Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
el ne menjen már az arsenalba akkor inkább maradjon ott vagy jöjjön hozzánk vagy menjen a spurshöz, de oda ne menjen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

esélytelen Real Rálicitálna 😄

Zenszkij
Most már Fergie is aktivizálhatná magát..vagy hozzuk ide Mourinhot LOL 😄asdsad...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
NSO: A lejáró szerzõdésû Joe Cole az Arsenalban köthet ki

A Daily Mirror információi szerint a Chelsea labdarúgócsapatának lejáró szerzõdésû válogatott középpályása, Joe Cole az Arsenalhoz távozhat.

Cole szerzõdése június 31-én jár le, és még nem egyezett meg a „kékek" vezetõivel a folytatásról. A Tottenham Hotspur számított eddig az elsõ számú „csábítónak", viszont Harry Redknapp menedzser azt mondta, nem ad sok esélyt arra, hogy a Spurs viszi el Cole-t. A Mirror információi szerint az Arsenal áll a legközelebb a játékos megszerzéséhez, fõleg, hogy Arsene Wenger nagyra tartja a középpályást.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
kis off, Portugália-Kamerun 3:1, Nani rúgta a 3.-at.
szép gól, érdemes megnézni(mondjuk a 2. se kutya 😄 )

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
hátha így megy akk a válogatott siker biztos arra is jó lesz, h mondjuk Walcott-ot meggyõzze, hogy neki az OT-n jobb helye lenne.

DONGUBA
Rooney lehet a kulcs Joe Cole megszerzéséhez
2010. május 31. hétfõ
Szerzõ: jutu

Wayne Rooney lehet Joe Cole nyári Manchester United-hez való átigazolási reményeinek kulcsa. Sir Alex Ferguson reméli, hogy a vb-n, az angol válogatottban mutatott együttmûködés majd a United javára dönti el az átigazolás kérdését, miután egy sor klub áll sorban Cole aláírásáért.

Joe Cole és Rooney csak a második félidõben játszottak együtt az angol válogatott utolsó vb-felkészülési meccsén, Japán ellen, Grazban. A kettõs esetleges sikere a Dél-Afrikai vb-én meggyõzi Cole-t, hogy az õ jövõje az Old Traffordon lesz a legjobb, nem pedig az Arsenal, Tottenham, Juventus csapatánál, akik mind szeretnék, ha náluk játszana.

Ferguson már azóta figyeli Chelsea játékosának sorsát, amióta a Stamford Bridge-en problémába ütközött az új szerzõdés megkötése. A londoni kékek nem hajlandóak a legjobban fizetett játékosai közé – mint Terry, Lampard – emelni játékosát.

Most már úgy tûnik, röviddel azután, hogy bajnoki címhez segítette a Chelsea-t, szabadon igazolhatóvá válik.

Ferguson biztos benne, hogy a játékos része lehet a United újjáépítési terveinek, amely újra az MU dominanciáját fogja jelenteni. Fergie számára különösen vonzó, hogy nem kell fizetni érte, ingyen érkezhet a csapathoz, így ára nem terheli a nyári átigazolási költségvetést.

Cole sokoldalúsága teszi a United fontos céljává, képes a csatár mögött és szélsõ, vagy középsõ középpályásként is játszani.

Ami veszélyt jelenthet Ferguson terveire, az az, hogy a Tottenham, vagy az Arsenal csapatába igazolva a fõvárosban maradhatna, nem kellene északra költöznie.

Ám felmerülhet a kérdés, hogy Arsene Wenger, vagy Harry Redknapp tudja-e teljesíteni azokat a célokat, amiket a Chelsea-nél már megszerzett – három bajnoki cím, három FA kupa, két Carling Cup elsõség. Csak az MU az, ahol hasonlóan nagy célokért játszhat csapata prominens tagjaként, azok után, hogy Carlo Ancelottinál perifériára került.

Ferguson reméli, hogy egy elsõ osztályú támadót is az Old Traffordra csábíthat, a lista élén Suarez, vagy Benzema, illetve egy kapust, aki VdS hosszútávú utódja lehet – az eddigi utódnak kikiáltott Ben Foster Birminghambe távozott.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bigapó
jaja, eléggé hamvába halt ötlet. mind fizikumra, mind értékre nevetséges 😊

The Matrix has you...

Tyler1
hát ez akkora kacsa, hogy mindjárt megcsíp 😊 Krkicnek sztem egyátalán nem feküdne a PL, sõt sztem gyengébb játékos mint a mexikói borsónk, a 12 millióról meg ez a véleményem: háháháháhá 😄

MR ME
Owen sztem tuti marad, Berba meg isten adja h menjen!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
NSO: Ferguson 12 millió fontos ajánlatra készül Krkicért

Az El Mundo spanyol napilap értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Sir Alex Ferguson 12 millió fontos ajánlatot készül tenni Bojan Krkicért, a Barcelona fiatal tehetségéért.

