35611

• banok
    válassz
  • Rash87
    Valaki egy normális működik streamet tudna adni ?:)
  • Cabell
    Berbában 0 fantázia, néha rug 20-at, amikor nagyon kéne (kivéve Liverpool 3-2, azért nagyon köszi neki) akkor meg csak lassúzik.

Oké, hatalmas dolgokat tud a labdával, és persze nem akarok tőle elvenni semmit, de egy Chicharitoban ezerszer több lehetőséget látok még mindig. Hosszútávon az ilyen játékosok hozzák a sikert.
  • Tyler1
    szerintem Berbával jobbak voltak, ő legalább be is talált néha, Rooney már nem is befejező, csak labdaszerző.
    elfogják baszni Berba formáját, pont mikor 2 év után megtalálta.
  • Tyler1
    sorry nem frissítettem :)
  • Cabell
    Arsenalos blogon írják folyton, hogy ott csak Wilshere miatt érdemes követni a szezont, itt szerintem csak Chicharito miatt.
  • Tyler1

cserék: Kuszczak, Fabio, Rafael, Gibson, Valencia, Obertan, Berbatov

--------------
    Nani kezdő, Vale csere? Chicha meg végleg kiküldte a padra Berbát?
  • Magic Boy
    A KEZDŐCSAPATOK
    Manchester United: Van der Sar – O’Shea, Smalling, Brown, Evra – Nani, Scholes, Carrick, Giggs – Rooney, J. Hérnandez. Menedzser: Sir Alex Ferguson
    Kispad: Kuszczak, Rafael, Fabio, Valencia, Obertan, Gibson, Berbatov
    Marseille: Mandanda – Fanni, Diawara, Heinze, Taiwo – Lucho González, Mbia, Be. Cheyrou – Rémy, Gignac, A. Ayew. Vezetőedző: Didier Deschamps
    Kispad: E. Andrade, Hilton, Cissé, Kaboré, Ayew, Abriel, Valbuena

Nem értem, hogy miért nem Rafael kezd O’Shea helyett.

• banok
    20.45 Manchester United-Olympique Marseille
    tv: Digisport hu, STV3

streamek :
  • Tyler1
    vagy inkább kíséri :D
  • Cabell
    Rooney akkor leveri
  • Tyler1
    Nani, a Manchester United szélsője nem zárta ki annak lehetőségét, hogy már a nyáron távozik az Old Traffordról és már felkérte ügynökét, Jorge Mendezt, nézzen körül, milyen Serie A lehetőségei lehetnek.

Nani ezután a twitterén cáfolta, hogy távozni akarna.
  • Pacal17
    bayern
  • Cabell
    Én Nanit és Valenciát sem erőltetném, pihenjenek csak, épüljenek fel teljesen, és az egész BL-t hagyjuk a csába, úgyis kevés esély lenne nagyon arra, hogy megnyerjük. Tavaly kellett volna, akkor az a tetü csapat, most nem jut eszembe melyik vert ki minket.

• Tyler1
    Nani ma már teljes értékű edzést végzett, és valószínű, hogy holnap akár már játszhat is a Marseille ellen.
    (Carrick is bevethető lesz elvileg, bár ez a hír mindenféle örömöt nélkülöz számomra)
  • pilboy
    hát nem kis meccsekbe kerül ez... és ha esetleg továbbjutunk, a döntőben már tökmind1 ki van, ott mindenféleképpen ki-ki meccs lesz :S
  • Tyler1
    City lesz a köv. ellenfél az FA-ben. gondoltam baszki, h véletlenül sem kaphattunk volna kevésbé erős csapatot

jól megküzdünk idén ezért a szarért.
  • pilboy
    köszi a gratulációt és az öfo-t is!

vds:
  • JSbyMSI8800
    VDS milyeneket védett már ezen a meccsen és ez az utolsó év vele
  • Rash87
    Man. Utd. 2 - 0 Arsenal

Itt meg egy komplett összefoglaló :)
  • Rash87
    Grat!
  • pilboy
    köszi szépen mindkettőtöknek!
    természtesen már nézegettünk neki kicsi man utd mezt, meg ilyesmiket - de télleg :)

gio!
    természtesen úgy értelmezem a szmájlit..........
  • Tyler1
    pillboy juniorhoz grat :) első szó amit kimondjon az a mencseszter legyen, nem lehet elég korán kezdeni :D

gio: csak te már akkor pesszimista voltál mikor még nem voltál rá ok :) mikor 7 pont különbségünk volt az Ars-al szemben, teljes keretünk volt, nem kaptunk ki, és akkoriban rúgdosta fel magát Berba a góllövő lista élére.
  • giornalista
    jajj, ezek smárolnak? én hátmegveregetősnek néztem. értelmezd te is úgy légyszi!! :D
  • giornalista
    a Vidi miatt kabbe, Mezey miatt duplán, de a gyerkőchöz hatalmas gratula!!
  • pilboy
    nem láttam a mecset :(
    a gólokat láttam, grat a csapatnak
    csodás hétvége ez! pénteken tudtam meg, h apa leszek
    szombaton meg nyert a mu és a vidi is :)

vki plíz nem tudna vds tegnapi védéseiről vmi linket? köszi
  • giornalista
    (más)fél éve én voltam a pesszimista idióta, akinek semmi sem jó :)

mára szinte mindenki azt mondja, amit én akkor.
  • Tyler1
    most amúgy Arsenal már csak a bajnokságra koncentrál, így még keményebben lesz tartanunk a helyünket. BL-t hagyni kéne a csába, mielőtt egy Barca v Madrid tropára nem vágja a morált, meg a megmaradó játékosokat.
  • Cabell
    Grat a csapatnak tényleg, nem játszottunk úgy most sem, és ezzel a kerettel nem is fogunk soha úgy játszani, mint 1-2 éve, de ettől a csapattól azt gondolom, hogy ez egy komoly teljesítmény...

VDS-re pedig szavakat nem találok, elképesztő amit művel, 41 évesen...
  • ldobosi
    Nyáron kiváncsi leszek mit alkot majd Ferguson kik lesznek az erőssítés mert ez így lófasz azért még mindig. Legalábbis nagyon remélem hogy lesz erőssítés.
  • Tyler1
    inkább a 2. gól jelentett sokat, ha az elején berúgják, akk sztem most más lenne az eredmény :)

de az biztos, h a cserék kellettek, hogy kicsit kijöjjünk a szorításból. Rooney kurva nagy labdákat szerzett a középpályán, kár hogy ez nem a csatár feladata lenne, de neki külön grat.
  • ldobosi
    Kicsit agresszív volt :D
  • ldobosi
    Itt a vége 2. félidő az teljesen a miénk volt. Ennyit jelentett Valencia jelenléte a pályán?!
  • Tyler1
    gratula a csapatnak, ez a keret a maximumot teljesítette, viszont arra remek példa volt a meccs, hogy miért kell a komplett középpályát lecserélni.

Scholes is bazdmeg amiket csinál...
  • ldobosi
    Ennél jobb kapusunk nem hiszem hogy lehetne. Minden bizonnyal érezzük majd a hiányát....
  • Tyler1
    VdS meg eszméletlen miket véd, ha nyerünk, akk az 90%-ban az ő érdeme lesz :)

ááá mi lesz itt jövőre nélküle...
  • ldobosi
    Valencia eszméletlen jó labdákat ad!
  • sanyiute
    Hernandez aztán kapura tette :D
  • sanyiute
    ez a FA Negyeddöntő már srácok vagy elődöntő??
  • Rash87
    Erről van szó :D:D:D