Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kötekedésbõl vagy ilyesmi, de a Chelseanek is megvoltak a maga "ha" meccsei, nem is egy. Elég ha csak az Everton-Chelseat említem (hihetelenül mázlis Everton gólok). Szóval lehetett volna 1 pontnál nagyobb külömbség is, nagyon könnyen, ha már ilyenekrõl beszélünk. Csak ugye a fociban nincsen "ha". Megtörtént, kész, vége.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
Ja az nem évente van?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
ez az h pont jövõre nem lesz afrika kupa ha most volt.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Jövõre is gondolni kell, Anelka már elég koros és nem is nyújt mindig jó teljesítményt, Drogba meg nem maradhat egyedül, mert Afrika-kupa is van, bármikor megsérülhet, stbstb. Ballack el, Deco el szerencsére, kell egy fiatal fasza középsõ középpályás.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
nektek már hova támadó? 😄 rekord gólt lõttetek az idényben, rekord gólkülönbséget állítottatok fel. mi a célja Ancelottinak, minden napra egy gólt rúgatni?? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gratulálok a srácoknak, rengeteg szép gyõzelemmel ajándékoztak meg idén is.
csak 1 csatárt igazoljunk, könyörgöm fergie!!!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Nektek is grat! Megérdemeltétek.

De jövõre visszavesszük 😉

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Tudom-tudom,csak ez annyira megmaradt bennem 😊

hedonist
Grat a Manchester United-nek a teljesítményükért, és,h méltó ellenfél volt végig, nagyon kemény idény volt mindkét csapatnak, csak így tovább, Augusztusban már folytatódik is a hajsza😊

amúgy, remélem,h hozzátok is érkezik legalább egy épkézláb támadó, már engem is zavar komolyan Berbatov szarakodása.
Nálunk 1 érkezõ sztem biztos lesz támadó posztra(Agüero elég valószínû)

Tyler1
csak az a gond h a Chelsea is tudna ilyen "ha" dolgot mondani 😊 számolni kell az ilyennel, ha kiadjuk a kezünkbõl a vezetést. ez a PL, nincs lehetõség hibázásra, mert azt kiméletlenül kihasználja egy másik csapat 😊

Rash87
Szerintem nem kell szomorkodni,szép 1 év volt ez is.
Mikor Ronaldo elment,mindenki leírta a MU-t,s így is csak 1 pont lett a különbség. Mindenképpen kell Rooney mellé egy csatár,s semmi gond nem lesz.Nani+Valencia verhetetlen lesz a 2 szélen jövõre😊
Egy dolog bánt,az a Blackburn ellen X,mikor Berbatov 1-1be volt kapussal szembe,s belelõtte,tudom nincs 'HA' semmiben se,de ilyen kicsi dolgokon múlott.
DE majd jövõre,Glory Man. United!

Tyler1
Fergie a meccs után:

"We know how hard it is to win the title - it's the hardest league in the world and we've won it for the last three years. I congratulate Carlo Ancelotti on a wonderful achievement. He's a good manager and a good guy. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."

-----------
az utolsó mondtadban a lényeg! és igen amíg õ lesz a Fõnök, addig féljen is tõlünk bármelyik csapat 😊 hatalmas reszpekt neki az idei teljesítményért is!

Pontosan! <#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tyler1
hasonlóan izgalmas rivalizálást a következõ szezonra is 😊

Gratulálok a MU-nak a remek idénybeli eredményükért! Nagyon jó riválisnak bizonyultak, mint mindíg! 😊

Tyler1
szép szezon volt valljuk be. CR távozásakor én álmomban nem hittem h majd a bajnoki címért fogunk hajtani. a bajokság legjobb védelme a miénk, jó lenne egy erõs támadósort is hozzávenni a nyáron. Berbatov nem maradhat ez biztos. jövõre az Arsenal és a Pool is alaposan felfog erõsödni és a széthajtott Rooneyka már nem lesz elég egyedül.

GLORY MAN U to next season! addig viszont sok jó és izgalmas meccset a VB-n minden résztvevõ játékosunknak.
2010-11 a mi szezonunk lesz!!!!

Darthmushroom
grat a chelseanek a bajnoki címhez!!! 1ponttal lemaradni nem szégyen. GG mind2 csapatnak. GLORY GLORY MAN UNITED!!!

bakkerman
Welbecket nem akarja beépíteni SAF? Macheda-val ketten nagy MU-sok lehetnek 2-3 év múlva,vagy akár már jövõre,ha van türelme a skótnak!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pacal17
Nem kell elkeseredni, végig kurva szoros volt a szezon. Nyáron kell igazolni valakit Rooney mellé, vagy játszatni valami fiatal tehetséget.

