35611

• MR ME
    minek jársz oda? én soha nem megyek be másik szurkolótábor topikjába, mert értelmetlen, max gratulálni...
  • Rash87
    Inkább foglalkoznának a Carling Kupával,talán ha nagy szerencséjük van,idén azt megnyerhetik...
  • Tyler1
    Arsenal "nevetség szurkolók" topik

igen mi mákosok vagyunk, mert 2 gólos hátrányból meccset nyertünk, de szerencsére még mindig nem olyan balfaszok, akik 2 gólos előnyből kaptak ki 2:3-ra(Ars vs. Spurs)

ja és a B'Pool is szar csapat, h eladja az előnyét...na ezt pont ők?
  • pilboy
    hétvégén fa kupa

aztán kedden:
    arsenal-everton
    sunderland-chelsea
    man utd-villa
    szerdán:
    birmingham-man city
    blackburn-tottenham

senkinek nem lesz sétagalopp. remélem továbbra is magabiztosan használjuk ki a hazai pályánkat.

majd szombaton:
    man. city-wba
    newcastle-arsenal
    tottenham-bolton
    wolves-man united
    vasárnap:
    chelsea-liverpool

kétségtelen, h az arsenal-nak és a chelsea-nek is erősebb lesz ez a 2 meccs. és nem véletlen írtam, h melyik napokon lesznek. itt is 1 hét alatt 3 meccs lesz a lábakban. jó lenne, ha botlanának, mi meg hoznánk ezt a 2 meccset
  • Rash87
    Tőled ezt vártam
    Csak így tovább!
  • giornalista
    viszont vegyük hozzá, hogy ez a Blackpool sara. amatőr csapatként rohangáltak a legelején, a végére meg lépni sem bírtak, nem hogy helyezkedni. ha Holloway rendesen beosztja a csapata erejét, akkor meg nincs az elején a két gól, a fejvesztés. egy Stoke inkább beáll védekezni, öli a játékot, aztán lesz valami. a Blackpool meg megy előre, támad, amíg tud, aztán szépen hal meg...
  • giornalista
    például, hogy hány esténket kísérli még meg tönkretenni Gibson, mielőtt végleg (and I mean it) kikerül a csapatból. hogy örüljünk-e, vagy aggódjunk, hogy egy 37 éves legenda a megmentőnk. hogy Fergie elköveti-e azt a hibát, hogy a kezdőbe rakja Hernandezt.

Rafaelről szót sem ejtek...

a végeredmény zseniális, nagyon elfáradt a végére a Blackpool, ki kellett használni. de a menthetetlenül szar első félidő, a buta kezdő és az, hogy tök mindegy, hány középpályásunk van, fölénk kerekedik az ellenfél, aggasztó.
  • pilboy
    hát éppen éjszakás voltam...
    csajom írja sms-ben, h 1-0 :(
    én: picsába
    vmivel később ő: 2-0
    megint ő: pedig tök sok helyzete van a man unitednek
    én: jobb is, h nem látom
    megint később kicsit: 2-1
    én: ezaz, gyerünk
    mire elküldtem: 2-2
    erre felhívtam, h most szivat-e, és mondta, h nem. boldogság öntötte el kis testemet. mondom neki, h nézze tovább, aztán majd írjon és amikor elküldte, h 3-2 ide... hát nagyon jó érzés volt. teljesen beleélte magát, nagyon szorított ő is a csapatnak :)

láttam a gólokat: tanulságos, h 2 szöglet után 2 fejesgólt kaptunk
    berba hihetetlen, nem tudom hogy csinálja...

