Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, a fõ lényegesség a teljesítmény...Rooney nem egy lelkizõs, talán ez nem fog kihatni a játékára szóval ezt a bikát maximum a sérülés tudná megakadályozni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen érdekes a téma ettõl függetlenül, csak valamiért nem izgat a másik elérhetetlen személy magánélete😊 Ettõl még a szemét kiszúrhatja másoknak is, valaki egyetért vele, valaki nem ez így mûködik:/

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na most nem? ne mondja nekem senki h az nem egy szutyok:/

Terry-rõl megoszlanak a vélemények...nem szép dolog, amit õ is csinált, de a Terry legalább tanul a hibáiból...aztán ki tudja, túlságosan jó a dolguk ezeknek az a gond. Szinte rosszul vagyok, ha olyanokat kell olvasni, h C Ronaldo így meg úgy összetörte a Ferrariját...egészségére, mi meg örülhetünk, ha kenyeret tudunk venni😄

Tyler1
elég baj, h sokan bedõlnek az ilyen sajtó hírveréseknek. gyanítom h fele nem igaz ezeknek a vádaknak amiket focisták ellen havonta felhoznak, de én pont le is sz*rom.
engem inkább az érdekelne, h Rooney mikor hozza végre a tavalyi formáját, és nem az, h kivel feküdt le. ha erkölcsi példa kell elmegyek egy paphoz, de egyik sportolót sem fogok magánéletileg elítélni.

meg aztán ez épp nem az a bûn amit az emberiség kezdete óta elkövetnek a férfiak mi? ugyan már! nézzen mindenki a saját háza köré.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mayorpapa
ez az egész ügy csak azért jön most rosszul nekünk, mert Wayne teljesítménye így még gyengébb lesz (vagy még inkább megtáltosodik elkeseredettségében, amikor kirúgja az asszony? ki tudja) Remélem összekapja magát a fiú, és beindul a gólgyártás! Ha nem, akkor bajban leszünk...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hedonist
Azért Terry azon kívül eléggé példamutató, hibázott. azért nem ugyan olyan körülmények közt, mint mondjuk Rooney, má ha ez igaz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Magas Barton viszi a prímet ezek közül, hogy én mennyire utálom azt a féget! 😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mayorpapa
egyetértek mindenben, bár hozzá kell tennem, hogy a focisták, és általában a sportolók nem arról híresek, hogy példát mutatnak (no meg a zenészek, a színészek stb sem). Jó, hogy itt is vannak kivételek: Kaká, Gera, Giggs, Raúl, és ide sorolnám még Messit, Forlant, és még sorolhatnék pár nevet, akikrõl soha nem fogsz ilyeneket olvasni, mint Wayne barátunkról 😊 Nem az a baj, hogy ezt tette, hanem az, hogy családosként tette ezt (és ez igaz Beckhamre, Terryre, Crouchra, A. Colera, épp a legutóbbi Képes Sportban volt egy kétoldalas cikk a megcsalt focista feleségekrõl, érdemes elolvasni...)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

totál egyetértek veled...õ tudja az õ élete😊, én pl ezért bírom Kaká-t, igaz h nem a régi, meg mostmár egyre többet sérült, de mindig is példamutató magatartása volt a pályán és azonkívûl is, és még focizni is tudott hiszen mégiscsak Aranylabdás lett...Vagy ott van Gary Lineker aki még sárga lapott sem szerzett egész pályafutása alatt, a magánéletben is egy normális ember...

én komolyan nem értem az ilyen Gascoigne, Barton, Bellamy, Cassano (bár õ már normalizálódik) Rooney féle embereket mi a francot képzelnek? õk a világ közepei? focizgatnak így meg úgy szétkeresik az agyukat legyenek elégedettek sztem, és fogják fel h a közönség saját magukért szereti a focijukért szeretné õket nem pedig az efféle viselkedésért...

egyébként, ha Zenszkij belegondolna abba hány millió gyerek szereti Rooney-t mivel a világ szeme elõtt van, hány millió néz föl rá példaképként. Nos mivel sokak szemében õ az ász ezért a legelvakultabb szurkolok akár még ebben is elkezdheti utánozni, nem így kell sztem példát mutatni...

