Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
amúgy a srácot Queiroz helyezte Fergie látókörébe, úgyhogy aligha hiszem, h tök tehetségtelen embert figyelt a portugál szöv.kapitány is.

más: Welbeck a Sampdoriához került kölcsönbe, amit már csak az orvosi vizsgálat eredeménye tesz hivatalossá.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
hát nemtudom. a fél brazil válogatott mezítláb, a gettóban kezdte a pályafutását. az, h van aki nem aranyvillával születik a szájában sztem nincs kapcsolatban a tehetségével, és a 7 milla nyílván nem véletlen 😊
azt hiszem Javiert sem ismerték sokan mikor egyszer csak belett jelentve, szezon kezdetére pedig kb. akkora rajongótábora van mint Rooneynak.

szóval igazoltunk 7 milla fontért egy "csövit" ?? (elnézést kérek)
hát remélem beválik

Matthew Prosac
Kíváncsi vagyok mit tud a srác, ha Fergie úgy magához nyúlt miatta, hogy képes volt kiadni több mint 7 millát.
O.O

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

érdekes igazolásnak tûnik...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

DONGUBA
Ez mekkora😄DDDDDDDDDDDD

Hajléktalan vb-t megjárt játékos az MU-ban

Az angol Manchester United labdarúgócsapata szerzõdtette a portugál Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb futballnevén Bebét, aki az elõzõ idényben még a portugál harmadik vonalban szerepelt.

A húsz éves, 190 centiméter magas támadóval kapcsolatos érdekesség, hogy az elõzõ idényben a portugál harmadosztályban szerepelt, méghozzá az Estrela de Amadorában.

Innen igazolt idén nyáron az élvonalbeli Vitória de Guimareshez, ahol öt héttel késõbb már tovább is adtak rajta. Utóbbi klubnak ez a szemfülesség angol lapértesülések szerint 7.4 millió fontot hozott a konyhára. Erre mondják: talált pénz.

Sir Alex Ferguson az átigazolás elõtti napon találkozott elõször a játékossal – azért ez merõben ellentétes a szakember eddigi átigazolási politikájával – , akit korábbi segítõje, a portugál Carlos Queiroz ajánlott be neki.

Bebé után a Real Madrid is érdeklõdött, ami szintén felettébb érdekessé teszi a játékost, akit nemzetközileg sehol sem jegyeztek. Illetve mégis: Bebé árvaházban nõtt fel, gyermekévei egy részét az utcán töltötte. Azon sem lepõdhetünk meg, hogy fiatalon még a hajléktalan labdarúgó-világbajnokságon is játszhatott a portugál válogatottban...

Ilyen hírek olvastán az ember hajlamos a naptárra pillantani, nem április elsejét írjuk-e véletlenül. Bár ne ítéljünk elsõre, fõképp ne látatlanban, még az is lehet, hogy a Manchester United csiszolatlan gyémántra lelt...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
vagy taktikát vált Fergie és nagyobb hangsúlyt fektet a támadásokra, amihez nem lesz elég pár Berba és Owen botladozás.
annak örülök, h megint ismeretlen faszit igazoltunk, mert ebben nagyon tud a mester. remélem õ az új CR-ünk 😊

Darthmushroom
asd... a semmibõl szó szerint, pedig pont ma beszéltük este haverral h mi bezártunk és ennyi volt a mozgás. ezek szerint 1-2csatár távozik vagy kölcsönbe megy. mert nem hiszem ha ennyit adtunk érte a semmibõl akkor õt adnánk kölcsön. manucho szisztémát is olvastam róla bár azt se hiszem mivel portugál.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
ELSEM HISZEM<#wow1><#wow2>

20 éves csatárt igazoltunk, a portugál Bebe személyében 7,4 millióért. ójaj Fergie észbe kapott úgy látszik<#ravasz1>

Tyler1
bazz majdnem megnyerték 😊 nem baj, azért szórja a gólokat a csávó nem gyengén 😄

Rash87
S gólt is lõtt<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Vidic: A Szuperkupa csak a kezdet volt
2010.08.11. 14:54

Nemanja Vidics, a Manchester United labdarúgócsapatának szerb játékosa a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a vasárnap megnyert Szuperkupa (Community Shield) csak a kezdete volt egy nagyon sikeres szezonnak.

A 28 éves védõ csapatkapitányként vezette gyõzelemre a manchesteri csapatot a Chelsea ellen, és úgy érzi, megfelelõen felkészültek a hétvégén rajtoló angol bajnokságra.

