35611
-
#24180 Azért Amos, Rafael és Eikrem is kezdhetett volna. -
#24179 Azért nem kell túloznod...
Mindig frissült 1-1 forduló után,most csúszott 1 hetet,remélem kibírtad.
Egyébként bannert nem én készítettem,többieknek tetszik,Nekem is,de ha tudsz jobbat,hajrá,s akkor lecserélem -
#24178 Man Utd - West Ham Utd .: ligakupa negyeddöntö
sport1 20:45
kezdőnk: Kuszczak; O'Shea, Smalling, J.Evans, Fabio; Bebe, Fletcher, Giggs, Anderson, Obertan; Hernandez
cserék: Amos, Brown, Park, Carrick, Rafael, Eikrem, Macheda
------------------------------------------------
köszi Fergie, látom olvasod a topikot -
#24177 Elmondtam a véleményemet a bennerről, de én csak egy ember vagyok.
Amúgy meg, mivel a banner sokszor hetekig nem frissül így teljesen mindegy, hogy mi van ott. -
#24176 nincsmit, poénnak indult amúgy :D -
#24175 mé az jó kép volt -
#24174 Kösz,vmi ilyesmire is gondoltam,csak hát na :D -
#24173 akkor gondolj arra, mikor Tevez cumis képe volt a bannerba, és egyből tetszeni fog :D -
#24172 Tudom, de a mostaninál se tetszik a háttér. -
#24171 háttérhez nem nyúltam, csak raktam egy sapkát Evra fejére, meg bepihéztem :D -
#24170 Jópofa, de nekem túl sötét a háttér.
Evra feje majdnem beleolvad a háttérbe. :) -
#24169 dá szépán esik a hóó :D
banner? :D -
#24168 remélem Bébé kezdő lesz, nagyon visszaesett az utóbbi időben. -
#24167 Ferguson az „ördögfiókáknak” szavaz bizalmat -
#24166 FA kupában összesorsoltak a Poolal :S szerencsére az OT-n játszuk. -
#24165 vezetünk fuck yeah :D -
#24164 ha szeptember végén azt mondja vki, h mi 7:1-es meccs után vezetjük a tabellát, miközben a Chls haldoklik, akk azt kiröhögöm a világból :D
amúgy Valencia elvileg már januárban visszatérhet, és ha az megtörténik akkor komoly fingatások elé nézünk. -
bigup nekik komolyan, 4 pontot hoztak nekünk a 2 riválistól :) -
#24162 Megköszönhetjük a Newcasltenek , 2 ponttal vezetjük a tabellát,végre helyre állt a rend! :D -
#24161 Chelsea nagyon nyom, épp üres kapuba nem találtak be:D
Jó lenne,ha kihúzná a N'Castle. -
#24160 Majdnem 2-1 :\
Védő mentett,pedig a N'castle jobban játszik,vagyis így a 15 perc alatt. -
#24159 (korán vagyunk de már vezet a N'Castle, mindenkinek álljon csuriba az ujja) -
#24158 thx, öröm újranézni :) -
#24157 Manchester United-Blackburn 7-1 ::: összefoglaló
-
#24156 Nagyon szép teljesítmény! Középkezdésből rárugni tízszer, ráadásul mind be is megy! Berbatov, köszönjük! -
#24155 BRÉKING NYÚZ: Öröskös rekordot állított fel a csapat és Dimitar Berbatov
kész! sokkoltuk a világot -
#24154 bazdmeg ezt nem hiszem el, pont ezt a meccset nem néztem :DD Remélem valahol fentlesz az egész -
Rooney-hiánya volt nem vitás :D de ha most megint elbaszik 2 hónapot a semmire, akk megkeresem... -
#24151 lehet jobban tenné ha 5 meccsen keresztül mindegyiken lőne 1 gólt mint egy teljesen egyértelmű meccsen 5-t :D -
#24150 remélem Gábor Áronék kiélvezték a 2 órás első helyüket a tabellán, 2 hét múlva ők is kapnak 7et :D -
#24149 na végre az igazi United-et láthattuk, remélem h ez megadja nekik az alaphangot a továbbiakban és nem kell szenvedéssel végignézni a szerencsétlenkedéseiket mint ahogy idén elég sokszor már... -
#24148 hát emberek ez örömfoci volt, egyhamar nem felejtem el ezt a hétvégét, és az eredményt :D
Berbához meg nem tudok mit szólni, 2 hónapig semmit nem csinál, aztán rúg egy 5öst, nem normális :D -
#24147 majdnem megvolt a 6. :( -
#24146 látszott azon a ponton, h 1 gólt bevasalnak uccsó erőből :S -
#24145 mondjuk nem lennék szomorú, ha lőne, nem erről van szó. de ha lehetne választani, én a bolgárt választanám.
közben csak nem tudtuk lehozni kapott gól nélkül, na mindegy. hátha még megindulunk előre párszor emiatt. -
#24144 szarok én a statisztikára, ekkora győzelemnél bőven megérdemli a gólt, pláne, h nem kis teljesítményt nyújtott ma. -
#24143 nem! ma Berbatovnak kell lőnie még egyet. hatot még soha, senki nem lőtt a Premier League-ben. -
#24142 Rooneyval rúgassunk még 1et, mert már sajnálom szegényt :) -
#24141 naneeeeeeeeeee :DDDDD
berba 5 gólos :DDDD
tavaly hol volt ez az ember? :D -
#24140 ez nem ember!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDD