35611

• giornalista
    ha Giggs jó, szükség van rá. ha most nem lenne, mi lenne nélküle? jó nagy szarban lennénk (mindenki sérült). ettől függetlenül Cleverley és Welbeck remélhetőleg a keret részét képezi majd jövőre, ellenben Gibson és Obertan elmegy kölcsönbe.
  • Tyler1
    Valencia, Park, Cleverley? első kettő nyárig bőven ellátná a szélső szekciót, nyáron Clev visszajönne, meg esetleg lehetne venni vkit Giggs helyére(ha elment volna) még.
    de nem! írjon csak alá még 1 évre, ne fiatalítsunk, padra jó lesz, mert ő a kibebaszott 38 éves Ryan "mindenidők legjobbja" Giggs.

nem az a bajom, h szarul játszik, mert korához képest jól küldi az tény, de hogy csinál akkora baromságokat is, h öröm nézni, ami teljesen érthető mivel ő már nem való 90 percre a pályára!
    mi a faszom politika ez? miért nem akarunk igazolni bassza meg? miért kell 40 évesen még győzködni a VdS-t, Scholes-ot, Giggs-et, hogy maradjon? ilyen a világon nincs, h kiöregedett faszokat kell még új szerződésre bírni. mondjuk aztán a kutya se jön ide már, mert előbb mennek a Spurs-höz, vagy az anyámba, mint ide.
  • Mayorpapa
    esetleg Luis Nanit? Vagy leigazolhatnánk G. Bale-t is :)
  • MR ME
    én örülök neki, azért voltak idén is jó meccsei...nameg kit raksz be helyette?
  • Tyler1
    Giggs még 1 évre aláírt. most erre így nem tudok mit mondani. úgy érzem szép nyárnak nézünk elébe...
  • giornalista
    február végén térhet vissza. plusz mire formába lendül, mert az évet nagyon gyengén kezdte.
  • Rash87
    Már edzésbe állt,szóval lehet hogy jóval hamarabb is lehet rá számítani.
  • pilboy
    ha csak az utolsó hónapra is, de visszatér valencia, óriásit nyerünk vele, hiszen az utolsó fordulókban játszunk az arsenal otthonában és még jön hozzánk egy everton és egy chelsea is akkortájt...
  • Tyler1
    vagy a Poolnak :)

amúgy nekem a legnagyobb érvágás volt akkor, hogy a vezetőség úgy csinált, mintha vmi jelentéktelen emberünk távozott volna, szépen zsebre vágták a 80 misit, miközben több millió ember figyelt feszülten, h akkor most mi a picsa lesz, veszünk-e éket az ék helyére...hát nagy lófaszt!

viszont mindenben van pozitívum. így kerülhetett ide Valencia, aki sztem a csapat egyik legnagyobb játékosa(mondom ezt 1 szezonnyi játék után), Nani végre kiléphetett az árnyékból(kár, hogy ő még mindig CR-nek akar bizonyítani), és Chicharito igazolásának is ez volt a gyökere.

ha Vale visszatér, Nani átkerül bal oldalra, ahol sztem fényévekkel jobban játszik, Berba és Rooney meg tartják a mostani formájukat, akk nem lesz miről beszélni :)
  • giornalista
    nem konkrétan az ő távozása, bár így utólag azért nagyon nagy kár. bárhol is játsszon, óriási kedvencem marad. az zavar, amit már év elején is írtam, hogy nem igazolunk minőséget, mindig csak kísérletezünk, hogy most pl. Giggsnek kell 2 hónapot végignyomni a balszélen, vagy marad max Obertan, hogy a középpályánk egyszerűen behorpad a legkisebb nyomás alatt is, hogy elöregszik lassan a keret (bár ez GNev és VDS visszavonulásával nyilván javul)...

most nyáron egyszerűen nem halaszthatjuk tovább, hogy igazi, minőségi játékosokat igazoljunk. nem várhatunk tovább. akár bajnokok leszünk, akár nem.
  • hedonist
    hát azt megértem,h az akkori világ legjobbjának távozása mély űrt hagyott, de azért a borotváltlábú után is van élet, mint látható!:)

Ha Chelseanek szurkolnál ez a periódusunk vajon, hogyan érintene:D
  • giornalista
    az a fura, hogy nem voltam mindig ilyen, az elmúlt időszakban hatalmasadott ez el rajtam. a Ronaldo távozása óta történtek okozta frusztrációt okoznám mindazért a negativitásért, ami ömlik belőlem, nem az idióta enzimeket :)
  • hedonist
    haha, GIO-nak vajon mennyi lehet a szervezetében?:D
  • Rash87
    Így már nekem is világos egy-két ember viszonyulása a csapathoz + úgy mindenhez :D
  • Tyler1
    off, de érdekes lehet 1-2 embernek

így már értem ezt az itteni hangulatot, kezdtem félni, hogy nekem van bajom :)
  • giornalista
    a sorsolással is tisztában vagy?
  • hedonist
    hat érdekes:D

sokkal több esélye van annak,h a MU nyer idén, mint,h az Arsenal.
  • giornalista
    pont emiatt vagyok szkeptikus én is. érdekes, hogy kívülről a szakértők, újságírók úgy élik ezt meg, hogy a nem pörgő United olyan egységes, hogy még így is képes meccseket nyerni.

