Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
Carrick ma éppen sérült. egy éve? a Bayern-meccs óta nem játszik, bûnbaknak lett kikiáltva. de ma biztosan õ játszott volna O'Shea helyett, ha nem sérült volna meg több hétre.

örülök a beálló játékosoknak, de nem értem, hogy a teljesen észrevehetetlen JOS miért maradt fent a pályán, és ment be DL-be? feladjuk a kontrázást, azt értem, de Evra minden körülmények között jobb, mint õ.

Gibsont is mutatták az elõbb, õ nem jön be?
szerintem Carrick hasonló, nem is értem mért nem játszik már lassan egy éve.

giornalista
megint hagyjuk õket feljönni, bár idegenben, 2 gólos elõnynél, 20 játékperccel a vége elõtt nem hülyeség kontrázni. csak nem vagyunk elég stabilak ehhez hátul.
giornalista
egészen hihetetlen, hogy mekkora passzokat tud adni. bárcsak lenne még egy ilyen középpályás a keretben...

az 1. gólnál is õ adta a kulcspasszt.
giornalista
Berbatov!!! fantasztikus! végre összejött neki! jellemzõ, hogy nem belsõvel passzolta be, hanem jobb külsõvel elcsavarta a földön...
MR ME
na berba csak belõtte 😄
1:3

scholes meg megint mekkora labdát adott 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
az mekkora labda volt aztamindenit 😮O

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
álltalában mindig leûlt a csapat a vezetés hatására, sokszor be is szoptuk emiatt...ez nálam már megszokott 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
érdekes, hogy mennyivel jobb a csapatnak, ha kap egy gólt, nem pedig vezet 1-0-ra. a Fulham ellen ez ölt meg minket, most bezzeg felpörögtünk és volt idõnk gólokat szerezni.

ettõl függetlenül kikaphatunk a végén, de akkor is fura ez így.
giornalista
ennyi! két jó beadás, két gól! nem kell bonyolítani...
Tyler1
Vidic Sanyi fordított 😄

MR ME
így is kell 😄
1:2

giornalista
pont azért nem vert gyökeret nálunk, mert középszerû volt.
Tyler1
nem, még nincs tempóban a srác a többiekhez képest.

Bebé játszott már felnõtt csapatban, vagy a tartalékoknál?

REAL MADRID

Matthew Prosac
az a "középszerû kapus" a mi kapusunk is volt egy ideig, ami azért már jelez valamit. többek közt azt, hogy nem is olyan középszerû...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
mekkora gól lett volna Berbáé ha bemegy a végén 😄
amúgy megjegyzem, h eddig idén magához képest túlteljesít. sokkal veszélyesebb kapura, mint tavaly mikor az 5ösrõl még passzolt egyet.

giornalista
Berbatov a világ egyik legnagyobb tudású játékosa, kár, hogy kivételesen szerencsétlen... ez már csak a szerencsén múlott.
giornalista
lifeline
MR ME
annyi

Tyler1
kellett!

Cabell
na faszhák vagyunk

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

MR ME
nabazmeg

giornalista
hihetetlen, mekkora mákja van ennek a köcsög kapusnak. ismét ellenünk játssza élete meccsét egy középszerû GK.
õk meg belövik, persze.
Matthew Prosac
puff. 1-0, nagy hiba volt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
gól közben? nálam meg pont elmegy a kép csak hallom hogy itt ordít a kommentátor mint a barom

Tyler1
fuckfuckfuck h megint a f1-el rakták egy idõbe a meccset<#falbav>

giornalista
hát nem az az ideális szerepköre. Hernandez meg a keretben sincs. mostanában 1-1 rossz meccs után kukázza is a tehetségeket az Öreg (Rafael).
giornalista
Anderson újra megsérült.

de nem kell nekünk középsõ középpályás, hiszen itt van O'Shea... Rafael meg még Neville mögött is padozik.

39 - 35, 22, 28, 29 - 29, 35 - 23, 29, 36 - a mai kezdõnk átlagéletkora...
MR ME
inkább mák :/

bár újranézve lehet h vmennyire tudatos volt a mozdulat, de akkor is mák 😄

szucsy89
hát ez mekkora védés volt😄
Matthew Prosac
egyre inkább az az érzésem, hogy mi is csatár nélkül nyomjuk. Berba egy szem csatárnak, hát... értitek

giornalista
nem akarta kitenni a Goodison hangulatának az Öreg.
hedonist
Elég érdekes,h az Everton csatár nélkül nyomja, elég jók, mondjuk én egy ilyen Osman helyett tuti betennék vmi jobb játékost.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
nem igazán vagyunk a pályán
már vezethetnének vagy 2-vel :|

Cabell
Everton elég jól küldi..

szucsy89
Ferdinanddal mi van? Egyébként masszív kis csapat benyomását kelti ez az Everton, kemény lesz...
Matthew Prosac
"ha nem vigyáztok lassan érik a gól.. " - látom sajna. eléggé nyomnak.

Matthew Prosac
O'Shea gecc! Mekkora dugó lett volna.

Cabell
Vki aggyon 1 digis linket ha tud légyszi

hedonist
ez a padotok:

29 Kuszczak
12 Smalling
21 Rafael Da Silva
13 Park Ji-Sung
28 Gibson
07 Owen
27 Macheda

ha nem vigyáztok lassan érik a gól..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
azt nem láttam h ki van padon, pont akkor szart be a stream 😄
de akkor valszeg jah :/

Matthew Prosac
még padon sincs. szóval a mostani 'balhé' lesz az oka, nem a forma.

MR ME
amilyen szarúl játszik mostanában nem is csodálom...

Matthew Prosac
Rooney nem is kezd? 😮

MR ME
mingyá meccs

streamek itt

Tyler1
olvastam 😄
nálunk viszont Ander és Rio felépült, úgyhogy semmi gond 😊

Matthew Prosac
olvasgass Arsenalos híreket, ott nagyobb a baj 😊

Tyler1
Carrick 3-4 hétre off!

Tyler1
Anderson, Nani, CR - õk is tolták a pinabizniszt, sztem ez ilyen "férfivá avatás" a sportban 😊na de komolyra fordítva, a lentebbi cikkben is levan írva h a vén kecskék is nyalogatják a csinos sócskákat. aligha hiszem, h itt akárki is tiszta etéren, legyen futballfeleség, játékos, menedzser, fifa elnök vagy akárki.
persze kurva nagy botrány meg minden a médiában, de aki ennyi lóvéval bír pláne huszonx évesen az naná h arra veri el amire akarja.

ez az egész olyan mint a pedofil papok, mindenki tudja h létezõ dolog, és mégis szemet hunynak, vagy ejnye-bejnyéznek, mert még a Vatikán is mocskos mint az állat.
és legyen az foci, nba, nfl, mindenhol mindenkinél megy a drog, a kurvázás, meg a maffia. nem véletlen a bundabotrány sem, nem véletlen a drogbotrány sem, és a kurvabotrány sem.