Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
Park idegenben biztos pont. tõle támadásban nem lehet sokat várni, de nehezen játsszák át. ahogy írod, nagy munkabírása van. Giggs helyett mindig neki kéne kezdeni. aztán ha kell gól a végén, be kell küldeni helyette Giggseyt.
Pacal17
85. percben kinyomtam a sopcastet, mondom jó, 3-1-re nyertünk, erre most nézem a topikot 64 új üzenet... Már tudtam hogy gáz van 😄DD

giornalista
persze, egy pillanatig sem gondolom azt, hogy jobban értenék hozzá, mint Ferguson. errõl nincs szó, õ 24 éve lassan "hibátlanul" dolgozik. de látszik, hogy amit most erõltet, amiket mostanában húz, az nem jön össze, nem mûködik, nem lesz belõle semmi.

kezdeni kéne azzal valamit, hogy 1, de fõleg 2 gólos elõnynél a padlóra ülteti a csapatot, hogy most már csak várjuk meg a hármas sípszót, nem kell csinálni semmit...
Tyler1
Parkot amúgy nem értem miért csak 3-4 meccsenként játszatjuk. én nagyon bírom, mert kurva nagy akarattal játszik és jól. míg egy Nani max akk ha jó napja van. Giggs meg már kapuzárási pánik miatt egyre többet próbál bravúrozni de nem tud.
Valencia meg az a csendes veszedelem, labdát kap, elindul, beadja, aztán a többi már nem rajta múlik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cabell
Nem kéne azért ennyire okosnak lenni innen, Magyiból.

Halvány lila fingunk nincs nekünk, hogy a csapaton belül mi zajlik, mi annyit látunk, amennyit õk engednek nekünk látni a szuperbetanult és sablonos nyilatkozatokból és hírekbõl - azaz kb. semmit.

Itthon is megfigyelhetjük, hogy amint egy játékos mondd egy véleményt, vagy hasonlót, (lásd, most huszti) azonnal pattog az edzõ, hogy ezt miért kellett nyilvánosan miért nem vele beszélte meg, stb...

Az is lehet, hogy Fergie minden nap latex rurában szadomazozik Giggs-el egy sötét kamrában, vagy révpartikba jár el VDS-sel minden szombat este.

Mit tudhatunk mi itt a miértekrõl...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giornalista
ebben bízunk. de mi van, ha nem? mi van, ha kikapunk a Liverpooltól? utána jön 3 újabb könnyû meccs. mi lesz, ha csak 5 pontot szerzünk a 9 helyett?
giornalista
teljesen egyetértek. ez a meccs NEM CSAK a pénzrõl szólt, mert a topik lakói között is bárki összerak egy jobb csapatot a keret egészséges játékosaiból.

nálam egy VdS - Rafael, Vidic, Evans, Evra - Fletcher, Gibson - Nani, Berbatov, Park - Hernandez csapat állt volna fel. Park azért Valencia helyett, mert idegenben azért õ biztosabb pont. folyamatos szélváltás Nanival.
Cabell
Az úgyis meglesz...

giornalista
nem a bajnoki címrõl szól ez. a BL-hez is kéne kb. 70 pont! ez hogy fog ilyen ütemben összejönni? mondom, nehéz ellenfelünk még nem volt, az összes a 10-20. hely között lesz.
giornalista
valóban vehetnénk játékost, de hát nem veszünk. pedig pénzünk lenne, csak elköltjük Smallingra meg Bebére. Smalling jó vétel egyébként, hiányposztra jött, na de akkor is.

mi lesz itt, amikor egyszerre eltûnik a négy nagy öreg... tényleg igazolnunk kellene, de Fergie nem akar, nem tud, nem hajlandó. jönne ide játékos, ha megkeresnénk, ebben biztos vagyok. Európa 3-4. legkívánatosabb csapata vagyunk (Barca/Real, Inter, United a sorrend).
Cabell
Mellesleg ez egy nagy pillanata a focinak, de gyakorlatilag teljesen mindegy volt, hogy ma nyerünk-e vagy sem, mert számos oka van, amiért nem leszünk az idén bajnokok, mint ahogyan annak is, hogy ma miért nem nyertünk.

Mondjuk elég vicces...😄

Cabell
Az a baj, hogy az egész a köcsög pénzrõl szól, ezért nem igazoltunk idén sem klasszist, és ezért kell az öregjeinknek erõn felül teljesíteni még mindig, és Ronaldot is csak ezért adták el...

