35611

• MR ME
    ez milyen gól volt :DDDD
  • rooney8
    ott is vaaaaan :D
  • Rash87
    sop://broker.sopcast.com:3912/98701

Ez jó minőségű,bár lassan töltötte be,de eddig akadásmentes.
  • MR ME
    Channel - 82153

ez most megy, fox soccer channel jó szokott lenni
  • pilboy
    sopcast 6001-re várok
    már konnektolt, csak még nincs adás, de jönni fog ;)
  • pilboy
    brutális a kispad :O
  • MR ME
    na hajrá mi
    kurva streamek!
  • Pacal17
    Jó kis támadó foci lesz itt!
  • Tyler1

majd 60.-ban áll be, hogy csak 3 gólt tudjon rúgni, és ne gyanakodjanak bundára :D
  • Rash87
    Barba? Megunta h nem tud gólt lőni? :D
    Vagy kis csapatok ellen nem áll ki?
  • Tyler1

cserék: Kuszczak, Hernandez, Berbatov, Giggs, Obertan, Brown, Smalling

---------------------------------------------------
    kíváncsi leszek erre az egy-csatáros taktikára Rooneyval. GLORY MAN UTD!!!!!!! nyerni kell!
  • Tyler1
    "Arsenal won't be afraid to come to Old Trafford and knock the ball around and play their normal game. We will need to be at our best if we are going to win." – Ryan Giggs

ez így van, úgyhogy hajrá srácok, a legjobbat kell ma hozni! be vagyok már szarva :DD
  • kiki888
    én is onnan rendeltem volna, csak elég szűkös a keret és lion sokkal drágább :(
    én 1-1re vagy 2-1re tippelek a mai meccset illetően
  • pilboy
    hát én lionsport-ból rendeltem, kb 5 héttel ezelőtt (mivel odaírták, h eredeti név és számozás), de a bibi ott van, h a 2 hetes kiszállítás még nem ért ide :D ugyan már 2szer rájuk telefonáltam, a csaj azt mondta, h kari előtt biztosan ideér... ha nem akkor vissza is küldöm a pics.ba

mai meccshez: sztem 0-0 lesz :O
    csak ne kapjunk ki
  • Tyler1
    amúgy egy 2:2-es x-ben is kiegyeznék, az jó meccs is lenne, és mindkét félnek igazságos eredmény lenne.
    de azért ha 1 mód va rá nyerjünk :P
  • Tyler1
    2:1 az nem jó, mert a végén még bepotyázik egyet az Arsenal vhogy :D
  • HunnernesKonge
    De alap hogy nyerünk. Az Arsenal egy senki. Evra is megmondta :D
  • Magic Boy
    Tőlem aztán 1-0-ra is nyerhetünk, a lényeg, hogy mi nyerjünk.
  • HunnernesKonge
    2-1 lesz az. Berba nem lő gólt :D
  • Rash87
    Tökéletes :D
  • Tyler1
    3:1(Park, Rooney, Berba - Nasri) :P
  • Rash87
    Mennyire nyerünk ma?
  • Tyler1
    no problem :)
  • kiki888
    igen eredeti oldalon én is néztem, hogy mennyire olcsó ott :)
    mindenesetre köszönöm a tippet, megfogadom és akkor megrendelem innen :)
    köszi mégegyszer és bocsi az off-ért :)
    Glory Glory Man Utd
  • Tyler1
    persze, hogy normális mezt küldenek, nem küldhetnek mást :) ezeket a Nike magyar forgalmazója hozza be, nem a Teri néni talicskával :) azért olcsóbb, mert kevesebb hasznot dobnak rá ebben az áruházban, vagy karácsnyi akció van, vagy nemtudom. megnéztem az eredeti oldalon, ott átszámítva 12 ezerre jön ki, szóval még olcsóbb mint nálunk.

rendeld meg, kihozzák, meg mondod a futárnak, h várjon amíg kibontod, megnézed a nike logót, a címert, a nyakát, és ha minden stimmel akk oké van, ha nem akk élsz a lehetőséggel visszaküldöd, ők meg a pénzt :)
  • kiki888
    Üdv.
    Kicsit off-os a téma:
    karácsonyra meglepném magam egy MU mezzel, eredeti, nevesítve + postázva, kijönne az egész kicsit több mint 17000ből.
    www.newsport.hu - itt néztem a cuccost, sokkal olcsóbb mint a többi oldal amiket nézegettem
    szerintetek tényleg a normális nevesített mezt küldenék, értem ezalatt az ugyanolyan betűtípust, stb, mint rendesen a játékosoké? :)
    Bocsi a kicsit hülye témáért, csak nem vágom, hogy miért olcsóbb itt mint a többi helyen :)
    üdv!
  • pilboy
    vihar előtti csend? :)
  • Tyler1
    csúnya szégyen lenne, ha ők nyernének az OT-n. de most tényleg jól járnánk még az x-el is :)

off: Mike Dean mekkora egy gyökér bazmeg, ez hogy vezethet még meccset? remélem többet nem engedik pályára...
  • Rash87
    Arsenalt mindenképp vernünk kell,nincs mese :) Bár én egy X-nek is örülnék.
  • Tyler1
    Spurs - Chelsea 1:0 félidőben(bár biztos nem marad ennyi)

hát jelenleg, én jobban parázok az Arsenaltól, mint a Kékektől, mert hogy ezek jövőhétre sem fognak talpra állni, arra leteszem a nagyesküt.
  • Tyler1
    Sir Alex Ferguson meglátása szerint az Arsenal sokat fejlődött a tavalyi szezon óta, érettebb és agresszívebb lett a londoni alakulat.