én meg attól rettegek, hogy mi lesz a széteső középpályánkkal mondjuk az Emirates-ben. mindenesetre meg kell próbálni, aztán hadd szóljon. mellettünk annyi szól összesen, hogy az Arsenal nem szokott ilyen jó lenni, hátha a végére elkezdenek pontokat elszórni végre.

de az biztos, hogy nekünk is javulnunk kellene végre.
  • giornalista
    semmi jel nem mutatott rá, ettől függetlenül óriásit tévedtem, ez tény, és nem csak ebben, hanem a saját csapatunk "viszonyított erősségével" kapcsolatban is. hiszen nem a BL-helyért harcolunk, hanem van némi esélyünk a bajnoki címre is (bár szerintem az Arsenal lesz a győztes).
  • Zenszkij
    Röhej, ezért lecsukni, hova fejlődik ez a pénztrösztvilág...
  • Tyler1
    hát nem tudom...azért a vádra kíváncsi lennék. "letartóztatjuk aljas indokból elkövetett kibaszott idétlen táncolásért!"???

amúgy ilyen alapon Fletót már mikor letartóztathatták volna, és nem genyózik velünk még hónapokig
  • Cabell
    az számomra nem derül ki, hogy honnan tiltották ki örökre:D
  • Pacal17
    vagy rossz embert nézek, vagy nekem nem tűnik annyira zuhanó repülőnek..
  • Magic Boy
    A United müncheni tragédiáján gúnyolódott, örökre eltiltották
  • MR ME
    ez így van, szerencsére (számunkra) h nem csak mi vagyunk szarok, hanem mindenki más is, így én még bizakodó vagyok
    hozzáteszem tavaly is ez volt, bár ennyire talán nem voltunk gyengék, de nem igazán ment a csapatnak, mégis a végén csak egy silány 1 pontocska döntött, majdnem meglett az is...
  • hedonist
    ez egy rég nem látott gyenge PL idény, amiből valszeg ti jöttök ki a legjobban, de minden nagy csapat iszonyatosan alulteljesít önmagához képest.
  • Darthmushroom
    +is kimaradt
  • Darthmushroom
    igazad van h játék nem az igazi de így lehet bajnokságot nyerni és volt is már rá példa. pl capello féle real is csak kiszenvedett meccsekkel nyert anno bajnokságot
  • Cabell
    azért vagyok ilyen pesszimista, mert folyamatosan olyan teljesítményt nyújtunk, amire nem lehet építeni. Amikor nyerünk is szarok vagyunk igazából, súlytalan, semmitmondó játékkal, amikor nem nyerünk, akkor is.

Néha erőn felül győzni tudunk, pl. mert valaki meglövi a szezon gólját, de erre építeni akkor sem lehet hosszútávon.

Hogyha úgy játszanánk, mint tavalyelőttelőtt, tavalyelőtt, és néha becsúszna egy szar nap, és neadjisten még ki is nyalnánk, akár egy Wolvestól, hát istenem.

De így azért elég necces.
  • MR ME
    mert akkor még nem látta az Arsenal diadalmenetét a győzelemig
  • Rash87
    Ez így van.
    Pedig Gio hogy mondta az első 10 forduló után,mikor már temette a MU-t, a Chelseanek meg tényleg ment,h nem lehet őket majd megállítani,na tessék...
  • Tyler1
    ja, sztem az ő eredményeiket már nem kell követnünk. és hát ugye nekünk meg nincs esélyünk úgyse, ha 50 ponttal vezetnénk, így marad az Arsenal :) szóval felesleg is már a bajnokságon idegeskedni :P
  • pilboy
    azt hiszem ezzel a chelsea kiesett az üldözők közül...
    12 pont 12 fordulóval a vége előtt
    nem gondoltam volna, h február közepén mi és az arsenal fogunk harcolni a bajnoki címért, de nincs ellenemre :)
  • MR ME
    köszi
  • Rash87
    23-án
  • MR ME
    Bl meccs mikó lesz?
  • Tyler1
    az új United-induló

kinek hogy?
  • Rash87
    Az MU készen áll a nagy igazolásra

• Tyler1
    Rooney: "A Manchester United szurkolóinak tartoztam ezzel!

Nem éppen pályafutásom legjobb szezonját futom, és tudom, hogy milyen nagy mérkőzés ez Manchesterben, úgyhogy remélem sikerült örömet okoznom.
    Most az a célom, hogy megtartsam góllövő formámat, hogy segítsek visszaszerezni a bajnoki címet a csapatnak.
    Mi vagyunk az a csapat, akit üldöznek. Tudjuk, milyen érzés a bajnokság listavezetőjének lenni, és ugyanilyen pozícióban végezni a célfotón."

bizony jól beszél!
  • pilboy
    csak a meccs embere témára reagálnék...
    természetesen az általam szeretett csapat szemszögéből nézem ezt a "címet". attól függetlenül nagyon nagyot játszott touré. bejátszotta az egész pályát. viszont a meccs vége felé a 38. életévében járó giggs (aki szintén kezdőként lépett pályára!) párszor simán megforgatta, átjátszotta