35611

• Rash87
    Inkább a sok buzi bírót büntetnék meg sorba, amiért rossz döntéseket hoznak 1-1 meccsen,vagy "véletlen" nem látnak egy-egy dolgot.S nem csak a mi mérkőzésünkre gondolok.
  • Magic Boy
    Graham Poll: Atkinson mindent elszúrt
  • Magic Boy
    Az FA vizsgálja Fergie ügyét
  • Rash87
    Én is eltudnák 1-2 ember helyére mást képzelni,csak az a baj,hogy nincs kit a helyére betenni,aki mérföldkövekkel jobban csinálná.
    Park,Valencia sérült,pedig őket szívesen látnám újra a csapatban.
    Nyáron a középpályát kellene megerősíteni mindenféleképp,mert sokszor azon múlik.
  • Tyler1
    nem temetem, messze van még a vége, de mikor olyan emberek vannak kényszerből a kezdőben, akik nem haladják meg azt a szintet, amivel meccset/meccseket lehet nyerni, akk bizony elgondolkozom, hogy hogyan lesz ez majd a többi meccsen másképp(ahogy Cabell is mondta) :)
  • Tyler1
    isten óvjon minket Bundesligás játékostól.
    (mellesleg sztem nem annyira jó, mint amennyire sztárolják)
  • Magic Boy
    A United Neuerre vadászik

Ő szerintem Edvin méltó utóda lenme!
  • Magic Boy
    Fergie előre félt Atkinsontól
  • Magic Boy
    Rio és Vida nélkül Liverpoolban
  • Magic Boy
    Ferguson ledorongolta Atkinsont: Fair bírót akartunk, nem kaptuk meg!
  • Rash87
    Még vezetjük a tabellát,majd ha nem fogjuk,akkor maximum én is így fogok hozzáállni,főleg ha utolsó pár meccs lesz már :)

Mostani Chelsea elleni mérkőzés se a csapat hibája volt,csak részben,aki nézte a meccset,az tudja. Szóval ebből nagyon nem indulnák ki.
    Arsenalnak ugye most kevesebb van 1 meccsel,nem lehet tudni,hogy hozni fogják-e azt,mert ha netalán nem,akkor semmi sem történt ezzel a vereséggel.
  • Cabell
    Nem azért, hanem azért, mert nem nagyon látni, hogy ez később mitől lesz majd másképp...és még van egy pudli, arsenal, chelsea meccs is, omájdzsád...
  • Rash87
    Azért még ne temesd Te is a csapatot,mert kikaptunk idén másodszor
  • Tyler1
    Carrick: "Jelenleg nagyon padlón vagyunk, de gyorsan fel tudunk állni. Korábban is megtettük már, általában jók vagyunk ebben" - ismertette a helyzetet a középpályás, hozzátéve: "Vasárnap nagy meccs lesz, amelyre készen is állunk majd. Ilyen a fenevad természete."

ez bizony igaz, mindig felállunk, mikor már nekünk kell küzdeni az első helyért!!! idén is csak pár ponttal fogunk lecsúszni a végén, ajjjjjj de kááár, pedig olyan közel voltunk, de hát kevés volt az a 7 pont amivel vezettünk egy darabig.
  • Rash87
    Jogos. Javítva minden.

Egyébként nézem,elég kemény lesz a május eleje,szerintem ott fog eldőlni minden. Először Arsenal ellen,egyből utána Chelsea,gyönyörű lesz.
  • pilboy
    2. félidőt elb@sztuk.
    de sajnos nem csak mi. a mészárosok és atkinson keze is igencsak benne van ebben a vereségben. a szégyen az, h fél éven belül másodszor nyúlnak bele egy rangadón. tavaly ez a bajnoki címünkbe került...
    vidicet jogosan állították ki, "balázs palit" már az 1. sárgájánál ki kellett volna nyomni, mert előtte öklelte fel borsócskát
    érdekes dolgok ezek. én már az 1. félidőben észleltem a részrehajlást (#25061), így könnyebb játszani, h durvaságig mehet vki, élvezi a bíró bizalmát (aki valaha focizott, az tudja milyen érzés mind2 oldalról)
    őszintén szólva nekem a tizi is kétséges attól függetlenül, h egyértelmű a kontaktus, szerencsétlen smalling nem is tudta volna hova tenni a lábát, zsírkov meg rutinosan beleakasztotta magát

