Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevin Keegan?:S

az jó lenne

bigapó
Tudom, hogy kicsi az esély, de egy régi, neves játékos aki most már edzõ is lehetne reális döntés, nem? természetesen Manu-s játékos. Most Giggs-re vagy akár Scholes-ra gondolok, ha jól tudom elõbbinek már megvan az edzõi papírja, az a pár év amíg végleg visszavonul Fergie elég lesz neki, hogy betanuljon 😊

The Matrix has you...

Pacal17
Támogatom

Matthew Prosac
David Moyes-t akarom 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
azt sztem csak Fergie tudja, h ki lesz követõje. és biztos vagyok benne, hogy alaposan megfontolt döntést fog hozni ezzel kapcsolatban.

ha rajtam múlna úgy hoznám ide Guardiolát mint a huzat 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bigapó
Ehhez kapcsolódóan eszembe jutott, hogy mi lesz Ferguson után? 😊

Van megfelelõ alternatíva egy ilyen menedzser pótlására? Valamilyen szinten az utóbbi 20 évben köré épült a United, biztos nehéz idõszak lesz, ha visszavonul és újra magára talál a csapat egy új, lehetõleg még sieresebb érát indítva.

Nektek van tippetek, hogy ki fogja Õt követni? Ki lesz a következõ Nagy Menedzser?

The Matrix has you...

Scholes utolsó szezonjára és az edzõsködésre készül
2010-06-24 23:20:04

Paul Scholes, - aki Capello hívására majdnem a válogatottba is visszatért - bejelentette, hogy utolsó szezonjára készül a Manchester United játékosaként.

Fabio Capello hívása mindössze pár nappal az elõzetes keret kihirdetése elõtt érkezett, de Scholes visszautasította a vb-részvételt, ugyanis nem akarta a rendszeres tagok elõl elvenni a helyet.

Scholes fejében már az elõzõ szezonban megfordult a visszavonulás gondolata, de a menedzser, Sir Alex Ferguson unszolására meghosszabbította szerzõdését egy évvel.

A 35 éves Scholes Floridában beszélt terveirõl, ahol egy fociakadémiánál vendégeskedik

„Közeledek a játékos-pályafutásom végéhez, talán ez lesz az utolsó szezonom. Már elkezdtem az edzõi tanfolyamokat Angliában és remélhetõleg egy nap majd gyerekeket edzhetek, vagy bármilyen más csapatot.”

Scholes a tavalyi szezon végén kevéssel maradt le tízedik Premier League címérõl, de Ferguson szerint a következõ szezonban is a csúcsra érhet. A játékos szerint a skót edzõ óriási hatással volt a pályafutására.

„Hatalmas edzõ, magától értetõdõen a legjobbak között a helye. Szép számmal hozott fel játékosokat az ifi csapatból, ami nagyszerû, és a fiatalok számára is reményt adhat, hogy ha elég jók, akkor megkapják majd az esélyt. Nagyszerû volt együtt dolgozni vele, úgy érzem, még van benne pár jó év.”

Tyler1
fúú hát nem kicsit 😄
Fergie most azonnal szerzõdtesd 😄

Atti12
én is nekik szurkolok, ez a Gyan hatalmas játékos 😄

Tyler1
én nem írtam le, sõt nekik szurkolok, pont ezért akarom h inkább a jenkikkel kerüljenek össze. az angolok meg szépet meccselhetnek a németekkel.

Rash87
Nem olyan jó ez a német csapat,mint ahogy mindenki hiszi 😊

Glory, Glory Man. United!

Atti12
még jól leírtátok Ghánát 😄

Tyler1
ha kiesnek legalább, nem szégyenben egy gyenge csapattól. izgalmas lesz az a meccs.

MR ME
ja csak éppen valszeg Németországot fogják kapni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
talán most egyenes kiesésesre összeszedik magukat, ha már saját hibájukból kerültek ilyen helyzetbe. nem csak Roo, de a többi angol is elég silány formát mutatott.

