35611
-
#24380 az újrajátszáson láncra kell verni a Chelsea-kutyákat... -
#24379 a tetves angolok elhalasztották a meccsünket. -
#24378 forintot nem érnek :) -
pilboy #24377 sztem ez a marseille nem gyenge csapat, de tovább lehet menni persze -
#24376 én örülök, h ugyanezt most nem rólunk írogatják, ahogy szokták. csak ezért nem kívántam magunknak a dán csapatot. -
#24375 Fasza :)
Arsenal - Barcelona
Arsenal BL-t tuti nem nyer idén (se) :D
-
#24374 KÖBENHAVN - CHELSEA főőő h minden évbe ők makkolják be a legkönnyebb csapatot.haverokkal már akkor megmondtuk mikor továbbment a köbenhavn... -
#24373 -
#24372 Marseille lesz a BL ellenfelünk a nyolcadban :D sima liba! -
#24371 persze, fejben én még mindig esélyesebbnek tartom a Chelsea-t, viszont abban nem értek egyet, hogy mindegy, hogy egy csapat 6 meccsen át nyeretlen-e vagy sem.
ha a te logikádat veszem alapul, akkor a United szereplése lényegesen kiegyensúlyozottabb és bajnoki címet ígérőbb, mint a Chelsea-é, hiszen vesztett pontok tekintetében hattal állunk előttetek, mivel nekünk nem volt hullámvölgyünk, de igazán kimagasló sorozatunk sem.
az idei bajnokság különleges és kiélezett, így akármit is játszotok a United-Arsenal kettős ellen, a legvégéig szoros lehet a versenyfutás.
ha megint elkezdtek 6-0-ára nyeregetni, akkor persze nehéz lesz vitatkozni azzal, hogy a Chelsea a fő bajnokesélyes. de ehhez pl. igazolnotok is kellene a télen. -
#24370 Nem feltétlen egymást követő meccsekről beszélünk, ugyanis a végeredménynél nem számít, hogy mikor kapott ki az adott csapat, tehát, ha most vége lesz és megverünk titeket, meg az Arsenalt és utána sem bukjuk a többi csapat elleni meccseket, max 1-2 botlás, akkor nincs miről beszélni és bajnokok leszünk megint, tehát nyílvánvalóan nem volt olyan durva ez a hullámvölgy csak hirtelen mély. persze ez az egész csak feltételezés, nincs is értelme fejtegetni.. csak legyen így! -
pilboy #24369 a vasárnapi meccsen csak a kékeknek van veszítenivalójuk... :)
jó ezt így kimondani december közepén -
#24368 szeretném, ha mutatnál egy olyan bajnokcsapatot az elmúlt 5 évből, amelyik 6 meccses nyeretlenségi szériát produkált a szezon közben, illetve bármelyik nyolc meccséből 1-3-4-es mérleget hozott ki. úgy, hogy volt összesen 1 darab rangadója.
illetve hosszabbakat kérek ugye, mert azt írod, hogy ha gyorsan vége lesz, akkor még mindig hamarabb lesz vége, mint az elmúlt 5 évben bármelyik "nagy csapatnál" volt. egyébként ettől még nem lesztek "kis csapat", csak "bajnokcsapat" nem (adott esetben). várom a példákat :)
vasárnap egyébként szerintem nyerni fogtok, de ha én, egy olyan pesszimista, akit innen a Real-topikba akartak kiutálni, azt írom, hogy "akkor sincs semmi", mert tényleg nem ijednék meg, az nagyon rossz reklám egy olyan csapatra nézve, amelynek az ősz közepén 1.1-es szorzóra adták a bajnoki címet az év végén. -
#24367 inkább jó nagy baromság:D csak, mert épp rossz a formánk pár hete, ha gyorsan vége lesz még mindig rövidebb, mint ami az elmút 5 évben bármelyik nagy csapatnál volt. jól hangzik, de alapja nincs, csupán még egy rosszindulatú Abramovich szapulás.
-
#24366 Rooneynak csak a gólszerzés nem megy, amúgy ég és föld a játékunk, mióta visszatért. neki is az kell mint Berbának, h találjon be egyszer, és utána nem lesz görcs benne. még tv-n keresztül is érezhető az a feszültség, és bizonyítási vágy, amivel ő gólt akar szerezni.
azért remélem nem volt nagyon önbizalomromboló ez a balfasz büntetője, mert vasárnap kelleni fog a játéka nagyon. -
#24365 A Cikk nagyon jó (a paradicsomos hasonlat meg egyenesen szenzációs) tele nagy igazságokkal.
