35611
-
#24740 minek jársz oda? én soha nem megyek be másik szurkolótábor topikjába, mert értelmetlen, max gratulálni... -
#24739 Inkább foglalkoznának a Carling Kupával,talán ha nagy szerencséjük van,idén azt megnyerhetik... -
#24738 Arsenal "nevetség szurkolók" topik
igen mi mákosok vagyunk, mert 2 gólos hátrányból meccset nyertünk, de szerencsére még mindig nem olyan balfaszok, akik 2 gólos előnyből kaptak ki 2:3-ra(Ars vs. Spurs)
ja és a B'Pool is szar csapat, h eladja az előnyét...na ezt pont ők? -
pilboy #24737 hétvégén fa kupa
aztán kedden:
arsenal-everton
sunderland-chelsea
man utd-villa
szerdán:
birmingham-man city
blackburn-tottenham
senkinek nem lesz sétagalopp. remélem továbbra is magabiztosan használjuk ki a hazai pályánkat.
majd szombaton:
man. city-wba
newcastle-arsenal
tottenham-bolton
wolves-man united
vasárnap:
chelsea-liverpool
kétségtelen, h az arsenal-nak és a chelsea-nek is erősebb lesz ez a 2 meccs. és nem véletlen írtam, h melyik napokon lesznek. itt is 1 hét alatt 3 meccs lesz a lábakban. jó lenne, ha botlanának, mi meg hoznánk ezt a 2 meccset -
#24736 Tőled ezt vártam
Csak így tovább! -
#24735 viszont vegyük hozzá, hogy ez a Blackpool sara. amatőr csapatként rohangáltak a legelején, a végére meg lépni sem bírtak, nem hogy helyezkedni. ha Holloway rendesen beosztja a csapata erejét, akkor meg nincs az elején a két gól, a fejvesztés. egy Stoke inkább beáll védekezni, öli a játékot, aztán lesz valami. a Blackpool meg megy előre, támad, amíg tud, aztán szépen hal meg... -
#24734 például, hogy hány esténket kísérli még meg tönkretenni Gibson, mielőtt végleg (and I mean it) kikerül a csapatból. hogy örüljünk-e, vagy aggódjunk, hogy egy 37 éves legenda a megmentőnk. hogy Fergie elköveti-e azt a hibát, hogy a kezdőbe rakja Hernandezt.
Rafaelről szót sem ejtek...
a végeredmény zseniális, nagyon elfáradt a végére a Blackpool, ki kellett használni. de a menthetetlenül szar első félidő, a buta kezdő és az, hogy tök mindegy, hány középpályásunk van, fölénk kerekedik az ellenfél, aggasztó. -
pilboy #24733 hát éppen éjszakás voltam...
csajom írja sms-ben, h 1-0 :(
én: picsába
vmivel később ő: 2-0
megint ő: pedig tök sok helyzete van a man unitednek
én: jobb is, h nem látom
megint később kicsit: 2-1
én: ezaz, gyerünk
mire elküldtem: 2-2
erre felhívtam, h most szivat-e, és mondta, h nem. boldogság öntötte el kis testemet. mondom neki, h nézze tovább, aztán majd írjon és amikor elküldte, h 3-2 ide... hát nagyon jó érzés volt. teljesen beleélte magát, nagyon szorított ő is a csapatnak :)
láttam a gólokat: tanulságos, h 2 szöglet után 2 fejesgólt kaptunk
berba hihetetlen, nem tudom hogy csinálja...
