35611
-
#25021 A legendák és a gyerkőcök...
-
#25020 tőle félek a legkevésbé. amúgy persze, h játszhat. -
#25019 miért ne játszhatna?? -
#25018 ki tudja biztosan: játszhat Torres kedden? én nagyjából biztos vagyok benne, hogy IGEN, mert semmilyen, az ellentétére utaló passzust nem találtam a Premier League szabályzatában. -
#25017 azért gibson nagy zsugát adott berbatovnak.. -
#25016 Wigan Athletic 0 – 4 Manchester United -
#25015 Fletcher, Carrick, Gibson, O'Shea nyáron elhúzhat a jó büdös p*csába! egyetlen értelmes megmozdulásuk nincs, rendre elakad a támadás a középpályán, és a hátvédek indítgatják a csatárokat. egyetlen egy darab középsőnk nincs, aki lenne elég technikás a Unitedhez, ezek baszki a Pompeybe valóak(kivéve a kiöregedés végső határán álló Scholes-ot).
ezen kívül gratula a védelemnek, meg mindenki másnak! -
#25014 első volt elvileg, énis román digit néztem :D -
#25013 na hájsztok, jók voltunk végre, vagy megint szar játékkal nyertünk? -
#25012 Második félidő már meggyőzőbb volt :)
Bár Nani-t még mindig nem értem,végre elmagyarázhatná neki a csapat fogalmát,annyira önző. -
#25011 Fabio első gólja volt nálunk nem? (román kommentátort nem értettem..:D) -
#25010 na már 4:0, gólaránnyal legalább nem lesz gond -
#25009 nem ingó, ingatlan után értékelik, hanem piaci érték alapján. mennyi profitot termel, mekkora a reklámbevétele, médiabevétele, milyen szponzor összegeket kapnak.
ezzel még mindig a United a világ legdrágább klubja. -
#25008 azért 1-2 szép akciónk volt, a gól is, meg nani kapufája is szép volt, de összességében sajnos igen... -
#25007 De hogy megint olyan unott játékot játszunk,az azért vicc,semmi elképzelés a csapatnál,már nem tudom hanyadik mérkőzés óta . -
#25006 na ez szép gól volt borsókától
0:1 -
#25005 összes ingatlannal meg mindennel cakkom-pakk 1.8milliárdot ér a MU? -
#25004 16.00 Wigan-Manchester United
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek -
#25003 mert eddig a legtöbb otthon volt :S -
#25002 A Manchester United vezetősége újabb hivatalos közleményben jelezte: a Glazer család nem szándékozik eladni az angol labdarúgóklubot, nincs alapja azoknak az értesüléseknek, amelyek szerint katari üzletemberek pályáznának a „vörös ördögökre".
A Daily Mail csütörtökön arról írt, hogy egy katari konzorcium másfél milliárd fontos ajánlatot tesz a Unitedre.
„A tulajdonosok hosszú távra elkötelezték magukat a Manchester United mellett. Nem tárgyaltak a klub eladásáról, a Manchester United nem eladó, és a tulajdonosok nem is várnak ajánlatokat" – közölték.
A pénteki negyedéves jelentés szerint a klub adósságállománya tovább csökkent, 509.4 millió fontról 489.4 millióra.
A United jelenlegi készpénzegyenlege 134.5 millió font, a Forbes Magazine 1.8 milliárd amerikai dollár értékűnek tartja a klubot. -
#25001 kettő lenne csak,de a chelsea meccs az pótlása a decemberinek -
#25000 Az miért van,h következő 3 PL meccsünk idegenben lesz? -
#24999 szerencsére én csak a 2. félidőt szenvedtem végig :)
itthon el kell őket picsázni nincs mese -
#24998 Ha tudom,h ilyen lesz,végig se nézem. Azért bíztam egy 0-1-ben. Hiába...
Visszavágóra remélem 1-2 ember felépül,akkor talán látok esélyt.
-
#24997 unalmas
néha megindult egyik másik csapat de semmi érdemleges -
#24996 milyen tipusú 0-0 volt a meccs???
unalmas vagy pörgős??? -
#24995 nyakamat mertem volna rátenni meccs előtt, h 0-0 lesz. játék képe meg jó indok arra, miért húzzunk mi kurva gyorsan ebből a sorozatból. bajnokságra esélyesek vagyunk, FA kupára is, BL-re nem!
tavaly ezen ment el a bajnokság... -
#24994 Ilyen semmilyen játékkal nem fogjuk... -
#24993 ez a 0-0 tökéletesen tükrözi a játék képét. örüljünk annak, hogy idegenben megúsztuk. Old Traffordon hozni kell! -
#24992 ez egy nagy szar meccs volt... -
pilboy #24991 jó lenne, ha most már nem kapnánk gólt, egyet meg gurítani kéne -
#24990 ideje volt már ennek a cserének... én gibsont egy jó dbig a nagycsapat környékére se engedném ilyen teljesítménnyel.... -
#24989 ennek a gibsonnak miért kell játszani??? 1szűen értékelhetetlen teljesítményt nyújt egy értelmes passzra nem emlékszek tőle ami nem ellenfélnél jutott ki.. arról ne is beszéljünk mennyit szerelték ők... -
pilboy #24988 az első 20 percben ki kellett volna használni a marseille megilletődöttségét
azóta nem jó a meccs -
#24987 micsoda meccs. azt se tudom hova nézzek az izgalomtól... -
#24986 kössz -
20.45 Marseille-Manchester United
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#24984 negyed -
#24983 ha jól emlékszem ez már elődöntő lesz és az már a semleges helyen játszódik tehát a wembleybe -
#24982 Én azért bízok a csapatban,a BL-nek meg van egy külön varázsa,nem kellene kiesni :)