35611
-
#25302 ez legalább mák, ha chelesa-t esetleg vhogy átlépjük akkor az elődöntő nem lesz "annyira" para... -
#25301 jobb, mint hogy a Barca tartson megint futball leckét. amúgy meg nekünk mind1, mert volt talán 2 csapat, akik ellen lett volna esélyünk.
(továbbjutó a Shalke-Inter ph győztesével játszik) -
#25300 Elődöntők:
Real Madrid - Tottenham Hotspur
Chelsea - Manchester United
...Barcelona - Sahtar Donyeck
Inter Milan - Schalke 04 -
#25299 vicc az egész sorsolás -
#25298 Chelsea-t kaptuk BL-ben :) -
#25297 Ferguson kinevette Berbatovot - videó!
-
#25296 Lehet, véget ért Rio Ferdinand szezonja
:/ -
#25295 napersze -
pilboy #25294 azt meg mellékesen hozzáteszem, h tavaly a chelsea elleni bakiK a bajnokságunkba kerültek
úgy érzem idén is ebbe fog kerülni, főleg, h még játszunk velük és ugyebár a tavalyi meccsből hasonlóan ezeknek mind1, h hol kell segítség a bírótól... -
#25293 de amúgy én előre mondtam,h virgács lesz a vége:) -
#25292 sztem abban is ő a rekorder:D -
#25291 Jajjmár szenilissek vagytok!Murinhot hányszor tiltotta el az FA anno?!?:) -
#25290 Bazki, Real vezet, reménykedek, hátha Ronaldo, miközben nézem, hogy ki lőtte a gólt, még átfut az agyamon, hogy hátha egy kevésbé szimpi játékos, mondjuk Ramos, erre MARCELO:D legtenyérbemászóbb kis alakuk:D -
#25289 egyszerűbb kérdés. bíróbá elbasz valamit, hoz pár döntést, ami befolyásolja a meccset, majd ezek után mindenkinek csöndben kell hallgatnia? ofkorsz. -
#25288 Ez mindig is így volt... Egyébként ezeket sose értem,bíró baszott el valamit,jó pár olyan döntést hozott,ami befolyásolta az eredményt,s ő semmit se kap, aki meg jogosan kritizálja,az meg büntetést kap... szánalmas ez az egész már évek óta. Ilyenkor nem nézik meg azokat a felvételeket? Vagy mi alapján hozzák a döntést? -
pilboy #25287 nem nagyon akarják, h itt mi bajnokok legyünk, de azt se nagyon, h az arsenal...
sztem a chelsea-re szavaztak
2009. évi nyilatkozat miatt, most büntetnek??? háháháháhááhá -
#25286 ez szánalmas próbálkozás a FA-től...........-.- -
#25285 úgyse játszik -
#25284 no akkor még ez is....sir_alex_ot_meccses_eltiltasa -
#25283 Rooney: új szerepkör, Hernández: beilleszkedés -
#25282 Attól függetlenül az a nem nagy szám Inter tavaly a címvédőt búcsúztatta :)
Arról nem is beszélve, hogy a komplett olasz ligában talán nekik van a legjobb assziszt-támadósora (Sneijder-Eto'o) -
#25281 Az Inter se nagy szám, a Tottenham-et is nem egyszer vertük már és a lyon (én az ő továbbjutásukért szurkolok) is verhető.
A Barcelonát és a Chelsea-t viszont egyenlőre jó lenne elkerülni. -
pilboy #25280 hargo, rio, anderson, owen, park, vidic, evans, fletcher - ők hiányoztak a keretből eddig. most csatlakozhat hozzájuk o'shea és rafael
8+2=10
nani, vale sérülés után tértek vissza. lehet naninak még korai volt ez
vale meg még nem bír 90 percet
giggs, scholes: na már ők sm bírnak 90 percet
ezek alapján bravúrnak tartom a továbbjutást, vmint egy felesleges sorozatnak jelen pillanatban -
Zenszkij #25279 Mert nincs jobb...Talán Hargreaves? LOL -
#25278 Shalke és Shaktar ellen talán lesz esélyünk, mindenki más veri ezt a csapatot. -
#25277 Én azért örülök hogy továbbmentünk,égő lett volna már itt kiesni. Meg azért nem 100%os csapat játszott,szóval ennél csak jobbak leszünk :)
De h Scholes mi a faszt keres 90 percig a pályán,mindig nem értem. -
#25276 sztem ezzel az eredménnyel mindkét csapat rosszul járt. a mi helyzetünkben a BL csak egy fölösleges teher. -
#25275 szurkoltam most rendesem az OM-nek a végén, és nem azért mert megérdemelték, inkább mi érdemeltük volna meg, h ne kelljen még ezzel is szarakodni.
remélem negyeddöntőben még 3man lesérülnek just for fun... -
#25274 kezdőcsapat alapján nem hittem volna hogy ezzel a védelemmel meglesz, de megvan -
#25273 Lehet h a szezonunk szempontjából jobb lett volna még1 brown villanás..:D -
#25272 ott is van brown megérdemelt gólja... sajnos nem a mi a javunkra...2:1 -
#25271 szép, kicsit megpörgettük a játékot egyből 2:0
hát óceánon biztos h átrepült brown lába -
#25270 mekkora luftot rúgott, még most is repül a lába :DD -
#25269 Brown egy katasztrófa...-.- Rooney meg ritka jól passzol ma -
#25268 végre lemegy nani... ma is nagyon gyenge volt -
#25267 szívrohamot ma sem fogok kapni... -
#25266 Rooney passzából Javier Hernández lövi a gólunkat egy szép akció végén. 1–0 -
#25265 Már 1-0..
Mire találok streamet,addigra vége a félidőnek :D -
#25264 digi stream nincs? :S -
#25263 Kössz,ezek közül is válogattam,egyik offline,másik lassú,harmadik meg órákig tölt,bár egyik csak jó lesz.