Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
Nem véletlenül kezdte ki a sajtó VG-t, mert amennyire utálta mindenki Moyest, és üdvözölte messiásként a hollandot, annyira katasztrofálisan szar az eddigi munkája. Korai még nagy jóslatokba bocsátkozni, de ez sokáig így nem mehet nála sem, úgyhogy ideje lesz elkezdenie dolgozni, és kezdhetné azzal, hogy nem baszkurálja ki a kezdőből azokat a játékosokat, akik érnek valamit a csapatban, hogy a Mr. Luxusék eltötyögjenek 90 percet. (és itt nem Falcaora gondolok)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
Mata se csinált még idén gyakorlatilag semmit az egy gólján kívül. szóval simán lehetne egy lapon említeni a másik kettővel.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
nagyon fontos lenne ma nyerni :/

Smithie
Kezdem azt hinni, hogy jobb lett volna Moysenak adni pár évet... Így elherdálni egy kész és zseniális játékost... szánalom.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tyler1
Akkor fejre állok. Azt hittem Van Gaalnak meglesz a tekintélye, de a nagy szart, itt pár játékos mindenki felett áll úgy látom. Vagy szimplán ilyen vak az egész stáb...

Smithie
Ráadásul arról cikkeznek, hogy januárban távozik... Ezért érdemes volt megvenni Juanitot... 😞

Tyler1
Most frankón Mata-t basszák ki a kezdőből? Esküszöm agyfasz az eddigi munka itt. Közben Rooney, RvP nulla, de semmi gond.

köszi a segítséget
Smithie
Stream-ek:

Manchester United - West Ham United

Nagyon várom már a meccset, nem is tudom miért, de egyre jobban szeretem a csapatot, a kudarcok ellenére...

Lesznek még ilyen pillanatok, nem is olyan sokára...

Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.09.27. 11:13:54

majd jön banok és megmondja 😊
vagy már nem jár ide<#confused>
én is szomorúan láttam, h a chelsea-t adják 😞

itt nézz körül:
http://www.rojadirecta.me/
http://banok.myfreeforum.org/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

heló délután játszunk nem adja semmi,tud valaki stearmet felrakni?
contraste
Azigen😊 En drukkolok, h visszajojjon Angliaba!

ain't got no history

Tyler1
A Manchester United szurkolóinak egy csoportja azt tervezi, hogy szombaton a Villareal El Madrigal stadionja felett, légtranszparenssel üzennek Cristiano Ronaldónak.
"A jelenlegi helyzetben a UNITED REEL szükségesnek érzi, hogy Cristiano Ronaldo, ne csak érezze, de saját szemével is láthassa, hogy a United szurkolók még mindig imádják őt, és milyen büszkék rá azóta is, hogy elhagyta a Manchester Unitedet."

most láttam chicarito hétvégi góljait...
ennek a 2 góljának az össztávolsága volt annyi, mint amit nálunk szerzett kb 40 gól össztávolsága összesen<#idiota>

Darthmushroom
Mark Clattenburg játékvezető legutóbbi hat Manchester Unitednek fújt angol bajnokiján három piros lapot osztott ki, és öt tizenegyest fújt be a manchesteriek ellen.

Zenszkij
Megnéztem az összefoglalót, kamu 11-es volt 3-1-nél, a második 11-es előtt meg Blackettet ellökte a leicesteri, továbbá totál betömörült a Leicester mi meg mentünk ész nélkül olyan lyukakat hagyva a védelembe, hogy rossz volt nézni.

Capello mondta, hogy nem az a nagy dolog ha nyer valaki, hanem az, ha 1-0ra nyer. Mi ma nyaltunk igazából 3 gólt, a 2 11-est nem számolom. Szánalmas. Nincs összerakva a csapat, hulladék a védelem. Az hogy rúgtunk 3 gólt az újoncnak nem nagy tett, de nyalni ennyi gólt....Ez gyengébb év lesz, mint a tavalyi. Össze kell szokni, és szerezni valami értelmes védőt, aki nem császkál fel a támadásoknál a fenébe előre. Rooneytól is meg kell szabadulni.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.21. 22:49:20

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ezt a viccet már egyszer elsütötted...akkor se volt vicces. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Darthmushroom

Darthmushroom
nem bántsd, biztos h a main road-on nőtt fel 😄 vagy az se tudja mi az 😄

Zenszkij
ideje volt! kommunikációs tréninggel a zsebében megoldja a gondokat

Most mondták ,hogy Pintér már megérkezett Manchesterbe 😄

Ja...már 7 évesen is divat szurkolóként néztem City meccseket...<#wilting>

még így is csak 5 pontra vunk a 2. helytől<#ijedt>

Tyler1
Azt te sem hiszed el, hogy az az egyetlen bírói hiba késztette őket 5 gólra, és sokkolta a United játékát a zéróra (amikor még nyerésre álltak). Emlékezz, hogy a 2. gólra is azonnal válaszoltak.

contraste
Te nagyon el vagy tévedve a Leicester brutális támadó focit mutat, nekünk szerencsénk volt, hogy mg az elejés találkoztunk velük, Ulloa meg nem is játszott akkor asszem, Nugent majdnem elintezett minket. Semmi ok nincs hőbörgésre, óriási bírói tévedéssel együtt sem, mert nem hinném, h emiatt nyert a Leicester. Ha így folytatják itt még európai szereplés is lehet a végén😄

ain't got no history

nem érted a lényeget, de nem véletlen vagy divat

Zenszkij
jó nagy xar a csapat, nincs mit ezen feszegetni, 5 gólt kapni, nevetséges, legjobb nyolcban ott leszünk
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.21. 16:57:16

