Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
+Villa már hozzánk tart 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
hát spursbe meg leverkursenbe õ is az volt és máshol is az lenne csak nálunk nem illik a csapatba sajnos

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

berbát a jelenlegi formájában ahhoz a forlánhoz hasonlítanám, akinek a héten el-kupagyõzelmet köszönhet az atletico
elõtte is eléggé megbecsülték a villarrealnál.
neki (sem) ment itt, máshol kiskirály lett
ugyanez lehet berbával, ugyhogy sztem lenne olyan csapat, aki elvinné

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
hát nyilván nem 😄 de én ezt csak példának mondtam, nem konkrét csapattal, mert úgy is 1 millió pletyka jön itt még a nyáron. én ezt tartanám ésszerûnek a Fõnök helyében is. amúgy Villára én annyi esélyt látok mint esetleg Dzsudzsákra 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fabio Capello
ez csak egy oldal, de gondolod hogy a valencia belemegy hogy berbafalábat hozzájuk cseréljétek? 😄😄:d

Tyler1
de a vezetõség pontosan látja Berba formáját, maguk alatt csak nem vágnak fát. azért mondom h ha cserélnénk akk nagyobb összeg kiadása nélkül úsznánk meg.

Cabell
Szerintem azt sem kell 100%ig biztosra venni, hogy egyáltalán igazolunk...

Könnyen lehet, hogy Ferguson szerint a Rooney-Berba-Owen hármas, plusz a feltörekvõ Macheda és a most igazolt Chicharito elég lesz, fõleg, mert Nani úgy tûnik, kezdd beérni. Ezek fényében egyébként én sem vagyok 100%ig biztos, hogy kellene...

Ilyen Villa 45-ért történetekben meg gondolkodni sem érdemes, egyrészt, mert Villa nem ér annyit és ezt a klub vezetõk is pontosan tudják, másrészt, mert a klubnak csak nagyritkán szokása ennyi pénzt kiadni.

Szinte biztos vagyok benne, hogy sztárcsatár nem fog hozzánk érkezni

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
egyébként az kimaradt a hírbõl h ez esetlegesen egy Berbatov csere lenne, némi ráfizetéssel, ami valószínû amúgy is hülyeség, csak én sokkal több logikát látok egy esetleges cserére, mint h 45 misiket kivágjunk, aztán Berbának meg még találjunk egy eleget fizetõ csapatot is 😊

Tyler1
ejjj micsoda nyár elé nézünk, átigalosá téren 😄

Darthmushroom
am szerintem ez még annyira nem sok is sok. és ha tényleg õt igazoljuk akkor muszáj vb elõtt, mert kitudja mennyire megy fel az ára a vbn

Zenszkij
Hiszem, ha látom. Villaért nem szabad ilyen sok pénzt leperkálni. Át kell idén gondolni kit igazolunk...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Manchester United: a „vörös ördögök” Borriellóval erõsíthetnek a nyáron
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
Sir Alex Fergusont a jelenleg futó szezonban 14 bajnoki találatot szerzõ 27 éves olasz válogatott támadó nagy csodálójának tartják, aki segíteni tudna a Manchester United támadógépezetén. Tekintve, hogy a Tottenhamtõl érkezõ Dimitar Berbatov nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, a „vörös ördögöknek” mindenképpen szükségük lenne egy olyan támadóra, aki képes levenni Wayne Rooney válláról a terhek egy részét.

A forrás szerint a piros-feketék inkább hajlanának Klaas-Jan Huntelaar eladására, azonban egy 20 millió euró körüli összeg esetén aligha mondanának nemet az angoloknak.

Ha pedig Borriello végül elhagyja a milánói csapatot, ismét elõtérbe kerülhet a Wolfsburg bosnyák támadója, a Bundesliga gólkirálya, Edin Dzeko.

Tyler1
Berbatov-Villa csere? 😄 esélytelen mi?? 😄 pedig én nagyon nem gondolom h Villa 45 misit megérne. CR jól felpakolta az árakat a polcra.

Atti12
40 alatt nem fogják eladni senkinek 😄

Tyler1
45 millió???😮 Villaért?? annyiért biztos nem hívnám ide a Fõnök helyében.