Nagyon fontos gyõzelmet arattunk a Chelsea ellen. Hiszek benne, hogy ezt a sikert továbbiak fogják követni a szezonban. Megmutattuk, mekkora energia lakozik csapatunkban, emellett pedig nagyon vágyunk a sikerre. Szerintem remek együttesünk van. – mondta Nemanja Vidics.

Forrás: Nemzetisport.hu

Ferguson: Nagy harc lesz!
2010. augusztus 11. szerda
Szerzõ: szatke

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint csapatának, és a többi bajnoki címre esélyes klubnak idén nehezebb dolga lesz, mint korábban, mert most több csapat is alkalmas lehet arra, hogy a bajnokság végén bekerüljön a Premier League legjobb négy csapata közé.

Az új trónkövetelõk megjelenése megváltoztathatja a liga térképét a Vörös Ördögök fõnöke szerint.

“Megváltoztak a dolgok az elõzõ szezonban, teljesen más bajnokságot láthattunk az elõzõekhez képest. Nehéz dolga volt a legjobb négy csapatnak, több esetben is olyankor veszítettek pontokat, amikor nem számítottak rá. Ez a többi csapat fejlõdését jelzi, így idén azt hiszem nagy harc lesz az elsõ négy hely megszerzéséért” – mondta a skót mester.

Valószínüleg a United, a Chelsea és az Arsenal fog megküzdeni a bajnoki címért, de a mögöttük végzõ csapatok több pontot is elvehetnek tõlük, amellyel befolyásolhatják a végsõ helyezések alakulását.

“Mindnyájunknak számítani kell arra, hogy veszélyesek lehetnek ránk olyan csapatok, mint az Aston Villa, a Manchester City, az Everton vagy a Tottenham. Várhatóan õk fognak megküzdeni a “négybe” kerülésért” – jósolta Sir Alex.

Érdekes, hogy Ferguson a Liverpoolt nem sorolta az elsõ négy helyre esélyes csapatok közé.

Tyler1
Javiert behívták a válogatottba?

Tyler1
tényleg nem játszik már Wes a válogatottban, lemondta õ is.

bakkerman
ugyanezt mondaná ha Dubaiba menne 😊 szép hely,nyugalom,fejlõdõ bajnokság,olcsó a benzin stb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
szerintem már arra a meccsre sem lett nevezve - vagy tévedek? (elõfordul)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
magyarok ellen mutatkozott be, ellenük is fejezi be a válogatottságot 😊

Wes Brown bucsúzik a válogatottságtól Angol-Magyar meccsen vonulvissza

ez pontosan így hangzana!😄

Tyler1
„Csodálatos az amerikai életstílus, a családomnak is jót tenne, sõt az ottani bajnokság is egyre jobb. Egy évig még szerzõdés köt a Manchester Unitedhez, és valószínû, utána már túl öreg lennék az angliai folytatáshoz”

MR ME
ja most minek menne amerikába? utazgatni akar? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
Jobban örülnék ha a nagy öregek tõlünk vonulnának vissza.

Tyler1
azt nyilatkozta, h amerikában akar levezetni. nem hiszem, h marad, azért nekik már húzós egy ilyen liga.

Pacal17
Scholes ezután vonul vissza, Giggsy szerintem simán marad még egy évet.

bakkerman
<#ravasz1>

Matthew Prosac
azt a 2050-ig szerzõdést ugye nem hitted el?! <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
10. a legjobb <#eljen> 😛

bakkerman
Most se fizetne sokat a szezon megnyerése ellen tett fogadás.

ahogy én értelmezem,akkor ez azt jelenti,hogy kurva kicsi az odds arra,hogy nem a United nyeri a bajnokságot <#fejvakaras>

habár az a hír járja, hogy Ryan szerzõdését meghosszabbíthatják 2050-ig.

picit sokba lenne ez a MU-nak,2020-ban ha felbontják,30 éves végkielégités <#fejvakaras>

van egy olyan érzésünk, hogy valami meghatározót fog tenni a rajtnál. Mondjuk, gyõzelem az Emirates-ben...

elsõ bajnoki MU-Newcastle

Tyler1
Tíz ok, amiért az idei a United éve lesz

1. A történelem súlya - mióta Sir Alex vezetésével elõször nyertük meg a bajnokságot, egyetlen egyszer fordult elõ, hogy több, mint egy évet kellett várni a következõ gyõzelemre (2004-2006). Most se fizetne sokat a szezon megnyerése ellen tett fogadás.

