Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Forlánnak csak idõt kellett volna adni sztem, ahogyan Tevezt meg meg kellett volna becsülni, csak Ferguson nem tûri a minimalisan is rebellis egyéneket.(ezt most csak Tevez-re értem a 2 közül)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Halytottak...LOL<#idiota><#idiota><#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
Olaszokból ezt kinézem, de Angliában ez biztos,h nem történik meg.. a Liverpoolról tudjuk,h milyen ebben a szezonban, sõt tudjuk,h nincs Torres, õk meg már rég tudják,h nincsenek versenbyen semmiért, hát hova halytottak volna...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Nah hagyjuk már ezt a Wigan elleni meccset. Elúszott a bajnokság. Szalmaszálba kapaszkodunk...nem, az volt a baj, hogy 3-0ról 2õt kaptunk a bajorok ellen, valamint, hogy a Blackburn ellen egy gólképtelen Berbatovot játszattunk. Nincs itt mirõl beszélni. Ez meg nem egy jó taktika, hogy fiatalokat igazolunk, hanem egy marhaság. Berbatovra bezzeg költött a fõnök, ugyan már, kell venni egy épkézláb csatárt, ha Európa élmezõnyében akarunk maradni. Vagy akkor mondja azt a fõnök, oké, most 4 évig semmi, aztán 5 év múlva robbantunk. Hiú reményeket nem kell táplálni a mexikói csodagyerekhez sem (Forlán, Luis Saha pl.). Igazoljunk már mi is egyszer egy, legalább egy igazi sztárjátékost...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Magic Boy

Tyler1
hát Berbához képest oké, de ahelyett h ingyen szerzett Fergie egy cserecsatárt, inkább hozott volna kölcsönbe egy normálisat, ha annyira nem volt lóvé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DONGUBA
Owen gyakorlatilag fele annyi jateklehetoseg mellett tobbet csinalt mnt a buzi kurvatov.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
amúgy én még az Owen igaolást sem értem...

Tyler1
az oké, de hogy Fergie mi a faszért erõltette 2 éven át? miért nem adta el? sok lóvé ment rá oké, de hasznot nem hozott.
mellesleg lehet h más csapatnál lenne még pár szép éve, és nem merülne teljesen a süllyesztõbe.

Atti12
nálunk egyszerûen szar.. ha nem megy a játék keményebben edzek és nem pedig félóráig hisztizek a földön meg a többieket hibáztatom.. Többször volt már hogy még volt pofája szidni másokat amikor õ szarta el.

Rash87
Hiába nullára csökkent,oké,h nincs szerencséje. De hogy fél méterrõl kihagyja,még gólvonalról se tudja/tudná belõni,az azért már vicces. Mintha direkt csinálná...Tevez tavaly fele annyi lehetõséget se kapott,Berbatov meg minden meccsen megkapja a bizalmat,ezt sem értem amúgy,hogy miért.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Berbatov nem szar játékos, csak nem illik a United stílusához sem. mint ahogy Tevez sem, aztán látjuk h a Citynél mennyire más arcát mutatja. az már érthetõ ha közben nullára csökkent a morálja, nem olyan kurva könnyû megfelelni egy csapatnak, a szurkolóknak, a kritikusoknak, stb...

Atti12
ez hülyeség, mert amikor ide került már akkor is szar volt.. pedig a spursnél lehetett volna önbizalma, hisz Keane el ontotta a gólokat.

Cabell
Hát ez minden játékosra igaz. Elképzelem Cristianot önbizalom nélkül...hmm, hát furcsa képet fest😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
😄DD

hedonist
Uj igazolás Hargreaves bemutatkozása😄

MR ME
én meg kiröhögöm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
"Berbatov is all about confidence. Quality player when he has it. Lost when he hasn't."

ezt írja BBC-n egy ManUtd drukker. sztem van benne vmi..

Cabell
Szegény, én már sajnálom õt

Atti12
elõször kimentette üres kapunál, aztán meg 2 méterrõl belefejelte a védõbe 😄

hedonist
Amúgy Nani mennyire jó lett a végére!

hedonist
Mi történt? Berbatov villant?😄

Atti12
😄DDDDDDD

MR ME
geci ez kirúgja az üres kapuból is a labdát 😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
ezen az emberen már csak röhögni lehet 😄DD

berbatovot toloncolják már ki, mert nem bírom idegekkel

a bajnoki címet sztem a chelsea elleni 2 vitatható meccsen veszítettük el. ugyanis amíg õk ott 6 pontot szereztek, mi egyet sem, és ez óriási hátrány/elõny

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Nincs vmi hír,h eladják Barbatovot? Mert már kurvára idegesítõ,amit csinál.Szánalmas.Remélem elküldik jó messzire.