A tavalyi szezonból még ki lehetett volna valamit hozni egy kis mázlival és egy könnyû BL sorsolással pl - ami meg is volt - de már az a csapat sem volt elég ütõképes ahhoz, hogy pl a saját szerencséjét a kezébe vegye.

giornalista
igazából DR poszton azért megvagyunk. létszámra biztosan. Rafael sem volt olcsó, megkaphatná a lehetõséget. mellette JOS és Brown is tud DR-t, meg ugye ott van Neville és az árnyékjátékosunk, Hargreaves.

nekem van der Vaart fáj, de szinte szó szerint. nem bírom ki grimasz nélkül, ha valahol felbukkan a neve. egy klasszis szélsõ sem lett volna rossz (esetleg AM RLC, ha FM-nél akarok maradni), de igazi klasszis támadóra az árak miatt nem volt esélyünk...
Mayorpapa
Matt, szinte ugyanarra gondoltunk...egyszerre... <#hamm>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
Valencia hol van, nyaral? nem hiszem el, h õ nem alapkezdõ. biztosabb labdákat játszat meg mint Giggs, Nani, meg Park együttvéve.

Javier hol van, nyaral? nem lehet 2 csatár egy csapatban? Macheda miért nem játszhat soha?

nem tudom mivan Fergie-vel, de akkora lyukakat csinált a csapatba, h az nem igaz.

Rash87
Neville néha jó,bár már öreg.
De észre kellene venni,hogy Giggs+Scholes egy félidõs... nem kell erõltetni õket végig. Nem is tudom,miért bízik ennyire bennük.Oké,h sokat tettek a csapatért,de észre kellene venni,hogy már kevesek.
Egyébként Chicaritoval mi van?
vagy Valenciaval? Miért nem játszottak? Nem tudom,Valencia sérült-e,de ha ennyire nem fog kapni lehetõséget,el fog menni.

Glory, Glory Man. United!

Mayorpapa
Mikor ilyenekrõl van szó: Gary öreg, Rafael fiatal, tapasztalatlan, rögtön arra gondolok: akkor mi a búbánatért nem veszünk egy európai mércével mért jobbhátvédet, mint más csapat teszi? Könyörgöm, nem a WHU meg a Stoke vagyunk, ez a ManU! Hát senki nem akar hozzánk jönni? Mindenki menne a Realba, Interbe, Barcába? Nekem csak ez fáj nagyon, hogy mintha messze elkerülnének minket a topjátékosok, inkább mennek máshová, mint hozzánk! Fergie: tessék venni két-három játékost, mert ez így nem lesz jó sokáig (én azért bízom a csodában, hogy egy 3-ik, 4-ik hely összejön nekünk év végén)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Matthew Prosac
inkább igazolni kellett volna egy kész jobbszélsõt, aztán satu. ilyen Rafinhákat miért a Genoa igazol le, miért nem mi? (jó oké, azért mert nem kapna munkavállalási engedélyt, de valaki mást, aki nem 19 vagy 32 éves és jó?)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
hamar véget is ért számunkra. bár mindig van miért küzdeni... hátha összejön mégis a BL!
Cabell
Jézus, 3-3 lett? Ez a csapat nagyon mélyre süllyedt, akkora anti-winner gárda ez, hogy azt az ember úgy nézi, mint a nagymama a focizni nemtudó kisunokáját😞

giornalista
Rafaelnek egy hátránya van Neville-hez képest: nem olyan tapasztalt. mert nem játszatjuk!

nagyon jól szerel, nagyon gyors (míg Neville a Premier League bevallottan leglassabb szélsõ védõje), tehát vissza is ér, ha felmegy beadni.

a Rafael-Nani szélsõ páros persze nem vmi biztonságos, jobb, ha Park játszik elõtte. Evra már megoldja egyedül a balszélt, felnõtt a feladathoz. ettõl függetlenül a jövõt Rafael játszatása szolgálná jobban. 3 perc alatt 2 pontot vele is simán elvesztünk, meg nélküle is...

abban igazad van, hogy Rafael sokat maradt fent, de meg lehet neki tanítani, hogy ne tegye.
MR ME
easy van srácok, igyatok egy sört, ez még csak az idény eleje

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
nem errõl van itt szó. tavaly ezen a két meccsen kikaptunk, amiket most ikszre hoztunk...

