35611
-
#25262 válassz -
#25261 Valaki egy normális működik streamet tudna adni ?:) -
#25260 Berbában 0 fantázia, néha rug 20-at, amikor nagyon kéne (kivéve Liverpool 3-2, azért nagyon köszi neki) akkor meg csak lassúzik.
Oké, hatalmas dolgokat tud a labdával, és persze nem akarok tőle elvenni semmit, de egy Chicharitoban ezerszer több lehetőséget látok még mindig. Hosszútávon az ilyen játékosok hozzák a sikert. -
#25259 szerintem Berbával jobbak voltak, ő legalább be is talált néha, Rooney már nem is befejező, csak labdaszerző.
elfogják baszni Berba formáját, pont mikor 2 év után megtalálta. -
#25258 sorry nem frissítettem :) -
#25257 Arsenalos blogon írják folyton, hogy ott csak Wilshere miatt érdemes követni a szezont, itt szerintem csak Chicharito miatt. -
cserék: Kuszczak, Fabio, Rafael, Gibson, Valencia, Obertan, Berbatov
--------------
Nani kezdő, Vale csere? Chicha meg végleg kiküldte a padra Berbát? -
#25255 A KEZDŐCSAPATOK
Manchester United: Van der Sar – O’Shea, Smalling, Brown, Evra – Nani, Scholes, Carrick, Giggs – Rooney, J. Hérnandez. Menedzser: Sir Alex Ferguson
Kispad: Kuszczak, Rafael, Fabio, Valencia, Obertan, Gibson, Berbatov
Marseille: Mandanda – Fanni, Diawara, Heinze, Taiwo – Lucho González, Mbia, Be. Cheyrou – Rémy, Gignac, A. Ayew. Vezetőedző: Didier Deschamps
Kispad: E. Andrade, Hilton, Cissé, Kaboré, Ayew, Abriel, Valbuena
Nem értem, hogy miért nem Rafael kezd O’Shea helyett.
-
#25254 20.45 Manchester United-Olympique Marseille
tv: Digisport hu, STV3
streamek : -
#25253 vagy inkább kíséri :D -
#25252 Rooney akkor leveri -
#25251 Nani, a Manchester United szélsője nem zárta ki annak lehetőségét, hogy már a nyáron távozik az Old Traffordról és már felkérte ügynökét, Jorge Mendezt, nézzen körül, milyen Serie A lehetőségei lehetnek.
Nani ezután a twitterén cáfolta, hogy távozni akarna. -
#25250 bayern -
#25249 Én Nanit és Valenciát sem erőltetném, pihenjenek csak, épüljenek fel teljesen, és az egész BL-t hagyjuk a csába, úgyis kevés esély lenne nagyon arra, hogy megnyerjük. Tavaly kellett volna, akkor az a tetü csapat, most nem jut eszembe melyik vert ki minket.
-
#25248 Nani ma már teljes értékű edzést végzett, és valószínű, hogy holnap akár már játszhat is a Marseille ellen.
(Carrick is bevethető lesz elvileg, bár ez a hír mindenféle örömöt nélkülöz számomra) -
pilboy #25247 hát nem kis meccsekbe kerül ez... és ha esetleg továbbjutunk, a döntőben már tökmind1 ki van, ott mindenféleképpen ki-ki meccs lesz :S -
#25246 City lesz a köv. ellenfél az FA-ben. gondoltam baszki, h véletlenül sem kaphattunk volna kevésbé erős csapatot
jól megküzdünk idén ezért a szarért. -
pilboy #25245 köszi a gratulációt és az öfo-t is!
vds: -
#25244 VDS milyeneket védett már ezen a meccsen és ez az utolsó év vele -
#25243 Man. Utd. 2 - 0 Arsenal
Itt meg egy komplett összefoglaló :) -
#25242 Grat! -
pilboy #25241 köszi szépen mindkettőtöknek!
természtesen már nézegettünk neki kicsi man utd mezt, meg ilyesmiket - de télleg :)
gio!
természtesen úgy értelmezem a szmájlit.......... -
#25240 pillboy juniorhoz grat :) első szó amit kimondjon az a mencseszter legyen, nem lehet elég korán kezdeni :D
gio: csak te már akkor pesszimista voltál mikor még nem voltál rá ok :) mikor 7 pont különbségünk volt az Ars-al szemben, teljes keretünk volt, nem kaptunk ki, és akkoriban rúgdosta fel magát Berba a góllövő lista élére. -
#25239 jajj, ezek smárolnak? én hátmegveregetősnek néztem. értelmezd te is úgy légyszi!! :D -
#25238 a Vidi miatt kabbe, Mezey miatt duplán, de a gyerkőchöz hatalmas gratula!! -
pilboy #25237 nem láttam a mecset :(
a gólokat láttam, grat a csapatnak
csodás hétvége ez! pénteken tudtam meg, h apa leszek
szombaton meg nyert a mu és a vidi is :)
vki plíz nem tudna vds tegnapi védéseiről vmi linket? köszi -
#25236 (más)fél éve én voltam a pesszimista idióta, akinek semmi sem jó :)
mára szinte mindenki azt mondja, amit én akkor. -
#25235 most amúgy Arsenal már csak a bajnokságra koncentrál, így még keményebben lesz tartanunk a helyünket. BL-t hagyni kéne a csába, mielőtt egy Barca v Madrid tropára nem vágja a morált, meg a megmaradó játékosokat. -
#25234 Grat a csapatnak tényleg, nem játszottunk úgy most sem, és ezzel a kerettel nem is fogunk soha úgy játszani, mint 1-2 éve, de ettől a csapattól azt gondolom, hogy ez egy komoly teljesítmény...
VDS-re pedig szavakat nem találok, elképesztő amit művel, 41 évesen... -
ldobosi #25233 Nyáron kiváncsi leszek mit alkot majd Ferguson kik lesznek az erőssítés mert ez így lófasz azért még mindig. Legalábbis nagyon remélem hogy lesz erőssítés. -
#25232 inkább a 2. gól jelentett sokat, ha az elején berúgják, akk sztem most más lenne az eredmény :)
de az biztos, h a cserék kellettek, hogy kicsit kijöjjünk a szorításból. Rooney kurva nagy labdákat szerzett a középpályán, kár hogy ez nem a csatár feladata lenne, de neki külön grat. -
ldobosi #25231 Kicsit agresszív volt :D -
ldobosi #25230 Itt a vége 2. félidő az teljesen a miénk volt. Ennyit jelentett Valencia jelenléte a pályán?! -
#25229 gratula a csapatnak, ez a keret a maximumot teljesítette, viszont arra remek példa volt a meccs, hogy miért kell a komplett középpályát lecserélni.
Scholes is bazdmeg amiket csinál... -
ldobosi #25228 Ennél jobb kapusunk nem hiszem hogy lehetne. Minden bizonnyal érezzük majd a hiányát.... -
#25227 VdS meg eszméletlen miket véd, ha nyerünk, akk az 90%-ban az ő érdeme lesz :)
ááá mi lesz itt jövőre nélküle... -
ldobosi #25226 Valencia eszméletlen jó labdákat ad! -
sanyiute #25225 Hernandez aztán kapura tette :D -
sanyiute #25224 ez a FA Negyeddöntő már srácok vagy elődöntő?? -
#25223 Erről van szó :D:D:D