Meccset mag szívesen néznék veletek, de sajnos Békéscsaba-i vagyok és egy meccs miatt nem (még egy Chelsea elleni rangadó miatt se) megyek föl Budapestre. -
#24364 én sem értem. mezőnyben tökéletes volt Rooney. két kis link nektek:
vasárnap közös meccsnézés a Chelsea ellen! - már harmadik alkalommal, az első kettő tökéletesre sikeredett ;) fontoljátok meg!
itt meg egy kis olvasni való... -
pilboy #24363 én is elégedett voltam roo-val -
#24362 Vidicet meg a szityi vinne -
#24361 Szánalmas?! -
#24360 ásztápicsa :DDDD ez már vicc. -
#24359 Rooney-n látszott hogy akart, csak sajna semmi nem jött össze neki. -
#24358 Néztem az összefoglalót, én azt nem értem, Roo-val mi a bajotok?
Volt 1-2 kifejezetten szép, 2 zseniális megmozdulása.
Az meg, hogy nem akar? Nanit majdnem megölte a fölébombázott ziccernél, meg a Blackburn ellen is, ő hajtott a legjobban talán. -
pilboy #24357 gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelten nyertünk, hiszen az arsenalnak mindössze 1 helyzete volt (chamak), míg mi több ziccert is hibáztunk (nani 2x, ando, rooney)
sajnálom, h ilyen potyaízű góllal nyertünk és nem ment be vmelyik tiszta helyzetünk.
"szerencsére" nem ment be a tizi, így nem mondhatják, h csak így megy ellenük... -
#24356 Wenger ismét talált egy fasza okot, h ne magát hibáztassa a vereségért :D
"Technikailag nem volt kifogástalan a találkozó, nem is lehetett, hiszen a pálya minősége botrányos volt. Buckás volt, emellett nagyon csúszott. Ez alapjaiban befolyásolta a mérkőzés minőségét és a teljesítményünket."
megjegyzem igaza van, mert kibaszott szar a gyep az OT-n, feltűnően sokat csúszkálnak állandóan a játékosok, de nem a gyep miatt nem tudtak gólt szerezni, ezt ő sem gondolhatja komolyan. -
#24355 De hát mit csodálkozol, technikás futbalista és megmondta hogy az Arsenal egy edzőközpont. Gondolta úgyis edzésen van, fejleszti kicsit a cseleit :D -
#24354 Azért VDS csele se volt semmi. :D
Anderson meg utóbbi meccsen is nagyon játszott.Remélem megmarad a formája a köv. meccsekre is. -
#24353 am szerintem meg Roo-n látszik h nagyon akar. 11snél meg nagy gólt akart az viszont nem tetszett -
#24352 de amúgy nem szar a játéka, mert jól játssza meg az embereket, meg jól helyezkedik, csak tényleg a régi tűz hiányzik belőle. Nanin kívül, most még Evra volt egy nagy vicc, amiket csinált, attól a fejemet vertem a falba(utolsó emberként laza cseleket csinál, mintha vmi negyedosztályú csapat lenne az ellenfél).
viszont Anderson ma nagyon tetszett, sosem csíptem, és nem értettem az ő szerepét a csapatban, de meccsek óta kiváló formát mutat, és már egész másként tekintek rá, számomra man of the match volt ma :) -
#24351 Engem is idegesített...Mert rajta ment volna el,vkit megütök:)
De már ahogy nekifutott,az is érdekes volt.
Egyébként meg mióta visszatért,nem úgy küzd,ahogy kellene...vagy lehet csak nekem tűnik úgy,de érdekes. Néha van jó megmozdulása,de nagyon visszavett sztem.
S sztem jól játszottunk,bár ez a helyzetkihasználás mindig nem erősségünk.
Ezzel valamit kezdeni kellene,meg Nani önzőségével is,túl sok cselt akar,amiből nem sok jön össze. Középpályán meg volt egy nagy lyuk... De megérdemelt győzelem volt. -
#24350 amúgy Rooneyra nem kicsit vagyok pipa, komoly szerepe lett volna, ha ez a meccs nem így marad. hogy lehet úgy büntetőt rúgni? -
#24349 ÁÁÁ,ennyi! Jöhet a Chelsea :D -
#24348 nehezen de megvan :D lehet örülni mostmár nincs akkora súly rajtunk a Chelsea ellen! nagy volt fiúk! GLORY MAN UTD -
#24347 nyertün vazze!! :D -
#24346 és megvan :D roonyért azért kár volt az a kihagyott büntető :S -
#24345 pffffff -
#24344 nevetséges -
#24343 büntető :D -
#24342 nani megint micsinált bazmeg :SS -
#24341 innentől lesz érdekes meccs úgy érzem :)