2. Éhség - az öreg minden szezonkezdés elõtt a játékosok szemébe néz, hogy lássa megvan-e bennük a sikeréhség, de ezúttal nemigen lehet még jobban feltüzelni a legénységet. Vasárnap magabiztosan vertük az aktuális bajnokot, és kétség sem férhet hozzá, hogy vissza akarjuk szerezni az elvesztett trófeánkat.

3. VB csalódás - Chicharito-t kivéve a United játékosok kiábrándítóan szerepeltek a Világbajnokságon. Miért is jó mindez? 1) Mindenre elszántak lesznek, hogy visszahozzák a nyerõ formájukat. 2) Tökéletesen kipihenhették magukat.

4. Nem lehetünk újra ilyen balszerencsések a sérülésekkel - az nem lehet, hogy még egy telet két védõsorral a sérültek listáján játsszunk végig.

5. Segítség Wayne-nek - 30-nál is több gól az újjáéledõ Dimitar Berbatov és az új fiú Chicharito mérlege. Még hallani fogunk róluk.

6. Egy utolsó nagy hajrá? Giggsy, Scholesy, Nev és Edvin mind szeretnének még egy utolsó aranymedált, mielõtt (valószínûleg) szögre akasztják a cipõiket (habár az a hír járja, hogy Ryan szerzõdését meghosszabbíthatják 2050-ig)

7. Elõtérbe került fiatalok - az új, Jonny Evans által vezetett keret meghatározó lesz a United számára. Rajta kell tartanunk a szemünket Rafael-en, Fabio-n, Macheda-n, Gibson-on, Smalling-on és Obertan-on, plusz a középpályán is új csillag születhet Tom Cleverley személyében.

8. John O’Shea - az õ kiegyensúlyozott védõteljesítménye nagyon hiányzott az elmúlt szezon során (2008/09-es szezonban 54 meccsen játszott) és van egy olyan érzésünk, hogy valami meghatározót fog tenni a rajtnál. Mondjuk, gyõzelem az Emirates-ben...

9. Ronney még mindig tanul - a taktikai fontosságú elõretolása után Wayne 34 gólt szerzett az elõzõ szezonban és megmutatta, hogy még mindig képes fejlõdni. Egyedül a startnál (és a VB-n) nem szerzett gólt, mivel nem volt teljesen fitt. Ahogy múlik az idõ, egyre csak jobb lesz.

10. Mi vagyunk a United. - és nem szeretünk másodikak lenni.

hedonist
aztabüdös😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
eddig 100%-os a srác ha a meccs/gól arányt nézzük 😄 engem annyira nem érdekel, h rúgjafejeliharapja be a labdát a hálóba, csak hozza ezt a teljesítményt 😄

Forza Italia
Hernandezt kéne játszatni Rooney mellett. Sokra lennének képesek ketten.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ebbõl eddig ilyesfélébe max öngólt láttam😄

Rash87
Nem mindennapi találat 😄

grat a srácoknak, csak az 1. félidõt láttam. tetszett!
borsócska megtréfálta a kékeket, de sztem mindenkit, aki látta a gólját 😄
örülök berba góljának is, remélem lendületet ad neki

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Luna73
Remélem bajnokságban is meg lesznek!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

hedonist
grat srácok, sajnos nem láttam a meccset (vagy inkább szerencsére😞 )
, mert nekem is meccsem volt, ott legalább gyõztünk😊

jó kis szerzemény ez a Chicharito..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
szépvolt. Chicharito gólján felnevettem XD

Tyler1

Berba fel tette az I-re a pontot 😄

Tyler1
baszki végére egy liter vizet vesztettem, de Demeter csak megtalálta a végére a jó kaput 😄
Glory Man Utd, már nem nullázunk a szezonban 😄

Rash87
El se hiszem,szép volt! 😄

Golyo69
GRAT MU! csak így tovább a PL-ben is! (nah meg a BL-ben)

GLORY MU!!

GGMU

Golyo69
hát már ideje volt neki csinálni vmit😊
én mondtam rugúnk még egyet és nem kell aggódni 😊

GGMU

rooney8
azér ez szép volt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Italia
Ott vaaaaaaaaaan Elsõ kupa meg is van:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MR ME
nesztek berba gól 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
csak kibírjuk..naon nyomnak:S

GGMU