35611

• Tyler1
    Valencia!!!
  • Rash87
    Én is ettől félek,mert ált. így van.

De Valenciaaa végre,remélem mutat vmit:)
  • Tyler1
    itt az lesz a gond, hogy a 2. félidőre megint nem mi jövünk ki támadni. Arsenal most beindul mint a szar, amit ez a védelem 45 percig biztos nem fog hárítani = Chelsea-ManU szagot érzek :)
  • ldobosi
    Hát igen a játékunk az egy nagy fos de én azért reménykedek hogy nyerni tudunk.
  • Rash87
    Jó,csak én azt hittem,h legalább vmelyik fél küzdeni akar,ehhez képest meg nagy nulla egy meccs.
  • Tyler1
    ők???? és akkor mi mit? támadásunk nem is volt, csak kontrák. ívelgetünk mint az idétlen hülyegyerekek, aztán nem tudom kifutná be azokat a labdákat, a 2 Da Silva?
    gólunk is egy szerencsés kontra, Arsenal sokkal támadóbb focit játszik, bár igaz nekik van olyan, hogy középpálya.

(O'Shea-t de kirúgnám bazmeg a világűrbe, nevetséges hogy nincs is a pályán)
  • Rash87
    Túl sok mindent nem akar ez a Arsenal...
  • ldobosi
    Góóól!!!
  • Rash87
    Várható volt... nem tudom mi ez a meglepődés.
    Nekünk még BL ott van,gondolom ezért.
  • Pacal17
    hát érdekes felállás....
  • Tyler1
    bazz mi ez a felállás? középpálya mi a retkes f*sz? középen Sheasy, Gibson, széleken meg a Da Silva tesók?

hát ez csőő, kiestünk a picsába...
  • banok
    18.15 Manchester United-Arsenal FA-Cup
    tv : Sportklub hu/ro/sr
    streamek :
  • Tyler1
    "Egyes hírek szerint a Manchester United és az Everton megállapodásra jutottak Jack Rodwell ügyében.
    A The Sun munkatársai úgy értesültek, hogy Sir Alex Ferguson 25 millió fontban állapodott meg a liverpooli csapat vezetőivel a csodagyerek áráról."

ezt ma több helyen is olvastam, ahol már tényként írták meg a megállapodást. mondjuk "a The Sun munkatársai úgy értesültek" elég kacsaszagú, úgyhogy még el nem hiszem, csak facebook-on, youtube-on már üdvözlik, meg mittudomén :D
  • bakkerman
    Santiago Canizares: A spanyol kapus kénytelen volt kihagyni a 2002-es világbajnokságot, mert a szállodai szobájának fürdőjében borotválkozás után elejtette az arcszeszes üveget, ami összetört, egy üveg darab pedig a nagy lábujját csúnyán megsebesítette.

erre emlékszem,kis nebulóként jókat kacagtunk rajta a kispályán :D
  • Atti12
    jaj de jót nevettem :DDD
  • Tyler1
    mondjuk ezek után nem is csodálkozom, h vb-ket hagynak ki egy sarkazás miatt, meg hónapokat egy felugrás miatt, ha Ferdinand képes volt a tv előtt lesérülni
  • Tyler1
    furcsa futballsérülések