Rash87
Anglia tovább ment a VB-n,de elég keservesen :\
Rooney lõtt 1 kapufát,de hihetetlen,hogy nem megy neki,remélem bajnokságig összeszedi magát.

Rash87
Valószínû,h nem neked szánta,hanem aki reklámozott itt.

Tyler1
nem tudom mi lesz vele, mert nekünk megint marad az "információk szerint", míg Wenger legalább tárgyalt vele, sõt aztuán már ágyúsként könyvelték el az újságírók.

tuti dolog lenne

Magic Boy
Itt a helye!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rooney8
õt szeressük, jöhet 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Neked meg mi bajod van ember?

Tyler1
intéztem nekik.
Rash meg majd dönt a hsz-ek sorsáról.

hedonist
járhatna a bann ennek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Faxé reklámozzátok azt a xart...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

http://www.youtube.com/watch?v=Gj_06hLQPdk&feature=player_embedded

Joe Cole a Unitedet választaná
2010. június 22. kedd
Szerzõ: szatke

Információk szerint Joe Cole azt mondta barátainak, hogy a Manchester Unitedbe szeretne igazolni. Az 54-szeres angol válogatott játékos július elsejétõl szabadon igazolhatóvá válik, mivel a Chelsea-nél lejáró szerzõdését nem hosszabbították meg.

Korábban elterjedt a hír, hogy a 28 éves középpályás a világbajnokság elõtt már megegyezett az Arsenal csapatával. De most úgy néz ki, az Ágyúsok szakvezetõje, Arsene Wenger veszíteni fog Sir Alex Fergusonnal szemben a Cole aláírásáért folytatott versenyben. A jelenleg az angol válogatottal Dél-Afrikában tartózkodó játékost állítólag a Tottenham fõnöke, Harry Redknapp, valamint a Real Madrid újdonsült mestere, Jose Mourinho is szeretné csapatához csábítani. Lehet, hogy õk is hoppon maradnak.

A Chelsea csapatkapitánya, John Terry nem érti miért kellett csapatának lemondania Joe Cole játékáról.
“Még mindig elképeszt, hogy a klub hagyta Joe-t távozni – mondta a Kékek védõje.

Nézzük meg Cole talán leghíresebb és legszebb gólját. Az ellenfél Svédország volt a 2006-os németországi világbajnokságon.

Kampány Angliáért a két herceggel
2010.06.22. 18:30

Anglia harcba száll a 2018 Világbajnokság rendezõi jogáért.Mindent bevetnek a sikerért.Johannesburgban egy szállodában gyûltek össze az angol kandidálás jeles képviselõi és arcai.

Ott volt a találkozón David Beckham, Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere, Andy Cole, a Manchester United korábbi klasszisa és a királyi család két hercege, William és Harry.

Szintén az angol sikerért kampányol Lucas Radebe, aki a Leeds United kapusa volt 1994 és 2005 között, egyébként pedig Johannesburg mellett született.

Anglia mellett az Egyesült Államok, Oroszország, Belgium és Hollandia közösen, illetve Spanyolország és Portugália szintén együtt pályázik a világbajnokságért. Ausztrália nemrég bejelentette, a 2022-es világbajnokság "érdekli".

A döntés december 2-án születik majd meg a FIFA végrehajtó bizottsága részérõl.

Capello: A játékosok félnek a Vb-tõl
2010.06.22. 13:51

Fabio Capello, angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nincs semmilyen különösebb baj Wayne Rooneyval, mentális okra vezethetõ vissza, hogy nem úgy játszik, ahogy mindenki várja tõle.

„Abszolút formában van, ugyanúgy edz, mint a többiek, fejben van gond, ebben biztos vagyok" – nyilatkozott az olasz tréner annak nyomán, hogy a Manchester United támadója teljesen erõtlennek mutatkozott az angol csapat elsõ két világbajnoki mérkõzésén, és emiatt egyre erõteljesebben támadja õt a hazai sajtó.