Mayorpapa
okés, hogy dagadó pénztárcával luxusprostikakkal kavar, DE AKKOR MINEK FELESÉG??????????????? MINEK LEKÖTNI MAGÁT???????? MINEK GYEREK???????? Senki nem mondta neki, hogy figyu Wayne, nõsülj már meg, legyen családod, gyermeked, aztán majd ha félrek..., majd kibeszéled valahogy, elhallgattatod egy új Mercivel. Szóval nem értem az ilyen forró vérû minek nõsül meg? Ha agglegény, azt csinál amit akar, senki nem szól bele.

amúgy jól tolja a Rooney, de ezek azok a tényezõk amiért rohadt könnyen megutálhatják, bár az is más kérdés, hogy marhára leszarja szét keresi az agyát...

b**zmeg gyereke is van már...az a te életfelfogásod én elítélem ezt...

Tyler1
vagy rámosolyogtak Roora a bárban, az NotW pedig szép kis összeget fizetett a sztori kiszinezéséért. mint ahogy tették párszor Beckham-éknél, CR-nél...

Zenszkij
LOL, kit érdekel. Ennyi pénzem lenne, tuti kipróbálnék pár luxus kurvát. A szomorú az, hogy nem lehet elég pénzt fizetni ezeknek a dögöknek, nem bírják tartani a szájukat.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
a nevezettek:

Van der Sar, Kuszczak, Amos*; Neville, Evra, J.Evans, Ferdinand, W.Brown, Smalling, Vidic, O'Shea, Fabio*, Rafael*, Gill*; Nani, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Scholes, Fletcher, Valencia, Gibson, C.Evans*; Berbatov, Rooney, Hernandez, Owen, Obertan, Macheda*.

*a B csapatba nevezve

Tyler1
Bebe és Hargreaves nem lett nevezve a BL-csapatba.

Tyler1
Pique Fergie-rõl:
“When I arrived there I was 17 and it was really hard for me to leave my family here, to change club, to change all my friends,” said Pique. “For me, Sir Alex Ferguson was like a second father.
He helped in all the ways, not only in football terms but also how to find a house and all my relations out of football. I think that, for me, he was a really helpful person. For me, Alex Ferguson will always be a second father.
I remember when I went to his room to say that I wanted to leave because Barcelona was coming for me. It was my town, it was my club when I was young and I wanted to come back. He didn't want me to leave and said I had a future at the club and he expected a lot from me."

-------------------
pedig érte még nagy kár volt, kellene egy ilyen védõ most hátra.

Köszi 😊

Zenszkij
Legalább veszi a fáradtságot 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
már haladás, h linkelve van, gondolj bele hogy 4 cikk bekopizva milyen jól nézne ki 😄

Hát látod 😉

DONGUBA
Egy postba nem fert bele?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
akit érdekel Smalling, Cleverley és Bebé, azoknak portugál-angol u21 7 órától.

Rooneyék pedig este 9kor kezdenek Bulgária ellen.

Tyler1
hedonistnak ment sry 😊

Tyler1
mi felénk az se ingyen van 😄
(am BL-t mindig ott nézek😛 )

Mayorpapa
na erre mondom én azt, hogy itt nekem valami bûzlik...

Mayorpapa

MR ME
ennyi 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
<#nevetes1> inkább kocsma..

Tyler1
600=2 sör+3 cs.szotyi
hülyék ezek?

MR ME
600 forint, hát anyádat 😄
stream....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayorpapa
"Szeptember elsejétõl nem lesz ingyenes élõ közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkõzéseket (BL, EL) lehet majd nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n."
Big thanx DigiSport... <#levele>

Tyler1
esélyt nem látok, h ha fel is gyógyul, újra feltudja majd venni a ritmust. de hát belefért a 25-be úgyhogy inkább több mint kevesebb.

Matthew Prosac
vagy belevette az üzletbe a saját lányát is... 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
akit én nagyon sajnálok az Defour, õ többet ért volna mint 10 VdV, én szinte már United mezben láttam, mert abszolút a mi politikánknak megfelelõ játékos. bár valószínû a sérülése miatt nem lett komolyabb az érdeklõdés iránta.

Mayorpapa
osztom véleményed, sztem is a vezetõséggel van baj, csak ezt elég nehéz elviselni...De majd a szezon végén tényleg mindenre választ kapunk, remélem az egész stáb és a csapat rámcáfol, és jövõre mindent viszünk

Mayorpapa
ez nem semmi, öreg, akkor már értek mindent <#nevetes1>