azt a picsa ezen milyet szakadtam :D Balotelli fűallergiájától, Vassel házi operációjáig minden.
  • Tyler1
    könnyű is volt az élet azzal a zselézett hajú portugállal[sóhaj]
  • Pacal17
    ez is mutatja, hogy akármilyen elkurvult ez a mai futball, a pénz itt még nem minden
  • Rash87
    A semmit? Azt meg...
  • pilboy
    éppen a héten néztem utána annak, h amióta abramovics a chelsea-nél van mennyit költöttek ők és mennyit mi...
    nem emlékszem már pontos számokra, de nálunk 120-140 millió font jött ki, míg a kékeknél 520 millió font
    (ezekben csak a vételek vannak, játékoseladásból származó vételek nincsenek; a játékoscserével történt vásárlásoknál a játékos értéke nem szerepel {pl. gallas})
  • bakkerman
    gibsont én mondjuk kedvelem a mu-ból,szerintem megtudja csinálni azt (mostmár) mint a nagy öreg Scholes ott középen
  • Tyler1
    az biztos, h a középpálya egy nagy kuka. de hát a öregek maradnak, Carrick hosszabbított, Fletchernek mindenki örül, Gibsont dicsérik...
    ezek szerint akk minden rendben van ott, a vezetőség szerint
  • WuFraZselic
    de itt az ideje belátni, hogy ez a keret így kevés, pláne 3-4 frontra. tele van a csapat Unitedhet NEM méltó emberekkel, 4-5 új játékosra mindenképp szükség lenne, kvázi a komplett középpályát is lelehetne cserélni
  • Tyler1
    igen, Gill is elmondja minden évben, h nincs limit az igazolásokra, de mégis 20 milliókból oldjuk meg az "erősítést".
  • WuFraZselic
    a Gazzetta dello Sport szerint a nyáron Ferguson 120 millió fontot kap a keret megerősítésére
  • Magic Boy
    Elemzés: Harc a bajnoki címért
  • Magic Boy
    Senki sem akar bajnok lenni a Premier League-ben?
  • Tyler1
    igen, Vale tényleg visszatérhet hamarosan, már a "nagy" csapattal tréningezik.
  • Magic Boy
    Valencia elvileg már teljes értékű, de a következő hónapban csak a BL meccs lesz rázós a többit kötelező lenne hozni.

Az Arsenal elleni kupa meccs meg jó lesz gyakorolni.
  • Pacal17

........Fletcher.....Carrick
    Rooney....................Giggs
    ..........Berba
    .............Hernandez

esetleg valami ilyesmi
  • Darthmushroom
    akkor szerintem obertan meg bebe meg ilyenek csúnyán erőltetve lesznek:S sőt még lehet morrison meg pogba meg ilyenek is kapni fognak lehetőséget
  • MR ME
    csodálatos...
  • Tyler1
    Nani kb. 1 hónapra kiesett, ezzel fel is került a kereszt a csapatra(mert hogy Park és Vale sem fog ebben a hónapban visszatérni).
  • DONGUBA
    Aki ezek utan azt mondja nem kell ide egy jatekos aki iranyit az hazudik.....faszert nem lehet egy pastore vagy egy van der vart szintu jatekost igazolni es iranyitoval jatszani???????????????
  • pilboy
    egyébként ha a bajnokság elején mondjuk a 4. fordulóban kikapunk a chelsea otthonában, majd a 8. forduló körül a pool otthonában, akkor nem mondaná senki, h mekkora szarban vagyunk, mert ezeken a pályákon ki lehet kapni... és sajnos most a sok sérülttel, eltiltottal még nehezebb a dolgunk

brutális a kép
  • Rash87
    Rég nem a fociról szól már ez sajnos
  • pett3rson
    az csak a stressz és az első ijedtség miatt lehetett, jó formában volt mostanában, erre egy barom lerúgja, így mehet a kispadra pár hétig.
  • Tyler1
    remélem, h tényleg csak a képen súlyos, bár eléggé sírt mikor levitték :S

Carragher meg nem kap semmit utólag, ahogy Rooney sem kapott. lófaszt sem ér ez az FA, a bíráktól kezdve a szövetségig mindenki korrupt köcsög...
  • pett3rson
    talán csak csúnyábbnak tűnik, mint maga a valóság, akkor nem tudott volna felállni ha nagy lenne a baj. csak a bőr szakadt fel ilyen csúnyán és mélyen, ez még nem súlyos sérülés..innen a székből nézve : persze fáj meg minden, de szerencsére nem tört el neki, na az lenne a pályafutás vége is. Carragher meg remélhetőleg megkapja az eltiltást úgy 5 meccsre..bár többre kéne. az ilyet sosem értettem, hogy lehet valaki ekkora kőagyú, egy tök ártalmatlan szitu, erre lerúgja, mint egy ökröt...szégyen.