„Mostantól úgy kell futballoznunk, ahogyan edzünk. A tréningeken nagyon jól megy a passzokra épülõ játékunk – jelentette ki vasárnap Capello, aki harcos futballt vár labdarúgóitól a szlovénok elleni szerdai mérkõzésen. – A játékosok mintha félnének a világbajnokságtól. Ez hihetetlen. Az edzéseken jól mozognak, a mérkõzésen viszont minden megváltozik, mintha nem is ugyanazok volnának."

Anglia két pontjával a C-csoport harmadik helyén áll, és utolsó csoportmérkõzésén, szerdán gyõznie kell a továbbjutáshoz.

Matthew Prosac
vagy minimum Defoe-t

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Peter Crouch-ot a kezdõbe😊

Matthew Prosac
Capello egy rettenesen gyenge válogatottat rakott össze - ezt nem osztom, szerintem nincs ezzel a kerettel baj, amit viszont sosem értettem, hogy ilyen Heskey - elõtte Vassell féle emberek mit keresnek/tek egyáltalán a keretben... Anglia Torghelléi...(Vassell 22meccs/6 gól, Heskey 60meccs/7 gól a válogatottban...)

Tyler1
ez a baj, h a válogatottról is azt várják el, h Rooney bácsi szépen elvigye a hátán. és ha mégsem teszi - mert az egész csapat több sebbõl vérzik, és a hatalmas isteni Capello egy rettenesen gyenge válogatottat rakott össze - akk támadják Rooneyt.

Rash87
Ebben az angol válogatottban nem is csoda,h nem szerez gólt.
VB meccseket nézve (bocs a Chelsea drukkerektõl) de Lampard mi a f@szomnak van ott? Legutóbbi 2 meccsen egy jó/pontos labdája nem volt,csak hátráltatta a csaptatot. Gerrard szintén,bár elsõ mérkõzésen legalább õ jó volt,de azóta õ neki se megy.Csoda h nem tudnak meccset nyerni ? Néha vicc,amit mûvelnek.
Nem is lepõdnék meg,ha kiesnének,pedig nekik szurkolok,de ilyen csapatfelállással nehéz elõbbre jutni,s rossz nézni,h szenvednek.

Rooney vállán nagy a teher
2010. június 22. kedd
Szerzõ: jutu

A Manchester United fõnöke még a szabadságát is megszakította a támadó rossz formája miatt.

A Manchester United szakvezetõje, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy – megszakítva jól megérdemelt pihenõjét – felhívta támadóját, s igyekezett bátorítani. Wayne Rooney a világbajnokságon egyelõre árnyéka önmagának, gólt nem szerzett, s az összjátékban sem nyújtotta azt, amit elvártak tõle.

A skót szakember úgy véli, a 24 esztendõs futballista megfelelési kényszere miatt szenved a vb-n, egész egyszerûen túl sok terhet raktak rá. „Múlt héten felhívtam Wayne-t, s biztattam, mondván, engedjen ki, s próbálja élvezni a világbajnokságot. Az angol csapaton belül és azon kívül is nagy a feszültség. Nem láttam az Algéria elleni mérkõzést, de nyilvánvaló, hogy a válogatott szenved.”

Matthew Prosac
Angol lapinformációk szerint a Manchester United megszerezné az Udinese és a chilei válogatott labdarúgóját, Alexis Sánchezt.

A sokoldalú játékos a világbajnokságon az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta az elsõ két csoportkörben, az osztályzatok alapján a Honduras és a Svájc elleni gyõzelem alkalmával is csapata legjobbjának bizonyult. Több élklub neve is felmerült a 21 esztendõs játékossal kapcsolatban az utóbbi hónapokban, mint lehetséges kérõ, s a Mirror úgy tudja, az Udinese 20 millió euróban állapította meg a kivásárlási árát.

