Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Az késõbb jön 😄

Glory, Glory Man. United!

WuFraZselic
azt hittem VdV leigazolását rejti az url 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zenszkij
Itt volt az ideje 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rash87
Ideje volt,be is tettem banner alá 😊

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
33mas számot kapta Bebe.

Rash87
Fasza videó<#eljen>

bocsánat Evra 😄 cska még nem néztem végig 😄

csak nem Hernandez késett el ?XD

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rash87
Én is azt mondom,h egész csapaton,mert lõttek 1 gólt,s utána nem csináltak jóformán semmit...
Bár azt se lehet mondani,h Nani nem volt benne,mert 11es jogos volt,de nem bírta berúgni,s ott már egybõl éreztem,h meg fogja bosszulni magát,s 2-2 lesz. Szóval õ is nagyba benne volt,ez tény 😊

Tyler1
könnyû Nani hátán elverni a vereséget. Giggnek kellett volna...aha, játszuk már meg magunkat, h senki nem tudta h Nani rúgja-.-
SAF inkább örüljön, h a Fulham intézett egy x-et nekünk, mert ilyen formába a büdös életben nem rúgtunk volna még egyet.

amúgy mindenhol ezt olvasom, h Nanin ment el a meccs. hát kurvára nem rajta ment el, az egész csapaton ment el. amúgy meg ha a kapus éppen a másik irányba ugrik, akk most Naninak fényes lenne a kis picsája...<#pardon1>

Rash87
Én is úgy tudtam 😊 Érdekes...

Ferguson: Giggsnek kellett volna lõnie a büntetõt

Sir Alex Ferguson igencsak frusztrált volt a Fulham–Manchester United (2–2) mérkõzés után, mivel meglátása szerint csapata óriási lehetõséget szalasztott el. Mint ismert, a vendégek 2–1-es vezetésüknél a 87. percben büntetõt hibáztak, majd a 90. percben a Fulham kiegyenlített. Ferguson szerint nem Naninak, hanem Ryan Giggsnek kellett volna a tizenegyest lõnie.
Nani hibája „végzetesnek" bizonyult a United szempontjából (Fotó: Action Images)

Nem játszott jól a Manchester United, ám a 87. percben nyeregben érezhették magukat a „vörös ördögök" szurkolói, mivel csapatuk 2–1-re vezetett és tizenegyest lõhetett. Nani állt a labda mögé, lövését azonban David Stockdale kivédte, a feldobódott hazaiak pedig a 90. percben megszerezték az egyenlítõ gólt – Brede Hangeland talált be, akinek öngóljával a United 1–1-nél újra megszerezte a vezetést.
Hirdetés

„Ha ilyen lehetõséghez jutsz, hogy egy tizenegyessel eldöntheted a mérkõzést, akkor élned kell vele – magyarázta Ferguson az MU televíziós csatornájának. – Mi azonban nem így tettünk, az ellenfél vérszemet kapott, szurkolói feléledtek, és végül a hazaiak megszerezték az egyenlítõ gólt."

„Úgy gondolom, Ryannek kellett volna elvállalnia – utalt a skót mester a kihagyott tizenegyesre. – Legutóbb a Tottenham ellen hazai pályán két büntetõt is értékesített, pedig Nani is a pályán volt akkor. Talán most is Ryannek kellett volna lõnie."

„Sosem jó dolog buta módon pontokat elhullajtani, márpedig velünk ma ez történt. Amikor újra megszereztük a vezetést, azt hittem, „megmenekültünk", de három perccel a vége elõtt nem zártuk le a meccset, kihagytuk a tizenegyest – folytatta Ferguson, aki sportszerûen elismerte, hogy nem igazán érdemelték volna meg a gyõzelmet. – Ha õszinték akarunk lenni, akkor be kell látnunk, hogy a Fulham jobb volt a második félidõben, nem szolgáltunk rá, hogy egy egy után újra elõnybe kerüljünk. Ellenfelünk sok problémát okozott nekünk, különösen Bobby Zamora, aki remekül játszott."

Talán más lett volna a találkozó végeredménye, ha Wayne Rooney pályára léphet.