ez azért eléggé demoralizálhatja egész angliát, hiszen mindenki a man u. ellen szurkolt tegnap
  • Darthmushroom
    mai meccsről vélemény: hát őszintén mondva ez a MU ,nem adtuk fel tudtunk
    2:0ról forditani és higgyétek el ezzel nagyon szomorúak az ellenfelek, 1x kevesebb az esélyük, főleg h hátrányból nyertünk
  • Tyler1
    hát igen, ez a szezon neki elúszott, bár vannak meccsek mikor nagyon fontos éke a csapatnak, de most megint kapott +20 kiló súlyt a hátára, h a mexikói helyette rúgott gólt.
  • hedonist
    nemigaz,h nem bírták megtartani 2-0 ról:D
  • Cabell
    nemazért de legutóbb kurvajól játszott a szakértők dicsérték mint a fene
  • Rash87
    Mondom,Rooneynak azóta nem megy,mióta volt ez a hülye elmegyek-maradok színdarab. Oké,hogy néha csinál jó dolgokat,de régebben rugdosta a gólokat,most meg semmi küzdés nincs benne. Vagy lehet átadta Berbának az eőt,mert ő nélkül ez a csapat sehol se lenne most,jó látni,hogy mennyire akar.
  • Rash87
    Ezt nem gondoltam volna! X benne volt,bár 70. percben elbizonytalanodtam,de hogy 20 perc alatt fordítottunk,hihetetlen!:D Ezért szeretem ezt a csapatot :)
    Gio,véleményedre kíváncsi leszek ezek után,hol találsz negatívumot :D

Azért remélem Rafaelnek nincs komoly baja! Bár nem úgy nézett ki :/
  • MR ME
    kicsit visszahoztunk legalább a sok 2:0ról eldobott meccsből, de ez azért sztem eléggé mák volt, egyszerűen elfáradt az ellenfél, ilyet más csapat ellen nem biztos h meg tudtunk volna csinálni
  • Tyler1
    és megint a mai meccsen jönnek elő azok a játékosgondok, amiket most tudnánk megoldani, ha akarnánk. Gibson kezdő...nevetséges. a 37 éves Ryan Giggs kell ahhoz, h meginduljon a csapat? a madafaking mexikói kell a gólszerzéshez Rooney helyett?
  • Cabell
    namost befosás van:D ilyet nemsűrűn produkál ez a csapat:D
  • Tyler1
    a víz levert, de megvan bassza meg :D

(Rafael remélem semmi komoly sérülést nem kapott be)
  • rooney8
    2-3 :D:DDD berbaaaaaa
  • MR ME
    3:2 :DDDDDDDDDD
  • rooney8
    2-2 :) hajrá győzni kell :D
  • Pacal17
    a nagyonfos tanyanetem nem engedi hogy nézzem. tudna valaki egy állást mondani?
  • MR ME
    őőőő eddig jó :D
  • Tyler1
    na lesz-e győzelem? az x-et nem kéne eldobni.
  • rooney8
    berba :D
  • Tyler1
    1 bejött :)
  • Rash87
    Ha félidőben nem cserélünk kettőt (Scholes-->> Anderson & Gibson-->>Giggs) akkor ebből nem lesz se X,se fordítás. Ami elég valószínűtlen,mert ritka hogy cserélünk szünet után,bár talán most azt egyszer belátja az öreg...
    Nani meg ismét hozza a formáját,egész úgy szar,ahogy van. Senki se találja a helyét,olyan rések vannak védelemben is...szomorú
  • Tyler1
    játszunk ma is vhogy. lehet Evrának sok volt az a szájbaverés, mert amennyi labdát elad a szélen az nem emberi.
  • MR ME
    siralmas a teljesítményünk :S
  • Luna73
    Bakker Vidic majdnem öngólt fejelt!
  • Luna73
    Átjáróház a védelmünk!Jön a fasza idegenbeli szereplés?
  • MR ME
    lol
  • Luna73
    Ez nem igaz 0-1. :-(((
  • Tyler1
    kezdők:

• MR ME
    streamek

ha vki tud digit az ne tartsa vissza :)
  • Rash87
    Sajnos 2 napja nem tudom frissíteni a dolgokat,mert FTP-vel van vmi gond.
    De aki nem tudná, hogy ma:
    20:30 Blackpool - Manchester United
    DigiSport
  • MR ME

köszi
  • pilboy
    nagyon jól játszottunk... akár kétszer ennyit is lőhettünk volna...
    jó meccs volt, ez volt az idei legjobb, amit én láttam (blackburn ellenit nem láttam)
    nani volt a leggyengébb. vhogy az utolsó döntései mindig hibásak :/
  • banok
    Manchester United-Birmingham 5-0 ::: Digisport összefoglaló
  • Rash87
    5-0