haladunk az általatok kijelölt úton, csak nekünk nincs Berlusconi (vagyis van, de a reciproka: tõlünk kifelé tolják a pénzt, nem befelé). elöregedõ, haszontalan csapat, rossz eredményekkel és nagyon rossz edzõi felfogással, taktikával, utasításokkal.

a meccs elõtt bravúrnak tartottam volna az 1 pontot a Goodisbonan. ha 1-1 maradt volna, elégedett lennék. de erre mit lehet mondani? amikor egy néhány éve még BL-t ünneplõ csapat így szopja le az Evertont 5 perc alatt...
Matthew Prosac
Neville már szar, oké, de még mindig sokkal megbízhatóbb, mint Rafael. Ezen kívül nem lehet mindkét szélre támadó mentalitású védõt rakni, mert akkor még szarabb lesz a védelem. Evra így is sokat fut fel (jól is teszi), a másik oldalnak hátul kell maradnia, és Rafael ezt nem veszi mindig figyelembe. Lévén hogy brazil.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mayorpapa
hát, nagyon szomorú vagyok 😞 Ahelyett, hogy 100%-osak lennénk, helyette 4 pont hátrányból nézzük a Chelsea hátát. Én nem is értem mi történt a fiúkkal. Még a meccs elején írta valaki, hogy ha vezetünk, könnyelmûen ráülünk a vezetésre, nem koncentrálunk. Hát ez most totál beigazolódott! Evra miért lett lecserélve? Mert ha nem sérülés és nem rossz játék miatt, akkor sztem ez öngól volt SAF részérõl. Bár hozzáteszem Cahill a két legmagasabb védünk közül fejelt gólt... Kipattanókra nem figyeltünk a végén, ez most megbosszulta magát. Sokszor nyertünk mi is utolsó percben lõtt góllal, erre mondják: egyszer fent, egyszer lent. De még mindig csak a bajnokság legelején vagyunk, van még idõ javítani. (Persze a Chelsea már vezet is a WHU otthonában, õk ma sem fogják kímélni az ellenfelet...)

giornalista
ez hülyeség. amikor lehet az U18-on is bundázni, miért pont a PL-en tennék? nem tudna annyit fizetni a "fogadási csaló", hogy megérje ezzel foglalkozni mondjuk Naninak. ez teljesen elmebeteg elképzelés...
szucsy89
2 döntetlen után azért nem kéne ilyen szinten leírni a csapatodat.
Matthew Prosac
hagyjad már magad. bundagyanú... eszem megáll.
egyszerûen nem vagyunk ott fejben a végjáték során. túl "jóllakott" ez a csapat, a fél kezdõ elért már mindent. viszont giornalista helyében azért megválogatnám a szavaimat, amikor Fergusonról beszélek. nem kell pár szar meccs miatt 24 évet a semmibe venni. jusson eszedbe mit köszönhetünk neki.

nem az én pénztárcámról volt szó, hanem felvetettem a bundagyanút...mindenbe bele kell látni picit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

giornalista
más csapatok persze ezt is meg tudják csinálni. de vajon hogyan?

hát, nem O'Shea szûr náluk a középpályán, meg nincs már fent Scholes és Giggs sem, akiket le lehet futni. Neville-rõl jobb nem is beszélni, õ mutatja, hogy komoly gondok vannak nálunk edzõfronton. amikor egy 35 éves levitézlett, lassú, igazából soha nem jó védõ játszik a brazil tehetség Rafael helyett, akiben legalább a LEHETÕSÉG ott van.

ez nem véletlen, ezt direkt csinálja az Öreg. ahhoz, hogy Rafael játsszon a teljesen kilátástalan Neville helyett, nem kellenek eurótízmilliók!!
giornalista
ki a faszt érdekel a pénztárcád!?
giornalista
és 3-1 után megint teljesen visszaálltunk, húztunk egy teljesen értelmetlen cserét (Park OKÉ, de Giggs, esetleg JOS helyett, vagy Giggs helyett õ, JOS helyett Gibson!), elszórakoztuk a helyzeteinket (Nani-büntetõ) és a végén megint torokra szoptuk a faszt.

