Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
mellékesen megjegyzem, hogy az FA-kupát többre becsülik angliában, mint a PL-t, mert ott nem csak 20 csapat indul és egy "NB-2-asnak" is van esélye, volt már rá példa. Ezenkivül a Liga-kupa is rangosnak számit, szóval nem csak egy dolog van amit meg lehet nyerni és elismerést kivivni.
The Matrix has you...
Glory, Glory Man. United!
amúgy Bebérõl tud vki vmit kapott már mezsámot vagy lett egyátalán nevezve a keretbe?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pesszimista barátaimnak üzenem, h készítsék a papírzsepit és egy gillette pengét<#action>#action>
Arsenal 5 éve nem nyert semmit, de mégsem rinyáltak sosem, h ajj adjuk fel, akasszuk fel magunkat...
Chelsea tavaly 1 ponttal nyerte meg a bajnokságot, úgyhogy megdöntötte a gólrekordokat. amit nézzük már el, mikor a legerõsebb támadójátékuk volt/van a PL-ben.
de a bajnokságot nem gólra osztogatják, úgyhogy hagyjuk ezt a hülyeséget.
komolyan geci ez mivolt? beszarok<#banplz>#banplz>
PL gyõzelem: 2007, 2008, 2009
Ligakupa: 2009, 2010
FA Community: 2007, 2008
FIFA klubVB: 2008
BL: 2007–08
BL döntõs: 2008-09
Szerintem lófasz.. xD(2007 néztem csak)
tehát azért, mert én pesszimistán látom az egészet, "valahol tartunk". gondolom nem United-szimpatizánsok, de tényleg nem értem én ezt.
(majd a meccs alatt leszek)
a Ligakupát örülök, hogy megnyertük, de azért mindannyian tudjuk, hogy nálunk a bajnoki cím az elsõ, az az, ami számít. a Liverpool levezet egy triplázást három jelentéktelen kupából, nekünk semmi szükségünk nincs erre.
nem kiáltok "délibábot", de nem is igazán értem, hogy ezzel mire akarsz gondolni. vagy neked mindegy, hogy elsõk vagy másodikok leszünk-e? a csapathoz való viszonyomat nekem sem ez határozza meg, de engedtessék már meg, hogy jobban örüljek egy bajnoki címnek, mint egy (akár csak 1 pontos lemaradással elért) 2. helynek.
nálunk a bajnoki cím a cél mindig, csak ehhez nem érzem elég erõsnek magunkat a mezõnyhöz képest. ha neked ez "epe okádás", hát lelked rajta, nekem inkább egy véleménynek tûnik, amit te nem osztasz.
szeretném, ha nem lenne igazam, nem önigazolást keresek ám. tavasszal fog persze csak kiderülni, akkorra fog letisztulni a szezon, de a három éve egyre gyengébb focit bemutató társaságban én az idén bizony nem látom a Chelsea megelõzését.
ja, igen: azt még elmondanám, hogy a teljesítményünkrõl beszéltem az elmúlt 3 év kapcsán, amivel aztán tényleg nem értem, hogy lehet vitatkozni. már a BL-gyõzelemmel véget ért szezonban is voltak elég komoly megingásaink, de az még egy igazán toppos szezon volt. a BL-döntõs évben kifejezetten unalmasan, sokszor ötlettelenül játszottunk, Ronaldo azonban lehozta az évadot. rengeteg 1-0-ás gyõzelem, szerencsével megszerzett pontok, stb.
tavaly a sérüléshullám is bekavart persze, de ettõl függetlenül nem voltunk igazán jók egyszer sem. a BL-ben a 8 közé jutottunk, ennél mindenki többet várt, bár az Inter és a Barcelona alighanem velünk is elbánt volna a döntõben.
tehát focira, teljesítményre, eredményességre valóban romlunk, más kérdés, hogy olyan szintrõl esünk lefelé, ahová sok csapat nem jutott még fel. viszont valamivel meg kellene fordítani az esést, és a jó válasz erre nálam nem egy "soha nem láttam játszani" Bebe megszerzése.
