35611
-
girimó #24098 egy napra is, de át vehetjük a vezetést, ez jó kis lélektanihadviselés a Chelsivel szemben.
-
pilboy #24097 köszi
lol mekkora tizi volt berba akasztása :O -
#24096 a tavalyi is ugyanez volt. a BL-elődöntős szezonban látványosan elfáradtunk tavaszra, elfogytak a játékosok és az erőnlét is. azóta megfigyelhető, hogy az Öreg hamar elkezd spórolni. tavaly az ősz közepétől, idén viszont már augusztustól folyamatosan spórol a csapattal, megy a rotáció... -
#24095 én komolyan csak azon röhögök h megint az van mint tavaly, geci szarok vagyunk, de még így is pontegyenlőséggel vagyunk csak 2-ak a tabellán, tehát máshol is ez a helyzet :D -
#24094 az a baj, h nem a legkisebb az energiabefektetés, mert összefossák magukat, hogy 1 nyamvadt gólt összehozzanak :S
-----------------------------------------
Összefoglaló -
pilboy #24093 vki a gólt plíz és esetleg a szitut, vagy ha van akkor összefoglalót (bár azt olvastam gyenge meccs volt) -
#24092 kicsit olyan nekem ez a szezon mintha azt tesztelnénk hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel mit tudunk megnyerni.. nem? -
#24091 azt hittem megcsapja Rooneyt az a csávó xD -
#24090 örüljünk ha egyet találunk... -
#24089 ebbőőő se lesz 7:1 -
#24088 Pedig jó pár meccsen játszott már,azt hiszem múltkor is. -
#24087 valaki nem tud nézhető streamet? -
#24086 Szerintem helyt fognak állni -
#24085 erről a Smallingről még soha nem hallottam... -
#24084 hátvédsortól eléggé fosok, no Rio, no Vidic, no Evra :S
Evans meg van amikor olyan lyukakat hagy középen, h ott csak az nem fér el, aki vonattal megy. -
#24083 jó lesz ez. remélem. -
#24082 kezdők:
cseréink: Amos, Evra, Brown, Anderson, Hernandez, Obertan, Macheda -
#24081 pont egy kapust a legnehezebb megítélni, nehogy te látatlanba leírd pl. Lindegaardot. Volt pár nagyobb nevünk is Schmeichel után, akik annyit se értek mint Kuszczak.
az meg, h most mindenki Stekelenburgot, meg Akinfejevet akar, egy óriási nagy baromság, mert 1. őket a sajtó fújta fel, és hozta össze minden csapattal, 2. semmi biztosíték nem lenne, h a nagy Stekelenburg akár fingani is megtanulna a PL-ben. -
WartHogSon #24080 és Stekelenburgot én sokkal jobb kapusnak tartom a felsoroltaknál -
WartHogSon #24079 sztem egyikőjük se üti meg a színvonalat, később sztem el fognak igazolni, mint foster -
#24078 de már hova Stekelenburg, meg Buffon, meg de Gea? itt van Amos, Kuszczak, meg egyelőre még VdS is. nehogy már 8 kapust igazoljanak, mert 1 visszavonul. -
WartHogSon #24077 Lindegaar három héten belül érkezhet
Tegnapi real meccsen említették, hogy nyáron jönne hozzánk Stekelenburg, ha VDS bejelentené véglegesen, hogy a szezon végén visszavonul. Sztem vele jobban járnánk. -
girimó #24076 juve a baffonértr kéri a berbát plussz még pénzt is.már télen is elképzelhető a csere. -
#24075 sg-t olvassa rendszeresen :DD
"Én is olvastam azokat a fejtegetéseket, hogy azért írtam alá az új szerződésemet a klubbal, hogy így magasabb árat kérhessenek értem egy leendő kérőtől" - kezdte támadó a MUTV-nek. -
pilboy #24074 jó lenne hosszútávon egy rooney-mehikánó-welbeck-kiko 4es, mint anno yorke-cole-sheringham-solskjaer 4es volt -
#24073 Ezt bárki mondhassa -
#24072 Welbeck sokoldalubb jatekos mint Kiko. Szelen es arnyekkent is jo, nagy tehetsewg. Tegnap amugy Roonry ismet elmondta, hogy itt akar maradni, elmondta a bajait de boldog, hogy itt lehet hosszu tavon. -
#24071 kérdés, ha visszajönne, mi lenne a sorsa? sajnálnám, ha megint leültetnénk a sarokba, mikor egyre inkább érzi a játékot. -
#24070 sosem volt rosszabb mint Kiko. amikor megkapta a lehetőséget, szinte mindig élt vele Welbeck is -
#24069 én alapból inkább kikot adtam volna kölcsön mivel ő csak nálunk kapott elvétve lehetőséget még welbeck már többször volt kölcsön is meg kb nálunk is annyi lehetőség mint kikonál -
#24068 tegnap Welbeck duplájával x-elt a S'land az Everton ellen. nem tudom, h mi lesz a sorsa, de jól kikupálták a srácot, szvsz már most jobb mint Kiko.
