35611
-
#24300 én egyértelműen a Kobenhavnt szeretném, elkerülni a franciákat kellene. az olaszok ellen továbbjutási esélyeink lennének, az Inter nem csak Benitez miatt gyenge nagyon (de miatta is). -
#24299 Ha addig még ott lesz Benítez,akkor nem lesz velük se gond :) Szerintem. -
#24298 intert is?:D -
#24297 Egy hétre lejöhetnének megint -
#24296 Roma, csak a jó emlékek kedvéért :D
-
#24295 17.-én sorsolják a bl nyolcadot, a lehetséges ellenfelek:
AC Milan, Lyon, FC Copenghagen, Inter, Roma, Marseille
Milanon kívül mindegyiket kötelező lenne kiütni. -
#24294 bl-ben az első :) -
#24293 Ja nem, bocsánat, ez volt a 2. Spurs ellen lőtt egyet. -
#24292 Azt vágjátok, h ez volt Anderson 1. gólja nálatok:D akkor jött amikor Nani:) -
#24291 "Rio feszesnek érezte a térdszalagjait. Van hat napunk, hogy felkészítsük őt. Paul vasárnap már próbált edzeni, de azt hiszem, neki nagyon nehéz lesz hétfőre felépülni." - mondta Sir Alex Ferguson az MUTV-nek.
Evrával nem tudom mi lesz, sztem ezért nem is ült még a padon sem, mert drótozzák gőzerővel csórit. -
#24290 Én is azért mondtam,h most bőven jó volt ez a X,hisz csoportelsősség volt a fő cél.
Arsenal ellen meg mindenképp nyerni kell. Remélem Ferdinand,meg Evra játszani fog. -
#24289 a szerencse relatív. Smalling simán elpasszolt labdájából meg a Valencia szerezhetett volna gólt. tegnap egyébként a győzelem és az iksz között semmi különbség nem volt számunkra, ezért nekem ez a része mindegy. a vereséget sajnáltam volna. voltak jó jelek a játékunkban, meg voltak borzasztóak.
az Arsenal ellen mindenkitől a tökéletes teljesítmény a minimum. akkor fel fogjuk koncolni őket! -
pilboy #24288 sima meccsből (ismét) x-et csináltunk :/
anderson a 70-75. percig a mezőny legjobbja volt, aztán elfáradt
berba - no comment -
#24287 Az engem is,elég amatőr hibák voltak. Főleg amiből a gólt kaptuk,de ettől függetlenül ha kis szerencsénk van,minimum 3-4 góllal simán nyerhettünk volna. -
#24286 a rengeteg eladott labda zavart nagyon. -
#24285 ez hülyeee :A:_DSA:_DSA -
#24284 nézőpont kérdése :) Berba nagyon jól nyomta a szokásos formáját, Smalling is remek labdákat adott a Valencia játékosainak, Nani meg olyan szép cseleket mutatott be, h a mezei patkány is kiszaladt az odújából :) -
#24283 Annyira rosszak nem voltunk,nekem tetszett a csapat játéka. Attól függetlenül,hogy voltak kisebb,nagyobb hibák
Anderson a meccs embere nálam.Jó lenne,ha mindig így játszana.
Ben Amosnak meg van hova fejlődnie,kirúgásai életveszélyesek,amikor meg sikerül,akkor ellenfélhez ment mindig. :\ -
#24282 azér annyira nem volt tragédia... berba megin kihagyott 200 helyzetet, meg úgy a többiek se rúgták be amit kellett vna, de nem volt ez olyan rossz :D -
#24281 mai jelzőnk: nevetséges
hazai pályán szégyellném a pofán én játék után... -
#24280 öcsém már mehetnénk 4 góllal ha nem berba kerül ilyen helyzetekbe......nem igaz hogy már ez se unja meg SAF..:S:S -
#24279 faszom berba ma mindent kihagysz? :D -
#24278 úgy legyen :D
de azt szokták mondani hogy jó kapusnak szerencséje is van :D
-
#24277 Csak mákja van :D
2. félidőben lövünk egy 2-est,aztán hello szia Valencia :D -
#24276 Ez a Guaita nem rossz kapus:D nemhogy leigazolnánk :D jobb mint akik most vannak tartalékba:D
-
#24275 nem hiszem el, h ekkora focisták, milyen amatőr dolgokat csinálnak. Berbatov, Anderson, Nani...nem tanítják ezeknek a rárúgást kapura, vagy mi a f*szom?
Carrick meg januárban mehet amerre lát, sokadik nulla szezonja ez már, felesleges ember. -
#24274 szerintem pihen. -
#24273 mindig olyan....csak kéthavonta van egy jó meccse..ennyi....semmmi extrát nem tud..... -
#24272 Berbatov ma olyan, mint valami amatőr. -
#24271 mindegy mi lesz csak ne kapjunk ki...:D
de cak behúzzúk...SAF szünetben behozaa Chicharitot..és minden ok :D -
#24270 na ezt megint megcsináltuk, helyzeteinket elbasztuk majd egy rohadt nagy védelmi hiba... -
#24269 Amosnak azért szépen átpattant a lába között... De Carrick balfaszabb volt -
#24268 berba egy szar :D én mondtam hogy a múltkor kilőtte magát:D miket hagyott már ki most is....ha nem ő van ott akkor már 2-0 :S -
#24267 Kuszczaknál Amos is csak jobb lehet.
Evra a padon sincs, tehát valami baj lehet vele és így viszont Fabio jó választás. -
#24266 hát elég érdekes, majd meglássuk... -
cserék: Kuszczak, Giggs, Smalling, Hernandez, Fletcher, Obertan, Macheda
--------------------------------------------------------
Amos???:O biztos jó ötlet pont ma próbálgatni a gyereket? Fabioról nem is beszélve. -
#24264 a honlapon lehet nézni? -
#24263 azért egy kacsatelepet már megnyithatnánk, így december elején :) -
ldobosi #24262 Az Ajax Suarez januári távozásától tart -
#24261 150-edszer változik zsinórban a MU-kezdő