35611

• giornalista
    én egyértelműen a Kobenhavnt szeretném, elkerülni a franciákat kellene. az olaszok ellen továbbjutási esélyeink lennének, az Inter nem csak Benitez miatt gyenge nagyon (de miatta is).
  • Rash87
    Ha addig még ott lesz Benítez,akkor nem lesz velük se gond :) Szerintem.
  • hedonist
    intert is?:D
  • Rash87
    Egy hétre lejöhetnének megint
  • Pacal17
    Roma, csak a jó emlékek kedvéért :D
  • Tyler1
    17.-én sorsolják a bl nyolcadot, a lehetséges ellenfelek:
    AC Milan, Lyon, FC Copenghagen, Inter, Roma, Marseille

Milanon kívül mindegyiket kötelező lenne kiütni.
  • Tyler1
    bl-ben az első :)
  • hedonist
    Ja nem, bocsánat, ez volt a 2. Spurs ellen lőtt egyet.
  • hedonist
    Azt vágjátok, h ez volt Anderson 1. gólja nálatok:D akkor jött amikor Nani:)
  • Tyler1
    "Rio feszesnek érezte a térdszalagjait. Van hat napunk, hogy felkészítsük őt. Paul vasárnap már próbált edzeni, de azt hiszem, neki nagyon nehéz lesz hétfőre felépülni." - mondta Sir Alex Ferguson az MUTV-nek.

Evrával nem tudom mi lesz, sztem ezért nem is ült még a padon sem, mert drótozzák gőzerővel csórit.
  • Rash87
    Én is azért mondtam,h most bőven jó volt ez a X,hisz csoportelsősség volt a fő cél.

Arsenal ellen meg mindenképp nyerni kell. Remélem Ferdinand,meg Evra játszani fog.
  • giornalista
    a szerencse relatív. Smalling simán elpasszolt labdájából meg a Valencia szerezhetett volna gólt. tegnap egyébként a győzelem és az iksz között semmi különbség nem volt számunkra, ezért nekem ez a része mindegy. a vereséget sajnáltam volna. voltak jó jelek a játékunkban, meg voltak borzasztóak.

az Arsenal ellen mindenkitől a tökéletes teljesítmény a minimum. akkor fel fogjuk koncolni őket!
  • pilboy
    sima meccsből (ismét) x-et csináltunk :/
    anderson a 70-75. percig a mezőny legjobbja volt, aztán elfáradt
    berba - no comment
  • Rash87
    Az engem is,elég amatőr hibák voltak. Főleg amiből a gólt kaptuk,de ettől függetlenül ha kis szerencsénk van,minimum 3-4 góllal simán nyerhettünk volna.
  • giornalista
    a rengeteg eladott labda zavart nagyon.
  • rooney8
    ez hülyeee :A:_DSA:_DSA
  • Tyler1
    nézőpont kérdése :) Berba nagyon jól nyomta a szokásos formáját, Smalling is remek labdákat adott a Valencia játékosainak, Nani meg olyan szép cseleket mutatott be, h a mezei patkány is kiszaladt az odújából :)
  • Rash87
    Annyira rosszak nem voltunk,nekem tetszett a csapat játéka. Attól függetlenül,hogy voltak kisebb,nagyobb hibák
    Anderson a meccs embere nálam.Jó lenne,ha mindig így játszana.

Ben Amosnak meg van hova fejlődnie,kirúgásai életveszélyesek,amikor meg sikerül,akkor ellenfélhez ment mindig. :\
  • rooney8
    azér annyira nem volt tragédia... berba megin kihagyott 200 helyzetet, meg úgy a többiek se rúgták be amit kellett vna, de nem volt ez olyan rossz :D
  • Tyler1
    mai jelzőnk: nevetséges
    hazai pályán szégyellném a pofán én játék után...
  • Golyo69
    öcsém már mehetnénk 4 góllal ha nem berba kerül ilyen helyzetekbe......nem igaz hogy már ez se unja meg SAF..:S:S
  • rooney8
    faszom berba ma mindent kihagysz? :D
  • Golyo69
    úgy legyen :D
    de azt szokták mondani hogy jó kapusnak szerencséje is van :D

• Rash87
    Csak mákja van :D
    2. félidőben lövünk egy 2-est,aztán hello szia Valencia :D
  • Golyo69
    Ez a Guaita nem rossz kapus:D nemhogy leigazolnánk :D jobb mint akik most vannak tartalékba:D
  • Tyler1
    nem hiszem el, h ekkora focisták, milyen amatőr dolgokat csinálnak. Berbatov, Anderson, Nani...nem tanítják ezeknek a rárúgást kapura, vagy mi a f*szom?
    Carrick meg januárban mehet amerre lát, sokadik nulla szezonja ez már, felesleges ember.
  • giornalista
    szerintem pihen.
  • Golyo69
    mindig olyan....csak kéthavonta van egy jó meccse..ennyi....semmmi extrát nem tud.....
  • giornalista
    Berbatov ma olyan, mint valami amatőr.
  • Golyo69
    mindegy mi lesz csak ne kapjunk ki...:D
    de cak behúzzúk...SAF szünetben behozaa Chicharitot..és minden ok :D
  • MR ME
    na ezt megint megcsináltuk, helyzeteinket elbasztuk majd egy rohadt nagy védelmi hiba...
  • Pacal17
    Amosnak azért szépen átpattant a lába között... De Carrick balfaszabb volt
  • Golyo69
    berba egy szar :D én mondtam hogy a múltkor kilőtte magát:D miket hagyott már ki most is....ha nem ő van ott akkor már 2-0 :S
  • Magic Boy
    Kuszczaknál Amos is csak jobb lehet.
    Evra a padon sincs, tehát valami baj lehet vele és így viszont Fabio jó választás.
  • MR ME
    hát elég érdekes, majd meglássuk...
  • Tyler1

cserék: Kuszczak, Giggs, Smalling, Hernandez, Fletcher, Obertan, Macheda

--------------------------------------------------------
    Amos???:O biztos jó ötlet pont ma próbálgatni a gyereket? Fabioról nem is beszélve.
  • Cabell
    a honlapon lehet nézni?
  • Tyler1
    azért egy kacsatelepet már megnyithatnánk, így december elején :)
  • ldobosi
    Az Ajax Suarez januári távozásától tart
  • Magic Boy
    150-edszer változik zsinórban a MU-kezdő