Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
játszott, bár nem sok mindent csinált 😄

Tyler1
játszhat 😊 padon kezdi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
Csikárító játszik Anglia ellen 😄

Tyler1
tekintve h minden rivális a támadó szekciót fogja erõsíteni fiatal ám annál jobb játékosokkal, nem hiszem h nekünk a daráló aljáról kéne játékosokat gyûjeteni. lassan visszavonul a fél csapat, ha nem fiatalítunk akk hamarosan kasza lesz. nem azt mondom h 17-18 évesek kellenek, de ne is 30 fölöttieket szerezzünk már, meg aki már a kutyának sem kell.

az Arsenal elvileg ingyen szerezte meg Chamakh-ot(én úgy olvastam 10 misiért - az se pénz érte), a Chelsea val.szinû viszi Agüerot. nekünk tényleg egy Henry kell Roo mellé?? én nem hiszem.

mellesleg ameddig Fergie lesz a menedzser, addig Owennek biztos helye lesz.

Rash87
+1.

Jó lenne,én örülnék neki.
Majd SAF-ot is tájékoztasd az ötletedrõl😄

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
lett egy érdekes elgondolásom. Owen-en túl kellene adni és helyette Henry-t kellene megszerezni, mivel ingyen igazolható lesz õ is. sokkal több potenciált látok benne, még úgy is hogy 2 évvel idõsebb Michael-nál. szerintetek? <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
az elsõ 30 percet szépen megnéztem, de utána... 😄 röviden, most olvastam el a végeredményt 😄
de volt egy srác Messi-s mezben, õ frankón azt hittem h a Barca játszik döntõt xDDD

MR ME
én nem unatkoztam, bár a meccsbõl nem sok van meg 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
én meg tök leszarom már, csak jó meccset remélek, hogy ne unatkozzak a kocsmában 😄

MR ME
na ma este átmek inter szurkolóvá 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
helyetekbe csak akkor adnám el ha eladnátok az egyik csatárotokat mert elég sok csatárotok van meg sok fiatal tehetséges csatárotok is van

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Sztem VB miatt nyilatkozik ilyen erõsen az elnökük és utána majd végül hozzánk jön, nem hiába beszélt már Agü Londonról.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
én még mindig úgy látom h Agüero a Chelsea-é lesz, ha tényleg akarják.

Forza Italia
egyetértek. Jöjjön csak Agüero

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Majd elfelejtettem hozzátenni: Agüero-t engedjék át nekünk, az érte kapott pénzbõl meg vegyék meg Suarezt. Mi ez, ha nem deal ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke leszögezte, Sergio Agüero nem megy a nyáron a Manchester Unitedhez - sem. Az Európa-liga-gyõztes spanyol klub ugyanis semmi pénzért nem kívánja eladni egyik legjobb játékosát.

Sem az MU, sem a Real Madrid, de még a Chelsea sem „eszik” az argentin Kun Agüeróból, még akkor sem, ha Sir Alex Ferguson kész korrekt ajánlatot tenni az általa egyik legtehetségesebb fiatalnak tartott csatárért. „Sehová sem megy Agüero - felelte kertelés nélkül a presidente az AS-nek. - Nem foglalkozunk a Manchester Uniteddel, a futballista most a világbajnokságra koncentrál. Nem kellene õt ilyen kitalációkkal zargatni."

Az As tudni véli, hogy az Atléti kinézte megának az Ajax gólfelelõsét, az uruguayi Suárezt. Jóllehet, a támadót a Manchester Unitednél is szeretnék leigazolni.

Tyler1
ígyvan. az lóf*sz problémája volt a csapatnak mikor 2 középpálya állt fel, mert az összes védõ levolt sérüve, ahhoz képest h mikor Rooney sérült volt, gyakorlatilag nem tudtunk épkézláb támadást vezetni. könnyen beszél stabilitásról, míg volt egy ember aki a hátán vitte a csapatot.
nem tudom...tényleg új menedzser kell aki meglátja ezt a kurva nagy lyukat a csapatban?