ez azért eléggé demoralizálhatja egész angliát, hiszen mindenki a man u. ellen szurkolt tegnap -
#24732 mai meccsről vélemény: hát őszintén mondva ez a MU ,nem adtuk fel tudtunk
2:0ról forditani és higgyétek el ezzel nagyon szomorúak az ellenfelek, 1x kevesebb az esélyük, főleg h hátrányból nyertünk -
#24731 hát igen, ez a szezon neki elúszott, bár vannak meccsek mikor nagyon fontos éke a csapatnak, de most megint kapott +20 kiló súlyt a hátára, h a mexikói helyette rúgott gólt. -
#24730 nemigaz,h nem bírták megtartani 2-0 ról:D -
#24729 nemazért de legutóbb kurvajól játszott a szakértők dicsérték mint a fene -
#24728 Mondom,Rooneynak azóta nem megy,mióta volt ez a hülye elmegyek-maradok színdarab. Oké,hogy néha csinál jó dolgokat,de régebben rugdosta a gólokat,most meg semmi küzdés nincs benne. Vagy lehet átadta Berbának az eőt,mert ő nélkül ez a csapat sehol se lenne most,jó látni,hogy mennyire akar.
-
#24727 Ezt nem gondoltam volna! X benne volt,bár 70. percben elbizonytalanodtam,de hogy 20 perc alatt fordítottunk,hihetetlen!:D Ezért szeretem ezt a csapatot :)
Gio,véleményedre kíváncsi leszek ezek után,hol találsz negatívumot :D
Azért remélem Rafaelnek nincs komoly baja! Bár nem úgy nézett ki :/ -
#24726 kicsit visszahoztunk legalább a sok 2:0ról eldobott meccsből, de ez azért sztem eléggé mák volt, egyszerűen elfáradt az ellenfél, ilyet más csapat ellen nem biztos h meg tudtunk volna csinálni -
#24725 és megint a mai meccsen jönnek elő azok a játékosgondok, amiket most tudnánk megoldani, ha akarnánk. Gibson kezdő...nevetséges. a 37 éves Ryan Giggs kell ahhoz, h meginduljon a csapat? a madafaking mexikói kell a gólszerzéshez Rooney helyett? -
#24724 namost befosás van:D ilyet nemsűrűn produkál ez a csapat:D -
#24723 a víz levert, de megvan bassza meg :D
(Rafael remélem semmi komoly sérülést nem kapott be) -
#24722 2-3 :D:DDD berbaaaaaa -
#24721 3:2 :DDDDDDDDDD -
#24720 2-2 :) hajrá győzni kell :D -
#24719 a nagyonfos tanyanetem nem engedi hogy nézzem. tudna valaki egy állást mondani? -
#24718 őőőő eddig jó :D -
#24717 na lesz-e győzelem? az x-et nem kéne eldobni. -
#24716 berba :D -
#24715 1 bejött :) -
#24714 Ha félidőben nem cserélünk kettőt (Scholes-->> Anderson & Gibson-->>Giggs) akkor ebből nem lesz se X,se fordítás. Ami elég valószínűtlen,mert ritka hogy cserélünk szünet után,bár talán most azt egyszer belátja az öreg...
Nani meg ismét hozza a formáját,egész úgy szar,ahogy van. Senki se találja a helyét,olyan rések vannak védelemben is...szomorú -
#24713 játszunk ma is vhogy. lehet Evrának sok volt az a szájbaverés, mert amennyi labdát elad a szélen az nem emberi. -
#24712 siralmas a teljesítményünk :S -
#24711 Bakker Vidic majdnem öngólt fejelt! -
#24710 Átjáróház a védelmünk!Jön a fasza idegenbeli szereplés? -
#24709 lol -
#24708 Ez nem igaz 0-1. :-((( -
#24707 kezdők:
-
#24706 streamek
ha vki tud digit az ne tartsa vissza :) -
#24705 Sajnos 2 napja nem tudom frissíteni a dolgokat,mert FTP-vel van vmi gond.
De aki nem tudná, hogy ma:
20:30 Blackpool - Manchester United
DigiSport -
#24704 #24701
köszi -
pilboy #24703 nagyon jól játszottunk... akár kétszer ennyit is lőhettünk volna...
jó meccs volt, ez volt az idei legjobb, amit én láttam (blackburn ellenit nem láttam)
nani volt a leggyengébb. vhogy az utolsó döntései mindig hibásak :/ -
#24702 Manchester United-Birmingham 5-0 ::: Digisport összefoglaló
-
#24701 5-0