Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
lol 😄 11est is kihagyjuk 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

limperatore
úristen 😄😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

giornalista
tavalyi egyik legeredményesebb gólszerzõnk ismét villant 😊
limperatore
hihetetlen mákos csapat vagytok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

MR ME
ennyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de szerintem ez ló**sz játék. Kapu elött semmi ötlet.

Tyler1
Javier baby eddig elég halványan tolja ma, még Berba is feltûnõbb pedig az már nagy gáz :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
teljesen várható volt, nettó 30 perce csak a fejünket vakarjuk a pályán.

megint fel kellene pörögni, ez egy abszolút nyerhetõ meccs!
Tyler1
fasza :/

giornalista
valaminek még be kéne akadnia, mert az 1 gólos vezetésünk utáni visszaállás tavaly sem jött be.
Tyler1
Berba most feltûnõen jól látja a kapu pontos helyét, a szokásos bénázása az már nem meglepõ, de villanhat még sztem ma.

giornalista
Berbatov helyzetkihasználása tragikus sajnos, viszont a labdákat remekül tartja meg elöl. amióta beírtam, hogy kiválóan játszunk, feljött ránk a Fulham, kellene még egy gól, mielõtt elkezdünk pihenni.
giornalista
nem tudom, melyikõtök nézi a YES Live közvetítését, de hihetetlen jó hangulatban vannak a kommentátorok 😊)
giornalista
ez eddig kiváló, ezt az energikus játékot szoktam hiányolni, de most nagyon megyünk elõre.

csak a középpályás védekezés nincs igazából megoldva.
Forza Italia
gyerekek csicsárító😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bigapó
na ez is igaz, a többiek is öregedtek egy évvel és a Chelsea sem igazolt nagy sztárjátékost ha jól tudom. egy bevált és összeszokott csapathoz egyébként sem szerencsés nyúlni, elég lesz Hernandez-t beépiteni, hogy a támadások hatékonyabbak/kihasználtabbak legyenek.

The Matrix has you...

bigapó
Én azokra gondolok akiket igazoltunk vagy utánpótlásban vannak és azokra akikrõl sosem hallottunk, mert annyira eldugott, de tehetséges srácok.

The Matrix has you...

giornalista
Scholes 150. gólja!
Tyler1
szép gól Scholes 😊

Golyo69
mekkora játék......góól

GGMU

Mayorpapa
Scholesy gól! vezetünk!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

MR ME
mekkora gól bázz 😄

Golyo69
msotmár megy 😊

GGMU

Golyo69
csak nekem nem megy?😄

GGMU

MR ME
inkább nézzétek a meccset....

itt megy a magyar digi (thx banok)

Tyler1
ott én nem jártam még életemben 😄

felkészülési meccsek számítanak, mert jól feltérképezi a szezon elõtt a játékosok formáját. igaz fõleg a tartalék játszott sokat, de számomra kiderült pl. h a tartalékunk is elég erõs egy esetleges beépítésre.
mindenki öregedett egy évvel és ha megnézed akk más rivális csapatok sem vásároltak sztárokat, hanem ésszel válogattak a játékospiacon, és a tavalyi kerettel vágtak neki az idei szezonnak is.
nagyobb esélyünk van idén elkapni a Chelseat mint tavaly, ezt vedd már észre és hagyd a pesszimista gondolkozást.

giornalista
Championship Manager. vagy keverlek valakivel?

az érveim kimerülnek az alábbiakban:
- a felkészülési meccsek nem számítanak, teljesen mindegy, hogy a nyári barátságos meccseken ki hogy játszik, nem mérvadó
- a csapatunk ismét öregebb lett egy évvel, és nem látom, hogy mibõl pótoljuk majd õket késõbb
- az igazolásainkban csak a lehetõséget látom. Hernandez valószínûleg be fog válni, de Smalling és fõleg Bebe akkora kérdõjel, mint a stadionunk. járhatunk velük jól, meg rosszul is, utóbbi esetben viszont nem igazán léptünk elõre tavalyhoz képest.