„Wayne elkapott egy vírust. A meccs elõtti nap dõlt ki, huszonnégy óra egyszerûen kevés volt arra, hogy rendbe jöjjön" – beszélt Ferguson angol támadójáról, akinek távollétében a Manchester United a Berbatov, Chicharito csatárduóval kezdett.

nso

nem az edzõ mondja meg h ki lövi a tizit??

Oziris666
Pár éve ez pont fordítva volt és ti végeztetek ki mindenkit 1:0után😄

Pacal17
Berbának nem fekszik ez a stílus szerintem. Nem ide való. Ez a Bebe srác mikor játszhat leghamarabb?

Tyler1
Villat én nem tartom kiemelkedõ játékosnak. 1-2 éve kezdték el felkapni a nevét és azóta egyre jobban ívelt felfelé az ára. és semmiképpen nem ért volna meg nekünk 30-40 millát.

itt van ez a Bebe srác is akit még focizni sem láttunk, ki tudja h benne mi rejlik. én sokkal jobb ötletnek tartom azt, h rájuk alapozunk mint egy ugyanannyi eséllyel induló milliós sztárjátékost. láthatjuk, h Berba is elég nagy árokban van, pedig a Spursnél nagyon ment neki minden.

giornalista
mindenesetre jó éjt minden szurkolótársnak, megyek grillezni, majd mímelem a jókedvet. a West Ham ellen biztosan nyerünk, utána a liverpooliak ellen meg csak lesz valahogy...

mondanám, hogy tanuljon a csapat a mai meccsbõl, csak ezt csináltuk tavaly végig és nincs változás.
Igazad lehet. Mondjuk Villanak nagyon örültem volna 😊

Tyler1
azért Javiert se írjuk már le, mióta ide jött lõtt pár gólt, egyedül a PL nem fekszik neki még, de sztem pár meccs és beleszokik. nem hiszem, h egy spanyol ligából idehozott sztárcsatár elõbb beleszokott volna az angol stílusba.

Hát ez rejtély 😄 De....ha mindenkit megverünk akkor túl unalmas lenne az egész nem?! 😄

giornalista
alighanem pihentetni akarja a srácokat a stáb, csak ettõl függetlenül elfogyott az erõ és az állóképesség a szezon végére tavaly is.

ráadásul amilyen jól játszottunk, ha maradunk így, simán lövünk még 2-3 gólt és ez a nulla Fulham onnan már nem állt volna fel.
Nem nagyon értek veled egyet amúgy de ezzel nincs is baj szerintem. Abban viszont van valami hogy a csatársorunk nem a legfaszább. Én nagyon örültem volna egy igazi gólerõs befejezõ csatárnak. Berbatovot el kellett volna adni a Milannak és jöhetett volna még Hernandez is ha ennyire akarta volna Fergusson.

Tyler1
ígyvan! 2 éve három forduló után volt asszem 2 pontunk, és akk is a leggyengébb csapatok ellen játszottunk szarul. DE BAJNOKOK LETTÜNK úgyhogy mai eredmény felejtõs 😄

amúgy rejtély számomra h a nagyokat megverjük, de ilyen Fulham és B'Burn ellen rendre lófaszt se csinálunk. mi a fuckért kell félvállról venni ezeket a csapatokat?

giornalista
egyrészt a szarnál a záptojás is jobb illatú, másrészt ez a mondat is jól mutatja, hogy mennyire nincsenek variációs lehetõségeink: ha Hernandez rossz napot fog ki, akkor vagy az óriási lutri Berbatov, vagy a teljesen nulla, hulladék Owen állhat be helyette (ha azzal számolok, hogy Rooney egészséges és a pályán van).
Nem Nanit hibáztatom csak meg említettem hogy ha Nani berúgta volna más lett volna a végeredmény 😊

Darthmushroom
azért hernandez többet mutatta magát mint owen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ez még azért nem jelent semmit hogy most döntetlent játszottunk. Korai még bármit is mondani. Az biztos viszont hogy a Manchester United bajnok esélyes csapat!!!! Lehet hogy most döntetlent játszottunk de lehet hogy pont ez kellett hogy a fiúk ne szálljanak el maguktól és elkezdjenek egy olyan szériát hogy jajj annak aki velünk szembe kerül 😉

giornalista
"Chelsea meg jóhogy 6-ot rúg bazki, mikor náluk a középpálya is felér egy csatársorral, nálunk sajnos ez fordítva van."

ezt nagyon szépen fogalmaztad meg.
giornalista
ma legalább tényleg érezte a kaput (ahogy írta a topiktárs), de sokra ezzel sem mentünk. a Szuperkupán egyébként Hernandez is lõtt gólt, de õ ma észrevehetetlen volt.
Tyler1
nem Nanival volt a gond, hanem azzal h egészen addig lófaszt csinált a csapat. 1. gól után a totális tanácstalanság.

