Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
hát igen Fergi nem az a mester aki türri a kicsappongást, õ úgy van vele aki a Mu-ba játszik az az életbe is megfelelõen viselkedjen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Nem is kell, én így is bírom... igazi brit tuskó😄 legjobb... a fehérdrogba 😄

amúgy ez a tivornyázós sztori tényleg megtörtént vele, amit leírtam, meg volt olyan is,h pár MU-s partyzgatott kurvákkal piával minden ami kell és tilos nekik vmi hotelban, amit SAF persze megtiltott, és állítólag rájuk tört és szétcsapott köztük😄 (hajszárító effekt😄)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kocka08
<#idiota>

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Hát igen Rooney-t sztem mindenki eltudja így képzelni..<#nevetes1>
Ha nem piros mezben rohangálna hanem kékben akkor óriási kedvenc lenne nálam.
De õ sosem lesz Chelsea játékos az tuti <#shakehead>

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

xD el képzeltem hogy Sir Alex nyom egy jó éjt puszit Rooney homlokára majd betakarja 😄 "aludj fiam holnap reggel kemény nap lesz 50kör az old Traffordon 😄"

Tyler1
nike megjósolta 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
gondolom nem akarja,h megint Manchester utcáin bagózva, matt részegen kelljen összeszedni hajnal 5 kor, miután bedobott pár kirakatot.😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
"A Sun szerdai cikke szerint például Rooney most egy ideig a ManUnited menedzserénél, Alex Fergusonnál lakik majd, a skót szakember ugyanis rajta akarja tartani a szemét játékosán, miután Rooney felesége az ügy kipattanása után azonnal elköltözött közös otthonukból."

muhahahaha<#hehe>

teljes cikk a mostanában népszerû focibotrányokról

WuFraZselic
Isten éltessen!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Köszi srácok (Y)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
most már nálunk is beleszokhatna a gólövõ cipõjébe. a végén még Berba lesz a házi gólkirály 😄

ja, elfeledtem az elõzõ hsz-bõl:
a kicsi mehikóink góljával nyert a válogatottjuk kolumbia ellen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

boldogat!
héjj! csajomnak is most van 😊

Atti12
Boldogat! 😊

Magic Boy
Boldog szülinapot.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
Thx 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
HBD<#pias><#bohoc>

Tyler1
ajtó-ablak helyzetek elbaszásában akk is Tevez a legjobb a múltkori után 😄

Matthew Prosac
anno ifiben én is hagytam ki ekkora helyzetet (igaz, én védõ voltam, nem az a tipikus befejezõ csatár). ezeknél a ziccereknél az a legnagyobb gond, hogy nem koncentrálsz eléggé, mert mikor már ott vagy a kapuval szemben, egyszerûen arra gondolsz, hogy ezt nem lehet kihagyni. 😊 aztán bebizonyosodik, hogy de.. ki lehet 😄

Mayorpapa
U'" = U21

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
ejj Rooney kurvánként csak 1 gólra gondolt, azért szép volt így is 😄

nagyon helyes!!!

rooney8
Rooney gól 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

duplázott

Tyler1
lehet, akk érteném, h mi fogta vissza eddig...nem volt már ereje a meccsekre xD na de majd ma 😄

közben örülök h az utánpótlások verik a gólokat, érik lassan a debütálás Bebének is ha már ennyire nem fél a labdától.

angol u-21-ben eg welbeck 😊

inkább õ szopatja a kurvákat, nem?<#pias><#eplus2>

Forza Italia
Portugál U-21 be Bebe rúgta a gólt😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tyler1
magyar nem hiszem :S
bezzeg az u21-et adják most a sportklubon.

Pacal17
Adják valahol?

Tyler1
20:45-kor indul a Svájc-Anglia meccs. felhívtam Rooneyt, azt mondta mesterhármast rúg amiért szopatják a kurvák!!!

ez nagyon rég volt, de nagy pillanat volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pff...ez az ami no comment...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hedonist
Rooney játszani fog, ezek marhaságok hülye angol lapoktól, Capello nyilatkozta.

Tyler1
csakhogy legyen mi felszárítsa a könnyeket: ettõl a mai napig nevetõgörcsöt kapok<#idiota><#nevetes2>

Hajdú B. szegény mintha a trianoni békeszerzõdést téptük volna szét xDD

bigapó
hmm, ezt Én is élõben láttam anno. mármint TV-ben😊 fantasztikus meccs volt. még most is hátborzongató ahogy Matthaus arcán a diadalittas mosoly döbbent tátott szájjá változik pár perc alatt...

The Matrix has you...

Zenszkij
A CSAPATUNK ! Sosem sírtam meccs miatt, de ezt bevallom töredelmesen megkönnyeztem. 5 centire ültünk haverommal a tv-tõl, és vártuk a csodát, ami megérkezett......Nem érdekel Beckham kivel kufircolt félre, beadott két olyan labdát szögletbõl, ami nekem örök élményt okoz.

xD

simán😊

Tyler1
nekem pedig személyes jóbarátom Achmed Anti Al-Khoholista, Dubai leggazdagabb üzletembere, aki elmondta, h az éppen dollármilliárdokat érõ arab válogatott csapatkapitánya és csatára lett Sanyi. 10 szakember jelenleg is állószoláriumban állítja be a pontos pigmentarányát bõrének, utána pedig egyenesen egy olajfürdõben viszik a teljes arabizációhoz.

sajnos ez van, lecsúsztatok róla<#nemtudom><#vigyor1>

ki tudja bármi lehetséges😉 angolul végül is tudok dumálni, ha kell xD na nem rontom a levegõt, nem vok United drukker, de tiszteletbe tartom azokat akik nekik szurkolnak, csak mint érdekességképp vágtam be Rooneyról a cikket...

Del Bosque
Rossz hírem van, Don Fabio. Tegnap személyesen is találkoztam Sanyival, s immár biztos, hogy a spanyol állampolgárságot veszi fel az angol helyett.
<#nezze>

Viva Espa&#241;a!

Fabio Capello
Nem játszatom, épp Torghelle Sanyi honosításán dolgozom, tudjátok, õ a jövõ csatára az angol válogatottban... 😄

OFF
😄 ti lesztek picsázva😛 végre egy értelmesebb hozzászóló fradista az identitásomhoz 😄
ON

Zenszkij
Hétvégén adunk a szátoknak 😄. De azért nem lesz harag. Bocs az offért 😄😄.

mert mi vagyunk a "junájtid"

Tyler1
még kérdéses Capello játszatja-e Rooneyt holnap a botránya miatt. fasza, tegyenek még keresztbe neki jobban, nehogy úgy induljon a szezon, h minden játékos morálja 100%.

amúgy már a faszom kivan, h nálunk mindig találnak vkit, akit címlapon lehet szapúlni-.-

Oziris666
Nem lelkizõs😄 úgy mondod mint ha vmi közeli ismerõsöd lenne és annyira ismernéd😊