35611

• Tyler1
    azért ma szépen leikszeltek a Wigannel, úgyhogy most aztán végképp nincs miért panaszkodnunk :)

egyébként semmivel sem esélyesebbek, mint mi szvsz, nekünk bőven magabiztosabb játékunk van, főleg az utóbbi időben.
  • Cabell
    Különben a pesszimista hozáállásommal kapcsolatban igazatok van, meg a bajnok kilétének kérdésével kapcsolatban is...:D ez így tényleg elér kérdőjeles.

Egyenlőre a háromból még az asnl tűnik így a legesélyesebbnek, még ők csinálják a legkevesebb hajmeresztő dolgot...
  • Cabell
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/anglia-a-gyenge-szereples-miatt-menesztettek-fergusont-2058065

először azért kikerekedett a szemem:DDD
  • giornalista
    hát, ugye tavaly 5-0-4 volt a mérlegünk, most 1-7-0, akkor 15 pont, most 10, és maximum 13, ha nyerünk a WBA ellen (és akkor lesz meg a 9 idegenbeli meccs). szóval, a győzelem-vereség jobb, mint a döntetlen-döntetlen, de panaszkodni tényleg nincs okunk.
  • Tyler1
    2. bekezdés első sora: *és aki szerint nem ilyen...
  • Tyler1
    ez igaz sajnos, de azért azt vegyük figyelembe, h mi az idén még minden meccsen pontot gyűjtöttünk. és bizony a bajnok az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti össze. veretlenek vagyunk, ami lehet, h csak egy szerencsés véletlen, de ez +8 pont, míg a Chelsea és Arsenal 0 pontos meccseket is elszenvedett.

én szerintem, 1 pont még mindig több mint a nulla, és nem ilyen egy győztes típusú csapat, az nem tudom melyik részét nem érti ennek a sportnak. szóval amire most végképp nincs okunk az a pesszimizmus, mert pont most jött el az az idő, mikor mi vagyunk a legnagyobb esélyesei a bajnokságnak. lehet 2 hónap múlva már nem lesz így, de annak örüljünk, ahol most állunk, örüljünk, h kiléptünk a gödörből, h a Rooney-mizéria véget ért, h Berbatov idén klasszis teljesítményt nyújt, h Anderson remek visszatérést produkál.
  • giornalista
    abban az egyben van igaza a topiktársnak, hogy idegenben valami ijesztően rosszak vagyunk, játékban és eredményességben is. az én szememben a WBA elleni meccs vízválasztó, ott muszáj lesz nyernünk végre, mert még hátra van az Emirates, a White Hart Lane, a Stamford Bridge és az Anfield is...
  • giornalista
    az tuti, hogy nekem egy rossz szavam nem lehet, mert azt, hogy versenyben leszünk a bajnoki címért (sőt, ideig-óráig a legesélyesebbnek fogunk tűnni) teljesen irreálisnak tartottam.
  • Rash87
    Én se értettem,alapból az ilyen embereket,akik ennyire negatívan látják a dolgokat. Főleg Gio-t,aki már szezon elején,3 hét után temette a csapatot,s még 5. hely is vészes volt szerinte,hogy elérjük :)

Nincs veszve semmi...sőt,vezetjük a tabellát,úgy hogy van 2 elmaradt meccsünk.
    Nem hiszem,h kell ennél több jelenleg.
    Ez a X meg nem rajtunk múlt,attól függetlenül,h szarul játszottunk.
  • Tyler1
    akk tényleg nem lesz bajnok idén...
    mi nem lehetünk, mert elbasszuk az előnyünket. Arsenal nem lehet, mert egy cipőben jár velünk, vagy elbassza az előnyét, vagy az egész meccset. Chelsea győztes típus volt, de hát olyan csapat nem nyer bajnokságot, aki 6-7 meccse képtelen nyerni. City megint csak nem győztes típus, kurva szar hibákból veszít pontot, Spurs dettó.
    na kérem, akk ki nyeri idén a bajnokságot?

komolyan nem értem már az ilyen hozzáállást, én ekkora pesszimizmust még nem láttam, ami ebben a topikban folyik. tök mind1, mit csinál a csapat, mert úgy sem lesz bajnok, persze mikor 7:1-re vertük a B'burnt, akk az volt.
  • pilboy
    én a hétfői meccs óta az arsenalt nagyobb ellenfélnek tartom, mint a chelsea-t
  • giornalista
    de akkor az idén nem lesz bajnok? mert 6 meccses nyeretlenségi sorozattal sem szokás bajnokságot nyeri, meg Sunderland elleni 3-0-ás vereséggel otthon sem...

értem, amit mondasz, de ez egy ilyen buta szezon, ahol bármi megtörténhet... még az is, hogy megnyerjük :) de a tegnapi meccs után nálam már nem 45-45-10 (United-Chelsea-Arsenal), hanem 33-33-33-1 (City) a sorrend...
  • Cabell
    Az a probléma, hogy akár tetszik-akár nem, ez nem egy győztes típusú csapat...

Olyan csapat ritkán szokott bajnokságot nyerni, akik ellen 3 ellenfél is fel tud állni 2 gólos hátrányból, bár azt hittem, ennek a korszaknak már vége, erre tessék... Akik megverik az Arsenalt, vezetik a bajnokságot, és bajnokok akarjanak lenni, azok igenis, egy Bminghamtől ne kapjanak egy végig gürizett meccs végén ilyen gólt, se lábbal, se kézzel, se pöccsel.
  • pilboy
    gibsont, meg giggsyt én is előbb cseréltem volna. gibson a kapott gól előtt üresbe rúgta a labdát, mert annyira fáradt volt... (a gólpassza szép volt)
    attól függetlenül "csak" 2 szabálytalanság előzte meg a gólt, és még a lest nem is néztem...
    bosszantó volt nagyon
  • giornalista
    néha irigyellek a mértéktartásodért, mert belegondolva teljesen igazad van.

