Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
megint fel kellene pörögni, ez egy abszolút nyerhetõ meccs!
csak a középpályás védekezés nincs igazából megoldva.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
felkészülési meccsek számítanak, mert jól feltérképezi a szezon elõtt a játékosok formáját. igaz fõleg a tartalék játszott sokat, de számomra kiderült pl. h a tartalékunk is elég erõs egy esetleges beépítésre.
mindenki öregedett egy évvel és ha megnézed akk más rivális csapatok sem vásároltak sztárokat, hanem ésszel válogattak a játékospiacon, és a tavalyi kerettel vágtak neki az idei szezonnak is.
nagyobb esélyünk van idén elkapni a Chelseat mint tavaly, ezt vedd már észre és hagyd a pesszimista gondolkozást.
az érveim kimerülnek az alábbiakban:
- a felkészülési meccsek nem számítanak, teljesen mindegy, hogy a nyári barátságos meccseken ki hogy játszik, nem mérvadó
- a csapatunk ismét öregebb lett egy évvel, és nem látom, hogy mibõl pótoljuk majd õket késõbb
- az igazolásainkban csak a lehetõséget látom. Hernandez valószínûleg be fog válni, de Smalling és fõleg Bebe akkora kérdõjel, mint a stadionunk. járhatunk velük jól, meg rosszul is, utóbbi esetben viszont nem igazán léptünk elõre tavalyhoz képest.
ezek miatt aggódok fõleg, az meg más kérdés, hogy a Chelsea a lehetõ legjobb rajtot fogta meg. ugyan rajtuk kívül is gyõzött már csapat 6-0-ra az idén (épp most ugye az általunk elvert Newcastle), én mégis erõsebbnek érzem õket. számomra a realitás a 2. hely, persze BÁRMI MEGTÖRTÉNHET, csak én nem hiszek benne. de remélem, szurkolok érte, hogy jobbak legyünk (vagy a köcsög Kékek rosszabbak...)
ha meg a Chelsea nyeri, akk egészségükre, mi 3 éven keresztül fingattuk õket, lehet h most eljött az õ idejük.
de te úgy beszélsz mintha a fél csapatot eladtuk volna, és nulláról kezdenénk...
mi az a cm topik?
(nem azzal van a baj, hogy nincs jó játékos a piacon, hanem azzal, hogy a jelenlegi struktúrában nekünk nincs pénzünk jó játékosokat igazolni, versenyezni más csapatok ajánlataival)
aztán lehet, hogy nem így van, de az én tapasztalataim mást mutatnak.
Az,meg hogy jövõre kik fogják pótolni az alap embereket,még van idõ.
Szerintem neked Real v. MCity drukkernek kéne lenned, mivel õk meg megvesznek mindenkit(s így a vágyaidat kielégíthetnék😄), bár azzal h leigazolnak minden szart,nem lesznek elõrébb,jobb ha tudod.
Tavaly én se mondtam volna,h bajnokok leszünk,de még is 1 pont hiányzott. Idén mindenféleképp látom a lehetõséget.Hernandez sokat lendíthet a csapaton.Ha tavaly õ lett volna Berba helyén,bajnokok vagyunk 😛
Glory, Glory Man. United!
a középpályánk lesz lyukas az idén.
Scholes: 36 éves, ha jó formában van, a világ legnagyobbja, ha nincs, akkor emberhátrány
Carrick: tavaly borzasztó volt, bizalmat kellene kapnia az Öregtõl, de õ tavaly bûnbakot csinált belõle. hátha felnõ ismét önmagához.
Fletcher: nem kérdõjel, világklasszis, vele nincs baj.
Gibson: a jó lövésein kívül kevés erénye van. nem túl okos, de nem írnám le, korábban Fletcher is kilátástalannak tûnt.
Cleverley: a sajtó és Fergie szerint is hatalmas ígért, csak nem kap lehetõséget. még Gibson is elõtte áll a sorban, amit én nem tartok helyesnek. remélem, ebben az évben végre felfedezzük, máskülönben Tosic sorsára juthat és eladhatjuk õt is.
Anderson: kérdõjel. sérülése után fog visszatérni, az elsõ szezonja jó volt, de onnan nem felfelé, hanem lefelé indult. a tehetsége megvan, kérdés, az életmódjához mennyire igazítható a Premier League szereplés.
ebben a listában nálam elférne még van der Vaart neve, az az igazság.
O'Shea
Vidic
J Evans
Evra
Valencia
Fletcher
Scholes
Park
Berbatov
Hernandez
Kuszczak, Rafael, Smalling, Carrick, Giggs, Nani, Owen
állítólag ez a kezdõ, egy fórumban láttam, ha mégsem ez lesz, elnézést.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
(veled a CM topikban anno még beszélgettem is, ha jól rémlik a neved, szóval "ismerhetnél" 😊)
az adósságok törlesztése miatt masszív veszteséggel mûködik a klub, egyedül Ronaldo eladása miatt kerültünk pluszba a tavalyi évben. látszik, hogy igazolni nem tudunk: olyan játékosokra van csak esélyünk, akikért nem érdeklõdik senki más. szinte titokban kell megkeresnünk valakit, mert ha feltûnik a színen egy másik csapat, nem tudunk versenyezni vele anyagilag.
ezek tények, látszanak is. más kérdés, hogy mivel magyarázzuk ebben az esetben Bebe 7 millió fontos leigazolását.
van valakinek elképzelése arról, hogy kikkel fogjuk jövõre pótolni Giggset, Neville-t, Scholes-t és van der Sart? mert ahogy most áll, mindannyian visszavonulnak az év végén, hármunk alapember...
sajnos a pénzügyi lehetõségeink erõsen korlátozottak, nem Fergie-n múlik, hogy nem igazolunk.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
mert nem hiszem h ép, normális ember ezt komolyan gondolja amit leírt, na de mind1 jót nevettem rajta és kész 😄
meg eleve 2 forduló után ilyet😄
akkor én mint Milanos mit szoljak?😄siránkozzak én is?😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
The Matrix has you...