Nézted egyáltalán a meccset vagy csak az eredmenyek.com-on pislogtál? A 30. perctől kezdve a Manchester United megszűnt a pályán létezni mint csapat...csak egy rakás "szupersztár" kóválygott a pályán miközben véletlenül ugyanolyan mezt viseltek. A bíró 1 (azaz egy) gólban volt benne, a többit színtisztán beszoptátok.

jajaja, persze-persze, mindjárt hányok
úgy látom, itt jó néhányan nem fociztak életükben...
1:3
jön egy nevetséges 11-es (young mostanában degeszre szedte magát sárga lapokból hasonló eseteknél - jogosan)
mit jelent ez???
megtolta a roggyant buszt a spori! egész eddig sehol nem volt a leicester, csak és kizárólag ezután... az, meg, h megzavarodott a védelem, ahol rojo és rafael a legrutinosabb - sajnos ez van

6unn3r
Miért is fostalicska a Leicester? Úgy került fel, hogy mindössze kétszer kaptak ki a Championshipben. Pontot raboltak az Evertontól és az Arsenaltól is. Nem is érdemtelenül. Ja, hogy a keretben nincsenek olyan jól csengő nevek, mint RvP, Rooney, Falcao, Di Maria? Hát ebből a szempontból a mai meccsen nem a Leicester volt a fostalicska. A bírók hibáztak, ez meghazudtolhatatlan tény. És az is, hogy ebből hatalmas mentális előnyre tett szert a hazai csapat. De tény az is, hogy a United se tett semmit a győzelemért, mert ugyanolyan látványtalanul és unalmasan játszottak, mint az teszik már nagyon régóta.
Egyébként meg Clattenburg fújt már hasonló módon az MU számára is (az a bizonyos Chelsea elleni meccs, amelyen Torrest kiállították). Egy ilyen edzővel és ilyen játékoskerettel rendelkező csapat nem engedheti meg magának, hogy 3-1-ről ennyire könnyedén átgázoljanak rajtuk. És ha csak fele akkora a csapategység az MU-nál, mint a Leicesternél, akkor lehet nem kellett volna 150 millát költeni a nyáron.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Kár rákenni a vereséget a bíróra mert nem rajta múlt. RVP végig kapálózott középen, mert Falcao nem értett semmit, Rooney pöffeszkedett magában, a tőgyarcú menedzseretek meg megmukkanni nem tudott. Ez a Leicester nagyon okosan, szívvel-lélekkel játszott és pontosan ezen múlott a győzelem. Példa értékű, nagybetűs FUTBALLT mutattak be..és ezt a meccset -már ami a Leicester játékát illeti- tananyaggá kéne nyilvánítani...soha nem adták fel, harcoltak, mentek, ütköztek, koncentráltak és győztek. A meccs végén konkrétan tapsoltam...és nem azért, mert City szurkoló vagyok és örültem a vereségeteknek hanem a Leicester teljesítményének. Ugyanígy tapsoltam volna akkor is ha minket picsáznak el hasonló módon.

Tyler1
Arra gondoltam, hogy akkor még mindig vezettünk...
Nem a bíró mondta a csapatnak, hogy akkor gyerekek a 2. 45 percben nehogy neki álljatok focizni. Hibázott a játékvezetés persze, ahogy hibázott VG is, meg hibás volt az egész csapat.

bocsáss meg! a bírói tévedés 1:3-nál volt, ami után olyan önbizalmat kapott a hazai csapat, h simán kiütnek
az okés, h kikapunk, de ilyen fostalicska csapattól, akinek a tiziig helyzete sem volt!!! nézzetek utána. utána a támogatással már könnyű a dolog.
rafael ellen mindig fújnak, neki, semmit (ez csak egy pl)

Tyler1
A bírói tévedésnél még csak 2:3 volt, ez nem ott ment el. Ott ment el, hogy érdemi megmozdulás nem történt a 2. félidőben, a Leicester simán lejátszott minket, a cserék pedig megásták a keresztet is, végülis talán csak a 2 legtöbbet dolgozó emberünket hozta fel VG.

Vicc. Clatenburggel, vagy nélküle.

Darthmushroom
Clattenburg inkàbb nnyelt volna le az anyàd.. Vicc h vezetik a meccseinket mióta nincs Fergi

jaja, öltöztesd be kéknek (chelseasbe)

Jim Morrison
Mi folyik itt gyerekek? Nézem 4-3 mi a fene, mire rábökök a részletekre 5-3. Szerintem ide Pintér kell, szerencsére most szabad <#kuss>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

contraste
Volt hibája, de megérdemelten nyer a Leicester, nélküle is nyert volna..

ain't got no history

attiGT
ok

clattenburg a ku**va anyádat!
megfordította nekik a meccset, hülyét csinál belőlünk

Na tessék, vissza lesz itt még sírva Moyes is.

rooney8
tyűű bammeg

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
odaégett a pite

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

contraste
Meleg a pite. Ez az Uzsoá elég nagy spíler! Remélem mi meccsünk is ennyi gólt hoz, persze a nem ilyen eloszlásban😊

ain't got no history

Darthmushroom
Zseniàlis jàtétvezetés ismét két szabàlytalan gólt is kaptunk...

ReszegKoldus
jó meccs

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Mekkora gól Di Mariatól és màr 0:2!!! Csak így tovàbb!!!

Darthmushroom
United: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie

Cserék: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj