35611
-
#25342 én is elnézegetném blaugranaban
-
#25341 az hagyján, h Naninal jobb, de én megkockáztatom, h CR szinten műveli a focit. ha anno leigazoljuk gyerekes pénzekért, akk nem valószínű, h most még a portugálért siránkoznánk :) -
#25340 Nem lassu viszont geci gyors:DDDDDDD
Naninal szerintem jobbbbbbb bar szeretem nanit -
#25339 tök jó:)
Kicsit meglep, h Rooney nem tudja pl. 3/3 szor berakni szögiből. -
#25338 -
IXEMGabeo #25337 elkényelmesedett a társaság...jó a fizetés, kevesebb a meló;) -
#25336 Douglas
(akit 2 éve akart nagyon erősen leigazolni a csapat, csak ide akkor nem engedte a Grémio tizenx misiért, inkább 6ért odaadta a Shaktarnak) -
#25335 milyen costa? -
#25334 Costával még mindig próbálkozunk? állítólag most az OT-n tekintette meg a Bolton elleni meccset, öltönyös palik társaságában. -
pilboy #25333 természetesen a lényegről maradtam csak le... a 75. percben el kellett mennem itthonról :)
összefoglalaót vki plíz, vagy legalább a gólt és a kiállítást. köszi
evans és valencia is gyenge volt. de ezen nem tudom, miért kell csodálkozni. mikor játszottak utoljára végig tétmeccset??? hozzátenném, h a kényszer nagy úr -
#25332 de az a szar, hogy ő is, két éve nagy kedvenc volt, hatalmas tehetség, sőt, ő már nincs is ebben a kategóriában, kurva nagy képességű gyerek, és most meg nemtudom mi a faszom van.
Carrick is, 2-3 éve csoda volt amit csinált, imádtam a játékát, most meg...a hideg kiráz, ha a pályán van.
-
#25331 remélem a mai produkciójával és teljesítményével aláírta az eligazolási papírjait. -
#25330 Amúgy grat Berbának, jó válasz a - szerintem am jogos - padozásra -
#25329 Na helyes. Reméljük legalább a következő bajnokiig nem puskázzuk el, bár baromira nincs könnyű dolgunk, 3 sorozatban állunk még...
Evans meg...te ISTENBARMA. -
#25328 maradt x a másik meccs, hoztunk 2 pontot. -
#25327 Meg nyertünk 2 pontot :) -
#25326 csak behúztuk vhogy -
#25325 bazzz ez a meccs-.-
nevetséges, h az utolsó 10-15 percben nyomjuk a támadásokat. -
ldobosi #25324 Végre már bazdmeg. -
#25323 mák volt -
#25322 namostmár ők is nyerhetnek!:) -
#25321 faszom utálom h ha nemis mindig de sokszor igazam van -
#25320 már 2:2 -
#25319 Arsenal meg persze még időbenberugta a szépítőgólját, mindjárt meglesz gondolom az ő idei nagy forditásuk -
#25318 evönsz te istenbarma. istenem mi folyik ebben a csapatban. -
#25317 na takarodj ebből a csapatból te szerencsétlen f*szkalap
semmit nem ér ez az ember... -
#25316 na piros... -
#25315 legkisebb gondunk most az, mikor mi is szenvedünk egy fos gólért. -
#25314 de legalább vezet a WBA az Ágyúsok ellen... -
ldobosi #25313 Majd a 2. félidőben odabaszunk :) -
#25312 Ismét egy szar nulla játékot játszunk,gratulálok... -
#25311 beszarok, hogy Berbávak így kibasztak! csóri gyerek végre csinálja ami a dolga, vezeti a góllövőt, erre padoztatják-.-
na de Park visszatért hurrráááá!
-
#25310 magyar digi megint nincs? :( -
#25309 16.00 Manchester United-Bolton
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream -
pilboy #25308 egyébként hasonlóan estek ki, mint mi tavaly:
2 gólos előnyben voltak, és könnyedén elszórakozták hazai pályán
(mondjuk náluk nem volt kiállítás)
tartok a mai meccstől a sok sérülés miatt
x-et tippezek -
#25307 Basszus, így ahogy közelednek a negyeddöntők, egyre inkább nyomaszt a tavalyi Bayern elleni kiesés emléke...
Az év egyik legszörnyűbb napja volt az. Ráadásul fogadtam is a németekre, mert éreztem, hogy valami geci módon tovább fognak jutni, de hogy így, azt álmomban nem gondoltam.
De sebaj, elátkoztam őket, főleg Robbent, akinek azóta van egy BL ezüstje, VB ezüstje, sokat volt sérült, most kiesteka BL-ből, kupából...
és ez még csak a kezdet:P -
pilboy #25306 Javier Hernandez idén 14 alkalommal találta el a kaput a bajnokságban, ebből 10 gól is lett.
-
pilboy #25305 .... hanem man utd-hotspur xDDDD -
#25304 hát ja, ennek az ágnak a győztese már fél lábbal döntős, bár Chls inkább esélyesebb, h a végén ott legyen(és ugye nekünk tavaly is sikerült az egyenes útról kiesnünk a picsába).
másik döntős szinte biztos, h spanyol lesz-.- de legalább nem El Clásico lesz a fináléban. -
#25303 elírtam mert ahonnan másoltam ott is elírták
szal ezek természetesen a negyeddöntők :D