Rash87
Ez a hajó elment :\
Berbatov meg 1 vicc,h nem tud gólt lõni,fejelni,kezelni😄

Tyler1
várható volt h a Chelsea ezt nem szarozza el. mi azonban szépen játszottunk, és ez méltó játék a szezonfináléra. Rooneynak még nem ártana gólt rúgdosni, legalább a gólkirály a miénk legyen 😊

Cabell
mondjuk még mindig jobb, mintha a 90. percben 0-0 lenne, azthiszem annyi stresszt élnék ott át, amennyi már megártana😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

MR ME
sajnos ez eldõlt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
gól, de ott is az lesz, 11es és piros lap a wigannek..minden bejön nekik, itt õk lesznek sajnos a bajnokok

Cabell
áh, köszi😊

MR ME
a videó lejátszására katt és megy is 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Bejelentkezem, rámegyek az élõ közvetítésekre, és nem jelenik ott meg semmi, csak az, hogy DigiSport TV Kezdés: 2010. május 07. 11:03, péntek

Videó lejátszása
A mérkõzésre nincs nézõ limit megadva.

MR ME
mit nem értesz rajta?

Cabell
Valaki légyszives segitsen már, érthetetlen mi a fasz van a digivel

MR ME
vezet a chelsea 😞

MR ME
így van hajrá wigan, hajrá MU 😊

Tyler1
kezdõnk:
----------------VdS---------------
---Neville-Ferdinand-Vidic-Evra---
----Nani-Fltcher-Scholes-Giggs----
----------Berbatov-Rooney---------

GLORY MAN U! szépen fejezzük be a szezont! a Wigannek pedig nagyon hajrá 😊

MR ME
lehet, csak baszakodni kell elötte vmi regisztráció módosítással :S

Tyler1
amúgy most akk digivel mi van? lehet ott még meccset nézni???

Tyler1
még az se baj, ha a Wigan meg lõ 5-6-ot 😄 (álmodozni még szabad😄)

hedonist
Hát, gyõzzön a jobbik, mármint a Cheslea és a Wigan között😄

anmugy sztem 3-4 gólt biztos,h lövünk.

Tyler1
na minden reményünk a Wiganben, de 2.-ként sem lehet okunk panaszra. 1 ponttal maradunk le, ami bizonyítja h tökéletes szezont futottunk, ilyen csapattal is.

hedonist
😄 annyit tudok,h Július 1-én fogunk játszani a Crystal Palace-szal😊

Tyler1
oh hát akk lesz idejük átállni 😄 amúgy jó kis felkészülés lesz akk nekik 😊 mindjárt jön hedonist aztán mondja h a Chelseavel is játszanak xD

Rash87
Tényleg,jogos <#vigyor>

Egyébként vki nem tudja annak az oldalnak a címét,ami akkor volt,mikor a manutdfanatics nem volt jó. Csak mert hiába mûködik már,de valahogy el vannak nagyon maradva,másikat meg nem találom.

Tyler1
nemtudom, én se találtam semmit :S

rash: értettem 😄 azt kérdeztem h õk mikor játszanak velük?? 😊

igen de õ meg azt kérdi h a celtic mikor játszik velünk 😊
am az Emirates cup-on. (aug.1)
Rash87
Úgy értette,h Celticel játszanak õk is (ha jól értelmeztem😄)

Pacal17
Nincs róla valamilyen videó? jutubon nem találok semmit

Tyler1
veletek mikor? 😊

Lacee86
Hali! Haveromat érdekelné vmi magyar mu-s oldal, ami naponta frissül, meg van normális fórum. Tudtok ajánlani ilyet?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

akkor a celtic játszik az arsenallal meg a mu-val is 😄 fain lesz...
Tyler1
nyári felkészülési meccseink Amerikában:
- júl.16. : Celtic (igen amerikában foguk találkozni)
- júl.21. : Philadelphia Union
- júl.25. : Kansas City
- júl.28. : MLS All-Star

egyébként a jótékonysági meccs 1.-én volt.

Darthmushroom
szombaton lesz

Pacal17
Volt szó valamilyen jótékonysági meccsrõl, amin visszatér Yorke, Cole, Solskjaer meg még nemtudom kicsoda. Azt lejátszották már, vagy valamikor mostanában lesz?