Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Azért ez röhejes,h nem fekszünk le "mint a liverpool".

Hát ne is feküdjenek le, nem szokása semelyik PL csapatnak sem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
vasárnap 5kor

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
hajrá

am mikor lesznek a meccsek?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Wigan nem fekszik le a Chelsea ellen

Hajrá Wigan.
Egy döntetlenre jók lehettek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hedonist
Nemár pedig tök lassú😄

Magic Boy: haha😄 nem csak rohadtul féltékeny lennék rá, mint Arshavin-ra amikor az Arsenal-hoz igazolt, pedig Abrának vhogy meg kellett volna oldania,h hozzánk jöjjön😊

Magic Boy
Ha hozzánk kerül Manchester United fan leszel?<#ravasz1><#kacsint>

Tyler1
Fifába Berbatovval gólkirály voltam<#idiota>
remélem érzed kontrasztot xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Hát remélem nem hozzátok kerül Hazard, már régóta kedvencem😊 Fifában is nagyon arat😄

Darthmushroom
hát szerintem egy játékosra sokat költünk az vagy benzema lesz vagy modric de ha modric lesz akkor szerintem távozik anderson mivel sérülése elõtt is kegyvesztett volt és hasonló stílusúak

am spursbe kranjar játékát nagyon szeretem szélen is meg középen is nagyon jól tud játszani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
nagy költekezések felejtõsek lesznek. talán lesz egy ember akire nagyobb összeget szán a mester, de a pénzszórás az Manchester másik oldalán lesz.
sem Benzem sem Villa nem fog jönni, ezek sajtó kreálta pletykák, és Colenak sem sok esélyét látom.

Magic Boy
Szerintem se lenne sok érte.

A kérdés csak az, hogy SAF listáján szerepel-e a srác és adna-e ennyit érte.

Darthmushroom
am szerintem 15-20m egyáltalán nem lenne sok érte, mivel megnézzed nem egy tehetséget vettünk már ilyen körüli áron. és még így is olcsóbb lenne mint silva.

Magic Boy
Amúgy szerintem simán kezdõ lenne Eden Hazard nálunk is.

Magic Boy
Amúgy szerintem Eden Hazard olyan csiszolatlan gyémánt most, mint Ronaldo volt, amikor hozzánk került.

Magic Boy
Eden Hazard:

Magic Boy
Eden Hazard nagy tehetség, de SAF nemhiszem, hogy ad érte 15-20 milliót és a Real Madrid is vinné. (Kit nem?)

Tyler1
pont a középpályára férne rá egy alapos átalakítás. az volt a gyengénk a szezonban.

Darthmushroom
hát örülnék is meg nem is az érkezésének, mivel tud szélen játszani de inkább középen szeret.

am cole érkezésre én is láttok esélyt,fõleg h fergi egyik kedvence, és ugyebár benzema is az ezért láttok az õ érkezésére is nagyobb esélyt.am én örülnék benzema,cole meg hazard (eleinte csere majd kulcsember lehet pár év múlva) érkezésének. középpálya közepére nem kell ember szerintem(silva)

Magic Boy
Na majd a nyáron kiderül, hogy marad-e nálatok.

Tyler1
David Silva, a Valencia sztárja elárulta, hogy nyitott arra, hogy a nyáron csatlakozzon a Manchester United csapatához. A 24 éves játékos, akirõl már régóta pedzegetik, hogy a klub pénzügyi problémái miatt elhagyja a Mestalla-t, hírbe hozták a Manchester Uniteddel. A spanyol csillag ragaszkodna hozzá, hogy maradjon Valenciában, de csapatának pénzre van szüksége, õ pedig szívesen...

“Képben vagyok Premier League-gel, az utóbbi idõszakban a világ vezetõ bajnoksága lett. Ha hívnak, különösen egy olyan klub, mint a Manchester United, nagyon nehéz ellenállni. Boldog vagyok a Valenciában, de minden játékosnak megvan az ára, ha üzletet akarnak kötni, bármi lehetséges.”

-----
na neki tudnék örülni. ha már Valenciából hozunk vkit, én inkább rá voksolok mint a túlhájpolt Villára.

hedonist
Ezt õ mondta neked?😄

Egyáltalán nem errõl van szó, nem kérem számon tõled,h nem vagy tájékozott a témában, hiszen MU fan lévén nem csekkolgatod napi szinten a chelsea hivatalos oldalán a játékosinterview-kat, õ maga is tudja,h a hosszú sérülése után lassú, kemény úton lehet most majd újra az egyik meghatározó játékosunk, most már fokozatosan egyre többet játszik.

Magic Boy
Joe Cole rosszul érzi magát nálatok, mert nem játszatjátok.

SAF-nak régi kedvence.

Szerintem eljön tõletek.

hedonist
Not gonna happen😊, júniusban alá fogja írni az új szerzõdését. Csak azért nem tették meg eddig a hosszabbítást, mert Abramovichék azt találták ki,h a szerzõdésekkel csak az idény végén foglalkoznak.

