35611
-
#24420 jan. 25.-én lesz a B'Pool elleni meccs. -
#24419 Glazer-család: Nem eladó a Man. United! -
#24418 ebben igazad van, real teljesen szétverte itt a dolgokat
régen még ronaldo került 20m dollárba vagy mennyibe, most egy 18 éves kis brazil senkiért kérnek el annyit aki még nem is bizonyított...
amúgy a daily mail mennyire megbízható forrás nem tudjátok véletlenül? -
#24417 Én se,de nem tudhatod,fordított helyzetbe nem-e lett volna ugyanilyen a helyzet.
Ez van,most jól jött ki nekik,de örökké nem halogathatnak egy meccset.
De ez nekünk dupla szívás volt ,mert már van 1 elmaradt meccsünk.
Szóval ki volt ez taktikázva :)
-
#24416 én valahogy nem nézek ki hasonló sportszerűtlenséget a Unitedtől, de akár igazad is lehet. csak akkor a sajtó tele lenne azzal, hogy erre hogy kerülhetett sor, ám lévén, hogy a Chelsea londoni klub, szinte vadászni kell a cikkeket az esetről... -
#24415 Átugorhatnád már ezt a hó témát :)
Fordított helyzetben,ugyan így cselekedett volna itt is a klub. Nem értem, miért kell fennakadni ilyenen.
-
#24414 újabb érdekes adalék:
"A police spokesman said: 'There were concerns over public safety. Clubs generally do a very good job of getting the stadium fit for use, but travel to and from the game would have been difficult. 'Clubs liaise with the police in the run-up to a game and are in regular contact. The final decision is made by the club."
azt tudjuk, hogy ez nem igaz, hiszen a Premier League szabályzatának értelmében meccs elhalasztásáról csak a bíró, a szövetség vagy a hatóságok dönthetnek. hivatalosan tehát a rendőrség mondhatta ki az utolsó szót. nem hivatalosan azonban nagyon úgy tűnik, hogy az egyenruhások feltették a kérdést: megrendezitek a meccset? és mivel a válasz "nem" volt, el lett halasztva a foci.
az egyeztetések ténye persze nem meglepetés, és ez így is van jól.
"A Chelsea spokesman said: 'The match was postponed on health and safety grounds. The decision was taken between the local authority, the club and the police."
saját maguk is elismerik, hogy a döntéshozatalban is benne voltak, hiába zárja ki ezt egyértelműen a bajnokság szabályzata. tehát nem azt állítják, hogy a megbeszéléseken részt vettek, hanem a döntéshozatalban is. óriási különbség van a kettő között, gondolom értitek. -
#24413 harmadik bekezdésedben a lényeg :) Glazerék is lábalnak ki a szarból, tehát nem is látom esélyét, h eladják a klubot. -
#24412 de a súlyát nem érzed, pofa nélkül, értéke ötszörösét is fizethetnénk egy játékosért, így versenytárs nélkül igazolhatnánk akárkit. nézd meg, h mennek a foci rovására a Real és a City politikái, nem tudnak megtartani egy játékost sem a csapatok, mert hidegvérrel ajánlanak fel akkora összegeket, amelyeket már nem lehet visszautasítani. elveszítik a presztízsüket a klubok, mert hiába nagy név a United, ha senki nem jön ide, mert nem ész nélkül dobálunk milliókat olyanokra, akik talán meg sem érdemlik. -
#24411 igazad van, hogy a tapasztalatok egyelőre mást mutatnak. meg ez a hír szerintem is kacsa :)
mindenesetre én nem bánnám, a sok pénz egy felelős, jó szakvezető kezében csodát tehet. azonban az is tény, hogy ezzel óriási teher nőne a klub vállára, ami nem biztos, hogy hiányzik.
beszéltünk már róla: a United önnfentartó klub, több tízmillió fontos nyereséggel zárja az éveit, ha nincs a nyakán a Glazer-adósság. nekünk nincs igazából szükségünk arra, hogy arab csöcsökön lógjunk. egy kínai/indiai partner esetleg jól jönne, mert azokon a piacokon nagyon fontos, hogy jól ismerjék a Unitedet, de ennyi. -
#24410 de ez nem azt jelenti h city 2 vagy real 3 :D
ha ferguson csak 2 embert akar venni akkor annyit vesz -
#24409 a felelős játékospolitika, de még a felelős klubirányítás is nagyon távol áll az arab üzletpolitikától. Citynél láthatjuk, mekkora szuverenitást hagytak a csapatnak, gyakorlatilag semmit, ennek eredménye egy milliárdos keret, filléres játékkal, messze akármilyen eredménytől. fingjuk sincs a fociról az a helyzet. -
#24408 Mindent csak ezt ne.... -
#24407 azért inkább ne csődöljünk be. felelős játékospolitikával egy tőkeerős tulajdonos csak jót tehetne velünk. de csak akkor, ha nem Abramovics-féle "mindenbe beleugatok" arab jön. -
#24406 Arab tulajdonosa lehet a Unitednek
kiemelném a legjobbat: "a fennmaradó 1 milliárd fontot pedig Sir Alex Ferguson rendelkezésére bocsátanák a csapat erősítésére."
