Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Sir Alex Ferguson felkészült arra, hogy idén nyáron elveszíti szerb ékkövét, a Real Madrid és a Manchester City által "körüludvarolt" Nemanja Vidicset és már meg is lelte az utódját. Angol lapértesülések szerint a Manchester United készen áll arra, hogy 25 millió fontos ajánlattal próbálja meggyõzni a Juventust, hogy elengedje Giorgio Chiellinit. "
Glory, Glory Man. United!
A Manchester United mindenesetre szívesen vinné. Kérdés, a hatalmas adósságban lévõ MU miként engedheti meg magának a 20 millió euró körüli tranzakciót.
A Calciomercato szerint a Werdertõl 2009-ben 24,5 millió euróért megszerzett Diegóval a Manchester United kokettál. A 25 éves focista 33 meccsen 5 gólt szerzett a Juventusban, de egyáltalán nem azt nyújtotta, amiért annyi pénzt adtak.
Diego könnyen búcsút inthet a Zebráknak, jóllehet az MU nem nyújtózkodhat - már így is jócskán kint van a lába a takaró alól. Ám Sir Alex Ferguson vele kapcsolatban mégis kivételt tehet, hiszen olybá tûnik, Anderson elhagyja a klubot.
Hírek szerint a Vörös Ördögök 20 millió euró körüli összeget adnának a 2004 óta Európában profiskodó brazilért.
2010. június 15. kedd
Szerzõ: szatke
Zoran Tosic, a Manchester United (most már egykori) játékosa 5 éves szerzõdést írt alá a CSZKA Moszkva csapatához. A dél-afrikai világbajnokságon tartózkodó szerb játékos lelépési díja egyelõre ismeretlen.
A 19-szeres válogatott középpályás másfél év alatt mindössze 5 alkalommal léphetett pályára a United színeiben, mindannyiszor csereként. A balszélsõ elsõ fellépése 2009 januárjában volt, egy Tottenham elleni gyõztes FA kupa mérkõzésen, nem sokkal a Partizan Belgradtól való átigazolása után. A 2008-2009-es évadban még kétszer kapott szerepet, a West Bromwich Albion és a Hull City elleni összecsapásokon. A nemrég véget ért 2009-2010-es szezonban két Liga kupa meccsen nyílt alkalma bizonyítani Sir Alex Fergusonnak. Októberben a Barnsley, decemberben a Tottenham felett didalmaskodott az MU, mindkétszer 2-0 arányban. A több játéklehetõség reményében Tosic januárban az 1.FC Köln csapatához került, a szezon végéig kölcsönben játszott Németországban.
A 22 éves szélsõ 13-szor húzta magára a Kecskéseknek becézett klub mezét. A németek olyannyira elégedettek voltak a teljesítményével, hogy a hírek szerint ismét kölcsönvették volna játékjogát a manchesteriektõl. De a CSZKA meghiúsította a kölniek ilyen irányú terveit, Tosic a világbajnokságot követõen csatlakozik a BL negyeddöntõs moszkvai alakulathoz. Ezáltal új fejezet kezdõdik karrierjében, az egyre erõsebb orosz bajnokságban játszik tovább.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hülye lenne a Wolfsburg, ha belemenne. Nem is fog..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a hivatalos oldalon már csak The Gossip néven futnak ezek a sajtó által kombinált hülyeségek, és a poén kedvéért számolják is az eddig átigazolásra "költött" pénzünket.
na de remélem a fájdalmat és szomorúságot majd a köv. szezonban leveri vmelyik nagy csapaton 😄
A madridi Marca napilap információi szerint elképzelhetõ, hogy Raúl a Real Madridtól a Manchester Unitedhoz igazol a nyáron, ha a blancók ingyen elengedik a rutinos támadót.
A 32 éves spanyol csatárnak 2011 júniusában jár le a szerzõdése, és José Mourinho valószínûleg csak epizódszerepet szánna neki a következõ szezonban.
Raúlt már több angol csapattal hírbe hozták, a hírek szerint a Bajnokok Ligájában induló Tottenham és a Blackburn Rovers is szeretné megszerezni, utóbbi gárdában együtt játszhatna korábbi társával, Míchel Salgadóval.
A Marca úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson szívesen szerzõdtetné Raúlt, de csak akkor, ha a madridi klub ingyen elengedné.
(NSO)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
2010. június 14. hétfõ
Szerzõ: szatke
Nani dühös
Nani dühös
A Manchester United játékosa, Nani elismerte, dühös és el van keseredve amiatt, hogy vállsérülése miatt az utolsó pillanatban kimaradt a portugálok világbajnokságon szereplõ csapatából. A 23 éves szélsõ mindent megtett a felépülése érdekében, és bízott benne, hogy Portugália rendelkezésére állhat a G csoportban zajló mérkõzéseken.
Azonban az orvosi vizsgálatok azt mutatták, a sérülés súlyosabb a vártnál, ezért Nani elhagyta a csapatot. Carlos Queiroz a Benfica játékosát, Ruben Amorimot hívta be a helyére. Az MU tehetsége visszatért Portugáliába a gyors felépülés érdekében.
