35611
-
#24220 Kicsit félrevezető a link címe :D -
#24219 ismét egy pletyka:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-utd-a-klub-195-millio-euros-ajanlatot-keszul-tenni-marinert-2055188
bár lehet benne valami mivel régen se sajnáltuk a pénzt a tehetségekre.. pl. Nani,Ando...
bár én még mindig jobban örülnék Hazardnak és szerintem őt is meglehetne ennyiért szerezni -
#24218 Kicst elfilóztam ezen, és sztem Park a tökéletes csereember nektek, 1. kurva jó csereként, vagy nagy meccseken kezdőként sokszor lepi meg az ellent, 2. ritka az ilyen szintű játékos aki ennyi éven át tűri a padozást! -
#24217 nagyon röviden:
- azért rúgnak ötöt, mert most kiszakadnak az eddigi szar formájukból. nagyjából, mint mi a 7-1 alkalmával, persze ezt nem láttam előre.
- azért kaphatunk mi ki tőlük, mert az egy teljesen más meccs lesz, mint Spurs elleni számukra
de rólam aztán tudod, hogy pesszimista vagyok :) -
#24216 ha a Spurs megverné a Chelsea-t, akk mi köv. héten miért ne tudnánk? én arra sem látok sok esélyt, h most 5-öt rúgnak az Evertonnak, hisz ők meg a kiesés ellen küzdenek. ha hozni tudjuk, a B'burn elleni játékunkat - és miértne hoznánk? - akk nagyon is sok esélyünk lehet. ne féljél már ennyire a Kékektől, nem létezik verhetetlen csapat(a nagy veretlen Real is olyan cumit kapott a Barcától, h ihajj).
Park meg focizik idén, csak ehhez kellett Valencia(igen ő Vale) lábtörése, azelött ő is csak nagy ritkán került a pályára. bár igaz, h ha Vale nem tud visszatérni még januárban, akk Parkot nem engedhetjük el. szóval ő inkább a nyár kérdése marad. -
#24215 ehh, egy percet legalább gondolkoztam azon, hogy ki az a "Vale", azaz "vél", mire rájöttem, hogy kiről van szó :))
ismét ellent fogok mondani neked, persze ez már lassan a védjegyem. nem hinném, hogy eligazol. bőven elég játékidőt kap, a világ legnagyobb klubjánál számolnak vele. nekünk is jó szolgálatot tesz, az idén még focizik is, ráadásul ő az elsőszámú kapunk Ázsia felé. -
#24214 Lukaku óriási igazolás lenne, de nem hiszek benne, hogy összejön. de hát én már csak ilyen vagyok, abban sem hittem, hogy állunk az idén az élen.
Rash: nem is hiszem, hogy azok leszünk. viszont azt elismerem, hogy lényegesen jobb helyen állunk, mint azt gondoltam, és jobb helyzetből várhatjuk a rangadókat. tudom, hogy mire akarsz emlékeztetni. esélyünk nyilván most már van, de szerintem még mindig a Chelsea a fő esélyes. fel fognak támadni, ha visszatérnek a sérültjeik, januárban pedig igazolhatnak, ha rájönnek, hogy szűk a keretük.
az év elején a 4. helyet már sikerként értékeltem volna, most már egyértelmű, hatalmas kudarc lenne. a hurráoptimizmussal azért még várnék január elejéig. ha jól jövünk ki december végéből (mindenki játszik mindenkivel), akkor lehet, hogy ismét át kell gondolnom a gondolataimat.
ebben a cikkben számolgattam egy kicsit a Rovers-meccs előtt, egyelőre úgy állunk, ahogy gondoltam. -
#24213 Park tuti elmegy. én bírom, mert tud küzdeni meg akar is, csak kevés ahhoz, hogy alapember legyen, ha meg Vale visszajön, akk megint padozhatna. -
ldobosi #24212 20 millió eurót fizetne az United Lukakuért!
Park a spanyol bajnokságba tart? -
#24211 lesznek itt még helycserék az első 3 között, de jó lenne legalább a decembert kihúzni az első helyen. januárba meg remélem megindul a tisztogatás a csapatban, mert itt egyre többen színvonal alatt futkároznak irdatlan összegekért(pl. O'Shea). -
#24210 ha minden így marad, kiütéssel nyertek a Bridgen... -
#24209 "Ebbe a szezonban nem lehet bajnok a MU"
Szóval ilyenekkel nem kell foglalkoznod :D -
#24208 a bajnok címhez a most következő 3 meccsből minimum 6 pont kell. és én a Blackpooltól jobban félek, mint az Arsenaltól, bevallom.
ráadásul előtte van még egy Valencia is. -
#24207 elég a 0 pont is, ha 2-3. helyre megyünk, de nem hiszem, h ez a cél, úgyhogy min. 4-et hozunk kell(és még úgy is megelőzhet vmelyik). -
#24206 Ars ellen egy x is elég Chelsea ellen is tul. képpen.