wtf! City 2? inkább akk csődöljünk be Glazerékkel, mint elbuzuljunk az arabokkal! -
#24405 Akkor az kellemetlen :\ -
girimó #24404 tegnap mentük volna este londonba bécsböl,van két jegyem a mecsre mivel elhalasztották igy az utazásiroda késöbbi idöpontadott adott a találkozóra valamikor márciusba lessz. -
#24403 mindenesetre a kék majmok talán visszakapják Lampardot, nálunk viszont egészséges lesz Scholes és Valencia is, a dolgok jelen állása szerint. nagyon remélem, hogy megússzuk az újabb sérüléseket addig az időpontig, amíg a Chelsea végre képesnek érzi majd magát arra, hogy kiálljon ellenünk. -
#24402 inkább maradj csöndben, ha ennyire semmit nem tudsz a halasztási procedúráról. -
#24401 pont ezaz, hogy a pálya alkalmas volna ;) -
#24400 tök mind1 most már. én is néztem időjárás képeket, ha akarják megtartják a meccset, nem akarták, az is egyértelmű miért: gyengék is, meg kibaszás is lenne a nézőkkel, akik esetleg nem tudnak eljutni( a pálya kifogástalan állapotban lett volna).
maradjunk annyiban, h kihúzta a szarból őket az idő. -
#24399 Fejezzük már be ezt a hülye hó kérdést. Le esett,elhalasztották,nagy dolog.
Főleg aki nem lát mélyebben bele,sztem nem kell tovább ecsetelni.Nem csak annyiról szól ez,h a pálya alkalmatlan... -
#24398 jézusom... inkább nem méltatom ezt.
A RENDŐRSÉG DÖNTÖTT ÍGY OKOSKÁM! -
#24397 itt lehet megtekinteni a Chelsea stadionja körül uralkodó sarkvidéki körülményeket, amelyek mind igazolják a mérkőzés elhalasztását.
egyúttal válasz arra is, hogy a Lampard felépülését szomjuzó Chelsea miért nem várhatott holnapig azzal, hogy elhalaszthassa a meccsünket. -
#24396 visszavonom. a holnapi meccsek mindegyikét elhalasztották.
azzal egyébként nem értek egyet, hogy csak azért elhalasszanak egy Premier League derbit, mert a vendégdrukkerek adott esetben nem érnének ki a meccsre, vagy veszélyben lennének. azt nem tiltja meg nekik senki, hogy elmenjenek a moziba kocsival, vagy shoppingolni így karácsony előtt néhány nappal. -
#24395 és holnapról hány lett vajon?
a Birmingham meccsét ma elhalasztották, a WBA-é viszont még áll holnapra. milyen érdekes, mennyire meglepő... ugyanabban a városban nyomják ők is... -
#24394 zsolnának is majdnem sikerült :) -
#24393 azért nem rossz ez a koppenhága :D vicces lenne meglepnék őket. -
#24392 na persze elcsaltuk, és direkt elhalasztottuk a meccset:) hihi -
#24391 ha vmiért el lett halasztva, az max a nézők miatt van, mert lettek volna páran sztem, akik nem jutnak el a meccsre. de az idő olyan tiszta lesz holnap London felett, hogy bugyiban is táncolhatának a Stamfordon a Kékek :) -
#24390 Azért én ennyire ellenségesen nem állnék hozzá a dolgokhoz...
Tény,hogy nekik most ez nagyon jól jött.
Ezzel szemben ma több mint 40 angol meccs lett elhalasztva, csak Angliában ,gondolod mindegyiket így tervezték? Érdekes gondolkodás.
Meg ha már választani kellene,hogy havazásban & rossz minőségű pályán játsszák le vagy normális időben,ahol a pálya is rendben van,egyértelmű melyiket választanám...
Gondolj bele,h havazásban,rossz látási körülmények között nem látná senki sem az eredményjelzőt,hogy már 0-3ra vezetünk félidőbe... :D -
#24389 az biztos, innentől nincs bocsánat, a Chelsea A lesz az év meccse -
#24388 abban bízhatunk, h az Arsenal hazai pályán még gyorsan elpicsázza őket a köv. fordulóban(már ha nem találják akkora is ki, h nem tudnak átugrani a szomszédba, az idő miatt). -
#24387 legalább nagyobb öröm lesz akkor megverni őket :D -
#24386 ez a legdurvább. holnapig lehetne olvasztani a gyepet, takarítani a környéket, ha annyira fontos, hogy a drukkerekkel minden oké legyen... hideg se lesz, eső-hó se, de meccs se...
mindezt pár héttel az után, hogy a BBC bebizonyította, milyen korrupt az egész angol labdarúgás... -
#24385 nincsenek véletlenek! tökéletesen látod. hozzáteszem, semmi mást nem tilos Angliában. csak meccset rendezni! hát tessék megcsókolni a seggemet...
ezt zseniálisan összehozták a Chelsea-nek. amikor lefújták az Arsenalt, épp elkezdtem írni arról egy cikket, hogy biztos, hogy le fogják fújni a miénket. mire befejeztem, már megvolt az infó, hogy tuti. nevetséges, ahogy nyomják Abrakadabra pici kék lúzereit, de most már nem lehet kegyelmezni nekik!! -
#24384 amúgy azt sem hiszem ám el, h 1 nappal a meccs előtt nem tudnak rendbe rakni egy pályát, főleg a Stamfordot. máshol órákkal a meccs előtt még takarítanak mint a nyúl. gyorsan kiléptek ezek a meccs alól, mert érezték az ördögi kukit az ánuszban -
#24383 hát ilyen nincs persze h akkor mikor meglehetne őket fogni idegenbe is...:@ -
#24382 jól kitaktikázzák basszameg, fogadjunk majd akkor játszunk velük, mikor visszagyógyul az egész keret, meg kilépnek a gödörből. hát köszi... -
#24381 fasza lesz majd bepótolgatni az elmaradt meccseket állandóan, jó sűrű lesz a program :S