A szélsõként, csatárként és támadó középpályásként egyaránt bevethetõ futballistát gyorsasága és képzettsége miatt sokan a Real Madrid csillagához, Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják. Az MU mellett állítólag az AS Roma megfigyelõi is szemrevételezik az ifjú labdarúgó teljesítményét a dél-afrikai szupertornán.

hedonist
már csak azért sem megyek oda😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
na takarodjál el, mind a 30 regeddel meg a reklámoddal a p*csába!!!<#lama>

Nemár! Én is akarok... 😄 Mázlista... Mindig van ez az akció, vagy csak te jártál ilyen jól?<#duhos2>
hhmmm oan ismerõs ez a logó...

persze...használd egességgel<#vigyor>
rooney8
akk odamegyek ronaldohoz és pofánverem<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
áá sztem még vb alatt megyõzi Rooneyt meg Vidicet is, h szépen süt a nap madridban<#idiota>

valaki tudja,hogy egy united-liverpool mecsre hogyan lehetne eljutni vagy lehet e kapni ra jegyet egyaltalan??
rooney8
pedig jó lenne ha visszajönne 😊

Tyler1
én még mindig sajnálom h elment, de megértem h elakart már igazolni. az, hogy nem jön vissza...persze h nem. mi nem fizetünk újra érte, a madridnak meg esze ágába nem lesz eladni.

amúgy volt vki aki nem sajnálta h eligazolt innen? 😄 (Tevezen kivül)

Matthew Prosac
"Yes, of course I miss Manchester," he said in the Daily Mirror.
But when asked if he would consider the possibility of a return to his former club, he remarked: "No, I don't think I'll be going back."

Cristiano Ronaldo nyilatkozta a minap. Aki nagyon nem tud angolul, annak segítek: hiányzik neki Manchester, de nem fog már visszatérni.

Vidic hálás Stojkovic-nak
2010. június 21. hétfõ
Szerzõ: szatke

A 2010-es Dél-Afrikában rendezett világbajnokság eddig mindkét manchesteri középhátvéd számára balszerencsésen alakult.

Rio Ferdinand otthon lábadozik térdsérülése miatt, Nemanja Vidic pedig majdnem csapata negatív hõse lett, miután a németek elleni mérkõzésen kezezése után büntetõt ítélt Alberto Undiano játékvezetõ. A tizenegyes megadása mellett sárga lapot is adott Vidic-nek a spanyol bíró.

A szerb válogatottnak a továbbjutási reményeik életben tartásához mindenképpen gyõzniük kellett a németek ellen. Így ez a büntetõ akár sorsdöntõ is lehetett volna számukra. De Vladimir Stojkovic kapusnak köszönhetõen gyõztek a szerbek, a hálóõr kivédte Podolski tizenegyesét.

“Nagyon megkönnyebbültem! – mondta az MU védõje az 1-0-val zárult mérkõzés után.
Az én hibám volt. Megzavarodtam és abban a pillanatban máris ott volt valaki mögöttem, majd kézzel értem a labdába. De szerencsére Vladimir fantasztikusan védett. Tartozom neked egy ajándékkal. Mit szeretnél? – mondtam neki késõbb.”
“De jobban belegondolva nekem kéne tõle ajándékot kérnem. Nézzük meg meg milyen figyelmet kap – õ a hõs. Adtam neki egy lehetõséget, hogy hõssé válhasson.” – nyilatkozta a 45-szörös válogatott középhátvéd.

A csoportkör elsõ fordulójának Ghana elleni kudarca után a Szerbia válogatottja biztosan bejuthat a legjobb 16 közé, ha szerda este legyõzi az ausztrál csapatot. Az meccs 20:30-kor kezdõdik, azonos idõpontban a D csoport másik mérkõzésével, a Ghana-Németország összecsapással.

Zenszkij
EZ tuti reklám. <#banplz>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
nagyon reklámszaga van ennek, fõleg hogy mindketten ugyan azon a napon regeltetek 😄