U N I - T E D!
  • Tyler1
    azért nem kell telhetetlennek lenni. mondom, örülhetünk, a mostani helyezésünknek, mert nem nekünk állt a zászló a szezon elején, és egyáltalán nem lehetett számítani arra, h ekkora különbség lesz a szezon-favorizált és a United között.

soha rosszabbat. és most már csak rajtunk múlik, h ezzel a lehetőséggel élünk-e vagy sem. mindenesetre én elkezdeném erősíteni januárban a csapatot, mert várható lesz, h Abramovich belenyúl a zsebébe.
  • giornalista
    elcserélném ezt az idióta, értelmetlen veretlenséget arra a 6 pontra, amit elvett tőlünk ez a mutató.

kaptunk volna ki a Boltontól meg a Villától, de nyertünk volna ma, Fulhamben, Evertonban, és a WBA ellen!
  • Tyler1
    tök mind1, örülhetünk, h veretlenül, első helyen zárjuk az évet(ha a Gábor Áronék nem produkálnak +5-ös gól különbséget holnap).
    szarul jött ki ez a mostani forduló, de jövőre előnyből várhatjuk az újabb meccseket, úgyhogy GLORY MAN UTD!
  • giornalista
    ezek szerint más volt. bocs.
  • Rash87
    Én mondtam olyat,h Gibson az új Scholes?
  • Tyler1
    nem Gibsonon ment el a 3 pont, annyit ő is csinált mint a másik 9 ember. amúgy meg nem is kellett volna csodát várni tőle, miután nem tudom hány hét kihagyása volt.
    de megint akkor kell cserélni mikor már baszhatjuk az egészet, kurva nagy taktika. Chicharito dísznek ment be arra az 1 percre.
  • giornalista
    ez ismét Ferguson hibája. öltük a focit az elejétől kezdve, szerintem még örül is az 1 pontnak. az idén harmadszor basszuk el így a végét. én már nem tudok erre mit mondani.
  • giornalista
    na mi van, már nem Gibson az új Scholes?
  • Rash87
    Megérdemeltük... ilyen játékkal ki is kaphattunk volna akár.
    Attól függetlenül,h a gól nem volt szabályos.
    Ezért nem kell Giggs-t 90 percen át játszatni,meg Gibson-t,meg hasonlókat.
  • Pacal17
    kicsit sem másztak rá Ferdinand-ra..
  • Tyler1
    még véletlenül sem tudunk nyerni idegenben bassza meg, de ááá nem igaz SAF is, h kiküldi majdnem ugyanazt a keretet, aki 2 nappal ezelőtt a szart is kihajtotta magából...
  • andris7
    kellett már nagyon...
  • Tyler1
    amúgy meg ilyen amatőr kommentátort is csak a digi tud szerződtetni. a szájában megalszik a tej, meg amilyen hülyeségeket mond...
  • Tyler1
    látszik, h nem pihenték ki a tegnapelőtti meccset, dekoncentráltak, pontatlanok. lehet, h gyorsan megkellene játszani egy cserét, mielőtt 2 pontot bukunk egy rossz taktikán.
  • giornalista
    gratulálok annak, aki ebből a felállásból kihozott egy 4-4-2-t :)
  • Tyler1

cserék: Kuszczak, Neville, Evans, Fletcher, Obertan, Macheda, Chicharito
  • Pacal17
    Ma gondolkoztam ezen; nem tud valaki valamit a 6+5-ös szabályról? Kicsit nyakon csaphatná az összevásárolt csapatokat (nálunk simán össze lehet dobni egy ütőképes kezdőt hat britt játékossal)
  • Tyler1
    City az első
  • Cabell
    Anderson évente 1szer-1szer azért betalál, tavaly is volt gól a Spurs ellen, idén is a Valencia ellen. Ebből is látszik, hogy nem átok ül rajta, vagy valami nagy áttörésnek kell eljönnie, csak egyszerűen pokoli szarul lő...:D
  • kiki888
    igen, digisport adja
  • DONGUBA
    adja a meccsunket tv?
  • Darthmushroom
    néztem egy kicsit a sorsolásunkat hát a télen birninghami csapattok játszunk szinte mindig:D viszont lesz jan-ban egy kemény White Hart Lane kirándulásunk majd febr. elején City vendégeskedik nálunk. után a 29.fordulóba Pool idegenbe. és 35-36.forduló Arsenal idegen. Chelsea itthon. utána egy blackburni kirándulás és egy Blackpool itthon. 35-36.fordulóba sok minden eldőlhet addig nem dől el semmi.
  • Tyler1
    most sajnálom, h elhalasztották a mi meccsünket :S
  • Tyler1
    ejj lemaradtam az első részről, fasza az eredmény :) én Arsenalnak szurkolok, most kell megpicsázni őket amíg szarba vannak. bár én nem félek tőlük, akk sem ha összeszedik magukat, most érzem a csapaton, h képes megverni még hazai pályán is a Kékeket.
  • Rash87
    Megnéztem már kíváncsiságból az első félidőt.
    Nem tudtam,h a Chelsea most ennyire rossz.A védelem azt se tudja hanyadikán van elseje,egymást zavarják,kegyetlen :D
    Nagy mákjuk van ,h elmaradt a egymás elleni meccs,mert szanaszét aláztuk volna őket:)