Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elõtte is eléggé megbecsülték a villarrealnál.
neki (sem) ment itt, máshol kiskirály lett
ugyanez lehet berbával, ugyhogy sztem lenne olyan csapat, aki elvinné
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Könnyen lehet, hogy Ferguson szerint a Rooney-Berba-Owen hármas, plusz a feltörekvõ Macheda és a most igazolt Chicharito elég lesz, fõleg, mert Nani úgy tûnik, kezdd beérni. Ezek fényében egyébként én sem vagyok 100%ig biztos, hogy kellene...
Ilyen Villa 45-ért történetekben meg gondolkodni sem érdemes, egyrészt, mert Villa nem ér annyit és ezt a klub vezetõk is pontosan tudják, másrészt, mert a klubnak csak nagyritkán szokása ennyi pénzt kiadni.
Szinte biztos vagyok benne, hogy sztárcsatár nem fog hozzánk érkezni
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
Sir Alex Fergusont a jelenleg futó szezonban 14 bajnoki találatot szerzõ 27 éves olasz válogatott támadó nagy csodálójának tartják, aki segíteni tudna a Manchester United támadógépezetén. Tekintve, hogy a Tottenhamtõl érkezõ Dimitar Berbatov nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, a „vörös ördögöknek” mindenképpen szükségük lenne egy olyan támadóra, aki képes levenni Wayne Rooney válláról a terhek egy részét.
A forrás szerint a piros-feketék inkább hajlanának Klaas-Jan Huntelaar eladására, azonban egy 20 millió euró körüli összeg esetén aligha mondanának nemet az angoloknak.
Ha pedig Borriello végül elhagyja a milánói csapatot, ismét elõtérbe kerülhet a Wolfsburg bosnyák támadója, a Bundesliga gólkirálya, Edin Dzeko.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Nem kíván többet a bolgár labdarúgó-válogatottban szerepelni Dimitar Berbatov, az együttes csapatkapitánya, a Manchester United csatára.
"Nagyon nehéz elhatározás volt, de néha muszáj ilyen döntéseket hozni" - fogalmazott a 29 esztendõs támadó a Vaszil Levszki-stadionban megtartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.
----------------
biztos az idei szereplés áll ennek a hátterében, ami szomorú, mert a bolgár csapatba még bõven elférne. más szinten van a United és a bolgár nemzeti 11. tényleg igazoljon el, mert 1 dolog h itt nem megy neki, de ez miatt a karrierje is lassan a lejtõ alján van.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ezek közül Tosic és Foster már biztos nem marad, a többiek viszont maradnak. Berbával nem tudom mi lesz, tavaly is azt hittem elmegy a picsbe, Carrick meg ne menjen mert jó játékos. Én pl. nem értem miért Scholes lett erõltetve a középpályán.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy nem értem mi a gondotok Owennel, attól függetlenül hogy sokat sérül (ami egyébként az egész pályafutására jellemzõ), ha játszott, az esetek többségében gólt lõtt. Nálam Berbatovnál mindenképp elõrébb való.
Glory, Glory Man. United!
ireland, hamsik, benzema triónak viszont örülnék +lloris
http://www.powerplaymanager.com/r57633
+ Agüero és egy kapus😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Remélem most nem kamu,mert itt volt az ideje.
Bár Carrick-et,meg Anderson-t sajnálnám,ha mennének.Meg max. Welbeck-et,mert belõle még lehetne vmit kihozni.
Glory, Glory Man. United!
többet mint egész eddigi manchesteri pályafutása alatt. pedig hány hónapig nem játszatta a Fõnök. nem tudom mit etettek vele, de bámulatos az biztos.
reménykedtem h CR-el õ még nagy párost fog alkotni, de nagyon portugálosra vette a figurát egészen idáig, és végre elkezdett ésszel és szépen játszani. hányszor kívántuk h adja el Fergie, mert semmit nem ér, és a szezon végére ék lett a csapatban.
sztem neki egy új korszak kezdõdött el.
A szakember olyan kérdéseket vetett fel, hogy elég erõs-e az MU kerete, mindig sikerült-e megtalálni a legjobb összeállítást, a legjobb taktikát, milyen átigazolási politikát kell folytatnia a klubnak a nyáron.
„Mérlegelnünk kell, hogy vajon szükség van-e új játékosok vásárlására, ugyanakkor figyelmet kell fordítanunk a saját nevelésû fiatalokra" – nyilatkozta Ferguson, aki Cristiano Ronaldóról is beszélt.
„Mindig is tudtam, hogy hiányozni fog" – mondta a múlt nyáron a Real Madridhoz szerzõdött portugál klasszisról.
Õ jó játékos és az öreg elvileg cserének hozta ingyen.
„Ha el tudnánk hozni egy-két nagynevû játékost, akkor nagy esélyünk lenne arra, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet. (...) Ha visszaemlékezel, 1999-ben a triplázáskor négy gólerõs csatárunk volt. Most itt vagyok én, Berbatov (Dimitar), Michael Owen és Federico Macheda, de ha még egy toptámadó csatlakozna hozzánk, akkor megfelelõ egyensúly lenne a csapatban."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Roo nagyon udvarias, hogy Berbatovot csatárnak (egyáltalán futballistának) titulálja, Owen meg... A spanyol harmadosztályban van egy olyan csapat hogy Hostpitalet, nagyon találó lépés lenne, ha odaigazolna.