Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010-08-05 09:28:35
A CSZKA Moszkva kapusa az Arsenalt és a Manchester Unitedet tartja a világ legjobb klubjainak.
A 24 éves kapus a Bajnokok Ligájában mutatta meg tehetségét Európának. A hírek szerint a két angol csapaton kívül a Juventus is érdeklõdik Akinfejev iránt.
Andrej Arsavin azonban mindent megtesz, hogy Londonba csábítsa a honfitársát. „Beszéltem Arsavinnal az Arsenalról és a londoni életrõl. Csak jót tudott mondani a klubról és a városról. Nagyon pozitív dolgokat mondott nekem. Szerinte én leszek a világ legjobb kapusa – és azt szeretné, ha ezt a célomat az Arsenalnál érjem el” – mondta a fiatal kapus.
Akinfejev a Manchester Unitednek is tartogatott pár bókot. „Nagyszerû klub, és nagyszerû menedzserük van. Minden esély megvan arra, hogy ez legyen Edwin van der Sar utolsó szezonja” – tippelt az orosz válogatott játékos. „A Manchester United 1-es mezét viselni nagy megtiszteltetés lenne számomra.”
A Juventus megkeresése ellenére Akinfejev a Premier League-ben képzeli el a jövõjét. „A Juventus is érdeklõdik irántam – de Arsavin nagyon jól eladta nekem Angliát. Sok éve védek Oroszországban, és most készen állok egy új kihívásra” – bizakodott Akinfejev.
Bolgár Gábor
fourfourtwo.com
2010. augusztus 4. szerda
By szatke
Lejátszotta elsõ európai felkészülési mérkõzését a Manchester United. Egy alkalmi ír csapat volt az ellenfél, az Airtricity League legjobb játékosaival kerültek szembe a Vörös Ördögök játékosai. A helyszín a dublini Aviva Stadium volt, ahol a United vendégjátékával avatták fel ezt az impozáns létesítményt. 49681 nézõ volt jelen ezen a jeles eseményen. Az MU játékosainak ez volt utolsó alkalma a gyakorlásra, a 2010/2011-es szezon hivatalos kezdete, a vasárnapi, Chelsea elleni Community Shield összecsapás elõtt.
A csapat a mai napon bemutatott új, idegenbeli mérkõzésekre szánt szerelésében játszott, de ezúttal fehér nadrágot húztak a majd várható fekete helyett. A United nem kegyelmezett ellenfelének, kiütéses MU gyõzelemmel ért véget a szerda esti találkozó. Mint az várható volt, Evra kivételével visszatértek a csapatba a világbajnokságon szerepelt játékosok, Rooney, Park, Carrick és Vidic. Szintén szerepet kapott két sérülésébõl felépülõ játékos, Valencia és Owen. Sir Alex mérkõzés elõtti ígéretéhez híven a hazai közönség elõtt játszó John O’Shea kapta meg a csapatkapitányi karszalagot.
A mérkõzés elejétõl fogva Rooney minden egyes labdaérintését üdvözölte a közönség. Érdekes góllal szerzett vezetést a “vendégcsapat”, Park egy védõ felszabadítási kísérletét szerette volna blokkolni, ami olyan jól sikerült, hogy lábáról az írek kapujába került a labda. Az elsõ játékrész nagy részében fölényben játszott az MU, Owen tette biztossá csapata elõnyét, egy nagyon szép átvétel után emelt a kapuba. A rutinos csatár így góllal ünnepelte 5 hónap utáni visszatérését. A félidõ végén 2-0-ás United vezetés állt a stadion eredményjelzõ berendezésén.
A második félidõt álomszerûen kezdték a Vörös Ördögök. A szünetben beálló Hernandez nem várt sokat, 2 perc elteltével talált a hálóba, elsõ labdaérintésébõl. A 60. percben beindult a henger. A manchesteriek 22 perc alatt négy alkalommal juttatták a labdát az ellenfelük kapujába! Sorrendben Valencia, Park, Evans és Nani voltak az elkövetõk. Közben a hazai csapat szépíteni tudott, Mulcahy szerezte meg az írek becsületgólját.
Tehát a Manchester United gyõzelemmel fejezte be a felkészülési idõszakot. A Chelsea elleni vasárnapi csatában minden bizonnyal nehezebb dolga lesz Ferguson alakulatának.
Gólszerzõk: Mulcahy (78. perc) illetve Park 2 (13. perc, 63. perc), Owen (25. perc), Hernandez (47. perc), Valencia (60. perc), Evans (69. perc), Nani (82. perc, tizenegyesbõl)
Az összeállítások:
Manchester United: Kuszczak (Amos, 64. perc) – Evans, Smalling, Vidic, O’Shea – Valencia, Carrick (Fletcher, 37. perc), Gibson, Park (Nani, 64. perc) – Rooney (Hernandez, 45. perc), Owen (Berbatov, 45. perc)
League of Ireland XI: Rogers (Doherty, 70. perc) – Shelley, Powell, Peers (Kenna, 54. perc), Oman – Williams (Ryan, 64. perc), Keegan, Madden (Sheppard, 64. perc), Ndo (O’Brien, 70. perc) – Brennan (Kirby, 45. perc), Guy (Mulcahy, 70. perc)
Gólok
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#22165: ez 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem lesz rossz ez a kisgyerek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt van még pár.
Glory, Glory Man. United!
Glory, Glory Man. United!
Marad az arab =( 😄