Cabell
Hazugság. Már megit a szar ömlik az újságok szájából

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
Tyler1
hát igen, bár félek hogy neki már nem lesz normális szezonja.

neki kisebb csapatba kéne mennie és ott jól is szerepelhet.sztem ha visszamenne a bayerbe tuti megint szép esztendõt tudhatna maga mögött
Tyler1
Berbatov lemondta a válogatottságot!

Nem kíván többet a bolgár labdarúgó-válogatottban szerepelni Dimitar Berbatov, az együttes csapatkapitánya, a Manchester United csatára.

"Nagyon nehéz elhatározás volt, de néha muszáj ilyen döntéseket hozni" - fogalmazott a 29 esztendõs támadó a Vaszil Levszki-stadionban megtartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.

----------------
biztos az idei szereplés áll ennek a hátterében, ami szomorú, mert a bolgár csapatba még bõven elférne. más szinten van a United és a bolgár nemzeti 11. tényleg igazoljon el, mert 1 dolog h itt nem megy neki, de ez miatt a karrierje is lassan a lejtõ alján van.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
nem is alapozni akar rá senki, de beugró embernek amíg Rooney pihen bõven jó.

Zenszkij
Berbatov nem téma 😊. De Owen sérülékeny már, nem lehet rá szerintem hosszútávon, már szinte egy szezonra sem alapozni. Ne legyen igazam...

Fabio Capello
de pont ez az. ha 15-20 percekkel 9 gólra volt képes, és beficcen neki egy jó sérülésmentes szezon, simán feltörli a pályát berbatovval...

Tyler1
hát baszki ilyen a foci! nem direkt sérülnek le a játékosok. ennyi erõvel Rooney se kell mert õ is lesérülhet. akárkivel megeshet az mint vele, vagy Hargreavesel.

Zenszkij
Minek? Elsõ meccsén a szezonra lesérül. Nem kell Owen. 15-20 percekre meg minek, úgyis lesérül. Gyenge már.

Tyler1
sztem is kell. bár Rooneyt azért nem pótolja, és már nem fog Chelsea elleni meccseket eldönteni, és lyukasra rúgni a hálót, de ha egy jó szezont futnánk, akk még bõven van annyi szufla benne, hogy gyengébb meccseken fiatalokat bejárassunk.

Pacal17
Owen kell, szerintem jó Rooney pótló.Jól helyezkedik, gólerõs. 15-20 perceket játszott és mégis 9 gólt rúgott. Berbatov szinte mindig kezdõ volt és 12.

Matthew Prosac
+ Eden Hazard-nak is örülnék 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Neville miért nincs a Capello-féle angol keretben? eddig arról volt szó, hogy õ lenne a legbiztosabb ember hátul, mert tapasztalat, meg blabla.

Matthew Prosac
Owen és Barbapapa mehet (bár ki venné meg õket?), Hamsik+Ireland jöjjön (bár én már legalább 2 éve hisztizek Velosoért itt a fórumon), ezen kívül kell egy normális csatár, akit nem feltétlenül Benzemának hívnak. Kapuba Akinfeev, ezt is sokszor leírtam már. Ja, és egy megbízható jobbhátvéd sem ártana.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
hát ez egyenlõre akkora pletyka, mintha azt írták volna h CR visszatér a nyáron.
ezek közül Tosic és Foster már biztos nem marad, a többiek viszont maradnak. Berbával nem tudom mi lesz, tavaly is azt hittem elmegy a picsbe, Carrick meg ne menjen mert jó játékos. Én pl. nem értem miért Scholes lett erõltetve a középpályán.

MR ME
nálam is, énse értem miért kell szídni, ráadásúl nem egy meccset döntött el

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fabio Capello
benzemát megtartaná most a real, llorist nem fogja elengedni a lyon, ahogy a napoli se hamsikot.

Amúgy nem értem mi a gondotok Owennel, attól függetlenül hogy sokat sérül (ami egyébként az egész pályafutására jellemzõ), ha játszott, az esetek többségében gólt lõtt. Nálam Berbatovnál mindenképp elõrébb való.

