35611
-
#24861 az_arabok_kozel_a_manchester_unitedhez_ -
#24860 NSO: Manchester United: mindössze 16 éves belga tehetség érkezhet -
#24859 Guardiola megint csak 1 évvel hosszabbított, tűkön ül már, h Fergie helyét átvegye -
#24858 :D:D_A_DS_A_ASD_A_ASD -
#24857 azért ezt beláthatjátok:D -
#24856 hát igen, ott aztán igazi szakértők vannak. de el kell fogadni, h mi csak "mákkal" nyerünk mindig, és hogy náluk minden pontvesztésért a bíró a hibás :) teljesen objektív megítélése ez a labdarúgásnak. -
#24855 mit szívtal, kérek. -
#24854 pöcegödre a fórumnak az a topic.
elnézést magamtól is, aki ugye szintén arsenal szurker, referencia erre az aláírásom ugyi. -
#24853 az a probléma, hogy a teljesítményünkre nem lehet alapozni. mindig szarul játszunk, Berbatov mikor gólt rúg, azt egy 10-0-s meccsen teszi csak meg, igaz, ott vág 4-et 5-öt általában.
Az Arsenal szurkolótáborban meg érdekes, mennyire lázadoznak ellenünk, mikor tavaly a meccsi meccseik 80%án egy bunkó beképzelt amatőr dán döntött a 90. perc után.
RÖHEJESEK VAGYTOK, MONDTA MÁR VALAKI? (arsenal szurkolók)
ja, de hát én is az vagyok, úgyhogy ezzel magamat is szidom...no, egye fene. -
#24852 hatalmasat léphettünk volna előre. de jó, hogy nem jöttek nagyon a nyakunkra a többiek. -
#24851 így annyira nem gáz a vereségünk, csak 1 pontot hoztak rajtunk :) azt is hogyan... :D -
#24850 Lehetett rá számítani, h most felszívják magukat. Nagy kár,h 3 pontot vesztettünk :\ -
#24849 vezet a pool :D -
#24848 szerintem egyértelmű, hogy eddig erőn felül szerepeltünk. ezzel az idegenbeli produkcióval minden egyes megszerzett pontunk meglepetés, kb.
de én az év elején a BL-t is veszélyben éreztem, az meg szinte biztosan meglesz, úgyhogy nagy baj azért nincs. -
#24847 azt gondoltuk, h te már szervezed a temetést :D -
#24846 nem sok jóra várok mostantól számítva. négy rangadónk van, 7 idegenbeli meccsünk. a dobogó tűnik reálisnak, minden egyéb ajándék ezek után.
kár, hogy olyan könnyen nyerhető lett volna ez a liga, ha nem szarunk rá teljesen. -
#24845 Rio 2 hétre off
kíváncsi leszek mi lesz jövőhéten a City ellen... -
pilboy #24844 most néztem meg a gólokat: hogy lehet, h 1 hét alatt 4 fejesgólt kapunk??? :/ -
pilboy #24843 sajnos várható volt, h nem lehet ezt végigcsinálni, hiszen az idegenbeli játékunk általában kiábrándító.
a meccset nem láttam, de jobb lett volna azért inkább vmi erősebb csapat ellen elveszíteni a veretlenségünket :/ -
#24842 Már ez önmagában csoda volt, hogy ilyen ingadozó színvonalú játékkal klubrekordot döntöttünk:D -
#24841 Mégsem adjuk le a meccset 0-4ről :) -
#24840 megverte a Chelseat, Poolt -
#24839 igy meg a mu sem érdemel bajnoki címet hogy egy utolsó helyezett csapat megveri -
#24838 örülök, h kiesnek a faszba, nem kell jövőre ezzel a múmia fejű McCarty undormány csapatával játszani. arra bazmeg nincs esze, h benn tartsa a fosát-hugyát... -
#24837 Ennyi, nem kellett Nostradamusnak lenni:) -
#24836 5 perc hosszabbítás ... persze hogyne -
#24835 SZKÓLSZ:DDD odaveri maradonat siman -
#24834 még sok van odáig, de ajánlom a bírónak,h ne a megszokott MU hosszabbítást alkalmazza
:DDD
-
#24833 de utálom ezt a Wolverhamptont. utolsók baszki, mindenkitől kikapnak mint a picsa, fos játékot játszanak mindenki ellen, KIVÉVE ellenünk, mert minket mindig lerohannak a faszba.
sztem nincs gond a csapattal, csak nem tudják mit csináljanak mikor mindenkire 3 ember szalad. -
#24832 Bíró
Egyébként védelemmel vannak gondok,szerintem fordítunk,nincs is más lehetőség. -
pilboy #24831 mi fene van? :/ -
#24830 1-2
Mi a fenét csinálunk? -
#24829 0-1
-
#24828 sajnos ezek mellett, 2. félidőre Djourou(legmegbízhatóbb védőnk) lesérült,
úgyhogy ezen a meccsen minden összejött. szerencsétlen x, bírós dolgot nem értitek meg, mivel titeket sok esetben támogatnak(persze van 1-2 kivétel). részemről ennyi, nem akarom szétoffolni a topikotokat;)
jó szurkolást a Wolves ellen -
pilboy #24827 az ex-united játékosok elég jól termeltek ma:
richardson 1 gól
saha 4 gól
tevez 3 gól
összesen 8 gól a 38-ból :O
remélem nálunk is sok gól lesz :) -
pilboy #24826 amíg nem láttam, nem mondok róluk semmit
kíváncsian várom az összefoglalót, persze örülök a pontvesztésüknek, hiszen, ha most nyerünk 7 pontra növeljük az előnyünket -
#24825 meg 4 gól előny :) azért 45 perc alatt ezt eladni kicsit erős, az Arsenaltól főleg. -
Na mutassuk meg ezeknek hogy hogyan kell behúzni egy meccset!! Hajrá vörösök!
van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Giggs, Berbatov, Rooney -
#24823 Az a vicces, h még ilyenkor is a bíróra fogják odaát :D
Aki 0-4ről elad egy meccset,az nem is érdemel bajnoki címet... -
#24822 Még a fogadásos topikban írta vki,mikor HTban 0-4 volt,hogyha innen az Arsenal kikap,akk maga alá szarik s megeszi,háááát... :D:D