35611

• Tyler1
    fa kupát kell megnyerni, BL-t hagyjuk a gecibe, ezzel a csapattal úgy se sokáig menetelünk abban.
    az meg, hogy az OT-n játsszuk az FA-t, nekünk előny nem nekik. illene kihasználni.
  • rooney8
    az fincsi :D
  • Rash87
    Így akkor változik a helyzet,ő tiszteletére meg kell nyernünk :D
  • pilboy
    arsenal elleni fa kupa meccsen visszatérhet valencia
  • Rash87
    Ma el kell dönteni a BL-t több góllal,s így visszavágón lehet félgőzzel is akár, Chelsea-Pool az kemény lesz,az FA kupát meg meghagyjuk Arsenalnak ,hogy idén legalább nyerjenek is valamit.
  • hedonist
    egy laza tavasz:D
  • pilboy
    ma meg glory man united és hajrá stoke!
  • MR ME
    szép program :S
  • Darthmushroom
    1hónapon belül valószínűleg eldől h mire vagyunk idén hivatottak:
    2011. február 23.: Olympique Marseille-Manchester United
    2011. február 26.: Wigan Athletic-Manchester United
    2011. március 01.: Chelsea-Manchester United
    2011. március 06.: Liverpool-Manchester United
    2011. március 12.: Manchester United-Arsenal (fa kupa, mivel valszeg továbbjutnak)
    2011. március 15.: Manchester United-Marseille
  • Tyler1
    Giggs, Anderson, Ferdinand, Owen, Park, Evans biztos kihagyja a holnapi meccset.

utazó keret:
    Kapusok: van der Sar, Kuszczak, Lindegaard
    Védők: Vidic, O'Shea, Brown, Rafael, Fabio, Evra, Smalling
    Középpályások: Scholes, Gibson, Nani, Carrick, Fletcher, Bebe, Obertan, Tunnicliffe
    Csatárok: Rooney, Berbatov, Hernandez, King
  • giornalista
    a szezon nagy mákosa valójában az Arsenal.
    - a Chelsea a nagy menetelése után szétpukkadt előlük
    - a United eredményei kezdenek közelíteni a mutatott játékához,
    tehát végső soron úgy nyerik meg a bajnokságot, hogy semmi extrát nem nyújtanak, csak ők az élmezőny legkevésbé gyenge tagjai jelenleg. olyan ez, mintha komoly csapatok nélkül rendeznének Premier League-t. nem véletlen, hogy az idén befutnak az Ágyúsok (mert sajnos befutnak).
  • Rash87
    Itt abba is lehet hagyni,ha lehet :)
  • giornalista
    szerintem téged még a saját fajtád is idiótának tart.
  • MR ME
    ja nekünk kapufa volt, ami ha lejjebb megy akkor a kapus kiüti mivel rajta volt, de persze mindig rohatt mákosok vagyunk, azért nyertünk ennyi PL-t is, bemákoltuk!!
  • Dean Winchester
    ez nagy igazság :D
  • Tyler1
    jó dolog ez a szerencse, sok mindent rálehet kenni :)
    de hát ez van, mi már csak ilyen "mákosok" vagyunk, és hát őszintén szólva, jobb a győzelmet a mákra fogni, mint vereséget a bírókra
  • Dean Winchester
    yah háhá ,nektek kapufa volt míg nekünk belőtték ennyit , ti bemákoltátok mi meg nem XD
    de örülj,hogy a 4eddöntőig eljutottatok :DDDD
  • Tyler1
    ahogy nézem a színvonal kb. a miénkhez volt hasonló. hazai pályán biztos behúzzák a vv-t, szóval szinte biztos, h velük játszunk.
  • rajkonnen92
    Leyton - Arsenal 1-1 háhá
  • Rash87
    Nah arra nagyon kíváncsi leszek,remélem nyernek :)
  • Tyler1
    ha ma nyer az Arsenal, akk velük játsszuk az FA-kupa negyeddöntőt az OT-n márc. 12. v 13.-án.
  • Cabell
    Hát a meccsen nyújtott teljesítményünk kellőképpen botrányos volt, de hálistennek már kidühöngte itt magát helyettem is mindenki, kb ugyanaz a véleményem.

