35611
-
3 perce nézem, vmi eszméletlen nagy gól volt :) -
#24900 -
#24899 -
#24898 énsem értem ezt a számodra borítékolt arsenal PL kupát... -
#24897 tavaly a Chelsea is vezethetett volna 10 ponttal a végén, ehelyett csak 1 ponttal, de nyert! amíg elsők vagyunk, addig a siránkozást mellőzzük. mellesleg egyik nagy csapat sem verhetetlen sztem, és mindegyiknek lesz még pár köre egymással. akkor meg? -
#24896 sztem inkább Yaya Toure volt a meccs embere, de tényleg nagyot játszott a srác.
Ettől függetlenül szerintem, aki teheti, pakoljon az Arsenalra a PL végső győztes kategóriában.
Hátra van még 1 Pool meccs, 2 CFC meccs, 1 Arsenal idegenben...
nem tartom túl valószínűnek, hogy...
akár 12 ponttal is vezethetnénk most. -
#24895 Ez így van :)
Azért itt olyat nem látni,mint múltkor láttam a Chelsea PL meccsét,ahol Ivanovics és Cech összebalhézott ,elég érdekes volt látni. -
#24894 azért nem csak ebben vagyunk jobbak, nálunk van csapatmorál, jó barátok játszanak együtt, nem pár európai összevásárolt suttyó, akik összeverik egymást az edzésen. -
pilboy #24893 a döntetlen sztem igazságosabb lett volna, de talán éppen ezzel vagyunk jobb csapat jelenleg a city-nél, h jobban használjuk ki a helyzeteinket (vagy éppen egy rooney-val)
rooney ollózásáról beszél mindenki (egyébként engem is kirázott a hideg, amikor beollózta), de én megemlíteném a meccs emberét: smalling! óriásit játszott -
#24892 thx énis pont lemaradtam róla :) -
#24891 ezt most pár hétig látjuk egy párszor sztem :D
amúgy Nani gólja se volt szar, fasza volt az indítás, meg a labdakezelés. -
#24890 Rooney nagy gólja
VIDEO -
hunbalee #24889 vmi linket ha tudtok a gólhoz pls -
#24888 ÁÁ mekkora gólt lőtt Rooney,még a hideg is kirázott :D:D
-
#24887 Rooney hatalmas gólt ollózott! Grat neki! -
pacclacc #24886 Az biztos! -
Dean Winchester #24885 nagyon szép gólt rúgott Rooney
megkockáztatom ,hogy a forduló gólja lesz... -
#24884 bazdmeg ez az 1ik legnagyobb ollózós gól amit valaha láttam:D -
#24883 beollózta -
hunbalee #24882 nem láttam nagyot vágott??? -
pacclacc #24881 Azta Q mekkora volt ez ! -
#24880 b+ mekkora gól :d -
#24879 nájsz gól -
#24878 Rooney megrúgta 2011 gólját :DDD -
#24877 várható volt ahogy játszottunk a 2. félidőben eddig :S -
#24876 Eddig jók vagyunk. Bár a középpálya megint fantasztikus. Anderson sétálgat megint,mintha valamilyen edzőmeccsen lenne. -
#24875 viszont ha valami csoda folytán nyernénk, hihetetlen, mekkora lépést tennénk a bajnoki címünk felé. -
pilboy #24874 vendégként a city 2. a tabellán...
nehéz meccs lesz, nehéz forduló lesz :/ -
#24873 Berba?
Scholes,Fletcher,fasza,ezzel csak annyi baj van,ha nincsenek formában,mint mostanában megszokhattuk tőlük,akkor megint nézhetjük a szerencsétlenkedést.
Nem értem,Hernandezt miért nem teszi sose kezdőbe...
Védelem is csudajó,érdekes meccs lesz.
Egybe bízok,h mindenki jó formában lesz,vagy a City nagyon rosszban. -
#24872 van der Sar
O'Shea
Smalling
Vidic
Evra
Nani
Fletcher
Scholes
Anderson
Giggs
Rooney
ezzel a veretes(nek nem mondható) kezdővel. Rafael gondolom büntiben van, mert 1 év után ismét hibázott, Carricknek meg jót fog tenni, hogy már annyira sem bízunk benne, hogy azt a Scholest tesszük középpályára, akiben maximum elakad a labda, de megszerezni nem fogja tudni. -
#24871 Elég nehéz meccsünk lesz nem sokára, remélem Tevez sírva megy le a pályáról :D -
#24870 egyrészt, ha valamit nem méltatsz válaszra, talán ne válaszolj rá. bár nekem nyolc.
szerinted tehát Abramovics jobb, mint a Glazerék. érdekes, mert ugyanannyi bajnoki címet nyert a csapata, mint a Glazeréké, mi viszont 2 BL-döntőben is játszottunk, egyet meg is nyertünk, illetve, Abramovics számoljunk... volt az olasz, aztán Mou, Grant, Hiddink, Scolari és most Ancelotti, hét és fél év alatt HAT edző. add hozzá Sevcsenkót, és azt, hogy Mourinho távozott azért, mert mindenbe belepofázott, add hozzá azt, hogy amikor válságba került és nem volt pénze a csapatra, egyszerűen képtelenek voltak igazolni, mert a fizetéseket is nehéz volt tartani...
Abramovics semmivel sem jobb, mint Glazerék. lehetetlenné teszi egy csapat, egy klub felépítését, ha évről évre más az edző, és ha a tulajdonos súlyos szereptévesztésben van. a Glazerék ebben tökéletesek. kérdés, hogy a katariaknak mire kéne a United. ugye vébét rendeznek 11 év múlva, tehát nyilván nem terveznek rövidebb időre velünk.
megéri-e az, hogy mi is vehessünk 50 millió fontért Torreseket azt, hogy közben tönkremegy a klub évtizedek alatt példásan felépített gazdasági rendszere. szerintem nem feltétlen. a versenyképességünk javításához termmészetesen kell pénz, de főleg az kéne, hogy a Glazerék ne nyúljanak a kasszába, hagyják működni a csapatot. -
#24869 nyilván az a kérdés, hogy mibe akarnának beleszólni, és hogy miért vennék a klubot. ha erős menedzserrel jól forgatjuk a pénzt, nagyon jól jöhetünk ki az egészből. Fergie erre garancia lenne, ő képes arra, hogy a színfalak mögé látva tudja, hogy mekkora kockázat mondjuk 70 millió fontért venni, 200K-s fizura játékost, mit tehet ez a morállal, mi lesz akkor, ha lelépnek a befektetők.
a Glazerék egyben voltak nagyon jók: semmibe sem ugattak bele, abszolút semmibe, hagyták dolgozni az Öreget, csak lefölözték a klub hasznát. ha a Financial Fairplay betartható lenne, nem lenne szükség ilyen katari meg mindenféle más milliárdokra... -
#24868 az tényleg csuda jó lenne :D -
#24867 miért? mi is vásárolhatnánk tök felesleges embereket, felesleges posztokra, 50-60-70 millióért
(a hülyék nevelgessenek játékosokat, a profik már aranyáron veszik őket) -
#24866 arra értette h sok klubbot láttunk már amit tönkretetttek az ilyen befektetők...nem túl jó ha a klubtulajdonos vásárolja arcra a játékosokat és nem pedig az edző... -
#24865 ?:D hogy mi? ezt válaszra sem méltatom -
#24864 Abramovics jobb, mint Glazerék? egyáltalán nem. -
#24863 Glazeréknél csak jobbak -
#24862 nem lenne túl jó...