Matthew Prosac
Ez "sok volt a sérültünk" szöveg annyira (ál)naiv. Mutasson nekem egy csapatot, amelyik sérülések nélkül lenyom egy szezont. Ezzel számolni kell, erre fel kell készülni megfelelõ igazolásokkal, nem egy idealista világban élni, hogy "namajdmost mindenki egészséges lesz elejétõl a végéig".
Arra például gondolni kell, hogy mi van ha Rooney kidõl?! Mert Berbatov gólt azt nem igen tud lõni, csak a "Legordítobb helyzetek kihagyásából" csinál olimpiai sportágat, Macheda csak beugróként vehetõ számításba, az új mexikói srác teljesen zsákbamacska, Owen többet tölt az orvosoknál mint a pályán, Diouf meg tökre el van felejtve.. Nem lehet úgy számolni, hogy majd a középpályások gólt lõnek helyettük mindig.

Tyler1
az a baj h ha mégsem kerülnének új csapathoz az alább leírt játékosok, akk sem lenne garancia h Fergie mester pont közülük igazolna, sõt...
és ismerjük annyira az öreget h tényleg Kuszczak lehet VdS pótlása, mert kiáll még a legutolsó játékosáért is, minthogy esetleg újabbra kelljen pénzt kiadni.

és akkor jöjjön egy mai interjú tõle:
„Nem adjuk el Dimitart” – reagált Ferguson a The Mirror kérdésére. „Talán túl nagy volt a rá nehezedõ nyomás. Minden évben nagy a spekuláció, de már megtanultuk, hogy ezzel kell együtt élnünk. Berbatov kiváló játékos, ezért jövõre is velünk lesz. A csapaton sem kell sokat erõsíteni. Idén a legnagyobb problémánk inkább az volt, hogy összesen 16 játékosunk is hiányzott különbözõ sérülések miatt, s ezt nehéz orvosolni. Amikor például a védõnégyesünk összeállt, a játékunk is stabil volt.”

-------------------
megnyugtató spekuláció a köv. szezonra<#shakehead>

Matthew Prosac
említett intervallumban amúgy az alábbi kaposok fordultak meg nálunk, a teljesség igényével:

Roy Carroll
Tim Howard
Ricardo
Fabien Barthez
Andy Goram
Massimo Taibi
Mark Bosnich
Paul Rachubka
Nick Culkin
Raimond van der Gouw

Hát, egyiktõl sem lehetett hanyatt esni.

Matthew Prosac
hát én már nem vagyok ennyire biztos benne. ha belegondolsz, Schmeichel után egészen Van der Sar-ig nem volt normális kapusunk. Volt itt egy potyakirály Barthez, egy erõsen középszintû Roy Carroll, meg egy egész jó, de nem klasszis Howard. Simán elképzelhetõ, hogy az Öreg majd bevágja Kuszczak-ot, aztán azt mondja, hogy elég lesz õ oda..

Tyler1
sztem nem lesz ezzel gond. max nem Lloris és nem Akinfeev lesz a hálóõr, viszont én biztos vagyok abban, h VdS utódja ésszel lesz kiválasztva.

Matthew Prosac
Errõl beszélek.. Jó hogy Van der Sar respect, meg minden, de ezen a nyáron az összes klasszis kapus elkelhet, mi pedig majd vakarjuk a bajszunkat jövõre...

hedonist
Nem fogja még adni a Lyon, a franciák nagyon tudják, h csináljanak sok pénzt a pro játékosaikból és még Lloris-ért nem kapnának annyit amennyit akarnak, ugyh marad még legalább 1 évet, amúgy elég sok jó kapus van akiket igazolhat az Arsenal meg a MU, Asenjo,De Gea,Romero,Belardi,Fiorillo stb meg persze Lloris, Akinfeev

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
aztarohadt ez mekkora reklám 😄😄😄

Tyler1
Lloris akit az Arsenal akar most nyáron leszerzõdtetni?

Matthew Prosac
A Manchester United élénken érdelõdik az Everton ifjú sztrája, Jack Rodwell iránt, és rövid idõn belül leteheti az asztalra 15 millió fontos ajánlatát.

A Kékek mestere, David Moyes kijelentette, hogy nem kíván megválni a játékostól, de ez a Vörös Ördögöket nem tántorította el az angol U21-es válogatott középpályás megszerzésétõl. A The Sun úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson már a télen is szerette volna leigazolni a 19 éves Rodwellt, majd miután a Chelsea letaszította a trontól az MU-t biztossá vált, Fergienek kell az ifjú titán.

Moyes ugyanakkor úgy véli a játékos karrierje szempontjából is az lennne a legjobb, ha még pár szezont a mersey-parti alakulatnál töltene. "Az emberek ránk néznek, és azt gondolják: "Elmehetünk az Evertonhoz és megvehetjük legjobb játékosait.". De a részemrõl csak annyi, Jack a következõ szezont is a klubnál kezdi meg." - nyilatkozta Moyes.

Matthew Prosac
Új kihívásra vágyik a CSZKA Moszkva orosz válogatott kapusa, és egyáltalán nem zárkózik el a Juventusba szerzõdéstõl.

Igor Akinfejevet a Tuttosport arról kérdezte, mit szól ahhoz, hogy a torinói klub a hírek szerint szerzõdtetné.

„Boldog vagyok, bár tudom, hogy amibõl a leginkább le lehet mérni az érdeklõdés komolyságát, az az, hogy érkezik-e ajánlat vagy sem” – mondta a 25 esztendõs portás, akit csak akkor venne meg a Juve, ha Gianluigi Buffon eligazolna „Elsõszámú kapus vagyok már nyolc éve a CSZKÁ-ban, és új kihívásokra vágyom. Megtiszteltetés, hogy a Juve engem nézett ki. A szerzõdésem 2013-ig szól, de jó a viszonyom az elnökkel, és ha érkezik egy kedvezõ ajánlat, akkor nem hiszem, hogy akadályt gördítene a távozásom elé.”

Akinfejev árát 20 millió euróra tartja a transfermarkt.de.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az baszna be, ha õ elmenne a Juvéba, miközben Buffon mondjuk a Man.City-be. Akkor aztán 1-2 múlva lehetne törni a buksikat, hogy kit igazoljunk a visszavonuló VDS helyére, aki tényleg klasszis.. Japersze, marad Lloris.

Tyler1
kurvanagy 😄😄😄
Estádio Cristiano Ronaldo <#hehe><#idiota>

Zenszkij
England just ROO It ! LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Matthew Prosac
aki nincs képben, annak egy magyar cikk márciusból:

Red Knights csoport megerõsítette érdeklõdését

A befektetõi csoport az úgynevezett Vörös Lovagok megerõsítették ajánlattételi szándékukat a Manchester Unitedért. Ám a csoport ragaszkodik a szurkolók támogatásához szerte a világon. A Vörös Lovagok gazdag magánszemélyek csoportja hétfõn találkoztak Londonban.

A megbeszélések korai stádiumban járnak, vezetõi a futball-bróker, Keith Harris, aki a Seymour Pierce befektetési bankárainak elnöke, illetve Jim O’Neill, a Goldman Sachs közgazdászainak vezetõje és a pletykák szerint közeli jó barátja a United menedzserének, Sir Alex Fergusonnak. Nyilatkozatuk szerint hozzávetõlegesen 1 milliárd font értékben (1,48 milliárd dollár) megvennék a klubot jelenlegi tulajdonosától. Ám a klub tulajdonosai, az amerikai Glazer család következetesen tartja magát ahhoz, hogy az eladósodás ellenére sem eladó a Manchester United.

Egyelõre nem vették fel a kapcsolatot egymással a felek, mindenesetre a szurkolók körében egyre ellenszenvesebbé válnak az amerikaiak. A Red Knights nyilatkozata szerint: “Hogy a javaslatunk életképes legyen, szükséges a United szurkolók bevonása és támogatása szerte a világon.”

Tyler1
jó de nem mind1 mennyiért 😊 és ha Agüero megy nyáron vhova akk az a Chelsea lesz sztem.