Magic Boy

Rash87
Berbatovot majd a Real. Ha nem tudják hova tenni,majd pályagondozónak beteszik<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Owent, Berbatovot ugyan ki vinné. Hargreaves, akinek van egy csöppnyi esze az nem veszi meg. Ár alatt meg rossz biznisz.Andersont nem kéne eladni, többet kéne játszatni. Venni kell egy csatárt, egy középpályást és egy szélsõt Giggs helyére. Ennyi...

én is a carrick, welbeck, anderson triót sajnálnám
ireland, hamsik, benzema triónak viszont örülnék +lloris

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Forza Italia
Modric, Hamsik, jöhet.
+ Agüero és egy kapus😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HunnernesKonge
Eladjuk Berbát? <#wow1> Mégis megjött az esze az Öregnek? <#eljen>
Atti12
Rash87
Sztárjaitól szabadulna a Man. United!

Remélem most nem kamu,mert itt volt az ideje.
Bár Carrick-et,meg Anderson-t sajnálnám,ha mennének.Meg max. Welbeck-et,mert belõle még lehetne vmit kihozni.

Tyler1
azért Nani mekkorát fejlõdött fél év alatt...
többet mint egész eddigi manchesteri pályafutása alatt. pedig hány hónapig nem játszatta a Fõnök. nem tudom mit etettek vele, de bámulatos az biztos.
reménykedtem h CR-el õ még nagy párost fog alkotni, de nagyon portugálosra vette a figurát egészen idáig, és végre elkezdett ésszel és szépen játszani. hányszor kívántuk h adja el Fergie, mert semmit nem ér, és a szezon végére ék lett a csapatban.
sztem neki egy új korszak kezdõdött el.

Matthew Prosac
nem bántanám én õt, de Ferguson is jól tudta, hogy 5 meccs után 5 hónap pihenõ következik nála. Mégis leigazolta. Ez valahol olyan, mintha vettem volna egy Ferrarit, amibe nem raktak benzintankot. Szépnek szép, csak épp használni nem tudom.

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint eljött az idõ az önvizsgálatra.

A szakember olyan kérdéseket vetett fel, hogy elég erõs-e az MU kerete, mindig sikerült-e megtalálni a legjobb összeállítást, a legjobb taktikát, milyen átigazolási politikát kell folytatnia a klubnak a nyáron.

„Mérlegelnünk kell, hogy vajon szükség van-e új játékosok vásárlására, ugyanakkor figyelmet kell fordítanunk a saját nevelésû fiatalokra" – nyilatkozta Ferguson, aki Cristiano Ronaldóról is beszélt.

„Mindig is tudtam, hogy hiányozni fog" – mondta a múlt nyáron a Real Madridhoz szerzõdött portugál klasszisról.

Tyler1
Owen és Macheda nagyon jó lenne ilyen Pompey elleni meccsekre, amikor a nagyok pihenetnének. aztán ittvan most nekünk Tequila kölyök, akit majd ilyen meccsekre kiválóan belehet vetni, aztán kitudja, lehet bejátsza magát egybõl a kezdõbe.

Magic Boy
Owen-t nem bántsd.

Õ jó játékos és az öreg elvileg cserének hozta ingyen.

Matthew Prosac
Rooney szerint csatárok kellenek

„Ha el tudnánk hozni egy-két nagynevû játékost, akkor nagy esélyünk lenne arra, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet. (...) Ha visszaemlékezel, 1999-ben a triplázáskor négy gólerõs csatárunk volt. Most itt vagyok én, Berbatov (Dimitar), Michael Owen és Federico Macheda, de ha még egy toptámadó csatlakozna hozzánk, akkor megfelelõ egyensúly lenne a csapatban."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Roo nagyon udvarias, hogy Berbatovot csatárnak (egyáltalán futballistának) titulálja, Owen meg... A spanyol harmadosztályban van egy olyan csapat hogy Hostpitalet, nagyon találó lépés lenne, ha odaigazolna.

Darthmushroom
ez az h elolvasnád utána írták is h nektek is megvoltak ezek

Rash87
Ki mondta,h nektek nem voltak? Én csak 1 dolgot hoztam fel(ami nagyon idegesítõ volt)
Megérdemeltétek,s pont. Nem kell most direkt vmibe belekötni 😊