Tyler1
nem tudom érdemes-e még nézni a mai meccset...
nincs sok kedvem a Sunderlandhez, fõleg a digin, max ha a tartalékok játszanak.

hedonist
Mi is mondhatunk pár ilyen meccset, ha nyerünk pl a wigan ellen idegenben és nem kikapunk, mert kiállítják Cech-et, és nem kap 11-est Rodallega. stbstbstb

igen így mûködik pontok vesztésével és nyerésével alakul ki a végsõ lista, mindkét csapat megtett mindent a végsõ gyõzelemért, nekünk kicsit jobban sikerül úgy néz ki, de még nem 100%.

Darthmushroom
szerintem ez a szezon azon héten ment el mikor nyertünk a bayern ellen de kiestünk majd 0:0-t játszotunk a blackburn ellen ha ott nyerünk mi lennénk nyeregbe és nem a chelsea. mert hiába kaptunk ki a chelseatõl ha nyertünk volna a blackburn ellen és nem olyan impontesek lettük volna mint most a pool akkor nyeregbe lennénk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Ezt majd a Sunderland ellen légyszi biztosítsátok be😊

Hunner bocsi igaz tévedtem!

Forza Italia
ott a pont.
Egy értelmes csatárral nem lehet végignyomni egy szezont. Az olyan eredmények mint a Burnley elleni vereség meg még pár ilyen sete-suta meccs miatt nem a Mu a bajnok

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HunnernesKonge
Kevesebb az mint 1%
Wigan a Stamford Bridge-n...el tudnék képzelni jobb lehetõséget egy Chelsea botlásra, de tudod, a remény hal meg utoljára <#whatever>

Tyler osztom a véleményed, de amig Fergie nem látja be hogy Berbának pszihologus kell nem edzõ addig nem jutunk sehova. És mivel kipenderíteni nem fogják a bolgárt, elvinni nem fogja egy klub sem, a Mester meg ugyanúgy tolni fogja mint idén...hát nem sok jót jósolok a jövõre nézve, de ne legyen igazam
Tyler1
inkább azért h normális csatár jöjjön ide a nyáron. ez a szezon már eldõlt, elszartuk az elõnyünket, bl-en is elszartuk, mi hibánkból maradunk hoppon.

Rash87
Már eldõlt😊
Bár még maradt úgy 1 % esély😄

HunnernesKonge
Na gyerekek akkor most kezdjünk el imádkozni a Wiganért, mert ez a pool nem tette meg nekünk a szivességet <#rinya>
MR ME
bajnok a chelesa

Rash87
Ez benne volt. Nem más csapaton kellene múlnia a bajnoki címen...Szóval ez van,majd jövõre 😊
Egyébként meg örülhet a Pool h csak 1-0,mert egy 11-est tuti be lehetett volna fújni.

penészthozópára
Igen a Poolnak szánalom természetesen. De hihetetlen milyen amatõr hiba és k*rv*ra idegesítõ, hogy lehet ezen megy el a bajnoki címünk. (bár nem csak ezen a meccsen megy el). Na mind1 hajrá pool, legalább egy X 😄

One Love, One United!

Tyler1
hát a bíró sztem Pool szurkoló, úgyhogy nem lehet panaszuk, de nagyon fos a játékuk. Chelsea szépen játszik.

Rash87
Ritka rossz ez a Liverpool,feleslegesen jutnak el kapuig,mert ott nem tudnak mit csinálni.

hedonist
szánalom a poolnak, Drogbának elismerés,h elérte.

penészthozópára
enyhén szánalom gól

One Love, One United!

HunnernesKonge
😞
HunnernesKonge
De az a Carlsberg a mezükön csak kinaiul

a teljes cikk itt
hedonist
az nem sör, új szponzoruk, piát már nem lehet angliában sem reklámozni, ezért kellett váltaniuk

Pacal17
Mért van kínaiul felírva a sör a pool mezére? 😄

Rash87
Most minden eldõl 😄
Kivételesen hajrá L'Pool.