35611

• Tyler1
    Visszatérése óta már 2 meccs lement, simán belehetne tenni kezdőbe, főleg hogy VG szerint már 100%-os fizikai állapotban van.
  • Darthmushroom
    nem rég épült fel a sérüléséből,mit vársz? ez nem fifa vagy fm h sérülés után rögtön kezdőbe teszed. az ünnepi hajtásra remélhetőleg 100%os lesz, és ott több hasznát vesszük.
  • Tyler1
    Egyszerűen nem értem bazdmeg, hogy Falcaot miért padoztatják, ha láthatóan nincs meccsben, nincs összeszokva a társakkal, nincs beleszokva még az angol fociba. Szar 20 percekkel várnak tőle csodát, mikor már senki nem erőlteti a támadásokat, és dög fáradtak? Múltkor is bebasszák Wilsont a kezdőbe...
    Pont most lehetne elereszteni a srácot, hogy beindulni látszik a szekér, és az játékosok is egyre inkább hajtanak a győzelmekért. Fontos meccseken tudna jól kibontakozni, és levetkőzni a frusztrációját. De jól van, így is el lehet pazarolni ennyi pénzt, meg egy kurva jó játékost.
  • pilboy
    ja a kommentátort nem hallottam, mert itt volt a gyereknél a mikulás
  • attiGT
    eszméletlen milyen játékvezetők vannak a világ legjobb bajnokságában... Arsenal meccset is pocsékul vezette, shitty meccsnél is elmaradtak ítéletek........
  • Blum
    Nem. Kommentátor is mondta...:)
    btw, pirosat ért volna ez is..meg a Mangala-s eset is. A tizi meg nem volt tizi. Ezt csak itt merem leírni :DD

Döbbenet szarul vezette ezt a meccset Mariner.
  • pilboy
    csak nekem jutott eszembe rögtön nani real elleni kiállítása, amikor láttam fernando karate-rúgását barry ellen (fejre, sárgáért...)???
  • Zenszkij
    Hát meglett? :D
  • Darthmushroom
    érdekes kezdő, de nyerni kell, nincs mese. Wilson kezdő, ennek külön örülök :)
  • pilboy
    most néztem az összefoglalókat...
    azért hihetetlen, h a c-tipusú diego costa-nak miket megengednek
  • Zenszkij
    de jó lenne, ne vicceljetek, nehogy a bajor siheder vigye el
  • Darthmushroom
    sajnos ez igaz. ráadásul nem lenne egy olcsó mulatság a megvétele.
  • Tyler1
    Mats "sérülés" Hummels? Jones hozzá képest Vasember.
  • attiGT
    egy tök utolsó német csapatból igazolnál? :D
  • Zenszkij
    felkúsztunk a 4. helyre, most már nem kéne alább adni, jöhetne télen Hummels
  • attiGT
    Én megmondom őszintén lehet egy soton győzelmet várok.
  • pilboy
    egy mai city x-szel mindhárom előttünk állóhoz közelítenénk ezen a hétvégén :)
  • pilboy
    végre egy magabiztos győzelem
  • Tyler1
    Nem lenne rossz, ha most már mi tudnánk emberkéket lopkodni a Madridtól, és nem fordítva. Kérdés, hogy jönne-e pont ide...

• Darthmushroom
    gólt lőtt a tartalékoknál. sok helyen azt írják h igazából most épült fel teljesen a hát sérülésből, amibe lehet valami mert meglepő volt h még csereként se állt be soha. am nem lehet nem kedvelni a srácot, meg be kell vallani h más szint mint Fella
  • Darthmushroom
    beast
  • Paranoia
    Martin Ödegaard
  • Darthmushroom
    Norwegian wonderboy Martin Odegaard is set to snub offers from Chelsea, Liverpool and Arsenal in order to join Manchester United.
    Odegaard, who has already played three times for Norway, is being courted by all of Europe’s top clubs. - [Express]

jó lenne, ha igaz lenne. egy tehetség mindig jól jön.
  • Tyler1
    Fellaini visszatérése sokat hozott a csapatnak, örülök, hogy helyretette magát fejben, kell ez a mentalitás a középpályára, még ha néha jó nagy fasz is tud lenni.
  • Blum
  • Darthmushroom
    olyan jó, h jelenleg játszania se kell ehhez az állításhoz :D
  • attiGT
    Ááá Cech jobb kapus, és pocsék a védelmünk!
  • Darthmushroom
    tény h Fella jobb mint tavaly, de én Herrerát szívesebben látnám a pályán. az elmozgásai meg a passzai sokkal jobbak mint Fellának. bár ilyen arsenal ellen a védekezés miatt talán jobb megoldás volt a belga.
  • Paranoia
    fánpörszi harmatgyenge... nagyon nincs formában már egy ideje
    Labda tartása,szerzése kb nulla
    (mint a fifa15be,mintha pályán se lenne)
    fellaini aki most egyre jobb szvsz!
  • pilboy
    de gea hatalmas formában van, sztem jeleneleg legjobb formában lévő kapus a világon
    mezőnyben fellaini nekem nagyon tetszett - ismét
    középpályán jobban meg kellene becsülni majd a játékszert
    arsenal jobban megérdemelte volna a 3 pontot
    fiatalok 1-2 év múlva nagyon jók lehetnek (blackett, mcnair, wilson)
  • Darthmushroom
    :D
  • Darthmushroom
    Érdekesség, hogy Paddy McNairrel a kezdőben még hibátlan az MU.

Most már állandó kezdőnek kell lennie :D
  • attiGT
    minden meccs előtt leírom majd, hogy biztosan kikapunk
  • Darthmushroom
    hát azt illet volna..

lényeg h nyertünk, ráadásul idegenben. bár a játék kritikán aluli volt, bár ennyi sérülttel.
  • Tyler1
    A szarabbik szar csapat nyert, volt egy ilyen előérzetem a meccs előtt. Az Arsenalt sajnálom azért, szar az mikor végig irányít egy meccset a csapat, és a végeredmény mégis mást mutat.

Viszont tény, hogy minket sem tud már jobban húzni az ág, úgyhogy kegyes a sors, amiért néha valamit visszaad. Bár ez rajtunk kívül mást aligha vigasztal.
  • ReszegKoldus
    jeeeeeeeeeeeee

(bár azért Di Maria berakhatta volna a harmadikat)
  • Smithie
    Végre:D
  • Jim Morrison
    alakul :D
  • ReszegKoldus
    Hibátlan :D
  • Darthmushroom
    eddig tipikus foci meccs: közünk nincs meccshez, az Arsenal sorba hagyja ki a helyzeteket, erre mi szerzünk vezetést egy szerencsés góllal.