Még nyerni kell egy bajnokságot és egy F.A. kupát, aztán van idõ.

Magic Boy
Pontosan és szerintem Joe Cole érkezésére is nagy esély van a nyáron.

Tyler1
lejárt szerzõdésû játékost elég nehéz venni. Owenért sem adott egy petákot sem.

Zenszkij
LOL, ott a pont .<#nyes>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HunnernesKonge
23évnél idõsebb játékost nem veszünk, pláne nem sztárt. hova gondolsz!
Tyler1
majd max. 32 évesen mikor lejárna a szerzõdése akk Fergie(igen még õ fogja vezetni a csapatot 😄) lecsap rá.

Matthew Prosac
Ronaldo megint szórt egy mesterhármast a Real-ban.. Hjaajj, remélem egyszer még visszatér.<#worship>
(Valahogy így: "Mostmár szeretnék végre nyerni is valamit" - gondolta Ronaldo, majd visszaigazolt Manchesterbe. No offense madridosok - csak poén 😊)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
A másik 2-t érdekes módon le tudta írni. amugy annyira nem zavar csak nem értem miért kell csinálni..

Rash87
Pedig igaza van.
Nem értem,miért nem lehet leírni normálisan 1-1 (rivális) csapat nevét.
Õket is ugyan úgy zavarja(mint téged), ha nincs normálisan leírva a saját csapatuk neve,semmibõl se került több idõbe helyesen leírva.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
mert tisztelje már meg mindenki a másikat h normálisan írja le a játékos nevét, csapat nevét, bíró nevét(naj mondjuk ez nem kötelezõ xD).
igaz ez nem annyira vészes, de pl. nekem is szúrja a szemem unitedes létemre.

MR ME
szóval nem mondtam h ellenségünk, csak vhogy nem tudom megérteni h mit zavarja ez õket, minek kell ekkora cirkuszt csapni miatta mint ami volt annó...énse szúrom tökön magam ha vki nem tudja leírni a csapat nevét, nem áldozok rá hsz-t...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
A Chelsea nem ellenségünk csak nemes ellenfelünk.

Ha valaki nem tudja leírni a nevüket az a saját IQ szintjérõl tesz bizonyságot.

De miért nem arról beszélünk, hogy még bajnokok is lehetünk, hiszen van még egy forduló és egy igazi szurkoló az utolsó utáni percig reménykedik és szurkol.

Csak a hétvégére:
Hajrá Wigan.

MR ME
megint kezded? mit zavar ez titeket h a hõn szeretett csapatotok nevét vki nem helyesen írja le? sose értettem aztán csaptátok a balhét annó meg mentek a banok mert sírtatok a modibácsinak...

hedonist
nehezedre esik (már 2szorra) rendesen leírni?

Tyler1
VdS majd 40 évesen is tud olyat mint Buffon sõt...
nekünk ne is kelljen. ha akar még magának pár szép évet akk maradjon Olaszországba, mert Anglia már nem neki való hely.

Grove4
Ne is álmodj róla.<#hawaii><#vigyor>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Buffon angliába vágyik mivel a Juve nem indul a bl.be.City sokat adna érte de ha bl.be nem indul nem jöhet szóba marad United, Arsenal ,Chelsi, Tottenham.Az Arsenal nem éri fel Chelsibe jó a kapus Tottenham se hiszem bírná anyagilak maradunk mi.
Magic Boy

Magic Boy

Tyler1
jó lesz a Spurs a 3. helyre 😄 ha megverik a City-t akk én azt mondom megcsinálják. uccsó körben a Fulham lesz az Arsenal ellenfele, kikapnak 😄

Magic Boy
Az Arsenal kikapott a Blackburn otthonában 2-1-re így a 3. helye is veszélybe kerülhet.

A riporter mondta, hogy a Blackburnt hazai pályán nem tudta megverni a Big Four.

HunnernesKonge
<#idiota>

Szerintem nem fogja eladni Fergie btw
és utána: "CSAK VKI CSNÁLJA MEG!"

ez jóez xD

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy

Huszi84
szupermarketing focista Zidane és CR közös gyereke<#law> <#taps> <#idiota> <#nyes>
amugy meg teljesen egyetértek

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
mibõl gondolod h egy "sztárjátékos" bevállna? vagy mibõl gondolod h Chicharo nem fog bevállni?
reklmán név helyett, inkább olyan játékos kell aki csúcsra jár, 100%-ot teljesít, és megoldja a rászabott feladatokat. engem az se érdekel ha ezt egy 17 éves azerbajdzsáni kis gyerek csinálja meg, meg az se ha a 156 milliárd eurós, szupermarketing focista, Zidane és CR közös gyereke, CSAK VKI CSNÁLJA MEG!

Zenszkij
Néha én is elvétek pár betût.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
huh ezt nemtom,h sikerült😄