35611
-
#24460 Jó lenne ha a hamarosan kezdődő Ars-Che meccsen,X-elnének,akk olyan előnyünk lehetne,ami kitartana év végéig is akár. -
#24459 zseniális lett. gólt meg nem rég szerzett :) -
#24458 szokásos, pár hónap csodákra képes a Fergie-gulágban xD
de most nézem, h holnap már megint meccs, jó sokat pihenhetnek a srácok :) -
paly90 #24457 Andersonnal mi történt?olyan jól játszik mostanában hogy ihaj:)
már csak a gól hiányzik de ha így folytatja az is meg lesz hamarosan -
#24456 1. félidő volt a legjobb, amíg Ando és Giggs pályán volt, örülhetnek, h csak 2 góllal kaptak ki, mert a B'burn ellen kezdtünk hasonlóan, csak ott be is mentek a helyzetek.
gratula a fiúknak, szép karácsonyi ajándék volt ez a mai meccs. -
#24455 ezek szerint hibát követtem el azzal, hogy lemaradtam az első félidőről!? de nagyon örülök ennek, a bajnokság egyik legjobb formájában lévő csapatát aláztuk otthon? :)
remélhetőleg ez nem képezte Welbeck vételárának a részét :DD -
#24454 2
megint Berbatov -
#24453 Azért remélem még lesz 3 gólunk :)
S nem az lesz,h Sunderland talál 1 véletlen gólt,s Xelünk -
#24452 bazd nem volt kapuralövése a Sunderlandnek. -
#24451 hát srácok, ez csúnya kiütés lehetne, ha bemennének a helyzetek. 30% fölé nem ment a S'land labdabirtoklása, és kapura sem rúgtak 45 perc alatt.
a csapat viszont fenomenális, Giggs baszki miket csinált, hát nem hiányolom eddig Nanit(aki ugye egy időben a hátán vitte a csapatot). -
#24450 ennyi helyzettel játszunk tovább nagyon csúnya lehet a meccs vége a sunderland részéről -
#24449 15perc egy gól és egy Ando és Berba kapufa,nemrossz:D -
#24448 fúú nagyon durván játszunk eddig :D:D Anderson mekkora kapufa... -
#24447 Ez szép & gyors volt,nah még vagy 5-t :D -
#24446 Berbatov 1-0 -
#24445 digi stream esetlegh? -
#24444 alapkezdőből csak Nani nincs, szóval nem bízza az öreg a véletlenre. -
#24443 csak remélem, h most nem nagyon basztak be a fiúk, és nem most keltek 5 kurvával az ágyukban. -
#24442 Én azért remélem, hogy sok fiatalt játszat ma a Mester. -
#24441 a mai lesz az eddigi legnehezebb hazai meccsünk az idén, éppen ezért nagyon fontos lenne a győzelem, de én 1-1-es döntetlenre számítok.
Liverpool: ugyan már, képtelenek voltak bármire is, azóta sem léptek előre.
Tottenham: hozzánk mindig cumizni jártak.
Arsenal: nem nyerni jöttek, hanem túlélni.
na, ehhez képest a Sunderland jó formában van, jól szerepel az Old Traffordon, és egyértelmű, hogy nyerni jön, mert nincs veszteni valója. talán a sok sérültjük segíthet... -
#24440 Felbasznak ezekkel a bundákkal de kurvára -
#24439 ez kedves, viszont kívánjuk :) -
#24438 Boldog Karácsonyt azért a MU-soknak is;) -
#24437 Boldog karácsonyt mindenkinek -
#24436 Kellemes ünnepeket! -
#24435 Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#24434 szint úgy -
#24433 A csapatnak és a topikosoknak is Kellemes ünnepeket kívánok! -
#24432 na ja, végülis nem sűrű a program...:D
Marseille ellen kell egy yoo kezdő, utána a Wigan ellen lehet pihentetni 1-2 kulcsembert, hogy a Cselzit lemossuk, aztán a legjobb kezdőnek bírni kell a 4 nappal később lévő Pool elleni meccset, majd FA kupa, nemtudom ki az ellenfél, ott is lehet 1-2 embernek pihenőt adni, hogy megint a teljes csapattal fogadjuk az OT-n a Marseille-t
nem lesz egyszerű... :| -
#24431 pletykálják, hogy március 1-én pótoljuk a Chelsea elleni meccset. már megint mi jártunk jobban...
United’s fixtures:
February 23rd – Marseille (a)
February 26th – Wigan (a)
March 1st – Chelsea (a)
March 5th – Liverpool (a)
March 12th – FA Cup
March 15th – Marseille (h)
Chelsea’s fixtures:
February 22nd – Copenhagen (a)
February 26th – Birmingham (h)
March 1st – United (h)
March 5th – Blackpool (a)
March 12th – FA Cup
March 16th – Copenhagen (h) -
#24430 én látom, adni fogja. -
girimó #24429 mi adja a chelsi-arsenált, nem látom a digi műsorban. -
#24428 hivatalos: VdS visszavonul a szezon végén
2 dologért muszáj bajnokságot nyerni: 1. az méltó búcsúja lenne Edwinnek, 2. bizonytalan lesz megint a jövő, úgyhogy most kell megragadni a lehetőséget -
#24427 "Ha Gary Neville egy kicsit magasabb lenne, ő lenne a legjobb középhátvéd Nagy-Britanniában. Az apja kifejezetten hórihorgas - én a helyében megnézném, hogy a tejesember hány centi volt."
-
#24426 Akit a kispadhoz enyveztek - Alex Ferguson legszebb edzői pillanatai -
#24425 azért mi mindent megjegyeznek ami focival kapcsolatos, nagyon fasza műsor volt :) -
#24424 ja, ez reklámfilm volt csak, talán a leggagyibb sorozata az adidasnak :) ennél talán Adebayor videója volt szarabb, amiben a pályán Snake játékozik :D -
#24423 Az kemény,még nézni is rossz volt :D -
#24422 Nem tudom hova linkeljem, ezért ide:
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/20/Ballack_a_satan_foldi_helytartoja/
lehet, hogy ez kamu, de ebből az emberből még pont ki is nézem, hogy ezt a szitut így reagálná le:D
jó érzéke van ehhez: az adott helyzetben, automatikusan kiválasztja az aktuális legellenszenvesebb reakciót:D -
Ez nagyon jó :D