35611

• Tyler1
    szép játék volt ez, igaz ha Nani csak 2 lövését gólpasszra cseréli, most 7:0 lehetne, igaz már engem is frusztrált a gólakarása. Rooneynak is elférne már 1-1 találat, az a fejes hogy maradt ki pont tőle, aki tavaly a fejével nyerte a meccseket.

csak így tovább, kedden nyerni kell idegenben nincs mese.
  • banok
    majd lesz
  • MR ME
    majd egy összefoglalót plz :)
  • banok
    Berbatov fossa gólokat
  • vili 27
    Le a kalappal !!! Ez a united megérdemli a bajnoki címet.

egy spurs szurkoló
  • Pacal17
    Végre jöhetnek a fiatalok is!
  • Rash87
    Szépen játszunk végre!
    Csak Nani ne szerencsétlenkedne ennyit.
  • banok
    16.00 Manchester United-Birmingham
    streamek: Klikk
  • Tyler1
    "A független szabályozó bizottság a mai napon meghallgatta a Manchester United játékosát, Rafael da Silvát, akit 8000 fontos pénzbüntetésben részesítettek, valamint figyelmeztették a jövőbeli megfelelő viselkedésre. Rafael beismerte, 2011. január 16-án, a Tottenham elleni találkozón Mike Dean kiállítását követően mutatott magatartása helytelen volt."

na bazmeg! kb. annyit kell fizetnie Rafaelnek, amennyi benzint elautóztak, az őszhajú, öltönyös köcsögök, hogy megtárgyalják ezt a semmit. teljesen agyament műveleteket csinál már a FA is...
  • Tyler1
    gondolom ezt szó szerint nyilatkozta a Daily Mailnek, 3 riporter is fültanúja volt.
  • DONGUBA
    csereljuk el marcelora jo lenne az ide
  • MR ME
    "A pletykák szerint Patrice Evra öt év után váltani szeretne, és kipróbálná magát a Real Madrid hátvédjeként Marcelo helyén."

no komment
  • smith09 #24688
    Kezdjük az elején Edwin v d S szerintem még egy évet lehúz, amennyiben nem tutira meglesz a pótlása. Owen Hargreaves érkezésének örültem az egyik kedvencem volt a Bundesligában és roppant módon sajnálom h csak ennyi jutott neki :-(.
    Owen még bőven jókorban van, viszont sérülékeny. Neville szerintem is megy, viszont Scholes -kedvencem - szerintem 1 évet még lehúz. A többi közül Evrát sajnálnám, a fiatalok meg nem csoda h nem játszottam mivel ez nagyon erős keret és szerintem különös tehetség, adottság kell ahhoz h valaki roppant fiatalon gyökeret verjen ! Ha elemnnek sok sikert kívánok nekik. Brown-t pedig nagyon sajnálom - nem csak azért mert külsőleg picit hasonlít rám - hanem mert 1998 őszén a Bayern elleni BL csoportmeccs óta a kedvenc MU védőm !
  • Rash87
    Tíz játékos távozhat az MU-tól
  • smith09 #24686
    Hát ha az öreg nyáron nyugdíjba menne , akkor azt mondanám soha jobbkor. Tekintettel arra h Fergie még marad szerintem egy szezont biztosan, számunkra most annyira nincs jelentősége. Ettől függetlenül azt gondolom h Mourinho marad a királyi gárdánál és érkezik hozzájuk egy csatár.

Más. Van egy eladó MU mezem melyet 2002 nyarán vásároltam. Nike, vodafonos, szinte újszerű állapotban van mert nem használtam, ereklye volt inkább. Olcsó pénzért eladom. Akit érdekel kérem írjon privátban.
  • Rash87
    Nem is a pénz a fontos, hanem hogy mi nem is akarunk.
  • sanyiute
    A klub és a portugál edző között hetek, hónapok óta feszült a viszony, mivel a Real Madrid nem akar új csatárt igazolni. Mourinho akadályozva érzi magát munkájában, ezért a hírek szerint kilátásba helyezte távozását. Az As spanyol sportnapilap internetes kiadása címoldalon számol be az ügyről.

nálunk aztán pláne tud igazolni annyi pénzünk van
  • ldobosi
    Mou elhagyhatja a Real Madridot
  • Tyler1
    10-est azért nem mindenkinek adják oda, úgyhogy ne írjuk le ilyen gyorsan :D amúgy sztem Giggsnél fiatalabb, csak nem látszik a kor az ázsiaiakon :P
  • hedonist
    nekem kicsit idősnek tűnik ez az Epson gyerek, és még Rooney mezét is odaadják neki?.. :DDDD
  • ldobosi
    A Manchester United és a szponzorok 2010-ben.
  • DONGUBA
    Yay ki ez a buzitelli mar?:DDDD
  • Darthmushroom
    Balotelli:
    "Rooney egy nagyon jó csatár, de nem a legjobb Manchester városában”
    "A mi támadósorunk, a Balotelli-Tevez-Dzeko trió a legjobb a világon, jobb mint a Barcelona vagy a Real Madrid csatársora. Mi vagyunk a legerősebbek, most már képesek vagyunk kupákat nyerni, csak a hit hiányzik.”
    hát tudom hogy Roo nincs formába de jobban küzd mint az a 3együtt véve, meg mit nagy nagyképűsködik ez a majom,rohadtul semmit nem tett le sehol az asztalra...kivéve otthon a fizetését az asztalra...
  • Tyler1
    igen, mondtam ezt akkor, mikor már a szezon kezdetekor lehúztad a csapatot, h semmit sem ér, nem nyerünk semmit, nem tudunk támadni, sem gólt rúgni. és tessék, most első helyen állunk legjobb rúgott/kapott gólaránnyal.

