Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
felőlem azt játszanak amit akarnak csak mi nyerjünk, ez a lemaradás még mindig semmi ahhoz képest milyen hosszú az év. emlékszem voltunk már úgy is bajnokok h decemberbe 10 pont hátrányunk volt, és ha azt nézzük mennyit változott a keret akkor szerintem idén is a tél végén/tavasszal lesz az igazi a csapatunk, és nekünk kedvezni fog az is h nincs BL azaz kettős terhelés.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Pool kikapott, holnap City-Chelsea remélem x, és szép lassan felzárkózunk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ffxi
Wellbeck és Borsó is debültált :S

Fákjúal!

Tyler1
Én nem venném el ezért DM-től, C kiszolgálta kellőképp azt a számot, és úgy néz ki, hogy végre ismét jó helyre került.

Bár tényleg vicces már a számán agyalni 😊

rooney8
csak eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha...<#rolleyes>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
azért óvatosan, nem kell tényként venni h visszatér

rooney8
gondolom visszakapja a 7-est, maria pedig a realos számát

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
77-es

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Smithie
De ha visszatér akkor hanyas mezszámot kapja?<#conf>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Jim Morrison
Egyre több helyen írják hogy ronaldo otthagyja a realt. Erre azert is kivancsi vagyok. Mert mu akkor nagxon brutal lesz, real meg elvesziti a huzoembert.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

6unn3r
Én csak annyit mondok: Ibrahimovic. 33-at tölti októberben és még mindig azt csinál a pályán, amit akar. Fizikumra CR hozzá hasonlít. Magas, tiszta izom, irtózatosan tud bombázni, mellesleg gyors és technikás, valamint bárhonnan képes gólt szerezni. Ha nem szerez össze valami komoly sérülést - emiatt volt miért félni az elmúlt 1 évben, hiszen elég sokat lehetett hallani kisebb-nagyobb sérülésekről - akkor bőven lenne még mit a PL-ben keresnie. Én a Madridnak csak miatta szurkolok, ha nincs pályán nem is nézem a meccset. Bajban lennék egy Arsenal - MU meccsen.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Zenszkij
bocsánat, szóljatok mikor avatják szentté

contraste
Ahogy mondod! Es Giggs mar ezer eve nem volt az a Giggs, ami regen, szoval CR szazszor jobb lesz meg 35+ evesen is, majd akkor mindenki meglepodve fog beszelni rola, h ez egy genetikai csoda, stb. Addigra Messi meg mar vhol Argentinaban fog bohockodni😊

ain't got no history

ReszegKoldus
Én sokáig eléggé utáltam, amíg itt volt, pont eligazolt mire kezdtem volna megkedvelni, most nem bánnám, ha visszajönne 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Mi az, hogy ő nem egy Giggs vagy egy Scholes? Genetikában messze felettük áll, ha ők közel 40 éves korukig a legfelsőbb szinteken tudtak játszani, akkor ezt CR is simán megtehetné. Sem technikában, sem gyorsaságban nem esne az átlag alá még annyi idősen sem, sőt csupán teljesítménybeli okból a levezetés akár ki is zárható nála.

contraste
Meg szerencse, hogy hozzad hasonloknak nem adnak lehetoseget ilyen dontesek meghozasara😊 Nem tiszta vmi nalad, ha ugy veled, hogy a klub tenne szivesseget Cnek, ha visszajonne Angliaba es nem pedig forditva.

Ha huzoemberkent BL golkiralykent megnyeri ujra a BL-t nektek vagy PL-t vagy csak szimplan hozza a magas szinvonalat evekig, amit tart mar kb 10 eve top szinten, mert afelol ne legyen senkinek ketsege, hogy 29-tol 33-34 evesen is ugyan ezt fogja tudni produkalni, akkor is levezetesrol beszelnel? O eseteben szo nem lehet levezetesrol. Nem lehet osszehasonlitani egy atlag jatekos teljesitmenyevel, fizikumaval, teljesen mas vilag ez az ember.

