35611

• HunnernesKonge
    +1
  • Magic Boy
    A játék egyre jobb a rengeteg sérültünk ellenére is.
    A csapat sokkal jobban játszik, mint Moyes alatt.

Az eredmények is biztos jönnek hamarosan!
  • Smithie
    Csak legyen mar vmi eredmeny... Igy Moyes is vinne a csapatot... :-/
  • Tyler1
    Valószínűleg Carrick és Valencia fogja kiegészíteni a védelmet. Sőt talán Evans is visszatér addigra.
  • Darthmushroom
    tele leszünk tapasztalattal :D
  • HunnernesKonge
    "A United legközelebb a Crystal Palace-szal játszik a bajnokságban szombaton, a jelenlegi állás szerint a sok kritikát kapott Tyler Blackett, valamint Luke Shaw, McNair és Tom Thorpe áll rendelkezésre a védelem összeállításához"

Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.11.04. 12:22:09
  • Darthmushroom
    edzés hogy jön ide? a meccsen sérült meg.

am edzésen szerintem azért van sok sérülés mert elég intenzív napi 2-3 edzés is van LvG-nél.
  • Zenszkij
    Mit csinálnak ezek edzésen? Kezdek gyanakodni, hogy ezek már kamusérülések, táppénzcsalók :D. A fronton harcolnak vagy mi a fene?
  • Tyler1
    Rojo 3 hónap! Okééééé
  • Tyler1
    Az nem is lenne gond, mert csak 7 pontra vagyunk a 3. helytől így is. Ha elindulna végre a csapat ezzel a kerettel, akkor megfoghatnánk legalább a 3-4 helyet. Persze így, hogy meccsenként jönnek a sérülések és eltiltások, nehéz lesz.

Mindenesetre a vereség ellenére szerintem jobbak voltunk, mint a Chelsea ellen, bár antifocira csak antifoci lehet a válasz.
  • pilboy
    azt mondom, ebből lehet építkezni
    csak megint elment már a szezon több mint 1/4-e :/ és sehol sem vunk a tabellán
  • Darthmushroom
    Az a baj h ez a city verhető lett volna... Messze nem olyan erősek mint vàrnà az ember.
  • Tyler1
    Jó volt a második félidő, főleg az utolsó bő 20 perc. Végre látszódott az igazi küzdeni akarás a játékosokon. Így kellett volna eddig is, és akkor nem ez a 3 pont lenne a legnagyobb probléma.
  • pilboy
    az utóbbi 10 percben irányítjuk a meccset
  • attiGT
    én nem nézem a 2. félidőt, tudtam, hogy rúgnak egyet aztán kész.
  • pilboy
    zabának is most lenne a 2.
    rooney mit művelt, be kellett volna gurítani
    fellaininek meg befejelni
  • Darthmushroom
    Valencia-ék mit védekeztek...
  • pilboy
    valóban a tizikkel kompenzál, nem is vitatom
    joveticnek sem volt még szabályos megmozdulása (csatár létére)
  • Darthmushroom
    Ez megint 11s volt, bàr deminek màr pirosnàl lapnàl kéne lennie
  • Tyler1
    Mi meg a gólt tiziből...
  • pilboy
    és most kapná a 2. lapját demike
  • pilboy
    következő meccs védelem adott:
    shaw, blackett, mcnair, rafael (valencia)
  • Tyler1
    :DDDDD
    Ez a Rojo kész. Nem is labdát akart találni szvsz, de legalább lesérült, ha a pirosat megúszta :D
  • Paranoia
    hátezqvajó...
  • pilboy
    demikélisz sárga elmaradt
    eddig 3 védő...
  • Darthmushroom
    Fella mozdulat inkàbb volt az mint Rojo-é
  • Tyler1
    Én egy jegyet rendelnék már neki jó távolra Manchestertől.
    Nem hiszem el, hogy évek óta nem tudunk egy masszív védelmet felépíteni. Ez sem 1:0 lenne már, ha De Gea épp szar napot fog ki.
  • HunnernesKonge
    NBC "szakértői" arról magyaráznak hogy a 47. perces eset ami után elküldte inkább a csapatokat felesre a bíró, az tizi volt. Szerintem meg csak a vakok nem látják, hogy Rojo, a balfasz két lába között elrugta a ladbát na mindegy. Húzós lesz ez a feles, ezek után egy X-el kiegyeznék. Smallingnak meg rendelnék egy hajszárítót, mert amit Hart előtt leművelt az kisiskolás grundfoci szint.
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.11.02. 15:29:29
  • pilboy
    egy tizit még úgyis be fog fújni
  • Darthmushroom
    Ilyet nem szabad írni, mindenki tudja h nekünk kedveznek. Csak az a baj h ez min. 3 éve nem igaz főleg a rangadokon.
  • attiGT
    igen, ez van megint. 2 éve ez megy. mi megkapjuk a jogos lapokat, ellenfél meg semmit. totál értelmetlen angol csapatnak szurkolni, ha a játékvezetők döntik el a rangadók többségét.
  • pilboy
    érdekes, mi megkapjuk megint a (jogos) sárgákat...
    na de a másik oldal miért nem? (clisi, zabalo)
  • Darthmushroom
    Köszi Chris.. A hülye első sàrga muszàj volt...
  • HunnernesKonge
    Ezt az idiótát
  • Darthmushroom
    Inkàbb elkapta a nani szindromàt és magànak jàtszik
  • Tyler1
    Még megérné kölcsönadni, aztán kiderülne, hogy lehetne-e belőle itt valami. De szerintem ő is olyan gyorsan pukkadt ki, ahogy felfújták tavaly.
  • Darthmushroom
    Ha nem kapunk ki, elégedett leszek. Ismét új sérült van..ez màr vicc, hihetetlen mi megy az elmúlt évekbe sérülés fronton.
  • attiGT
    Rafa csütörtökön lesérült, ez gátolja meg szegényt, hogy világklasszissá váljon.
  • rooney8
    vele is mi lett, pedig tavaly azért voltak jó meccsei. bár akkor sem voltam elájulva tőle, de idén még azt a szintet se hozza.
  • Tyler1
    Januzaj helyére igazán mehetett volna Mata, bár jelenleg ő sincs jobb formában, de neki legalább van agya.