35611
-
#24780 eddig minden szép és jó: mi vezetünk, az Arsenal szívásra áll (volt kölkünk Saha gólja miatt), a Chelsea pedig döntetlenre (itt meg Bardsley szerzett gólt!)). a lényeg: mindenhol ott vagyunk :D -
pilboy #24779 közben elmaradt egy tizi :S -
#24778 eddig jó :D
Rooney 1:0 -
#24777 21.00 Manchester United-Aston Villa streamek
-
#24776 de szép is lenne, ha nekünk is kidobálna vki 50 milliót 1 túlsztárolt, de igazából silány játékosra, csak hogy jókedvre derítse a szurkolókat.
talán ő nem jut Shevchenko, v Ballack sorsára. -
pilboy #24775 ma már oltottak a chelsea-s haverok, h simán bajnokok lesznek, meg hogy márc. 1jén lealáznak minket... XD -
#24774 itt sosem lesz alap ember, sajnos arra a vonatra nem szállt fel, amikor kellett volna. Welbeck-ben nagyobb potenciál van. -
#24773 Én inkább Carollra leszek kiváncsi a 'Poolnál.. -
ldobosi #24772 Remélem ott is marad. -
#24771 már a Sampnál van egy ideje - igaz, csak kölcsönben -
#24770 őt én is eladnám és inkább wellbecket tartanám a klubnál -
#24769 Macheda? Te is okos vagy hallod... -
ldobosi #24768 Obertan távozna a Unitedtől.
Szerintem ez egy remek ötlet és még pár játékosnak is tudnám javasolni.
pl: Gibson, Macheda.... -
#24767 Kíváncsi leszek, mit fog ott alkotni Torres. -
pilboy #24766 chelsea nincs az első 3ban, rögtön jön a fejetlen költekezés -
#24765 Olvassátok el ezt, jó kis "összefoglaló" a tegnapi meccsről...
[URL=http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/29/Tragyat_csinaltunk_a_gyemantbol/]"Szart csináltunk a gyémánt alakzatból"[/URL] -
sanyiute #24764 nagy mákunk lett ezzel a sorsolással:) -
#24763 köv. FA ellenfelünk a Crawly Town(5. osztály) lesz az OT-n. remélem ellenük már nem kell a full kerettel kiállni, h kiszenvedjük a győzelmet. -
#24762 köszi -
#24761 Southampton 1 - 2 Manchester United -
#24760 vki tud vmi összefoglalót, köszi -
#24759 ezt a Gibsont is azért játszatja már csak Fergie, h legyen kinek a helyére behozni vkit. ez a fétise. -
#24758 Owent simán lehetne néha-néha játszani PL-ben is kezdőként szerintem -
#24757 persze ezt első félidőben nem tudták volna megtenni :) -
#24756 1-2 :) -
sanyiute #24755 te jó ég :D:D Chicarito:D -
sanyiute #24754 pff... szopatnak:S -
#24753 1-1 :) -
#24752 első félidőn elaludtam, 2. meg már nem is érdekel. mi ez a keret, mi ez a meccs? hát egy nagy lófasz! -
#24751 köszi -
#24750 magyar sportklub stream nincs. egyéb van az oldalamon -
#24749 valaki tud adni sportklubos streamet? -
ldobosi #24748 Az Ajax kapusa az első számú célpont! -
#24747 pont, hogy akkor kéne a gólokat rúgnia, mikor Berba is a pályán van, hogy ne csak másodhegedűsként tekintsenek rá. egyszer verne egy mester3mast a bolgár mellett, és visszajönne az önbizalma. -
#24746 Van der Sar bejelentette visszavonulását
Létrehozva: 2011. január 27. 10:40
Edwin van der Sar bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul a profi labdarúgástól. A Manchester United kapusa több időt szeretne tölteni a családjával, elmondása szerint életkora egyáltalán nem játszott szerepet döntésében.
Sir Alex Ferguson korábban már megszellőztette, a holland kapus alighanem szögre akasztja kesztyűjét a szezon végeztével, és ezt most maga Edwin der Sar is megerősítette egy holland sportportálnak.
A hálóőr családi okokra, elsősorban feleségére hivatkozik, aki noha agyvérzése után már jobban van, sokkal több időt szeretne neki szentelni Van der Sar.
„Nem tudom pontosan, mikor határoztam el (a visszavonulást). Talán akkor jutott eszembe, mikor Ann agyvérzést kapott múlt évben. Akkor eldöntöttük, egy idényt még vállalok, többet viszont már nem. A családom nem helyezett rám nyomást, magam határoztam el, hogy ennyi elég volt.”
Van der Sar úgy nyilatkozott, életkora nem befolyásolta a döntésben, és ha csupán ezen múlna, még sok-sok idényt le tudna húzni.
„Negyvenéves vagyok, de még mindig csúcsformában érzem magam” – mondta a veterán kapus.
Az utódlás kérdése egyelőre nem megoldott az Old Traffordon, de Sir Alex Ferguson mindenkit megnyugtatott, a megfelelő helyettes időben megérkezik a klubhoz.
A holland válogatottól júniusban, a Magyarország elleni barátságos mérkőzés előtt köszönt el a legendás hálóőr. -
#24745 Nem hiszem, hogy kikerül.
Az FA kupa meccsen reméljük Berbatov pihen és Rooney végre csatárt játszhat és akkor hátha pár gólt lőve javul az önbizalma. -
#24744 Rooney kikerülhet a csapatból
na ez még megalapozná a nyarat... -
#24743 jó kis összefoglaló cikk a 98-99es menetelésről, videókkal -
#24742 Rafael "csak" kisebb agyrázkódást szenvedett, a hétvégi FA kupát biztos kihagyja. örülök, h nem komolyabb, beszartam, mikor nyomták rá az oxigénpalackot, meg hordágy, meg anyám :S -
#24741 én szoktam mindegyikbe, csak kíváncsiságból, h mik a hírek, stb... read only-ba.
de hát onnan mindig mosolyogva jövök ki, és nem is kell feltétlenül rólunk témázni :)