35611
-
#24660 Tottehnam-Manchester United ::: streamek -
#24659 OFFICIAL MUFC TEAM:
van der Sar
Rafael
Ferdinand
Vidic
Evra
Nani
Fletcher
Carrick
Giggs
Rooney
Berbatov
SUBS: Kuszczak, Smalling, J Evans, Scholes, Anderson, Hernandez, Owen. -
#24658 a hozzászólásod összes állításának egyenlő a realitása :)) -
sanyiute #24657 bárcsak:D -
#24656 én nem fosok, holnap helyén lesz a csapat :D Berba 2-t ver, Rooney 1-et, hétfőn meg leigazoljuk Bale-t
-
#24655 Van egy érzésem,h ma kikapunk :D
Bár ne így lenne,de ettől a meccstől tartok vmiért. -
#24654 C.Evans --> Hull City(kölcsön
De Laet --> Porthmouth(kölcsön)
öcsém, elfogy a tartalékcsapat :D jó lenne kicsit a nagyoknál is mozgatni pár embert. -
#24653 Eikrem --> Molde
most vagy kibasztuk az egyik legjobb utánpótlást, vagy nagyot üt a csapat, ha Olley kineveli, és opcionálisan visszakerül ide. -
#24652 Igen,ezért,sajnos. -
#24651 Dzeko: "I hear a lot about the fans and that most of the people from Manchester are Manchester City fans”
ezt ki mesélte, Tevez? :DDDD -
#24650 Pogba jó pléja lesz, csak nem biztos, h nálunk. gólja meg -
#24649 Óriási góllal kápráztatta el Fergusont a manchesteri középpályás
Irtózatos bombával szerzett vezetést a Manchester United hétfő este a Portsmouth ellen a FA Youth Kupa 3. fordulójában (3–2). A 17 éves francia középpályás, Paul Pogba szerencséjére David Gill, Sir Alex Ferguson és Sir Bobby Charlton is a lelátón tekintette meg az összecsapást.
nso
-
#24648 jaa, ezt eddig észre sem vettem :D akkor ez miatt volt a belassulás? -
#24647 Mivel a fejléc alatti rész flashes, *.swf kiterjesztés, ezért valahol tárolni kell.
Illetve mindent css fájlból olvas ki.
Bár most működik a tárhely :) -
#24646 30 milliós ajánlat Youngért és Clarkért -
#24645 topik dolgait? -
#24644 Ámen.
Más:
Vki nem tudsz egy BIZTOS webtárhelyet,ahova fel lehetne a topik dolgait tölteni? Mert ez a mostani, nagyon vacakol,1 hét alatt már másodszor nem elérhető :/ -
pilboy #24643 a kommentek alapján szerencsére a családdal töltöttem a az időmet :)
köv körben kiesik a chelsea -
#24642 azért látom egyből befosott, hogy eljárást indíthatnak ellene :D
"My apology if they take my posted pic seriously. This is just a emotional reaction after losing an important game"
"Sorry Howard Webb !"
hát késő bánat fiam, mert ezt nem úszod meg sima ejnye-bejnyével -
#24641 ez kurva jó :D:D -
paly90 #24640 ez nagyon durva:D:D
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fa-kupa-babel-kitett-egy-webbet-mu-mezben-abrazolo-kepet-twitterre-2059292 -
#24639 és tényleg egyre romlik a játékunk... -
#24638 legalább nem kell megismételni, mert ez, mint Anglia legnagyobb rangadója, olyan kurvaszar meccs volt, hogy ha lett volna vasárnap délután akármilyen más dolgom, ki is nyomom.
lényeg, h megvan ez is, gratula :) -
#24637 a következő körben a Southamptonhoz látogatunk. a riválisaink közül az Arsenal a Huddersfieldet fogadja, a City a Notts Countyhoz megy, a Chelsea az Everton vendége lesz, a Liverpool meg...
pihen a következő bajnokijára. -
#24636 Én is így láttam,akkor ok :)
Ám ritka szarul játszottunk,10 ember ellen,mintha nem is akartunk volna. -
#24635 nézd már csöndben a meccset, kérlek. ha ez nálad nem piros, akkor a mikulás sem. -
#24634 a piros olyan jogos mint ide Mekka. a szándékért is piros járna, mert ilyen páros lábbal beugrásoknál lábak törnek el. az h "Gerrard nem szándékosan csinálta" meg egy faszság, mert ennyire erővel fejberúgok vkit, h meghal, mert én a labdát akartam...
Carricknek az a szerencséje, h ő is csúszott a labdáért, mert ha állva kapja el Gerrard, akk viszik Vale után.
büntető nem volt jogos. -
andris7 #24633 A másik idegesítő dolog emellett a magyar "kommentátor". egyszer adnak fogható csatornán MU meccset, erre ezt a majmot kell hallgatni... -
barcames #24632 egyik sem volt jogos :(
bízom egy liverpool gólban, megérdemelnék. -
#24631 11-es v. piros jogos volt? Ki h látja?:D
Egyébként iszonyat rosszul játszunk,semmi játék nincs a pályán. Fletcher olyan kakukktojás ebbe a csapatban :/ -
#24630 középpálya megint kutyafasza, szélsők megint kutyafaszák! Naninak egyetlen jó passza nem volt... -
#24629 nem baj az :D -
#24628 kicsit nekünk fúj a bíró.. -
#24627 1-0.
Giggs :-) -
#24626 1-0 :D:D hamar emgvan a vzetés :D -
#24625 ez gyors volt -
#24624 Ha valaki nem lenne tv közelben
streamek -
#24623 azt még említsük meg, h Lindegaard a padon. -
#24622 Rooney sérült.
Egyébként illene nyerni. -
#24621 Giggs, Evans élmény lesz őket nézni...