Jaj nekunk, ha visszajon.

ain't got no history

Zenszkij
Mellesleg én sose vásárolnám vissza CR-t. El akart menni, nem érzi jól magát? Irány Dubai vagy az indiai liga. Ennyi pénzt! Van pofája az biztos. Én már csak a miheztartás végett sem hoznám ide. A MU nem egy olyan csapat, ahol valaki csak úgy levezethet, csillagászati összegért. Ő nem egy Giggs vagy egy Scholes. Dubai, az való neki. Ideje lenne, hogy a korrupt UEFA végre beszabályozza a fizetéseket, mert ami itt megy az már vérlázító.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.17. 13:24:09

contraste
😄
lol.

ain't got no history

rooney8
<#ejnye1>

Zenszkij
mit nyalják a seggét ennek a hülyegyereknek, heti félmillió eurós fizetés, lol anyjapicsáját azt

Darthmushroom
nem is lehet elfelejteni, ahogy a főszereplővé előre lépő Cakirt sem

Tyler1
Az atmoszféra rohadt jó volt, de a meccset mai napig kurvára sajnálom... :/

Darthmushroom
Az lehet, de szerintem már meg merné meglépni, főleg azért h neki maga az a közeg/imádat hiányzik ami itt övezi Őt nem maga a bajnokság. És ezt szerintem a madrid-dal való visszatérése meg az h a mai napig énekli a közönség a Viva Ronaldot csak erősíti.

Érdemes megnézni 3:38tól h mit kapott a visszatérésekor, azért ez anno a tv közvetítésből kimaradt:

Tyler1
Én is így gondolom, bár egyszer azt is lenyilatkozta, hogy majdnem elment a Citybe.

Darthmushroom
szerintem 3 ajánlatnál (Mu,Chelsea,City) nevetve minket választana. semmi értelme nem lenne ezeknek a nyilatkozatoknak ha nem így lenne, főleg h már a távozásakor is mondta h egyszer vissza akar majd térni, és ezeket nyilatkozatokat azóta évente megerősíti.

Tyler1
A Chelsea-vel 60m fonttal hozták szóba pár napja, ami szerintem még így is érték felett van, könnyen lehet, hogy a Chelsea és a 2 manchesteri csapat is egymásra licitálna, így szép összeget kitudna húzni belőle a Madrid, de az ő esetében az sem lenne zsákbamacska pénz. Bár a Chelsea szándékai kétlem, hogy komolyak lennének, már csak José miatt is.

szerk: ahogy látom, JM már cáfolta is azóta a lehetőségét a leigazolására.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.09.16. 20:46:19

contraste
Ha mar itt tartunk ezen mar reg gondolkoztam, h basszus C fizikalisan meg mindig, mintha 20 lenne. Nem erezni, h 30 lassan. Sztem siman hozza meg ezt a szintet vagy 5 evig. Sztem még 40 evesen is jatszani fog csak addigra már Stallonera gyurja meg szolizza magat😄
Utoljára szerkesztette: contraste, 2014.09.16. 19:55:50

ain't got no history

6unn3r
Ez talán elkerülhetetlen egy olyan játékos esetében, aki februárban a 30-at tölti. Függetlenül attól, hogy díjakat díjak hátán söpört be újfent és évről évre zsákszámra lövi a gólokat. Akármennyire nagy játékos az értéke folyamatosan csökken, mert öregszik. Sajnos.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

contraste
"Egyébként úgy vélem, nincs az a pénz, ami ne térülne meg azonnal, ahogy visszajönne." Ez tény és való, de nem hiszem, hogy nagyon kik kéne nyitni a pénztárcát, a Real-t mindenkit bukoval adja el szinte. (Ok Mária most kivátel volt.)

