Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
ami szar idõben annyit ér mint ha a bableveses tál lógna a tetõn 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fabio Capello
és ki a töknek van kedve még kifizetni az ormótlan cintányért is? 😄

Magic Boy
Kábel nincs, de a mûholdas van tudtommal. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
Stimt, csak egy kicsit arrébb, Adyliget... (Hûvösvölgy és Nagykovácsi között)

hedonist
Sok ismerõsöm lakik arra (Hidegkút és Tsa) és ugyanerre panaszkodnak

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
zomfg lehet hogy te vagy a szomszédom? 😄

MR ME
jókérdés, énis ott lakom (az egyik szélén 😄) és valóban nincs, de mûholdast biztos tudnál kötni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fabio Capello
kisszivem akkor hogy lehet az, hogy a második kerület szélére sem a tréhóm, sem a digi, sem a jupící nem köthetõ, merthogy nincs lefedettség?

Magic Boy
Nem 3 országban van jelen a Digi, hanem 6. (Magyar, Cseh, Horvát, Román, Szlovák, Szerb)

Magic Boy
OFF

Ez így nem igaz, mert jelenleg a Digi az egyetlen amelyik bõvíti a csatornakínálatát.

Akivel a Digi szerzõdést bont azzal általában a többiek is, de mihelyst reális árat szab meg a csatorna a Digi azonnal visszateszi. (lásd TV6)

WuFraZselic: A digi elsõsorban mûholdas szolgáltató és mint ilyen a lefedettsége 100%-os.

hedonist: A Digi egész közép európában jelen van jelen van lassan. Romániában vezetõ szolgáltató és máshol is bõven van elõfizetõje.
Ha fejlõdni akarsz akkor be kell fektetni.
Mivel a Digi Sport-hoz kerül egyre több olyan jog, ami érdekli az embereket a többi szolgáltatónak föl kell vennie a csatornát a saját kínálatába, ha nem akar ügyfeleket veszíteni.

Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy, ha nem jön be a Digi az alacsony áraival, akkor a többi szolgáltató már az egekbe emelte volna az árait.

ON

Tyler1
3 országban érdekelt a digi, ezek közül a románoknál eléggé nagy többségben 😊 én nem értek az ilyen "nagy" dolgokhoz, de a tök veszteséges szarjukra, többszáz százalékos emeléseket adnak egy konkurens cégnek 😄

hedonist
Román offshore cég (adóparadicsom) <#idiota>
biztos nyúlják az EU-s pénzeket.. vagy úgy tolják, mint a Madrid😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
én azt nem értem, hogy hogy vásárolhat bármilyen közvetítési jogokat egy olyan szolgáltató/csatorna, amelynek annyi adóssága van mint a kurvaélet. ráadásul ezt tetézi, hogy az ország 10%ában van DIGI, így nincs is fedezet erre, nincs bevételük gyakorlatilag

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
az hogy jóideje van semmit nem jelent, amíg nem globálisan lefedett addig nem sokat ér(persze mostmár az). de ezt a közvetítési joglopós dolgot akk elkezdték mikor az országban még saját csatornát nem üzemeltethetett, tehát digisport még nem is volt nálunk, mikor õk már javában tettek ajánlatokat különbözõ jogokra.
aztán a másik h irreálisan magas árakon vesznek meg jogokat, amit egyenlõre nem is tudnak kitermelni, tök veszteséges az egész digitv. ezt persze úgy kompenzálják, hogy szerzõdéstbontanak különbözõ csatornákkal, viszont a díjszabáson nem változtatnak, tehát átverik az embereket mint a sz*rt.

hedonist
Nem értek a joghoz, de hozzáteszem,h van egy mindenre kiterjedõ Európai Úniós szabály, miszerint nem létezik kizárolagos jogbirtoklás ergo, ez nonszensz,h einstandolják a PL-közvetítési jogokat.

Magic Boy
A mûholdas Digi már jó ideje benn van az országba.
A minõsége meg nem rosszabb, mint a T-Home vagy az UPC minõsége.