-
sanyiute #24067 D.Gibson Aston Villa? -
#24066 Berbatovot akarja a Juventus
bárcsak vinnék istenem! ott még lenne pár éve, h igazán megmutassa a tudását. nem hiszem el, h ez a faszi, az ügynöke, meg Fergie is ennyire geci buta, h 2 év után még erőltetik, mikor láthatóan köze nincs már ahhoz a szinthez, amit a Spursben megmutatott.
pont múltkor nyiltakozta Fergie, h nála nagyon fontos a játékos morálja, ha nem tudja felvenni a csapat ritmusát, akk mennie kell. kapásból Berba jutott az eszembe, mert az ő morálja eddig a sárgaföld alatt van, de a segge ki van nyalva... -
#24065 Edvinnen nincs baj,de beteg a felesége és kérdés elmondta már párszor, hogy mellette akar lenni, amennyit csak tud, így kérdés, hogy meddig vállalja még. -
#24064 félreértetted a FIFA-s részt. -
#24063 nem véd rosszul, de egyrészt sokkal nagyobb az ázsiója, mint amit valójában tud, másrészt rengeteg ok van, ami miatt nem érdemes megvenni és kifizetni érte egy valag pénzt. mondom, az idén még nem játszott meccset, egy teljes szezont utoljára 3 éve védett végig. ráadásul 2013-ig van szerződése a Juvéhoz.
egyébként én nem értem ezt a nagy siettséget sem. van bármi kifogás van der Sarral szemben? nem látszik rajta, hogy 40 éves lenne, nem sérült, nem hibázik (a WBA elleni potyát leszámtíva), ugrik, erős... nagyon jól öregszik. tőlem aztán védhetne tőlünk 41, 42, 43 éves korában is, ha bírja. persze azt sem bánom, ha jön egy jó kapus mögé, aki mondjuk a meccsek 40%-án védhet (BL csoport, Ligakupa, FA Kupa, gyengébbek elleni bajnokik). -
#24062 Buffon pár évre jó lenne, de az állandó és rendszeres sérülései miatt más is gyakori szerephez jutna. Ha össze jön ez a dán srác akkor ő jó pár évre megoldás lehet. Bár mikor Peter Schmeichel távozott M Bosnich-ra is ezt mondták aztán semmi nem lett belőle. Jött Taibi, Barthez meg a többi futottak még kategória.
Nem hiszem hogy a MU - nál vagy bármilyen más klubnál a FIFA játékprogram alapján ítélnek meg valakit. Remélem ezt ti sem gondoljátok komolyan mert nevetnem kell !
-
#24061 én is osztom, h Buffon nem kéne ide. egyik kedvenc kapusom, és ő a példa arra, h fiatalon is lehet egy kapus nagyon jó, de kitudja ez a komoly sérülése hova vezet, azon kivül mocskos drága ahhoz képest, h VdS-t 2 misiért, Lindergaardot 3,5 misiért vettük/vesszük meg.
és mondom, Buffon a 20 éveiben már kurvajó volt, miért ne lehetne Lindegaard is az? ne ítéljünk látatlanba. alapszabály, h itt már a név nem számít. -
#24060 Nem jartun vele rosszul de meg os is nyilatkozta hogy ez a linde srac nem megoldas.Fifat nem jatszok de ne legyel gyagya ha azt mondod nem ved jol. -
#24059 miért vennénk meg egy 32 éves, valóban sérülékeny (az idén még nem játszott meccset!) kapust, várhatóan rengeteg pénzért? nincs szükségünk ilyen játékosra, ráadásul már ő is azt mondta, hogy minden bizonnyal ott fog maradni.
csak azért, mert a FIFA-ban bármelyik kapuban jól véd, nem jelenti azt, hogy ez a valóságban is így van...
Lindegaard (mert így írják) pedig két évvel érkezne fiatalabban hozzánk, mint anno Smeichel. vele aztán rosszul jártunk, mi?