ezek miatt aggódok fõleg, az meg más kérdés, hogy a Chelsea a lehetõ legjobb rajtot fogta meg. ugyan rajtuk kívül is gyõzött már csapat 6-0-ra az idén (épp most ugye az általunk elvert Newcastle), én mégis erõsebbnek érzem õket. számomra a realitás a 2. hely, persze BÁRMI MEGTÖRTÉNHET, csak én nem hiszek benne. de remélem, szurkolok érte, hogy jobbak legyünk (vagy a köcsög Kékek rosszabbak...)
Tyler1
de van vmi racionális magyarázatod? a csapat jobban teljesített a felkészülésen mint akármelyik rivális. az, hogy 1 forduló után nekünk csak +3-mas gólkülönbségünk van LÓF*SZT sem jelent. Tavaly elment CR, akk volt okunk h féljünk, de baszki most mikor 2 csatárt is szerzõdtetünk, és talán idén lesz legstabilabb a keretünk nehogy már elkezdjél aggódni 2 AZAZ KETTÕ FORDULÓ UTÁN.
ha meg a Chelsea nyeri, akk egészségükre, mi 3 éven keresztül fingattuk õket, lehet h most eljött az õ idejük.
de te úgy beszélsz mintha a fél csapatot eladtuk volna, és nulláról kezdenénk...

mi az a cm topik?

giornalista
én sem kérdõjelezem meg a te elkötelezettségedet, te se tedd ezt az enyémmel. a véleményemet pofázom itt, semmi mást...

(nem azzal van a baj, hogy nincs jó játékos a piacon, hanem azzal, hogy a jelenlegi struktúrában nekünk nincs pénzünk jó játékosokat igazolni, versenyezni más csapatok ajánlataival)
giornalista
ezen nem fogunk összeveszni. én úgy érzem, hogy ez olyan Angliában, mint a királynõ: mindenki tiszteli, jobban, mint a miniszterelnököt, de az utóbbi személyét tartják fontosabbnak, mert õ dönt a lényeges kérdésekben.

aztán lehet, hogy nem így van, de az én tapasztalataim mást mutatnak.
Rash87
Azért azt megkérdõjelezném,h imádod,ha 2 meccs után azzal jössz,hogy a MU tuti nem lesz bajnok. De akk sztem ezek után ne is érdekeljen.
Az,meg hogy jövõre kik fogják pótolni az alap embereket,még van idõ.

Szerintem neked Real v. MCity drukkernek kéne lenned, mivel õk meg megvesznek mindenkit(s így a vágyaidat kielégíthetnék😄), bár azzal h leigazolnak minden szart,nem lesznek elõrébb,jobb ha tudod.

Tavaly én se mondtam volna,h bajnokok leszünk,de még is 1 pont hiányzott. Idén mindenféleképp látom a lehetõséget.Hernandez sokat lendíthet a csapaton.Ha tavaly õ lett volna Berba helyén,bajnokok vagyunk 😛

Glory, Glory Man. United!

giornalista
kikre gondolsz? Gibson, Cleverley? Neville pótlása valóban nem lesz lehetetlen feladat, de például már JOS is 30 éves lesz jövõre... Rafaelben bízhatunk persze.

a középpályánk lesz lyukas az idén.
Scholes: 36 éves, ha jó formában van, a világ legnagyobbja, ha nincs, akkor emberhátrány
Carrick: tavaly borzasztó volt, bizalmat kellene kapnia az Öregtõl, de õ tavaly bûnbakot csinált belõle. hátha felnõ ismét önmagához.
Fletcher: nem kérdõjel, világklasszis, vele nincs baj.
Gibson: a jó lövésein kívül kevés erénye van. nem túl okos, de nem írnám le, korábban Fletcher is kilátástalannak tûnt.
Cleverley: a sajtó és Fergie szerint is hatalmas ígért, csak nem kap lehetõséget. még Gibson is elõtte áll a sorban, amit én nem tartok helyesnek. remélem, ebben az évben végre felfedezzük, máskülönben Tosic sorsára juthat és eladhatjuk õt is.
Anderson: kérdõjel. sérülése után fog visszatérni, az elsõ szezonja jó volt, de onnan nem felfelé, hanem lefelé indult. a tehetsége megvan, kérdés, az életmódjához mennyire igazítható a Premier League szereplés.

ebben a listában nálam elférne még van der Vaart neve, az az igazság.
giornalista
Van der Sar

O'Shea
Vidic
J Evans
Evra

Valencia
Fletcher
Scholes
Park

Berbatov
Hernandez

Kuszczak, Rafael, Smalling, Carrick, Giggs, Nani, Owen

állítólag ez a kezdõ, egy fórumban láttam, ha mégsem ez lesz, elnézést.
Pacal17
6

bigapó
fantasztikus játékos mindegyik, számomra Giggs és Van der Sar fog nagyon hiányozni, többi kettõ helyére már most vannak megbizható játékosok akik tudják õket helyettesiteni. figyeld meg, hogy az utánpótlásban vagy akár az évad közbeni igazolásokban is megtalálhatják az új "aranycsapatot".

