35611
-
#24058 Ez egy loszar volt amit irtal:DDDDDD
NINCS SZUKSEGUNK RA?...ja mert egy szar kapus es van legalabb 5-8 jo eve harta.Serulekeny?Nem volt olyan sok serulese azert.Lindegrande biztos jobb sot de gea is jobb...aha jaaaaaaaaaaa -
#24057 nem jön hozzánk a nyáron Buffon. már 32 éves, sérülékeny, semmi szükségünk rá. nem is akarunk megegyezni vele. -
girimó #24056 Buffon nyáron jöhet hozzánk,nem tudtak egyenlőre megegyezni vele.Az öreg öt akarja a kapuba.Eröl már nyáron is volt szó. -
sanyiute #24055 akkor azt basztuk.. -
#24054 állítólag Wellbeckre opciós joga van a Sunderlandnek. ez csak nekem újdonság? -
#24053 Hát ez kétség kívül a ti fordulótok volt, gratula.
nem értem mi van velünk... -
#24052 amúgy a most hogy pénzügyben kicsit kijöttünk a viharból, esetleg már 9-9,5 milliós játékoskra is telhetne -
#24051 érkezik! Lindegaard biztosan.
jó lenne most talpra állni, mikor a Chls most fogott padlót. -
#24050 ez annyit fog érni, hogy nem lesz 25 pont hátrányunk a végén, csak 5. -
#24049 annyi idén a szerencsénk, hogy a chelsea meg az arsenal is képes bénázni, ezért lehetünk még mindig harcban a bajnoki címért. De én örülök hogy legalább tartjuk magunkat ilyen pocsék játék mellett is, és bízok benne hogy télen hátha véletlenül érkezik valaki.. -
#24048 HA ma nyert volna az Arsenal és a Chelsea... :) -
girimó #24047 ha a döntetleneik egy része gyözelem lenne,hátra dölve nézhetnék ,hogy marcangolja egymást a 3 pontér a Chelsi, az Arsenál.ez a mi hétvégék volt. -
#24046 a helyzetkihasználás is, előtte meg a játék is :( én nem vagyok boldog. hamarosan olvashattok is erről egy cikket. -
pilboy #24045 halakn jegyzem meg, h múlt hét az ágyúsoké volt, aztán most arcra estek, mert elb@szták. remélem mi tanulunk a hibájukból
köv fordulóban: mi fogadjuk a blackburnt (a mainál több kell)
chelsea megy newcastle-be (bármi lehet)
arsenal megy aston villához (sztem itt a legkisebb esély a vendéggyőzelmen van ) -
#24044 szégyen!
kettős emberelőnyben, nagy nehezen talál 1 gólt a csapat...
ha nem lett volna vezető gólunk, akk visszajön a Wigan sztem. régen az ilyet gálával jutalmaztuk, most meg életüket nem tudták a pályán. vicc.
azért jobb a 3 pont, mint a semmi, de ez már kezd kibaszott távol állni a nagy Manchester Unitedtől. -
#24043 Hiába 2-0,de ez a helyzetkihasználás borzasztó volt. De legalább ismét forduló nyertesei vagyunk! -
pilboy #24042 idegesítő most már a helyzetkihasználásunk
pedig végre eljutottunk a helyzetekig -
#24041 kéne még rámolni egyet, nagyon leült a Wigan. -
#24040 na, még jó, hogy azt írtam, hogy nem tud hibázni Hernandez :)))) -
#24039 nem az a lényeg, hogy ki szerzi a gólokat. Berbatovon látszik, hogy nem az a tipikus befejezőcsatár, ha úgy tud hasznos lenni, hogy lehetőséget teremt a gólszerzésre, akkor úgy kell hasznosítani. azért tavaly is láttuk, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is képes hibázni. ha 4-4-2-ben ezt el tudjuk viselni, az jó. az a baj ugye, hogy 4-5-1-re nem alkalmas Berbatov, mert a széleken nem tudja segíteni Hernandezt, 4-4-2-ben pedig egy belső középpályás helyett kell szélsőt feltenni, ami veszélyes lehet. fura, hogy ma nem játszik amúgy, Fergie elégedetlen lehet vele. -
pilboy #24038 csssssssss... :) -
andris7 #24037 Halkan jegyzem meg, hogy a Birmingham még mindig vezet... :) -
pilboy #24036 idegesítőek a szögleteink, beadásaink -
#24035 Mar csak ruuuuuuuuuuuninak kene a gol -
#24034 csak ne felejtsük el, h Berba is csatár, akinek a gólszerzés a feladata. ez nem hárulhat csak Hernándezre, és Berba nagyon régen állt gólközelben. -
#24033 4-4-2-ben a leghasznosabb játékosunk lehet Chicarito, egyszerűen nem tud hibázni, ez félelmetes, ha helyzetbe kerül, gól... 4-5-1-re viszont kevés, le tudják venni. Berbatov mellett lehet igazán jó, mert ő sok munkát ad a védőknek, és a mexikóinak lehet helye. -
#24032 na végre, ideje volt rájönniük mi a különbség 9 és 11 ember között :) -
#24031 substitution justified. -
#24030 végre 2:0 -
#24029 CSICSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
#24028 hehe, ha ezt én írnám be... egyelőre pontosan megmutatjuk, hogy miért nem vagyunk bajnokesélyesek. nem azért, mert nem lőttünk még gólt, az bárkivel előfordulhat. viszont helyzetünk sincs. passzolunk 25 méterre a kaputól, aztán ki a szélre, rossz beadás. vagy rosszul ki a szélre. semmi kreativitás, váratlan húzás... még Nani cselei a legveszélyesebbek talán... nagyon kevés, nagyon kevés. -
#24027 71. perc: az első kapuralövés 9 ember ellen. ijesztő eddig, gyerünk már! -
#24026 hát ha nem tudjuk húzni ezt a meccset min 3 góllal, Rooney-Javier csatársorral, kettős emberelőnyben, akk nincs keresnivalónk a PL-ben. -
#24025 viszont egyelőre nem focizzuk le őket, ez aggasztó. sajnos ez a csapat képes elszúrni még ezt is, mégha erre most kicsi is az esély. GÓL KELL, fiúk! -
#24024 én 5-0-ra tettem IKTS-ben... sokat segíthet ma rajtam a csapat :) -
#24023 és egy bátor csere Fergie-től, bár kicsit talán felesleges. mindenesetre ha gólokat fogunk lőni, akkor megérte. az 1-0-ra tényleg butaság lenne támaszkodni. javítsunk már gólkülönbséget egyszer az életben! -
pilboy #24022 legalább 2 gólt rúgjunk még, lécci -
#24021 csak most nem szabad hagyni őket. minden mindegy alapon jöhetnek előre, mi meg ügyetlenkedünk... COME ON!!! ma hiszek a csapatban! -
pilboy #24020 jogos mind2 piros...
birmingham jól tartja magát :) -
#24019 és ott a második piros is. kurvára jogos! páros lábbal, buzi nigger!!