35611

• DONGUBA
    az_arabok_kozel_a_manchester_unitedhez_
  • Magic Boy
    NSO: Manchester United: mindössze 16 éves belga tehetség érkezhet
  • Tyler1
    Guardiola megint csak 1 évvel hosszabbított, tűkön ül már, h Fergie helyét átvegye
  • Cabell
    :D:D_A_DS_A_ASD_A_ASD
  • hedonist
    azért ezt beláthatjátok:D
  • Tyler1
    hát igen, ott aztán igazi szakértők vannak. de el kell fogadni, h mi csak "mákkal" nyerünk mindig, és hogy náluk minden pontvesztésért a bíró a hibás :) teljesen objektív megítélése ez a labdarúgásnak.
  • hedonist
    mit szívtal, kérek.
  • Cabell
    pöcegödre a fórumnak az a topic.

elnézést magamtól is, aki ugye szintén arsenal szurker, referencia erre az aláírásom ugyi.
  • Cabell
    az a probléma, hogy a teljesítményünkre nem lehet alapozni. mindig szarul játszunk, Berbatov mikor gólt rúg, azt egy 10-0-s meccsen teszi csak meg, igaz, ott vág 4-et 5-öt általában.

Az Arsenal szurkolótáborban meg érdekes, mennyire lázadoznak ellenünk, mikor tavaly a meccsi meccseik 80%án egy bunkó beképzelt amatőr dán döntött a 90. perc után.

RÖHEJESEK VAGYTOK, MONDTA MÁR VALAKI? (arsenal szurkolók)

ja, de hát én is az vagyok, úgyhogy ezzel magamat is szidom...no, egye fene.
  • giornalista
    hatalmasat léphettünk volna előre. de jó, hogy nem jöttek nagyon a nyakunkra a többiek.
  • Tyler1
    így annyira nem gáz a vereségünk, csak 1 pontot hoztak rajtunk :) azt is hogyan... :D
  • Rash87
    Lehetett rá számítani, h most felszívják magukat. Nagy kár,h 3 pontot vesztettünk :\
  • Atti12
    vezet a pool :D
  • giornalista
    szerintem egyértelmű, hogy eddig erőn felül szerepeltünk. ezzel az idegenbeli produkcióval minden egyes megszerzett pontunk meglepetés, kb.

de én az év elején a BL-t is veszélyben éreztem, az meg szinte biztosan meglesz, úgyhogy nagy baj azért nincs.
  • Tyler1
    azt gondoltuk, h te már szervezed a temetést :D
  • giornalista
    nem sok jóra várok mostantól számítva. négy rangadónk van, 7 idegenbeli meccsünk. a dobogó tűnik reálisnak, minden egyéb ajándék ezek után.

kár, hogy olyan könnyen nyerhető lett volna ez a liga, ha nem szarunk rá teljesen.
  • Tyler1
    Rio 2 hétre off

kíváncsi leszek mi lesz jövőhéten a City ellen...
  • pilboy
    most néztem meg a gólokat: hogy lehet, h 1 hét alatt 4 fejesgólt kapunk??? :/
  • pilboy
    sajnos várható volt, h nem lehet ezt végigcsinálni, hiszen az idegenbeli játékunk általában kiábrándító.
    a meccset nem láttam, de jobb lett volna azért inkább vmi erősebb csapat ellen elveszíteni a veretlenségünket :/
  • Pacal17
    Már ez önmagában csoda volt, hogy ilyen ingadozó színvonalú játékkal klubrekordot döntöttünk:D
  • Rash87
    Mégsem adjuk le a meccset 0-4ről :)
  • Tyler1
    megverte a Chelseat, Poolt
  • Marci0115
    igy meg a mu sem érdemel bajnoki címet hogy egy utolsó helyezett csapat megveri
  • Tyler1
    örülök, h kiesnek a faszba, nem kell jövőre ezzel a múmia fejű McCarty undormány csapatával játszani. arra bazmeg nincs esze, h benn tartsa a fosát-hugyát...
  • hedonist
    Ennyi, nem kellett Nostradamusnak lenni:)
  • Marci0115
    5 perc hosszabbítás ... persze hogyne
  • hedonist
    SZKÓLSZ:DDD odaveri maradonat siman
  • hedonist
    még sok van odáig, de ajánlom a bírónak,h ne a megszokott MU hosszabbítást alkalmazza

:DDD
  • Tyler1
    de utálom ezt a Wolverhamptont. utolsók baszki, mindenkitől kikapnak mint a picsa, fos játékot játszanak mindenki ellen, KIVÉVE ellenünk, mert minket mindig lerohannak a faszba.

sztem nincs gond a csapattal, csak nem tudják mit csináljanak mikor mindenkire 3 ember szalad.
  • Rash87
    Bíró

Egyébként védelemmel vannak gondok,szerintem fordítunk,nincs is más lehetőség.
  • pilboy
    mi fene van? :/
  • Magic Boy
    1-2

Mi a fenét csinálunk?
  • rajkonnen92
    0-1
  • Sabcsee
    sajnos ezek mellett, 2. félidőre Djourou(legmegbízhatóbb védőnk) lesérült,
    úgyhogy ezen a meccsen minden összejött. szerencsétlen x, bírós dolgot nem értitek meg, mivel titeket sok esetben támogatnak(persze van 1-2 kivétel). részemről ennyi, nem akarom szétoffolni a topikotokat;)

jó szurkolást a Wolves ellen
  • pilboy
    az ex-united játékosok elég jól termeltek ma:
    richardson 1 gól
    saha 4 gól
    tevez 3 gól
    összesen 8 gól a 38-ból :O
    remélem nálunk is sok gól lesz :)
  • pilboy
    amíg nem láttam, nem mondok róluk semmit
    kíváncsian várom az összefoglalót, persze örülök a pontvesztésüknek, hiszen, ha most nyerünk 7 pontra növeljük az előnyünket
  • Tyler1
    meg 4 gól előny :) azért 45 perc alatt ezt eladni kicsit erős, az Arsenaltól főleg.
  • rajkonnen92

Na mutassuk meg ezeknek hogy hogyan kell behúzni egy meccset!! Hajrá vörösök!
    van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Giggs, Berbatov, Rooney
  • Rash87
    Az a vicces, h még ilyenkor is a bíróra fogják odaát :D
    Aki 0-4ről elad egy meccset,az nem is érdemel bajnoki címet...
  • Rash87
    Még a fogadásos topikban írta vki,mikor HTban 0-4 volt,hogyha innen az Arsenal kikap,akk maga alá szarik s megeszi,háááát... :D:D