagyott fejese egy évben egyszer marad ki. az, hogy felálltunk, szép dolog, de erre nem tudtunk építeni a múltban sem. pedig...

pedig egy Woles elleni, 93. perces gól, egy városi rangadón elért jó eredmény és egy 0-2-ről összehozott comeback után fel lehetne állni a padlóról és elkezdhetnénk nyerni a meccseket. most 3 kötelező győzelem jön, majd 2 olyan rangadó, ahol eldőlhet, hogy nekem lesz-e igazam, vagy azoknak, akik szerint bajnokesélyesek vagyunk.
  • Tyler1
    Chls 2 gólos hátrányban a 76. percben :)
    legalább a Sunderland megmenthet minket, de a fordulót így is az Arsenal nyerte.
  • barnuska665
    ez így van
  • IXEMGabeo
    inkább a múltkor a Wolves elleni dolog volt idegesítőbb, ez csak hab volt a tortán, hogy a Villa innen elbukta...Fletcher azt se tudta hova sarkazza, simán elrúghatták volna a Villások az 1. gól előtt a labdát...2. gól arra nem tudok mit mondani Vidicet alapból nem bírom, de okos fejes volt

nyugi, amiatt ne aggódj az Arsenallal se vagyok kibékülve:) bár ők évek óta (6 éve) jelentéktelen csapat csupa lehulló Francia senkikkel (Sagna, Diaby, Clichy) ezek nem klasszis játékosok csak favágók
  • Tyler1
    ez talán az elmúlt 10 év legszarabb kerete. a nagy Manchester United, egy középszerű kerettel.
    nincs normális csatárunk, se normális középpályánk, de idén már a védelem is elég lyukas.
  • giornalista
    hát ez a fő baj, igen :( írtam már erről néhányszor. ez az út, amin most vagyunk, nem vezet olyan helyre, ahová jutni szeretnénk. sajnos nagyon gyenge a keretünk, Obertantól sem láttunk még például semmit, ami kiemelné a posványból, mindig csak bízunk benne... és ez így van sokakkal...

de O'Shea azért szerződéshosszabbítást kap...
  • Tyler1
    tök mind1, mert lényegen nem változtat. hosszabítással együtt is csak negyed órát focizott a csapat, és ez már nem az első eset, h fogalmuk sincs mire játszák a focit.
  • giornalista
    és? ettől még hülyeség, amit írtál. vagy az az Arsenal, amely a 93. percben szerez győztes gólt, nem máker? nem is értem, már a 85. percre megvolt a 2-2, ez nem volt valami kirívó mérkőzésmenet...
  • IXEMGabeo
    leírtam mit érzek, nem tudtam, hogy baj...amúgy most dícsértem meg az egyik játékosodat (Javiert), és én nem káromkodtam, nem úgy, mint te: nagy különbség
  • Cabell
    menjél te meg már innen a f*szomba.

Ha annyira nagy mákerek lennénk akkor nem szórtunk volna el három meccset is kétgólos vezetésből.

Nem tudom te kinek szurkolsz, de láss már ki a szemellenződ alól.
  • giornalista
    nagy tehetség, a kapu előtt életveszélyes, de összjátékban még sokat kell fejlődnie. de örülök, hogy nálunk játszik!
  • IXEMGabeo
    amúgy én bírom ezt a Chicharítót csak nehogy a fejébe szálljon a dicsőség...nagy tehetségnek tartom:)
  • IXEMGabeo
    amúgy akartam szólni a tv-t kár volt kikapcsolni hisz 2-2-re hoztátok végülis, remélem anno a Liverpool-Milan meccset se kapcsoltátok ki 0-3 nál, én igen és jól rábasztam
  • giornalista
    egyébként már a szezon elején lehetett sejteni, hogy ez lesz. 3 ponttal szereztünk kevesebbet, mint tavaly 13 forduló után úgy, hogy akkor már játszottunk az Arsenallal, a Chelsea-vel is, és idegenben vertük a Spurs-t.

a mai produkció nagyon-nagyon mélyre rántott minket. istennek hála, hogy a City is bukdácsol, még nem elég érett csapat. így szinte biztosan meglesz a BL-hely, de több nem. ha így folytatjuk. idegenben szinte esélyünk sincs nyerni most már. az Everton és a Fulham ellen legalább vezettünk. a Bolton ellen futottunk az eredmény után, Sunderlandben alibiztünk, a City ellen jó az 1 pont végül is, ma meg ismét az eredményt követtük.

a gólok környékén az elmúlt 10 év legnemtörődömebb, leglúzerebb Unitedje volt a pályán. Albrighton kihagyot ziccere... Evrának fogalma nem volt, hol védekezik, Vidic lassú volt, Brown pedig hozta a szokásos formáját, nagyon behúzódott és felkínálta a szélt. borzasztó időszak volt.

sikerült felállni, ez talán erőt adhat, a végén beverhettünk volna egy gólt, de tavalyról jól tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. minket ez sem indított meg a lejtő aljáról felfelé. az Öreg szereti visszafogni ilyenkor a csapatot. a veretlenséggel pedig nem megyünk semmire.

6-7-0, tavaly 9-1-3 volt... és akkor sem lettünk bajnokok végül.
  • giornalista
    soha semmire nincs garancia. egyébként tényleg szarok vagyunk, sajnos. nagyon. nincs minek örülni az idén. legalja játék volt ez, a végén sem tudtam őszintén örülni (bár a credit jár), mert már több mint egy éve küzdünk azzal, hogy nem tudunk pörögni addig, amíg hátrányba nem kerülünk.
  • pilboy
    én csak a 86. perctől láttam a meccset - szerencsére -, de még így is nyerhettünk volna, obertan helyzetével... Oo
  • MR ME
    nem újdonság? :D
  • MR ME
    na lemaradtam a meccsről :S újabb döntetlen, EZAAAAAAAAAZ!
  • Tyler1
    az egész szezon egy nagy nevetség. Rooney hisztizik, Berba nulla, Javier néha jó, de mostanában csak verekszik. Evra meg Vidic többet ér a támadásokban, mint a komplett csatársorunk(akármelyik).
    Valencia kidőlt, Park meg akar csak nem tud, másik oldalon Nani 10ből 8szor elcselezi a biztos labdatartást, a maradékból talán jut egy gól passzra.

11 emberből 5-nek biztos köze sincs általában a meccshez.
  • rajkonnen92
    kalap szarok vagyunk...