Kiváncsi vagyok, vajon a Marseille ellen is chicharito és Rooney fejét fogjuk keresni egész nap a beadásokkal? Röhej. Ez lenne a taktika? Még ha Crouch méretű csatáraink lennénk is necces lenne folyamatosan erre építeni.

A vicc, hogy még össze is jött, mert fejes góllal nyertünk. Én a végére már komolyan az ellenfélnek drukkoltam...
  • ldobosi
    kik*
  • ldobosi
    A pályára lépő játékosok 90%át eladnám a lehető leghamarabb...... nem is a tudás (mondjuk az is közre játszik) hanem a hozzáállásuk miatt. Ferguson remélem el fog gondolkodni kik érdemlik meg hogy itt játszhatnak.
  • Dean Winchester
    kapufa a 93.percben?:S hát kár h nem 1:1 lett :D
  • Rash87
    De arra tökéletes volt :D
  • MR ME
    kb :D
  • sanyiute
    ez a meccs arra volt jó hogy lássuk kiket kell eladni a picsába
  • Tyler1
    ez szégyen volt bazmeg szégyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nyert volna inkább a Crawley, ők legalább tettek is vmit ezért a meccsért, meg kiszolgálták a szurkolóikat. aztán remélem Fergie meg súlyos kussban vonul ki a Busby Wayről, mert amit megint összehozott az a sportág vicce.
  • giornalista
    olyannyira értékelhetetlenül szarok vagyunk, hogy még egy ilyen meccset sem úszunk meg a szokásos idegeskedés nélkül.
  • giornalista
    az egész csapat leszophat a gecibe. szánalmas futballbohócok.
  • Rash87
    Az a baj,hogy nem csak ő...
  • sanyiute
    ezen a Bebén lehet látni hogy lófasz:S
  • Pacal17
    10-ből 8 beadásra senki nem jön..
  • Mayorpapa
    ez a mérkőzés kiválóan megmutatja, kik azok a játékosok, akikre nem lehet számítani a jövőben...némely játékos egyszerűen nem képes felfogni, hogy most bizonyítania kell, ez most egy lehetőség, de ők még egy ötöd osztályú csapat ellen se tudnak semmit felmutatni (legalábbis az első félidő alapján). Ferginek simán kéne egy sorcserét csinálnia, ha lehetne...
  • Tyler1
    Obertannal kézenfogva maradhatnának a zuhanyzóban...
    ellenben Pogba remélem kap lehetőséget, ő tud nagyokat játszani, ha olyanja van.
  • giornalista
    Bebe... te jó isten :( worst ever player?
  • giornalista
    de azt a labdát ki tudta volna továbbtenni Naninak az 1. gól előtt a City ellen? senki. elképesztően nagy dolgokra képes még ma is.
  • Tyler1
    csak, hogy Giggs már régen nem ég 100 fokon, Scholesy meg főleg. nagyon sok meccsen hátrálhatják a támadásokat, de nyilván rutinból tudnak nagyon szépen is játszani.
    Giggsnél mostanában vmi bizonyítási vágyat látok, amiből rendre rosszul jön ki, Scholes-ot meg már nem ügy kikerülni egy huszonéves gyereknek.
    Nevillnek is eljött az idő, hogy mérlegelt, és jól döntött. nem kell azért erőltetni az öregeket, mert nincs más. az se mind1, hogy ennyi idősen már egy sérülést sem nehéz beszerezni, és abból felépülni.

az meg, hogy x időt padozzon, aztán mikor meccsre kerül a sor, már a helyét nem tudja, szerintem felesleges.
  • giornalista
    nyugi, szerintem most nincs gáz. a szakmai stáb világosan látja, hogy Giggs már nem szélső, azért játszik most ott sokat, mert Rooney-ra elöl van szükség, más meg egyszerűen nincs. Fabio is jobblábas...

ha Giggs jó, maradjon, rengeteget segíthet. ettől persze még kell igazolni, és szerintem fogunk is, viszont az ilyen játékosokat, mint Giggs és Scholes, minél tovább meg kell tartani. a magam részéről VdS-szel is hosszabbítottam volna, viszont arra már ő nem volt nyitott. ha valaki jó, megbízható és segíthet, miért ne tartsuk meg?

no para. biztos, hogy 38 évesen nem alapemberként számolunk vele.