MR ME: Így érthetõ, hogy nem váltasz, de másnak alternatíva.

MR ME
majd biztos lecserélem a jelenlegi kábelszolgáltatómat amin a net és a telefon is jön csak azért h felbaszhassak a házra egy parabolát és nézhessem a manchester meccseket...marad a net

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
fantasztikus...

Tyler1
miért gecik? talán azért mert pofátlan pénzeket költöttek mindenféle jogokra és saját sportcsatornára, AKKOR mikor még talán a sarki boltosbácsi tudta mi az a digitv, nemhogy fogni lehetett volna akárhol. elkunyerálták a BL-t, az egyik legtöbbet nézett sporteseményt a a vb-n és eb-n kívül, pedig a lefedettsége sehol nem volt még akkor. így a 3/4 ország a neten nézte(ha tudta) pl. a Debrecen mérkõzésit, amire még az is kiváncsi volt aki nem is látott még focilabdát. maradt 1/4, aki fejethajtott és lecserélte az addigi szolgáltatóját, vagy bekötette. aztán azóta próbál teret hódítgatni, persze még így is sehol nincs a helyi kábel tv-khez, vagy más szolgáltatókhoz, ezért tovább vásárolja a jogokat, mert annyira mocskos gazdag az egész vállalat. persze olcsó húsnak híg a leve, úgyhogy a minõségre ne térjünk rá, de a digitv egy mocskos túlmarketingezett, pénzszóró szenny szolgáltató.
mellesleg nincs az a hülye aki ezért átváltana digire, én sem fogok, mert inkább nézem neten mint azon a minõségtelen sz*ron.

bocsánat ha nagyon durva lettem volna.

rooney8
akinek más szolgáltatója van, nem fog azért váltani, hogy legyen digi-jük 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy
Miért is gecik?

Így szereznek elõfizetõket.

Az országban mindenhol fogható a Digi, tehát csak rajtatok mullik, hogy akarjátok-e nézni a kedvenc csapatotok meccseit.

Rash87
Arról nem is beszélve,hogy ha neten akarod majd nézni a Digi oldalán,azért már fizetni kellesz...még szerencse,h van több stream is,amibõl lehet válogatni 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
mert elvileg a digié lesz a PL közvetítési joga :S nembiztos h most, lehet csak jövõre, de az EU2 már nem fogja adni...
egyébként az olasz bajnokságot is megvették ezek a rohadt g*cik, az már tuti a digin lesz õsztõl<#pardon1>

Atti12
streamen???? 😮 miért??

Tyler1
magyar ilyet? 😄 a köv. szezont is már streambe nézzük 😄
neem, csak veteránok, meg "celebek" játszottak mindkét csapatban 😊

rooney8
jah, akk magyarba sehol... 😄 Rooney játszott? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
sky sports-on pl 😊 én streammel néztem 😄

rooney8
hol közvetítették? 😮 😄

Tyler1
hát ha felrakják vhova akk majd linkelem 😊

Atti12
ehhez a meccshez jó lenne valami letöltõ link 😊

Tyler1
soccer aid gála volt.

amúgy a végeredmény: Anglia - World XI 2:2(P5:6)- Woody Harrelson tizenegyesével nyertek, de rúgtak vagy 20at összesen basszus 😄 Giggs is játszott egy félidõt 😊

rooney8
ezmiez?

Tyler1
félidõben Anglia - World XI 1:0 az ifjabb Redknapp góljával 😄 olyan hangulat van az OT-n mintha vb döntõ lenne 😄

hát fiatalok és kevésbé ismertek is lesznek legalább a vb-n és pályára is lépnek

bigapó
rosszul fogalamaztam, a focipálya mindig is háborús övezet volt, van ahol ezt szögesdrót-kerítésekkel még jobban ki is emelik😊 egyes kúltúrkörnyezetekben már sikerült ezeket lebontani, de máshol még mindig szükség van rájuk. Aréna...egy véres aréna

egyébként Én is fociztam, persze nem profi szinten, de arra mindig figyeltünk, hogy óriási sérülést ne okozzunk, a játék volt a lényeg, nem a nyerés. az persze jobban tetszett ha Én (mi) nyertünk, ez természetes. a profi sport ezt sajnos nem engedheti meg, órási pénzek forognak kockán és mint azt tudjuk, az sokkal többet ér manapság, mint bármi más, még az emberi életnél is fontosabb. borúsan látom a dolgot, igen, de sajnos ez az igazság és ez szomorú valahol.