ain't got no history

Tyler1
Neville a CR pletykáról: "Szereti Manchestert? Szereti a Unitedet? Igen, ez egyértelmű. Az elmúlt egy-másfél évben egyre többet beszélt arról, hogy hiányzik neki az Old Trafford."
"Azt a fogadtatást amit itt kapott, és ahogy a szurkolók viszonyultak hozzá, azt nem sok játékosnál láttam. Eric Cantona és Ő minden egyes héten elképesztő reakciókat váltottak ki a szurkolókból. Mintha valami óriási hit töltötte volna meg a stadiont amikor pályára lépett."
"Azt kell mondanunk, hogy amit a United tett Di Mariát és Falcaót illetően az növeli az esélyeket, ez nem kérdés, ugyanis igazi akarást mutattak a világklasszis játékosok megszerzése érdekében és sikerrel jártak."
"Három-négy hónappal ezelött amikor itt ültünk, arról beszélgettünk, hogy a Manchester United vajon képes lesz-e világklasszis játékosokat igazolni. Azóta egyértelmű választ adtak erre a kérdésre, ha pedig Ronaldót is meg fogják szerezni..."

Egyébként úgy vélem, nincs az a pénz, ami ne térülne meg azonnal, ahogy visszajönne.

attiGT
én sem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön el a madridtól év végén is akár. ha pedig eljön egy hely járhat csak a fejébe...

Darthmushroom
Guillem Balague szerint is reális esélye van a klubnak Ronaldo visszaszerzésére. Róla azt kell tudni h a skysports spanyol szakértője, és igen jól informált szokott lenni (pl. Di Maria, Hererra igazolást elsők között tette közzé)

sztem már az okt. 5-i everton elleni hazai is mérvadó lehet

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Az eddigi ellenfeleink akkor miért nem térdeltek be? Nem hiszem, hogy az elmúlt pár meccs teljesítménye túlságosan elrémítette volna a QPR-t. Szimplán le lettek játszva, ennyit erősödött a keret, motiváltak voltak, akartak is, ennyit számít.

Aztán majd október végén a Chelsea ellen kiderül, hogy egy erős ellenfél ellen mit tudnak. Addig még szokhatják egymást, meg VG is rendezni tudja a sorait.

attiGT
azért ne ájuljunk el, jól játszottunk de a qpr a kezdő sípszó előtt betérdelt előttünk

Blind játéka nagyon szimpatikus számomra<#eljen>
nagyon-nagyon régóta volt ilyen megnyugtató játék és győzelem
végre!
kár, h elment az első 3 meccs

Zenszkij
4-0? Rooney betalált? Nem ehhez vagyok szokva 😊.

Tyler1
1 pontra a Pool, Ars, 2-re a City 😊

Szép játékot játszik a csapat, sőt szerintem ennél csak jobb lesz, ahogy egyre jobban összeszoknak majd. Marika komoly igazolás lett, ha így folytatja akkor gyorsan behajtja az árát.

rooney8
na úgy néz ki megvan az első győzelem 😄
játékunk is jó, gólokat is rúgunk, így tovább
SAF is QPR ellen győzött először 😊

ReszegKoldus
9. hely <#szeret>
Ki kell élvezni, ha esetleg holnap visszaelőznének 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Meccs előtt VG: We will play with four at the back today.

Darthmushroom
twiterrek szerint 4 védő lesz szóval 442 diamond vagy 4312 (elméletileg LvG megerősítette h 4 védő lesz)

Darthmushroom
most nézem h A. Pereira is csere 😮 nagy tehetség a srác, tavaly egy-két meccsét elkaptam hihetetlen miket tud művelni. ráadásul középső középpályás, amiben azért nem vagyunk gazdagon eleresztve még idén se.

Magic Boy
Ez ugyanúgy 3-5-2 Rafael és Blind wing back

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
Falcao csere valamilyen szinten meglepő még úgy is h tényleg sokat utazgatott mostanában, szóval messze nem biztos h 100%os állapotban van, bár RvP sincs túl nagy formában.

rooney8
gyere haza CR<#whatever>
nem érdekel mennyiért, de újra MU mezben szeretném látni 😄

Tyler1
4 védő fakkje!

ddg - rafael, evans, rojo, blackett, blind, herrera,mata, di maria, rooney, rvp

Tyler1
Gondolom ezek a rekordigazolások most dobtak egy lapáttal a pletykarovatokra, de pont emiatt tartom akár lehetséges dolognak is.