Hernandez és Smalling más kérdés, velük jól is járhatunk.
a szar pedig szar ízû, a gyõzelem meg édes. ma ez utóbbiból kéne valami, és szerintem ma még nyerünk is, nem lendült bele igazán ez a Fulham.
The Matrix has you...
hát ez nem semmi😄DD
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nem volt olyan szar ez az utóbbi pár év szerintem, csak ha már nem egy 1-es van a nevünk elõtt, akkor már délibábot kell kiáltani...
igaz, hogy nem olyan fontos egy BL, egy Community Shield, egy Angol-kupa trófea és az egyébb rangos meccsek, de sebaj, szarok vagyunk...
a lényeg, hogy nem kell idejönni és epét okádni, mert neked olyan kedved van, mi a "nehéz" idõkben is kiállunk a csapatunkért és ugyanúgy szeretjük õket és minden meccsen szorongatjuk a sálunkat, hogy nyerjenek...a fasznak hiányzik ez a demagóg duma.
The Matrix has you...
Scholes fantasztikus formában kezdte az évet, de tudjuk róla, hogy amint elfárad, csak az alibire és a sárga lapos becsúszásokra futja tõle. Giggs is óriási kérdõjel mindig, és sajnos inkább rájuk támaszkodik az Öreg az idén is, semmint pl. Cleverley-re.
a 2 forduló csupán megmutatta, hogy a Chelsea mennyire emelkedik ki a mezõnybõl. két 6-0-ás gyõzelem nem jön véletlenül, akárhány más faktor is döntsön még a bajnoki címrõl.
ettõl függetlenül akár ki is pukkadhatnak, csak nem látok rá esélyt. õk feljövõben vannak, a tavalyi szezonjukban elég sok hibát vétettek, ha ki tudják javítani õket, messze elõzik a teljes mezõnyt, velünk együtt.
de sajnos szerintem sem ez a realitás, az egymás elleni meccsek nagyon is fognak dönteni, sõt még le sem vagytok maradva, ha a mai meccset nyeritek, amúgy meg eddig 2 gyenge csapatot vertünk, sõt nekünk a köv 1-2 meccs is könnyû lesz (Stoke, West Ham) idén is biztos nehéz lesz a City, Spurs, Villa ellen és megint pár ponton fog múlni a bajnokság.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
tavaly egy hót szar évünk volt, szar játékkal a bajnokságban és így is 1 pont volt a különbség a 2 csapat között, erre te meg az elsõ forduló után közlöd h senkinek semmi esélye a chelsea ellen, hát akkor sztem fáradfj át a topikukba 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The Matrix has you...
de azért érdemes figyelni a folyamatokat. tavaly 100-nál is több gólt lõttek, és ott folytatták, ahol abbahagyták. borzalmasan erõsek, jó edzõjük van, több klasszisuk, ráadásul most az önbizalmat is összeszedték.
amikor az Arsenal futott veretlen szezont, idõvel meg sem próbálták legyõzni õket, mert lehetetlennek tûnt. élõben másfél évnyi veretlenség rettenetesen sok. ugyanez fog történni a Kékekkel is. nem fogják megállítani õket, még ha néha meg is botlanak. nem kell örülni neki, csak sajnos ez van.
Gondolod a chelsea minden meccset galazva fog megnyerni?Ha megnyeri
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
bár tudtam, hogy 15%-nál nincs nagyobb esélyünk arra, hogy megelõzzük a Chelsea-t, azért bíztam benne, hogy mondjuk február-márciusig legalább az optimisták bizakodhatnak és lesz kivel vitatkozni.
szerencse, hogy már csak 36-szor kell elszomorodnom a Chelsea bajnoki gyõzelmei után. jövõre talán pénzt is költünk majd, nem hajléktalanokat veszünk, meg "has a potential" játékosokat, és akkor lesz keresnivalónk is a Premier League-ben.
Chelsea: Milan Lalkovic, és Philipp Prosinek
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
sorry 😄
Vikipedián ezt írja :S

A transzfert egyenlõre egyik csapat sem jelentette be hivatalosan.
manutd.com

REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!