ettől függetlenül a 2. félidő felejtős, és még így is simán meg lehetett volna a meccs
    hétvégén nyerünk
  • Cabell
    2009-ben Liverpool majd Fulham?
  • Darthmushroom
    kikaptunk és??? utóbbi évekbe nem győzni szoktunk menni a hídra...
    egy dolgot ne felejtsünk el h Manchester évek óta nem kapott ki két egymás követő bajnokin...és ez szerintem vasárnapi meccsnél sokszor lesz hangoztatva.. szóval good luck pool.
  • MR ME
    de valóban, akkor ott van hibásan írva, 6-án 14:30kor lesz a meccs
  • MR ME
    bannerben lévő naptárban 5-e szerepel...
  • Tyler1
    6.-a az vasárnap :)
  • MR ME
    főleg h szombaton lesz a meccs :)
    de am énis döntetlenre számítok, bár ez a liverpool simán verhető, de tuti felhőzzák magukat ellenünk ahogy mindig is...
  • Tyler1
    megmondom, h vasárnap se hozunk 1 pontnál többet.
  • hedonist
    Ő mindig az, amúgy én a meccs előtt is írtam,h erre volt a legkevesebb esely,h mi nyerünk.
  • Pares
    Igazán megmondom, hogy én elejétől fogva arra számítottam, hogy kikapunk. Az első félidő után meg már biztos is voltam benne... Nem mondanám, hogy "kedves" voltam. Csak leírtam a véleményem, miszerint az elsőben a MU, a másodikban a CFC volt a jobb. Meg hogy Luiz tényleg pirosat érdemelt volna azok után a "szerelések" után (bár ezeket leszámítva szvsz a csapat legjobbja volt). Ennyi.
  • rooney8
    én az első félidőt nem láttam (sajnos?), de ezt a másodikat inkább nem jellemezném. végén már úgy voltam vele, hogy kikapcsolom a francba, de azért végigszenvedtem
  • Cabell
    A rangadókon ált. mindig történik valami gáz, de speciel örülhetünk hogy a gólszerzőnk egyáltalán játszhatott ma, meg a következő meccseken is játszhat.

Annak már kevésbé, hogy Scholesre és Giggsre kellett ma is számítanunk (no disrespect...) és ez jó eséllyel jövőre is így lesz.

Meg az se valami fúde lovely, hogy a hét végén Liverpool, ahol gondolom szintén Scholesy a kezdőben kéne, hogy alkosson valamit, és majd csodálkozunk, meg mindenki csodálkozik majd, hogy nem fog menni...

Hát igen, ez a lábadozó CFC is mennyivel jobb mint mi...
  • Tyler1
    az első félidőben remekül, és onnan tiétek volt a meccs :) amúgy én erre is számítottam, h mi már nem fogunk gólt erőltetni, mert miért is tennénk, hisz vezettünk, de megint csak szép fricska volt ez nekünk.

SAF-nak csak gratulálni tudok, Berbatov és Fabio is remek csere volt, a 40%-os 2. félidőnkből egyből lett 25
  • Cabell
    kiváncsi vagyok akkor is ilyen kedves lennél-e, ha mi nyerünk:DD
  • Rash87
    Nem csak a csapat baszta el :) De számítottam rá,hogy valami ilyesmi lesz,Chelsea ellen 'véletlenül' mindig ilyenek történnek.
    Azért vicc,hogy Vidicet kiállítják,mondjuk jogosan,nem azt mondom,de hátul a Chelseanél az a Balázs Pali meg nem kapta meg a 2. sárgát,mikor minden 2. megmozdulása emberre ment. Grat!
  • Pares
    Sziasztok!

A United szerintem ma remekül játszott. Az első félidő egyértelműen a tiétek volt. A másodikban meg felébredt a Chelsea, és befejezte a meccset. :)
    Őszintén szólva Luiz is érdemelt volna pirosat, ugyan úgy, mint Vidic.
    Mindenesetre az első félidő után azt hittem, hogy megszopattok minket, szerencsénkre nem így történt. Azért jól játszottak a vörösök.

További szép estét!
  • Cabell
    Na megkaptuk meg is érdemeltük.

Vidic nem értem miért ekkora gyökér, ő aztán komolyan valaki menjen el mellette, és lerúgja fellöki lerántja. Nem is tudom az utóbb 3 évben mindig kiállították egy rangadón...

Ez a csapat egyszerűen nem lehet bajnok, mert egyszerűen nincs meg hozzá az ereje. Jobb is komolyan, hogy lőttek két gólt, onnantól legalább valami sansz volt rá, hogy nem csak a mi térfelünkön lesz a labda.

• Pacal17
    ezt még megbánjuk...
  • Tyler1
    hát gyerekek ez van! még mindig mennyivel jobb csapat a Chelsea te úristen! rúgunk 1 gólt és ott nekünk vége a meccsnek, ők meg fordítanak baszki, és még esélyünk sincs, h a felezővonalon átvigyük...

ezt megérdemelték, meg mi is a vereséget.
  • MR ME
    pedig ezt a meccset hozni lehetett volna, de ezzel a 2. félidővel nem csoda....:/
  • rooney8
    és berúgta :S
  • MR ME
    pffff
  • rooney8
    nani egy vicc, komolyan mondom...
  • rooney8
    bazmeg :S
    azért meg kell hagyni, nem volt csúnya :(
  • MR ME
    na bumm :/