Chelsea meg jóhogy 6-ot rúg bazki, mikor náluk a középpálya is felér egy csatársorral, nálunk sajnos ez fordítva van.

giornalista
és még nekem alacsonyak az elvárásaim 😄

tavaly elõtt valóban kikaptunk tõlük, de a 0-3-at ne írjuk már a mumus számlájára, mert csapat nélkül utaztunk, akkor volt talán Fletcher is középsõ védõ, azon a meccsen eleve nem volt esélyünk.
Mayorpapa
igen, tudom, de õt direkt nem említettem, mert az a véletlen kategória volt 😊 Istenem, bárcsak megtalálná a góllövõ cipõjét, és minden meccsen szuperlatívuszokban beszélnénk róla...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

giornalista
ugye, hogy ma is ezt láttuk? örülök, hogy egyetértesz velem.
Darthmushroom
utóbbi idõbe nagy mumusunk idegenbe a fulham szóval örülhetünk az 1pontnak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giornalista
Berbatov már lõtt gólt, persze neki 1 találathoz 6 helyzet kell.
Rash87
Utolsó mondatodban az igazság. Szia.
(ide ez a pesszimizmus nagyon nem kell)

A helyzet hogy elég rosszul játszottak. A végén nagyon meghúzták és ha Nani esetleg berúgta volna azt a 11est akkor más lehetettvolna a vége. Sajnálatos végeredmény mert egyértelmûen hozni kellett volna.

Mayorpapa
kiváncsi vagyok, hogy a csatáraink hányadik meccsen lõnek majd gólt, mert eddig fõleg a kp.-ok és az ellenfél védõi találnak be

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

giornalista
(visszautalnék: a Chelsea az ilyen meccseken az elsõ után még 6 gólt lõ, mi az elsõ után várjuk a 90. percet. óriási különbség, ezt kellene megtanulnunk nekünk is.

az sem mindegy, hogy ellenük már most összeesnek 1-0 után a csapatok, míg ellenünk tudják, hogy van keresni valójuk, mert ezt bizonyítjuk lassan másfél éve. hogy ellenünk igenis lehet egyenlíteni, fordítani, felkínáljuk magunkat és aki tud és akar, az élhet vele.

el lehet küldeni a picsába, hogy menjek Kék-fórumot olvasni, nem bízok a csapatban, nem is vagyok drukker, de hát ez van. ma is láttuk)
Tyler1
nemigaz h a k*rva Fulhamet nem tudjuk megverni mostmár :@ tavaly kipicsáznak a gecibe most meg 15 percet focizunk aztán szevasz...
hát gratulálok!!!

giornalista
de jó. örülök neki, hogy jó meccs volt. inkább nyertünk volna egy szar meccsen. semmi elõrelépés tavalyhoz képest.
Rash87
Köszönjük Nani<#levele>

MR ME
na hoztuk a formánkat, vezetõ gól után altatunk a semmire aztán megszopjuk 😄 de legalább jó kis meccs volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
az év legsimább meccse lehetett volna, ha méltóztattunk volna nem csupán 30 percet lefocizni a 90-bõl. tavalyi s ugyanez volt, szereztünk egy gólt, ráültünk, kaptunk egyet, aztán valahogy alakult, de általában nem túl jól.

kétszer állt fel ellenünk a Fulham, mi erre nagyon régen voltunk képesek bárki ellen is. Hernandez elõl egyelõre nagyon könnyû elszívni a teret, ha hagyják futkosni, veszélyes, ha nem, akkor nem.
MR ME
sztem ez azért van mert olvassáka fiúk a topikot és látták h már a szurkolók is lemondtak a PLrõl :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
ez vicc

MR ME
😄DDDDD

limperatore
akkor már legyen igazságos, 2:2 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

giornalista
nehogy már sima legyen a vége 😊