“Elhagytam a csapatot és Dél-Afrikát, mivel már nem volt rám ott szükség. Nem tudom leírni szavakkal azt az érzést, azt a pillanatot, amikor tudomást szereztem a sérülésemrõl. Váratlan helyzetbe kerültem, egy rémálom volt, soha nem fogom elfelejteni. A sérülés után a csapattársaim kérték, hogy maradjak velük. De én egy futballista vagyok, aki nem tudott segíteni a csapatának. Ezért a legjobb megoldás az volt, hogy visszautazzak Porugáliába és megkezdjem a felépülésemet. Fájdalmat, haragot, szomorúságot és keserûséget érzek, de ez labdarúgás” – nyilatkozta a 36 válogatott szerepléssel büszkélkedhetõ Nani.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A német középpályás a Bosman-szabály segítségével ingyen kerülhetne a Vörös Ördögökhöz. A Sunday Mirror szerint a 33 esztendõs Michael Ballack nem szûkölködik ajánlatokban, három másik angol élvonalbeli klub, és további európai élcsapatok szeretnék megszerezni. A Manchester United, a Tottenham, az Aston Villa és a West Ham United mellett három német, valamint két olasz csapat is beszállna a játékosért folyó harcba, sõt, a Real Madrid érdeklõdésérõl is hallani. A Real új vezetõedzõje, José Mourinho a Chelsea-nél már dolgozott együtt Ballackkal, az õ kérésére szerzõdtette õt a londoni sztárcsapat.
Ugyanakkor a MU trénere, Sir Alex Ferguson sem elõször lepné meg a futballvilágot, hiszen az õsi rivális Liverpool korábbi játékosának, Michael Owennek a leigazolása is úgy hatott, mint derült égbõl villámcsapás. Mindenesetre a vb-t sérülés miatt kihagyó Ballacknak nem kell aggódnia azért, hogy sikerül-e csapatot találnia a következõ szezonra.
<#levele>#levele> Ki is térnék a hitembõl..
nem értem h miért nem adják el a klubbot a csába, pénzük úgysincs, csak kavarják a szart...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az a jó hogy az összes vezetõi székben majdnem egy glazer ül, tehát a klub érdekeit csak a red knights védi, vagyis a szurkolók-.-
fasza...
eltakarodhatnának már a picsába!
azt hiszem itt a válasz a nyári feltételes igazolási bizniszekre.
oké, nem szándékos, de ez miatt kihagyni a VB-t, ami val.színû élete utolsó nagy tornája lett volna, hát...
ezért kellett volna Walcottot kivinni baszki, mert õ könnyebb 😄
Biztos hallottál már arról a kapusról akinek most a neve nem fog eszembe jutni, de Õ például úgy hagyta abba profi karrierjét, hogy egy étteremben ült a feleségével és mikor végeztek egyszerûen nem tudott felállni, ülés közben leszakadtak a térszalagjai. szó szerint hordágyon vitték el és sosem gyógyult fel annyira, hogy újra játszhasson.
The Matrix has you...
Nem tudom mibõl vannak ezek az elvileg sportoló állati gépek. Ferdinand meg Nani is kidõl edzésen, Robben majdnem kihagyja a VB-t, mert belesarkaz a labdába. Nem tudom, mivel nyomják ezeket, hogy ilyen sérülékenyek, szerintem én egy sarkazástól nem sérülnék le.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
[email protected]
elõre is köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az elvégzett tesztek eredménye alapján nincs olyan állapotban, hogy szerepeljen a világbajnokságon" - tudatta kedden közleményben a portugál sportági szövetség.
edzésen bazmeg edzésen<#falbav>#falbav> áááá felrobbanok esüszöm!
Aki akar az vált és nem a kifogásokat keresi.
Mi pl. T-sek voltunk (a net és a telefon még maradt náluk, de már az is már csak az idén), de a TV-t az egekbe emelték így, ahogy lehetett váltottunk.
Ha kiszámolod még úgy is hamar behozza a digi az árát a legtöbb szolgáltatóval szemben, ha meg kell vedd esetleg (tudtommal nem kell) az antennát vagy a beltérit.
húú de mennyire off topikvan már, úgyhogy izéé...hajrá Rooney 😄😄
Csak tudod, kibaszás hogy drága és szar az egyetlen kábelszolgáltató (Cool TV egy sávon van a Minimaxxal, ergo este nyolcig nézhetem a minimaxot, és úgy nyolctól hajnali négyig van csak Cool), drága és folyton megszakad az egyetlen internetszolgáltató, és még az elmû is tojik itt mindenkire, a múltkori vihar alkalmával volt egy laza 7 órás áramszünet, és az elmû azzal rázta le a bejelentéseket, hogy van fontosabb dolguk is mint ide kijönni helyrerakni a kibaszott ÁRAMSZOLGÁLTATÁST.
egyszóval, a nagyvállalatok pofátlan módon szarnak a város külterületeire....
Az viszont tény, hogy villámlás idején jobbb kihúzni az elektromos készülékeket, mert nem egy olyan embert ismerek, aki villámlás idején tv-zés miatt bevonzotta a villámot és jobb esetben csak TV-t kellett cserélnie.
igen tudom, és nem szabad kinézni az ablakon se, mert berepül a gömbvillám 😊