35611
-
#34569 +1 -
#34568 A játék egyre jobb a rengeteg sérültünk ellenére is.
A csapat sokkal jobban játszik, mint Moyes alatt.
Az eredmények is biztos jönnek hamarosan! -
#34567 Csak legyen mar vmi eredmeny... Igy Moyes is vinne a csapatot... :-/ -
#34566 Valószínűleg Carrick és Valencia fogja kiegészíteni a védelmet. Sőt talán Evans is visszatér addigra. -
#34565 tele leszünk tapasztalattal :D -
#34564 "A United legközelebb a Crystal Palace-szal játszik a bajnokságban szombaton, a jelenlegi állás szerint a sok kritikát kapott Tyler Blackett, valamint Luke Shaw, McNair és Tom Thorpe áll rendelkezésre a védelem összeállításához"
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.11.04. 12:22:09 -
#34563 edzés hogy jön ide? a meccsen sérült meg.
am edzésen szerintem azért van sok sérülés mert elég intenzív napi 2-3 edzés is van LvG-nél. -
Zenszkij #34562 Mit csinálnak ezek edzésen? Kezdek gyanakodni, hogy ezek már kamusérülések, táppénzcsalók :D. A fronton harcolnak vagy mi a fene? -
#34561 Rojo 3 hónap! Okééééé -
#34560 Az nem is lenne gond, mert csak 7 pontra vagyunk a 3. helytől így is. Ha elindulna végre a csapat ezzel a kerettel, akkor megfoghatnánk legalább a 3-4 helyet. Persze így, hogy meccsenként jönnek a sérülések és eltiltások, nehéz lesz.
Mindenesetre a vereség ellenére szerintem jobbak voltunk, mint a Chelsea ellen, bár antifocira csak antifoci lehet a válasz. -
pilboy #34559 azt mondom, ebből lehet építkezni
csak megint elment már a szezon több mint 1/4-e :/ és sehol sem vunk a tabellán -
#34558 Az a baj h ez a city verhető lett volna... Messze nem olyan erősek mint vàrnà az ember. -
#34557 Jó volt a második félidő, főleg az utolsó bő 20 perc. Végre látszódott az igazi küzdeni akarás a játékosokon. Így kellett volna eddig is, és akkor nem ez a 3 pont lenne a legnagyobb probléma. -
pilboy #34556 az utóbbi 10 percben irányítjuk a meccset -
#34555 én nem nézem a 2. félidőt, tudtam, hogy rúgnak egyet aztán kész. -
pilboy #34554 zabának is most lenne a 2.
rooney mit művelt, be kellett volna gurítani
fellaininek meg befejelni -
#34553 Valencia-ék mit védekeztek... -
pilboy #34552 valóban a tizikkel kompenzál, nem is vitatom
joveticnek sem volt még szabályos megmozdulása (csatár létére) -
#34551 Ez megint 11s volt, bàr deminek màr pirosnàl lapnàl kéne lennie -
#34550 Mi meg a gólt tiziből... -
pilboy #34549 és most kapná a 2. lapját demike -
pilboy #34548 következő meccs védelem adott:
shaw, blackett, mcnair, rafael (valencia) -
#34547 :DDDDD
Ez a Rojo kész. Nem is labdát akart találni szvsz, de legalább lesérült, ha a pirosat megúszta :D -
Paranoia #34546 hátezqvajó... -
pilboy #34545 demikélisz sárga elmaradt
eddig 3 védő... -
#34544 Fella mozdulat inkàbb volt az mint Rojo-é -
#34543 Én egy jegyet rendelnék már neki jó távolra Manchestertől.
Nem hiszem el, hogy évek óta nem tudunk egy masszív védelmet felépíteni. Ez sem 1:0 lenne már, ha De Gea épp szar napot fog ki. -
#34542 NBC "szakértői" arról magyaráznak hogy a 47. perces eset ami után elküldte inkább a csapatokat felesre a bíró, az tizi volt. Szerintem meg csak a vakok nem látják, hogy Rojo, a balfasz két lába között elrugta a ladbát na mindegy. Húzós lesz ez a feles, ezek után egy X-el kiegyeznék. Smallingnak meg rendelnék egy hajszárítót, mert amit Hart előtt leművelt az kisiskolás grundfoci szint.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.11.02. 15:29:29 -
pilboy #34541 egy tizit még úgyis be fog fújni -
#34540 Ilyet nem szabad írni, mindenki tudja h nekünk kedveznek. Csak az a baj h ez min. 3 éve nem igaz főleg a rangadokon. -
#34539 igen, ez van megint. 2 éve ez megy. mi megkapjuk a jogos lapokat, ellenfél meg semmit. totál értelmetlen angol csapatnak szurkolni, ha a játékvezetők döntik el a rangadók többségét. -
pilboy #34538 érdekes, mi megkapjuk megint a (jogos) sárgákat...
na de a másik oldal miért nem? (clisi, zabalo) -
#34537 Köszi Chris.. A hülye első sàrga muszàj volt... -
#34536 Ezt az idiótát -
#34535 Inkàbb elkapta a nani szindromàt és magànak jàtszik -
#34534 Még megérné kölcsönadni, aztán kiderülne, hogy lehetne-e belőle itt valami. De szerintem ő is olyan gyorsan pukkadt ki, ahogy felfújták tavaly. -
#34533 Ha nem kapunk ki, elégedett leszek. Ismét új sérült van..ez màr vicc, hihetetlen mi megy az elmúlt évekbe sérülés fronton. -
#34532 Rafa csütörtökön lesérült, ez gátolja meg szegényt, hogy világklasszissá váljon. -
#34531 vele is mi lett, pedig tavaly azért voltak jó meccsei. bár akkor sem voltam elájulva tőle, de idén még azt a szintet se hozza. -
#34530 Januzaj helyére igazán mehetett volna Mata, bár jelenleg ő sincs jobb formában, de neki legalább van agya.