The Matrix has you...

rooney8
azért túlozni nem kéne 😄 tény, hogy elég "durva" a foci... de én inkább azt mondanám, hogy kemény 😊 én is focizok csapatnál és tök jó érzés mikor labdástul kirúgod az ellenfelet a pályáról<#eplus2> jó persze én se azt mondom, hogy páros lábbal rá kell csúszni az ellenfélre, de egy kis keménység kell 😊 az meg, hogy megsérül valaki... na bumm, minden sportban benne van. jó abban igazatok van, hogy edzésen, a vb elõtt pár nappal tényleg nem kéne szétrúgni a másikat, de hát nem tudhatod hogy szándékos volt e (nyilván nem az volt)

Tyler1
az hagyján h meccsen, na de edzésen Heskey leoffolja Riot... :S
az meg hogy hol a szép játék és stb? örüljünk h mára a fair play nevében játszanak. 40-50 évvel ezelõtt messze durvább volt a sport, sõt...

Atti12
szép lesz ez a vb.. :S Becks, Essien, Drogba, Ballack és most Rio is :/

bigapó
tudom rivális csapat, de Drogba se fog játszani, eltört a singcsontja. kár, hogy nem tudnak figyelni az ilyenre barátságos, felkészülési meccsen. amúgy is nagy hajtás alatt vannak, erõsen igénybe vannak véve, persze, hogy kijönnek a végére a sérüléshegyek, erre még ráraknak egy lapáttal, hogy szétrúgják egymást. hova tartunk? hol van a szép játék? ez már inkább egy mészárszék lassan, majdhogynem háborús övezet lesz a füves pálya és környéke...

The Matrix has you...

MR ME
pfff

Tyler1
és még el sem kezdõdött, mi lesz majd akkor...
ha Rooneyt leoffolja vmi algér birkapásztor, akk nemtudom mitcsinálok 😄

úgy tudok ilyenkor ezeknek gratulálni:S:S hát ez van:S

Atti12
uh :S

Tyler1
Rio Ferdinand is kihagyja a világbajnokságot! A Manchester United védõjét saját társa tette taccsra, amikor rúgást kapott a térdére a rustenburgi edzésen. A futballistát röntgenvizsgálatnak vetették alá, miután kiderült, komoly a sérülés. Helyére Michael Dawson érkezik, a cséká Stevie G lesz...

fasza... :/ nem mintha atomerõs lenne az angol keret, de így elég erõs pillér esett ki a védelembõl.

Matthew Prosac
Még mindig jobb, mint ha Katarba igazolna 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Ha Cole elmegy az Arsenalhoz, akkor nemcsak áruló és kapzsi, hanem kibasz*tt hülye... 28 éves, már az életbe nem nyer semmit az Arsenallal...

nem tudom de szerintem védõ nem kell nekünk bár ez az én véleményem

Zenszkij
Tudom, nem is kell ide jelenleg. Nekünk csatár, védõ, középpályás és kapus kéne. 😊 És lehet nem igazolunk senkit.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MR ME
õ már a reálé, évi 10millió euróért....

Tyler1
az a baj h semmilyen csapat és játékos nem fog nekünk segget nyalni h tegyünk már ajánlatot. ha Fergie piszmog meg azt se tudja kit hozzon ide, akk lemarad. mint ahogy Costaról tavaly.
úgy meg nem jön ide senki hogy a dailymail megírja a sportrovatba. de sztem majd csak a vb után lesz igazolás(ha lesz egyátalán).

Cole meg elmegy a városi riválishoz, ez sokat elmond 😊