Matthew Prosac
The Red Knights' consortium bidding to buy Manchester United from the Glazer family insisted on Thursday that their plans remain on course despite reports of rifts within the group.
(...)
The Red Knights had hoped fans' protests against the Glazers, who have saddled the club with debts of over 700 million pounds (one billion dollars), allied to a call not to renew season tickets, would persuade the Americans to sell up.

Forza Italia
Agüero fantasztikus lenne ha jönne. Rohadt jó és fiatal is. Megéri. Rooney-val nagyot alkotnának

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atti12
<#eljen><#eljen>

hedonist
Manchester United are ready to make a £28m bid for Aston Villa midfielder James Milner. Villa have already turned down a £20m bid from Manchester City for the 24-year-old who is currently with England at their pre-World Cup training camp in Austria.

Imo vele jobban járnátok.

Jack Rodwell -el jól járnánk úgy hiszem

Tyler1
Manchester United are ready to go to war with Everton over Jack Rodwell. United are determined to go ahead with a £15million bid.

The same paper also reckon Sergio Aguero is primed for a £51million move to Old Trafford from Atletico Madrid.

---------
Agüero 51 misi xD inkább visszavásároljuk CR-t.

Tyler1
ja igen, bár meg nem mondanám h az Ronaldo lenne 😄

Atti12
Ronaldonak meg szobrot állítanak a másik te írd a jövõt reklámba XD

Tyler1
Rooney a jövõben(kurvanagy)<#idiota>

Matthew Prosac
Alaposan bele kellene nyúlnia a Manchester Unitednek a pénztárcába ahhoz, hogy szerzõdtesse az uruguayi gólgyárost.

A hétvégén megírtuk, hogy Sir Alex Fergusonnak, az MU menedzserének Luis Suárez (23) az egyik legfõbb kiszemeltje a csatárposztra, de lehet, hogy ”kiesik” a kívánságlistájáról a legújabb fejlemény után. A Daily Mirror ugyanis azt írja, hogy az Ajax Amsterdam 35 millió fontért válna meg legnagyobb sztárjától, Ferguson viszont 20 milliót szánna az ügyletre, a kettõ összeg közötti különbség pedig nagyon sok.

Rik van den Boog, az Ajax általános igazgatója reménykedik abban, hogy a 35 milliós ár elrettenti a Vörös Ördögöket, ami azért érdekes, mert az Ajaxos vezetõk korábbi megszólalásai és a hírek alapján arra lehetett következtetni, hogy a klub el fogja õt adni a nyáron. Ez persze még megtörténhet, az mindenesetre eldõlt, hogy 20 millió font biztosan nem lesz elegendõ a megszerzéséhez.

Magic Boy
NSO: A Manchester United labdarúgócsapatát elhagyó Ben Foster hároméves szerzõdést írt alá a Birmingham Cityvel. A 27 éves kapusért 6 millió fontot fizetett új klubja.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Ezt az oldalt kerestem,csak senki se válaszolt,kösz😊)

Magic Boy

Tyler1
sztem egy másodpercre sem volt igaz Villa leigazolása, csak a Daily Mailnek kellett egy cikk a sportrovatba. Benzema sokkal inkább valósabb pletyka már 1 éve.
45 misiért meg fõleg nem is kellett volna. jóhelye lesz a Barcánál, nekem nem hiányzott ide sem.

Rash87
Jól kezdõdik akkor... Remélem mi is igazulunk valakit lassan,legalább 1 csatárt.

Magic Boy
Állítólag Fabregas is az övék, ami Wenger állásába kerülhet.

Rash87
"Hivatalos: David Villa a Barcelonáé!

Bumm, robbant a bomba: szerdán hivatalosan is bejelentette a Barcelona, hogy 40 millió euróért négy plusz egy évre leigazolta David Villát a Valenciától. Az 28 éves Európa-bajnok spanyol csatár hamarosan átesik a kötelezõ orvosi vizsgálatokon is, pénteken pedig a Nou Campban be is mutatják a 7-es számú mez tulajdonosát a médiának. "

Fasza,egy kiesett a listáról :\\