35611
-
pilboy #25061 érdekes volt, h amikor nani csúnyán bebőrözte ivanovicot, majd ijedtében ráugrott - lehet, h azt hitte, h a nőjével van :D -, nem jött a síp... nem sokkal később torreske és evra egymásnak futottak és rögtön fújtak. ebből volt az egyetlen veszélyes szituációjuk (na jó még volt egy malouda helyzet)
pontrúgásaikra figyelni kellene -
pilboy #25060 rooney gól szép volt
vds óriási fogott - ember ilyet nem tud!!!
valószínűleg jönni fog drogbácska
jobbak vagyunk eddig
-
#25059 eddig jó, de most jön még a java. kéne gyorsan rúgni egy másodikat, mert a Chelsea támadni fog, mint disznó! -
#25058 én tudom, szopás -
#25057 Jól játszunk,össze van szedve a csapat,ez már tetszik
Bár azért mákunk is volt annál a helyzetnél,megúsztuk,VDS mindent megtesz :D
Nem tudom jövőre mi lesz nélküle :\ -
#25056 Ha ez az Ivanovic gyerek ma gólt fejel, lecumizom magam -
#25055 VDS : | -
#25054 de szép gól volt, és jól is játszunk, eddig jó meccs -
#25053 Rooney de szép volt :D -
#25052 román digi nálatok is kurva ronda? (attól függetlenül stabil) -
#25051 köszi -
#25050 Rafael miért nem játszik?
O'Shea helyett a kezdőben lenne a helye.
Elég védekező a középpályán és Fletcher is érdekes szélsőként, hacsak nem 4-5-1-et játszunk és Rooney a szélsőnk. -
#25049 United team: Van der Sar; O'Shea, Vidic, Smalling, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes, Nani; Rooney, Hernandez
Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Giggs, Fabio, Rafael, Gibson -
#25048 jelenlegi csapattól nincsenek nagy elvárásaim, nagyon nem fog megtörni ha kikapunk, de ha vmi kulcsember még lesérül, akk nem tudom mit csinálok... -
#25047 20.45 Chelsea FC-Manchester United
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream -
#25046 sztem a realitás egy 1-2 v 0-1 nektek, de amúgy meg bármi megtörténhet, ha összekapjuk magunkat. vagy benne lehet egy nagy zakó is mondjuk 3-4 gólos vereség...:S -
#25045 szerintem 1-1 lesz -
pilboy #25044 remélem ez a sok optimista nem fog csalódni :) -
#25043 sok optimista van :), de úgy legyen, titkon énis remélem h nyerünk, csakhát a mostani játékunkból kiindúlva...:/ -
#25042 szerintem is nyerünk. valamelyk csatárunk villan egyet mint az idei rangadókon és kész :D -
#25041 Szerintem elég szoros lesz,aztán végén lövünk egy gólt,s 0-1 :) -
pilboy #25040 sztem egy unalmas 0-0 lesz :/
nem indulnék ki a wigan elleni meccsből, hiszen egy rangadó teljesen más! ilyenkor az sem számítana, h ha a chelsea csak 8. lenne... -
#25039 úgy legyen -
ldobosi #25038 Én bizakodok szerintem nyerni fogunk. -
ldobosi #25037 Ashley Cole meglőtt egy gyakornokot!
Valaki látta már ezt a hírt? Egyik csapat agyon veri, a másik meg szét lövi egymást :D -
#25036 kiváncsi vagyok mi lesz este, oké h wigan ellen rúgtunk egy 4est, de nem volt emggyőző a játék, chelsea is gyengélkedik/kedett, de mégis félő h örülhetünk az x-nek is este :/ -
ldobosi #25035 A csávó azért beállt Rooney elé de ez akkor is durva volt tőle. Kicsit vállal oda küldött volna neki és el van intézve vagy kikerüli és fut tovább. Jogos lett volna a piros lap. -
#25034 Ő 4 meccses eltiltást kapott,úgy tudom.
Bár a 2 eset közel sem ugyan az,de tény,h Rooney is kaphatott volna pár meccses büntetést.
-
#25033 de nem is az, hogy utólag nem ismeri be, mert lefújta. de hogy ez semmi szankciót nem vont maga után, ott, akkor, abban a pillanatban, az nevetséges.
sőt azon, hogy utólag nem tiltották el, már nem csodálkozom Gattuso Spurs elleni "akciója" után, ahol többek közt az ellenfél kispadjának is neki ment többször, még sem kapott semmilyen büntetést.
-
#25032 Egyébként azért van az egész, mert a hülye bírók nem merik beismerni, hogy hibáztak, mert akkor eltiltogatnák őket, és hasonlók.
Inkább lapítanak, és reménykednek, hogy elnézik az ilyesmit nekik.. -
#25031 Igen. aki ilyet csinál azt el kell tiltani, nem értem, miért balfaszoskodik most a mi javunkra az FA.
Anno megőrültem, mikor Bosingwa a hátába taposva rugosta ki Benayount a pályáról, és semmi eltiltást nem kapott, most meg a mi javunkra van ez az undorító eltussolgatás.
Ne gondolja már azt bármelyik sztárjátékos, hogy akármit megtehet a pályán, mert az FA leszarja.
Arról már nem is beszélve, hogy mi a szarért kell még mindig, 25 évesen ilyen hülyeségeket csinálnia, a meccs legelején, indokolatlanul? Hol vagyunk mégis, oviban? -
#25030 megnéztem, hát én eltiltottam volna a büdös anyjába. Fergie helyében ki is hagynám a kezdőből holnap, általában Javierrel úgy is többre megyünk idén. -
#25029 az eleje környékén odakönyökölt az egyik játékosnak. -
#25028 Rooney nem kap eltiltást, de miért? én nem is vágom, h olyan durván rávert volna vkire
(biztos elvesztem a meccs izgalmában) -
#25027 játszhat Torres. az FA-kupában viszont nem játszhat Ramsey az Orient ellen, mert nem hívták vissza az 1. mérkőzés időpontjára. -
#25026 az angol sportsajtó fele azzal van tele, h vajon Torres ellenünk szerzi-e meg az első gólját, erre fogadni is lehet már. erről Vidic is nyilatkozott, aki elmondta, h ő nem fél Torrestől, nem érdekli mit írnak az újságok, neki az lesz a feladata, hogy ne rúgjon.
nincs erre szabály a PL-ben, még a Pool ellen is játszott, pedig ott mintha lett volna megállapodás...
-
#25025 néhány hete Ranocchia sem játszhatott hasonló okokból, szóval szerintem Torres sem fog (bár lehet, más szabály van erre PL-ben) -
#25024 viszont Fosternek jót tett az eligazolás! nem tudom nálunk mi a lófasz gondja volt, h potyát potyára halmozott -
#25023 Szegény Arsenal milyen szar góllal kapott ki a ligakupa döntőjében :D Ezt sem tudták behúzni... -
#25022 mert ez egy elmaradt meccs és mikor eredetileg játszottuk volna akkor még nem volt leigazolva.
nálunk is az volt, hogy ma pótoltunk egy elmaradt meccset és nem játszhatott nálunk az egyik új gyerek, mert mikor az eredeti lett volna még nem volt hozzánk leigazolva... persze ez nem a PL de lehet ott is úgy van :D