The Matrix has you...

Pacal17
Newcastle 5-0 Aston Villa <#idiota><#idiota>

bigapó
Te meg kérdezz meg egy ANGOL nemzetiségû drukkert vagy egy szakkommentátort, Én is csak hallottam, de lehet hazudtak..ki tudja...piszkos péz beszél, biztos le vótak fizetve...

The Matrix has you...

giornalista
ez elég távol áll az igazságtól. imádom ezt a csapatot, csak az idén nem látom benne a bajnoki címet. de nem ez a legnagyobb baj. hanem az, hogy ha így mennek tovább a dolgok, jó ideig esélyünk sem lesz arra, hogy felvegyük a harcot a Chelsea-vel és a Cityvel.

(veled a CM topikban anno még beszélgettem is, ha jól rémlik a neved, szóval "ismerhetnél" 😊)

az adósságok törlesztése miatt masszív veszteséggel mûködik a klub, egyedül Ronaldo eladása miatt kerültünk pluszba a tavalyi évben. látszik, hogy igazolni nem tudunk: olyan játékosokra van csak esélyünk, akikért nem érdeklõdik senki más. szinte titokban kell megkeresnünk valakit, mert ha feltûnik a színen egy másik csapat, nem tudunk versenyezni vele anyagilag.

ezek tények, látszanak is. más kérdés, hogy mivel magyarázzuk ebben az esetben Bebe 7 millió fontos leigazolását.

van valakinek elképzelése arról, hogy kikkel fogjuk jövõre pótolni Giggset, Neville-t, Scholes-t és van der Sart? mert ahogy most áll, mindannyian visszavonulnak az év végén, hármunk alapember...
giornalista
ne viccelj már 😊 kérdezz meg egy csapatdrukkert, hogy mi a fontosabb neki, az FA Kupa vagy a Premier League gyõzelem. az elõbbi patinásabb, az tény, de egyáltalán nem fontosabb, mint a bajnoki cím.
giornalista
örülök, hogy nem csak én érzem így.

sajnos a pénzügyi lehetõségeink erõsen korlátozottak, nem Fergie-n múlik, hogy nem igazolunk.
Mayorpapa
az az igazság, hogy most még minden elképzelhetõ! Olyan sok tényezõ befolyásolja egy szezon menetét (sérülések, forma, többi csapat formája, bírók formája! stb), akár még Milan és MU bajnoki elsõség is lehet a végén (BL persze csak nálunk 😄)Várjuk ki a végét, sztem mi eddig jól kezdtünk, ha ma megverjük a Fulhamet, minden OK. (ha nem, akkor is mi leszünk a bajnokok!)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
<#idiota>

Tyler1
sztem csak egy kis buta emós aki tegnap lemaradt az antifitnessclub koncertrõl és ezért a világfájdalmát a Manchesterben látja 😄
mert nem hiszem h ép, normális ember ezt komolyan gondolja amit leírt, na de mind1 jót nevettem rajta és kész 😄

tudom😄😄 de várd csak ki a szezon végét most nagyon bizakodó vagyok😄

Mayorpapa
sztem lenne miért 😄

ehhez a csapat leírásos dologhoz annyit h a Newcastle akit megvert a "lesajnált" csapatotok 3-0-ra, 3-0ra vezet 37. percben az aston villa ellen..
meg eleve 2 forduló után ilyet😄
akkor én mint Milanos mit szoljak?😄siránkozzak én is?😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigapó
rojadirecta.org

The Matrix has you...

Rash87
Szokásos helyen (sajnos)
DigiSport
16:45

bigapó
szerintem, meg pont elég erõs ez a keret is, ne vicceljetek már, világbajnokságon szereplõ játékosokkal vagyunk tele!! nem mintha ez sokat osztana szorozna, mert az uccáról is tudunk fasza játékosokat igazolni. kicsit várni kellene és megnézni, hgoy alakul a tabella és a sérülési ráció, aztán sirni, hogy mit és kit kellett volna igazolni...szerinted dilletánsok ülnek a manu vezetõségében? Sir Alex elégszer bizonyitott már, hogy bizzunk a megérzéseiben és a döntéseiben.

The Matrix has you...