Krkic a katalán utánpótlásképzés egyik gyöngyszeme – korosztályos csapataiban több mint ötszáz gólt szerzett –, aki az elmúlt két szezonban már a felnõtt keretet erõsítette, nem is rosszul.

David Villa érkezésével azonban kevesebb szerep juthat számára, és már eddig is általában csereként számított rá Pep Guardiola vezetõedzõ, esetleg a rotációs rendszerben a menõk tehermentesítéseként. A 2009-2010-es szezonban pedig Pedro is megelõzte õt a házi rangsorban a támadók között.

Ferguson elképzelése szerint Wayne Rooney ideális párt alkothat a 20 éves Krkiccsel, akik a már leigazolt, 22 éves mexikói Javier Hernándezzel kiegészülve új színt adhatnak a bajnoki címrõl lemaradó Manchester Unitednak.

Mindezek az erõsítések igencsak megkérdõjelezik Dimitar Berbatov, illetve Michael Owen pályafutásának manchesteri folytatását.

MR ME
ideje volt már

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
a Chelsea topikban olvastam, én személyszerint ennek nagyon örülök.

UEFA-rendelet

Új pénzügyi szabályozást vezet be a futballban az európai labdarúgás irányító testülete.

Az UEFA elfogadta azt a tervezet, amely a pénzügyi "fair play" elõsegítésére törekszik. A tervezet lényege, hogy a klubok nem költhetnek többet annál, mint amennyit önmaguk, saját erõbõl megtermelnek, nem halmozhatnak fel tartozásokat játékosoknak, ügynököknek, vagy akár közmûveknek és nem tehetik meg, hogy veszteségesen mûködnek azért, hogy komoly igazolásokat tudjanak nyélbe ütni.

A megvalósítás a következõképpen fest a terv szerint: a következõ három évben maximum évi 15 millió eurós veszteséget enged meg az UEFA a tagjainak, aki ezt túllépi, arra szankciók várhatnak, adott esetben akár az európai kupaküzdelmekbõl való kizárás is. Ezt követõen azonban minden évben nullszaldósra kell kihozni a költségvetést, úgy, hogy a befektetõk által a klubba pumpált pénz nem számít a bevételek közé, azaz a Chelsea, példának okáért, nem költheti Abramovics pénzét játékosokra.

Ebben azért meghagyott egy kiskaput az UEFA: a befektetõk továbbra is megtehetik, hogy az utánpótlás-nevelésbe vagy a stadion bõvítésébe, felújításába, illetve új stadion építésébe fektethetnek pénzt, játékosok igazolására azonban a klub csak saját erõforrásait használhatja fel.

- Nyilván nem könnyû ezt most lenyelni, de mindenki megérti, hogy erre szükség van - nyilatkozta az új szabályozással kapcsolatban Gianni Infantino, az UEFA fõtitkára. - Nem büntetni akarunk, segíteni akarunk a kluboknak, nem akarunk megölni senkit, ezért is a fokozatos bevezetés.

Infantino hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a nagy pénzekért végbemenõ átigazolások korszakának, továbbra is lesznek jelentõs transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak.

Oziris666
Sokat akart a szarka a teljesítménye meg egy nagy 0

Magic Boy
NSO: Joe Cole ingyen távozhat

Az angol bajnok Chelsea angol lapértesülés szerint nem tudott megegyezni Joe Cole-lal az új szerzõdésérõl, így várhatóan távozik a londoni „kékektõl”, méghozzá ellenérték nélkül.

hedonist
ez az elvileg.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
hú de ronda benne az a fekete-piros csík basszus :S meg most a hazi galléros lesz, ez meg nem? srácok én 2 éve láttam utoljára normális mezt a fiúkon, azóta tuti az Elton John meleg dizájnere csinálja nekünk a mezeket!

hedonist
hazai se semmi, de ez😮

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
gambiának...õket még talán a magyar válogatott is megverné, talán

Hernandez 2 gólt lõtt gambiának

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
hagyjátok már ezt a témát..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
de majd itt nagy lesz 😄 és ha már így elvitatkoztunk róla, jó lenne ha nem hiába tettük volna, és mutatna majd vmit 😄

hedonist
tudom erre utaltam,h nem õ a nagy😄 de tök nyolc csak érdekesség képpen hoztam szóba nem kötekedés képp, amúgy hívhatjuk akkár zöldborsófõzeléknek is😄