De ahogy ismerem magunkat az ilyen több keménymeccset ált. sikerül 0 pontal huznunk. -
#24205 aztakurva, most nézem a sorsolást :O dec 13. Ars, utána dec 19. Chelsea
az elsőt szégyen lenne nem behúzni, főleg az OT-n, de Chelsea ellen már nagyobb csata lesz a Bridge-en. -
#24204 jólvan FA-t, meg a bajnokságot, meg a bl-t megnyerjük :D
ágyúskák meg nyerhetnek egy forintos kupát 5 év után :D(bár nem tennék rá 200Ft-ot sem) -
pilboy #24203 én nem lepődtem meg a védőcseréken, mivel marha gyengén védekeztünk. mondjuk fabio helyett o'shea-t cseréltem volna le :)
o'shea lövésén bnőm meg is kérdezte, h "mi volt ez, te?" :D -
#24202 Nem lepődnék meg,ha direkt csinálták volna.
3-0-nál lecserél 2 védőt,s behoz helyette másik kettőt.
O'Shea lövése se volt semmi,mikor el akarta rúgni,s labda egy vonalával bedobás lett belőle :DD -
#24201 jó lett volna azért, pl. a kapus srác miatt is.
a lengyelt többé nem akarom látni. -
pilboy #24200 a lényeg, h ebből is "tanulunk".......... -
#24199 Ez azért elég szégyen volt,a csapatra nézve.
Jó,kapjunk ki,de ne 4-0ra,főleg ne a West Ham-től,akik full utolsók a PL-be. Evans-t meg remélem kiteszik,mert amit itt művelt, az vicc volt. -
pilboy #24198 evans-ről 3 gólt kaptunk!!! azt hiszem ez még u10-ben is megengedhetetlen
o'shea is harmatgyenge volt
középpálya 0
csatárokhoz labda sem nagyon jutott
kiko és obertan mutatott valamicskét
gond nincs, legalább 2vel kevesebb meccsünk lesz :) -
#24197 köszi az infót remélem az fa.kupára nem igy készülnekmajd -
#24196 ez a sorozat egyeneskieséses. -
#24195 sziasztok
csak egy kérdés lesz visszavágó vagy csak egy mecs? -
#24194 hát úgylátom hozzuk az idén megszokott bombameglepetésekkel teli formánkat -
#24193 igen, de azért még a nagy Manchester United tartalékcsapata sem fog legyőzni egy jóval tapasztaltabb nagy csapatot. meg le is szarják sztem ezt a ligakupát. eddig sorozatban megnyertük 3x, biztos megnyerjük tartalékkal is....hát nem! -
#24192 Valamikor a fiataloknak és tartalékoknak is lehetőséget kell adni tétmérkőzésen.
Erre jó például a Liga Kupa is. -
#24191 Ennyit Kuszczakról.
remélem a télen végre eladjuk. -
#24190 ahaa komolyan gondolják mi? látszk mennyire gondolják komolyan :D meg honnan gondolta egyátalán Fergie, hogy a tartalék megver egy WHU-t? :) -
#24189 4-0
na jó azér ez már sok :O -
#24188 4:0 -
#24187 Sajnos az nagyon is jellemző idén a csapatra, hogy mindent túlbonyolít. -
#24186 3-0
szép :D -
#24185 hát emberek ez eddig eléggé vérszegény :S megint az a baj, h annyira tökéletes megoldásokat keresnek, ami nem létezik. -
#24184 Szépen veri a WHU a tarcsit. -
#24183 A bannerral, mint mondtam csak annyi a bajom, hogy nagyon sötét. -
#24182 Akkor az első kettőben egyetértünk.
Eikrem meg elvileg nagy tehetség illene neki lehetőséget adni lassan. -
#24181 Amost aláírom, Rafael végignyomta a B'burn ellenit, kicsit pihenhet, Eikrem meg még cserélve sem volt, nem hogy kezdő legyen :)