de a keretről akk is ugyanez volt a véleményem, a szart ki kell lapátolni, az öregeket meg lecserélni. csak az a baj, h ez előrevetíti a nyarat is, mert nem fogunk egyszerre 4-5 meghatározó posztra új embert venni, mert az megint nem Fergie asztala. majd az lesz, h akkor mégis meggyőzik Scholes-ot, mégis meggyőzik Giggset, h maradjon, sőt mindenki maradni fog, aztán jöhetnek a 3. osztályokból a 20 éves fiatalok.
  • giornalista
    pedig a nyáron még pont te mondtad talán (de itt voltak egészen biztosan olyanok, akik szerint) drukkoljak a Barcának, ez a klub arról szól, hogy megtartja a játékosait, bízik bennük...

a pont jó a WHL-en, a baj az a játék. ki lehet mondani, hogy nyerni akarunk Blackpoolban meg a Bridge-n, csak elég nevetséges ez akkor, amikor egy épkézláb támadásunk nincs, és már az 5. percben ívelgetünk.
  • Tyler1
    végülis az eredménnyel nem lehet bajunk, mert a Chelsea is x-elt velük idegenben, Gábor Áronékat meg saját otthonukban mélytorkoztatták meg, mikor 2 gólos hátrányból nyerték a meccset. tudtuk, h nem lesz könnyű a White Harton, de kicsit idegesítő, h lehetett volna más képe is ennek a mtalálkozónak, ha normálisabb emberek álltak volna pár poszton.

nem értem ezt a hűséget, amivel ennyire PL, de főleg nem United szintű embereket tart itt a klub, miközben igazolási időszak van, és a bajnokság múlhat pár nem ide illő emberen.
  • Rash87
    Azt senki nem állította,hogy játékosok nem kellenek,mert tény, hogy alig veszünk valakit,vagy ha veszünk is,akkor nem lesz meghatározó játékos belőle.
    Azért még mindig Te látod ennyire negatívan a dolgokat.

M.City első,de hogy? 3 meccsel előrébb vannak,s még így is csak 1 ponttal vezetnek,szóval ennyire nem kell megint elkezdeni temetni a csapatot.
    Max. ha Chelsea szinten lennénk,akkor megérteném,s megnézném akkor mit csinálnál...
  • giornalista
    a keretünk hiányosságai nagyjából egy éve ugyanazok, és nem is változtak, már tavaly is mondtam, a nyár elején is, de akkor még mindenki várta a "majd belelendülünk..." c. történetet, ami nyilvánvaló, hogy önámítás.

erősíteni kell, szűk a keret, és szürke. kibaszottul elegem van abból, hogy mindenki megmagyarázza, hogy miért is voltunk éppen jók, miközben a csapat 10 mezőnyjátékosának fizetését 2 embernek kellene átutalni, Vidic és Ferdinand számlájára.

örülök, hogy Te végre kezded reálisan és normálisan látni a dolgokat...
  • Tyler1
    tragikomédia volt ez a meccs. a keret meg egy kibaszott vicc, és ha ezt nem látja a vezetőség, meg SAF, akk benyalhatnak tövig. a középpályánk másodosztályba illő, akármilyen nagyfasznak hiszi magát Nani, meg akármekkora legenda Giggs.
  • Pacal17
    rafael nagyon jó volt ma is. kiköpi a tüdejét, annyit fut. a kiállítás nem volt jogos.
  • giornalista
    ide? bárki. akár még ő is. Evra előtt, egy ilyen meccsen kiváló lenne. persze az isten óvjon minket attól, hogy nálunk játsszon, de 2-3 szélső (meg 2 belső kp) nagyon elférne már...
  • Pacal17
    dzsudzsi kéne ide. :D
  • andris7
    Fletcher és Carrick is csak a labdák eladásában tűnik ki ma (is)...
  • Rash87
    Tök mindegy ki játszana szélen,csak ne Giggs,nála bárki többet csinálna ezen a meccsen.
    Remélem Valencia is hamarosan bevethető lesz ,s Nani is elmehet nyaralni végre.
  • Tyler1
    nincs is szélső cserénk, jóhogy Giggsnek kell játszania. de nem kell szélsőt venni, eljátszik a cselkurva, meg a veterán a széleken.
  • Rash87
    Mondom meg lesz első vereségünk, közünk nincs a meccshez.

Fletcher egy kibaszott labdát nem tud normálisan átvenni/levenni meccsek óta,passzolást meg már meg se említem, Carrick ismét hozzá a formáját mellette. Giggst meg nem is értem,miért kell egy ilyen meccsen játszatni, még ő 1-et pislog, 10* körbefutják az egész stadiont... De szokás szerint nem lesz csere,majd 1-0nál a 80. percben :/
  • Tyler1
    hát...szó nélkül adnám el a gecibe! SAF-ot sem értem, h miért nem Andot rakta be :S
  • giornalista
    formán kívüli Fletcher egy mai Carrick mellé... ma sem lennék Vidic a pályán.
  • Rash87
    Majd kiderül első 10 percben, hogy hogy játszik, hátha összeszedte magát :)
  • Tyler1
    Carrick bmeg minek...legyen csak lyuk a középpályán-.-