35611

• pilboy
    mai védelmünk átlagéletkora: 20.75!!!
    de gea-val: 21.4
    ha kivesszük de gea-t és smallingot: 19.3!!!
  • attiGT
    Szóval egy biztos, ma nem nyerünk :D
  • attiGT
    Egy győzelemmel 4. lehetne a csapat ha jól látom.
  • Darthmushroom
    úgy vagyok a mai meccsel mint a Magyar-Finn meccsel, leszarom hogy, meg milyen játékkal csak nyerjünk. 1. nagyon kellene egy idegenbeli siker 2. ha pont az Arsenal ellen lenne meg az nagy lökést adhatna
  • Tyler1
    Selejtezők eheti eredményei:
    Blind off
    De Gea off
  • Smithie
    Soha nem voltak normálisak...
    Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.11.14. 13:43:13
  • Blum
    Ha az angol királynő a Manchester Unitedben játszana, akkor neki is ilyet írt volna amúgy :D
  • Darthmushroom
    ez eddig oké, de ezeknek a zenésznek is lehetne annyi esze h nem írogat ilyeneket egy ismert angol személynek. bár gondolom nehéz nekik az élet a sok alkohol+kokó+fű mellett..
  • Blum
    Azért az Oasist vagy a Beady Eye-t jöttmentnek nevezni kicsit erős :D
    Tény, hogy ritka nagy gyökerek de a zenéhesz kurvára értenek.
  • Zenszkij
    Garynek is lehetne annyi tartása, hogy szóba nem áll ilyen jöttment zenészekkel :D.
  • rooney8
    a jó ízlés határain belül nem tudok hozzászólni ehhez a témához, így inkább csöndbe maradok, de sejthetitek miket gondolok...
  • Blum
    Ennek a két csávónak teljesen mindegy, ha ManU játékos volt akkor nincs respect. Nem szép dolog, az tény de ha a Gallagher testvérekről van szó akkor ilyenen kár meglepődni. Az is szép volt, amikor az egyik koncerten egy egész stadionnal elénekelték a Who The Fuck Are Man United c. klasszikust..:D (ami egyébként Liverpoolból származik tudtommal)
  • Darthmushroom
    akkor sem érhető lépés.. mivel tényleg az egyik legjobb jobb hátvéd volt az angol foci történetében, és a válogatottban is csupa szív játékos volt.

Garry helyében vissza írtam volna, h: "köszönöm a szép aláírást, utóirat: kár h anyád inkább nem nyelt le" :D
  • Blum
    Gallagher testvéreket még néhány jóérzésű City szurkoló sem szívleli...sose voltak normálisak amúgy :D
  • Zenszkij
    Lúúzer barom. Szégyen.
  • Darthmushroom
    (Y)
  • Zenszkij
    Tudom szörnyű látni, de ez akkor se volt bunda. Lehet látni a City 3. gólja előtt, hogy majd megszakadnak, hogy kikalapálják a labdát. Nem hiszem, hogy blamálná magát ilyennel egy Premier League csapat. És EZ se volt bunda. Sajnos az élet néha ad, néha elvesz. Az a 3 perc volt életem egyik legszebb fociélménye. Hihetetlen, hogy 15 éve történt, mintha tegnap lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 16:39:15
  • Tyler1
    Ilyen szinten nincs? Ahogyan megcsinálják a La Ligában, meg a Serie A-ban, ugyanúgy megcsinálják a PL-ben, csak itt még nem derült ki egyelőre. Bár kétlem, hogy akkor a QPR le volt pénzelve, mert akkor nem úgy alakítják a meccset.
  • Smithie
    Remeljuk a legjobbakat! :)
  • Zenszkij
    Valóban gyanús, de ellenkező esetben mi is megfingatnánk a Liverpoolt, Cityt. Lesz is még ilyen a focitörténelemben. Lehet rajtunk múlik majd kiesik-e a QPR. Én ott inkább a csapatra haragszok, azt a 4-4-et sokáig nem felejtem el.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 08:58:38
  • Darthmushroom
    tény h nem kellet volna kikapni a shitytől idegenbe meg itthon 4:4t játszani az Evertonnal, de ami ott ment akkor attól hányok..és "persze tök véletlen" volt mint utaltam is rá h még kellett a pont a QPR-nak addig vezettek, mikor már nem kellett "véletlen" ki is kaptak.
  • Zenszkij
    elgurult a gyógyszered? Talán nem a MU szórakozta el azt a bajnoki évadot vagy 100 pont előnyből? Nem hiszem, hogy bunda volt, ilyen szinten nincs ez. Nem a QPR-t kell szidni, hanem a sok dilettánst, akik a MU-t most is irányítják (nem Van Gaal-ra gondolok, hanem Glazerékra).
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 08:56:46
  • Darthmushroom
    egy-két meccstől eltekintve tényleg sokkal jobban játszik a csapat és ez tény és valóság.
  • Darthmushroom
    QPR egy büdös köcsög fos sz@r nyomorék és inkább nem sorolom h micsoda... mindig ezt csinálják. soha nem felejtem el h elbundázták az utolsó fordulóba a bajnoki címet a shitynek... persze tök véletlenül már a veresség sem számított nekik már a végén a bent maradáshoz.. tavaly is majdnem hánytam h végül ők jutottak fel, remélem amilyen lendülettel jöttek azzal esnek is ki, hiába van Rio ott ez számomra bőven kevés.
  • Smithie
    "A csapat sokkal jobban játszik, mint Moyes alatt."

Ezt a mai produktum után is kimered jelenteni? Elkapcsoltam, olyan szinten szar volt, pedig 17 éve folyamatosan nézem a csapatot, de a mai betette a kulcsot...
  • Tyler1
    Szünet után nagy szopások jönnek. Én a köv 5 meccsből 6-7 pontot tippelek max.
  • pilboy
    már nem :)
  • pilboy
    múlt héten jobban játszottunk
    érdekes: vezet qpr city ellen
  • Darthmushroom
    Ideje volt végre egy gólnak
  • Zenszkij
    Ez a Mata nem gyenge, szép gól!
  • Tyler1
    Meddő labdabirtoklás az megy. A Palace meg egyetlen hibából majdnem csókot adott a védelem seggére.
  • attiGT
    arra vagyok kíváncsi ki fog lesérülni
  • Darthmushroom
    Mai kezdő: De Gea, Valencia, McNair, Blind, Shaw, Fellaini, Carrick, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie

leszarom hogy csak nyerjünk végre..
  • duderanch
    Sziasztok!

Én egy kezdő független fejlesztő vagyok és nemrég készültem el Global Soccer Manager című focimanager játékommal, melyet a Football Manager, vagyis inkább elődje, a Championship Manager inspirált.
    Rövid leírás:
    A játékban nincs semmilyen korlátozás, bárkit irányíthatunk a világon.
    Ez annyit jelent, hogy 205 választható nemzet, valamint több, mint 5800 választható klub szerepel a játékban.
    Csak a játékoson múlik, hogy honnan indul, kit szeretne irányítani.
    Kezdheti a játékot akár a brazil vagy angol válogatott menedzselésével, de megpróbálhat mélyről a csúcsra jutni.
    Mivel egyidőben az egész világ szimulálva van, bármikor átugorhatunk mondjuk Trinidadból Ugandába, vagy Japánba, esetleg Lettországba edzősködni, feltéve persze ha van szabad állás, és ha elegendő ismertségünk van az adott munkához.
    Közel 150.000 játékost tartalmaz az adatbázis, így akár csak a való életben, alaposan körül kell néznünk, ha meg szeretnénk erősíteni keretünk.
    Licenszek híján a játékban szereplő csapatok és játékosok nem valós adatok alapján lettek megalkotva, de egy mellékelt szerkesztő program segítségével bárki kedvére módosíthatja a használt adatbázisokat.

A játék már készen van, de csak akkor kerülhet kiadásra, ha elengendő Igen szavazat érkezik rá Steam Greenlight-on, így ebben szeretném a közösség segítségét kérni.
    Minden egyes pozitív szavazat, kedvencnek jelölés vagy követés Greenlight-on és minden egyes kedvelés és megosztás a Facebook-on sokat segítene nekem, hogy megjelenhessen a játék, előre is köszönöm mindenkinek aki szán rá egy fél percet az idejéből.

A játék Steam Greenlight linkje:
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=333139560
    Valamint Facebook elérhetősége:
    https://www.facebook.com/pages/Global-Soccer-Manager/1510998819186804

A másik dolog, amiért írok, hogy ha van itt olyan, aki át tudná tervezni a felhasználói felületet, hogy jobban mutasson, írjon nekem bátran, bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Köszönöm ha elolvastátok, üdv:
    Márk
  • pilboy
    mennyivel másabb a leányzó fekvése, ha oda merik osztani a lapokat
  • Darthmushroom
    hagyjad már a shityt az nem csapat, és nem is lesz soha elég a bl-hez, 38 forduló egy bajnokság a bl ennek a töredéke. mindig könnyebb lesz egy hazai bajnokságot behúzni mint egy bl-t emiatt.
    én személy szerint a bajnoki címet választanám a bl helyet, sőt az fa kupa is eléggé közel van ahhoz h számomra egyenértékű legyen vele.
  • Tyler1
    Hát hogy a PL címvédő megint utolsó a csoportban az rendesen felbasz. Nem drukkolok nekik a BL trófeához, de legalább szégyenbe ne hozzák az angolokat. Vasárnap ott szoptunk ki, ahol most a CSZKA lesimázta őket...
  • ReszegKoldus
    Azért jó, hogy nem kell szenvedni a BL-ben, elnézve tegnap és ma a többi PL csapat eredményeit :D
    Még a Liverpoolé egész vállalható mondjuk
  • Darthmushroom
    én is hiszek h nem késő még,
    am azért bízok benne h nem jutunk a csirkék (pool) sorsára, és hamar felállunk még ha úgy is hogy nem folyamat bajnokok leszünk de legalább állandó BL indulok leszünk. MU <3
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.11.05. 23:39:28
  • pilboy
    remélem nem lesz késő