"Arsene szellemiségének megfelelően továbbra is az attraktív futballjukat próbálják játszani, de kétségkívül történt némi változás mindebben" - mondta Ferguson a klub hivatalos honlapján.

"A csapat alapvető mentalitása idén lényegesen érettebb és agresszívebb. A tabella élén vannak, ami egyértelmű tanúbizonysága, hogy jobbak, mint tavaly és esélyük lesz a végelszámolásnál.
    Igen nehezen verhetőek voltak Emmanuel Petit és Patrick Vieira, valamint a hátsó alakzatot alkotó Keown, Adams és Bould idejében."

"A meccsek, különösen négy-öt évvel ezelőtt rendkívül fontosak voltak, hiszen mindketten a bajnoki címekért versengtünk.
    Tény, hogy a Chelsea időközben felemelkedett és az utóbbi években rólunk szóltak a bajnoki szezonok, de ezzel együtt is a két klub történelmét tekintve a Manchester United és az Arsenal találkozásai kivétel nélkül intenzív és hatalmas presztízzsel járó összecsapásokat garantál."
  • giornalista
    jó a hozzállás, csak verjük is meg az Arsenalt. a szezon kulcsmeccse lehet, ha nyerünk, szinte mindegy, mi történik a Bridge-n, oda felszabadultan mehetünk.
  • Tyler1
    na majd idén a Ligakupa(vagy mégsem?) :D
    amúgy verni kéne őket hazai pályán, mert a Chelsea kikaphat a Spurs-től, vagyis akk mi tök mind1 mit játszunk ott, mert az élen maradunk. és ugye ők utána mennek még 1 kört egymás ellen.

ha ez így sikerülne, akk már komolyabban beásnánk magunkat az élen :)
  • Rash87
    "
    Evra: Semmije sincs az Arsenalnak!

Kihúzta a csatabárdot a Manchester United francia védőklasszisa! Patrice Evra ugyanis éles verbális támadást intézett csapata hétfő esti riválisa ellen, egyszerűen "senkinek" nevezte a Premier League listavezetőjét, az Arsenalt. Valószínű, hogy ezek után nem számíthat majd kellemes fogadtatásra az ellenféltől az Old Traffordon... "

Pedig Evrának eszébe juthatott volna, hogy az Ágyúsoknál több honfitársa (Arsene Wenger, Samir Nasri, Bacary Sagna, Laurent Koscielny, Sébastien Squillaci) keresi a kenyerét, vagyis finomaban is megfogalmazhatta volna véleményét. De nem! A szélvészgyors és technikás balhátvéd keresetlen szavakkal ostorozta a londoniakat.

„Számomra csak egy edzőközpontot jelent az Arsenal…Nézed és élvezed a mérkőzéseiket, de hogy nyernek-e valamilyen trófeát? Na erre emlékeznek az emberek! A semmire!” – szögezte le Evra.

Tény, 2005 óta semmilyen jelentős trófea nem került az Arsenal gyűjteményébe, de ez sem menti a futballistát. Több tisztelettel kellene beszélnie a régi nagy ellenfélről, hiszen ki tudja, mit a hétfő este az Old Traffordon?

„Öt éve nem nyertek semmit! Ez pedig krízist jelent egy olyan nagy klubnál, mint az Arsenal! Lehet, hogy tizenharmadikán majd győznek ellenünk, de. Mit is jelent majd ez az Arsenalnak, Semmit! Nincsenek friss trófeáik, nincs semmilyük!” – tette hozzá a védő.

Az Ágyúsok a legutóbbi játéknap után álltak a Premier League élére, igaz az addigi listavezető Man. United találkozója elmaradt Blackpoolban.

"A Chelsea az igazi ellenfelünk. Sokkal jobban tartunk a Chelsea-től, noha tudjuk, hogy az Arsenal a londoniakat és benmnünket is legyőzhetnek" - zárta paprikás mondandóját Patrice Evra.

" SH
  • limperatore
    nem értem a milantól miért parázik mindenki, ha nincs zingaro ibra akkor meghalt a csapat, pato aki jó lenne sérült végig, robinho ronaldinho 0
    boateng se egy nagy szám többi meg 50 éves
    mu simán verné jelenleg

hát most capello neve erősödött fel, igazolás meg nem lesz olyan aki bl-be játszhat de nem is kell jó a keret csak sérült mindenki :D
    de sztem nem lesz manchester-inter. mu vmi könnyűt fog kapni
  • pilboy
    attól függ, h az átigazolási időszakban mi történik (bár nehezíti a dolgukat, h csak olyat vehetnek, aki nem lépett pályára bl-ben)
    off end

sztem a milanon kivül mindenkinél jobbak vagyunk a felsoroltak közül (de a milan sem jobb nálunk!)
  • Tyler1
    mi csak akkor vagyunk jók, ha akarunk. motiváció idén is a béka valaga alatt :S pedig láthattuk, h nincs gond a játékkal, ha van kedvük játszani.

Rafát ki válthatja? amúgy nem hiszem, h még a nyolcadokra akárki is összerakja azt a csapatot :)
  • limperatore
    hát ennél az Internél a fradi is jobb :D
  • DONGUBA
    Meg mindig jobb mint az inter:D
    Bajnoksagban pl veretlenek vagyunk!!!!
    Bl-ben is!!!!
  • limperatore
    nem a faszt nem miatta :D addigra már úgy sem lesz rafa
    azért a manchester se vmi jó idén