Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Az az érzésem, hogy meg vannak elégedve a mostani eredményekkel, tavaly végülis alig maradtatok le az elsõ helyrõl, hoztátok a ligakupát meg a Community Shieldet. A BL-bõl ugyan kiestetek, de az eszméletlen pech volt szvsz.
Idén is igazoltatok "noname" embereket, de SAF mindig a "noname"-kbõl csinál sztárokat.
Szezon végén kiderül mire volt ez elég.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Amúgy sem értem az összefüggést, mégis miért menne tönkre az utánpótlásunk?? Azt nem õ irányítja! Az õ szerepe az utánpótlásban annyi, hogy vagy beépíti õket a felnõttcsapatba, vagy nem. De ettõl még az utánpótlás ugyanúgy mûködni fog. Szóval csatlakoznom kell Hedonisthoz, hülyeséget írtál, de amúgy peace 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a kölcsönjátékosok azért lettek kiadva, mert nem lett volna állandó helyük a kezdõben, nagyon fiatalok még, kevés tapasztalattal.
Bebét sztem te sem láttad még játszani, úgyhogy ne ítélj látatlanba. attól nem senkiházi, mert esetleg nem ezüstkanállal a szájában született, ezt már leírtam itt párszor. másrészt senkiháziakat nem válogatnak be egy nemzeti keretbe.
Cleverley kurva messze van a világklasszistól is, meg az irányítótól is. jó játékos lesz ha beérik, de egyenlõre nincs elég játéktapasztalata.
Gibson az egyik legnagyobb reménységünk, én egy fiatal Scholes-t vagy Lampardot látok benne, elég megnézni a góljait, mert ha egyszer megcélozza a kaput akk kapus legyen a talpán aki hárítja a bombáit.
Carrickel sztem semmi gond nincs, sem eladni, sem lecserélni nem kell. Owen meg nem hulladék, hanem vannak fizikális korlátai sajnos a korábbi sérüléseinek köszönhetõen, gólkirályunk nem lesz, sõt alapember sem, de nem is azért hozta Fergie.
nézd meg, hány fiatalt épített be Mourinho a Chelsea-nél és az Internél.
Gibsonban pedig egyelõre nincs több, persze ha játszik, még felnõhet a Premier League szintjéhez. Fletcherrel is megtörtént.
"Mourinhóval lehet, hogy nyernénk ezt-azt, de amíg itt van, tönkremenne a most még nagyjából mûködõ utánpótlásunk."
2 egetverõ baromság...
én ugyanúgy Giggsnek és Solskjaernek örülnék, mint ahogy azt itt többen korábban is említették. amikor SAF idejött, 4-5 évig akkor sem nyertünk semmit, viszont utána, amikor beérett a munka, elkezdtek jönni a sikerek, és hol tartunk ma (függetlenül a mostani csapat módszeres tönkretételétõl, ami Fergie nyakán szárad)!
szóval, jó lenne, ha megint 5-10-15 évig ugyanaz lenne a menedzserünk.
nem alszik. ahelyett, hogy vett volna egy középsõ középpályást, Bebe-áron, inkább eladott még egyet kölcsönbe. ezzel maradt Scholes, Carrick, Fletcher, Gibson, Anderson és Hargreaves középre. na nézzük.
Scholes már öreg, mindenesetre 50 meccset már biztos, hogy lejátszik így az idén.
Carrickben nem bízik Fergie, egyébként is kilátástalan formában van.
Fletcher jó.
Gibson jól lõ, de nincs agya.
Anderson sérült, és egy óriási kérdõjel.
Hargreaves soha nem fog pályára lépni.
egyszerûen érthetetlen számomra, hogy megveszünk egy senkiházi portugált, óriási pénzért. biztos, hogy eljött volna 2 millió fontért is, mindenesetre ezzel Queiroz és az õ menedzseri köre remekül jártak. más szóval, ugyanúgy meglopták a Unitedet, mint ahogy azt Kelet-Európában szokás.
és akkor lemaradunk egy 8 millió fontos vételrõl, mert rá már nincs pénz.
Cleverley távozása nem azért baj, mert egy világklasszis irányítót vesztettünk, hanem azért, mert ez jól mutatja, hogy mire számíthatunk az idén. Giggs és Scholes erõltetésére, pedig õk már nem azért vannak itt, hogy a hátukon cipeljék a csapatot. óriási legendák, labdarúgók még ma is, de a sorozatterhelés nem az õ mûfajuk. Cleverley lehetett volna a reménysugár, a változás szele, ha lehetõséget kap.
az is jellemzõ, hogy a WHU ellen már a semmire sem jó, hulladék Owen állt be, nem pedig Hernandez...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
„Úgy tudom, tegnap még a Bayern München vette volna meg 18 millió fontért, de ma hirtelen lement az ára. Ma 16 órakor tudatták velem, hogy nyolcmillióért a miénk lehet, és ennyiért nagyon megéri. Az összeg azért esett le, mert közeledett az átigazolási idõszak zárása. Nagy erõsítést jelent számunkra. Ryan Babelt is szerettük volna megszerezni, de nem sikerült" – mondta Redknapp."
Háááát, ha ez igaz lesz, én nem tudom mit teszek...Miért nem hozzánk jön? Azt hiszem, van egy kis különbség közte és Bebe közt, aki 7 millát kóstált...Fergie alszik ma, vagy mi van? Ma van a kiárusítás!!!
The Matrix has you...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fergie sokszor hangoztatta már, h gondja lesz rá, h méltó utódja legyen, ehhez Mourinho 1-2-3 éves szakszai sztem nem igazán illenek, Giggsnek meg sokat kellene még tanulnia a visszavonulása után is, viszont Ollie elég jól csinálja a dolgát az utánpótlással, szóval én több mint remélem h az egykori United legenda lesz a következõ 😊
Carrick meg marad, nem kell senki helyette.
az meg hogy a legjobb? háát vitatkoznék.
nemmellesleg én sem égetném magam egy City-ben 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
José szarba nem lép.. annyi ócsárló M.City-s komment után, amiket idén nyilatkozott meg fõleg nem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
--------
igen Mourinho biztos Sneijderrel beszélget errõl, de mégha igaz is lenne, Fergie tuti nem menne bele! nem is akarom itt látni.
miért kegyelmezünk az ellenfélnek? féljenek már kicsit tõlünk is az ellenfelek, úgy mint a chelsea-tõl. tegnap is fõleg az elsõ félidõben a stoke-on látszott, h az õ támadásaiknál nem mert felmenni a középpálya. ez azért van, mert elõzõleg a chelsea kiütötte az ellenfeleit
természetesen örülök a sima gyõzelemnek! glory man. united!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Rooney mi lesz veled? nagyon gyenge voltál ma is :/