Tyler1
vááááá 😄 volt egy Javier Hernández Gutiérrez nevû focista, akit Chicharonak becéztek, nevezetesen õ a szóban forgó fiú apja, tõle jött ez az egész csicseriborsós dolog 😄 van aki becézi mint a "kis Chicharo"=Chicharito, van aki meg csak úgy ismeri mint az öreget=Chicharo. tudom h chicharito lesz a mezén, és h így többen ismerik, és hogy ez az "igazi beceneve", de nekem Chicharo lesz akk is mert rövidebb 😄
megfelel a válasz kedves hedonist kolléga? 😄

de íme néhány beceneve: Chicharito, The Little Pea, Chicharo, El Chico Maravilla

Zenszkij
Na hint is majd nektek egy ötöst oda vissza 😄.

hedonist
Chicharito,(borsóka) igen ez a beceneve,mert kicsi 😄, nem Chicharo(borsó), mert nem nagy😄

na mind1 csak mert elvileg ez lesz a mezén is.

Tyler1
és Pedro Isaac Nicola Alvaréz-el.

goku jöhet mellé <#idiota>
de milyen neveket írtok már 😄DDDDD
Matthew Prosac
hát, remek párost alkotna David (Ustariz Gerardo Ástor) Sammarco-val...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
és akkor mivan Sanchez Ernando Xerezel? 😄

Tyler1
én nem veszek össze, de csak tudom h kirõl beszélek ha már United játékos 😄

amúgy bírtam Machedat is hívták Mácsédának<#idiota>

Matthew Prosac
nembeszélve mondjuk egy Valeron Hernandez Sanchezrõl 😊

Atti12
ne vesszetek már össze ezen.. legyen Csicsi <#idiota>

Matthew Prosac
alig várom már, hogy egyszer legyen pl egy Daniel van Denneboom nevû játékosunk, õt majd becézhetjük DVD-nek 😊 Carlos Diogo-t meg CD-nek xD

Tyler1
baszki az a beceneve h Chicharo(nem csikáró vagy csikárító hanem csicsárító cs-vel!), ami borsót jelent spanyolul. mellesleg nem fogok egy hosszabb névvel szórakozni, nekem Rooney is Roo, meg Van der Sar is VdS.

Matthew Prosac
egyébként pont vele kapcsolatban akartam kérdezni, hogy mégis hogy kapott munkavállalási engedélyt, de aztán közben megtaláltam a választ:

"(...)But though he scored in a 2-1 defeat to Netherlands on Wednesday and appeared in the second half against England at Wembley, Hernandez has not played in 75% of Mexico's games over the past two years.

That forced United to make the case that he is an 'exceptional talent' and one that could not be recruited from inside the European Union for a similar transfer fee. An FA panel, responsible for administering the process on behalf of the Home Office, has agreed with the club and given Hernandez the green light to start his career at Old Trafford."

Mayorpapa
én eddig úgy tudtam CHICHARITO a beceneve, a video elején is így van írva

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Matthew Prosac
hagyjad, annyira komoly a srác, hogy senkit sem becéz.. nála az Anita is inkább An 😊 (spanyolosok elõnyben a poén felfogását illetõen 😊)

hedonist
Még egyszer, nem Chicaro, hanem Chicarito😊

Tyler1
majdnem Berbával akartam ellentétet húzni, csak rájöttem h vele is akkor kezdõdtek a gondok mikor ide került. mindenesetre az biztos, h Chicharo nem légbõl kapott ötlet a mester részérõl, én is látok benne fantáziát.

Magic Boy

Magic Boy
Szép gólt fejelt a Hollandoknak.

Zenszkij
Ez lótúró. Kell venni egy csatárt!!!

milyen lehet ha csikar a hasa 😄D
hedonist
chicharito 😊

Tyler1
Chicharo zöld utat kapott, úgyhogy mostmár biztos tagja lesz a csapatnak. Az tengerentúli felkészülési meccseken fog debütálni, a szerdán gólt szerzõ válogatott csatár.
Én pedig egyre biztosabb vagyok benne, hogy õ lesz a Rooney társa a köv. szezontól. Bár ez függ a mutatott formájától is, de most mondom h senki ne várjon csatár igazolást nyár végéig.

Tyler1
hát én olyanokat olvasok naponta h ajaj 😊 de hát ezt megszokhattuk a nyári idõszakban. persze h ezek hülyeségek, nem lesz itt semmi Agüero, meg Cole, meg Torres sem. majd ha úgy kezdõdik h "hivatalos" akk hiszek én is.

Zenszkij
Nem lesz ezekbõl szerintem semmi...Majd, ha valaki MU mezben virít elhiszem, addig semmit.

Matthew Prosac
"Manchester United are reportedly after Real Madrid playmaker Rafael van der Vaart." - neki is örülnék.

Tyler1
ja már volt? 😮 akk ez jól lekéstem b*szki 😄 pedig a fejembe volt. na nem baj akk majd a felkészülési meccsen látom csak 😄