Ferguson az idei teljesítményével abszolút leszerepelt, méltatlan saját magához, a 20 éves sztenderdhez, amit mûvel. aki egy ilyen kezdõcsapatot tud kiállítani egy idegenbeli rangadóra a Manchester United lehetõségeivel, az megbukott. ha nem lenne 24 éve nálunk, ma úgy ki kéne kúrni, mint ahogy a macskát dobod, ha rászart a szõnyegre. nagyon össze kell szednie magát.

ja, és bajnokság? ne hülyíts már! a 4. hely bravúr lenne ettõl a megöregedett, lassú, betegesen rosszul motivált és rossz felfogásban játszó társaságtól.

nagy csapattal még nem játszottunk az idén, de 4 pontot már elszórtunk 4 forduló alatt. ez 38 alatt 38 elvesztett pont, amihez ha hozzáadjuk a biztos vereségeket ( Chelsea, Arsenal, Spurs, Aston Villa, Liverpool) és a meglepetés-kudarcokat (legyen még további három vereség), aztán az otthoniakat (Chelsea, Arsenal), az 10 vereség... önmagában újabb 38 elvesztett pont, a kettõt "összeadva" olyan 60 pontot fogunk elveszteni. maximum 114-et lehet szerezni, ez 52-t jelent.

Fulham-szint vagyunk. Európa Liga lesz jövõre, utána meg még az sem.

a közeljövõ: az év végén visszavonul Neville, Giggs, Scholes, van der Sar. az õ hiányukat Vidic eladásából illetve házon belül próbáljuk pótolni. Rooney maradni fog, de így is csak egy gyenge Everton-szintet fogunk tudni a következõ szezonban, BL-re esélyünk sem lesz. nagyjából egy tavalyi Liverpool-szezon néz ki nekünk jövõre, ha nem lesz meg a BL. és úgysem lesz meg. így!? ne vicceljünk!

kívülrõl nézve ez egy nagy nevû, de nagyon balfasz csapat. mint a Juventus az olaszoknál. õk meg a Pool a bizonyíték arra, hogy nem fog "úgyis sikerülni".
tippgyilkos meccs...Fulham ellen is vezettek mégis 2-2 lett, hát aki mindkét meccsre döntetlent tett nagy téttel az rohadt nagyot kaszálhatott, bánom az eszem, hogy nem tettem meg e két meccset döntetlenre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Chelseanek? ezek után mi már kurvára ne a Chelseahez mérjük az erõnket!
egyszerûen pofátlan és undorító taktika, h vezetésnél direkt magunkra húzzuk az ellenfelet.

MR ME
de ez mi volt már vazz, kapunk egy gólt, rúgunk 3at majd a 91-92. percben kapunk kettõt és 3:3
hát nóóóóóóóóóórmáááááááááááááális?? ezen én eskü csak röhögni tudok már 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

2 idegenbeli meccsen elszórtunk 4 pontot...
télleg kell ennyi elõnyt adni a chelsea-nek???<#falbav><#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
ne izgulj, a BL-hez nem lesz közünk. Chelsea, Arsenal, Tottenham, Liverpool.

undorítóan gyengék vagyunk, fejben, lábban, mindenhol! mindenki elmehet a picsába a mai meccs után.

Ferguson pedig megérdemli, amit kap. õ tette tönkre a csapatunkat. hiába tette õ naggyá, ez ma nem számít semmit.
Rash87
Most már én is azt mondom,h így nem lehet bajnokságot nyerni.
Fulham ellen mínusz 2 pont,mert nem tud Nani egy 11est belõni,aztán utolsó percekben semmit se csinál a csapat.

Mostani meccsen szintén... védelem semmit se ér. De hogy Scholest vagy Giggset mi a faszért kell játszatni 90 percen keresztül,az felfoghatatlan. Arról nem is beszélek,hogy egy védõt lecserél egy középpályásra SAF. Vicc. Meg is érdemlik.

Glory, Glory Man. United!

szopás😊, lesz ez még így se srácok

Tyler1
ilyen játék után szívbõl kívánom, h európa-liga helyezést se érjünk el! akkora nulla idén ez a csapat, h nézni is rossz.
komolyan mondom megérdemli Fergie is meg a vezetõség is, h kikapjunk minden csapattól.

MR ME
azt kellett volna

MR ME
vannak itt bajok azért bõven, 2 gólos elõnyt elszórni gyak 2 perc alatt sem azért nevetséges és nem egy ilyen múltú klubbhoz illõ gyerekes hiba!

giornalista
remélem, kapunk még egyet. elmehet a picsába a csapat. ez nevetséges volt, méltatlan.
MR ME
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ezt azért nem hiszem el 😄

limperatore
az szép 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
puff 3-3 :C

ilyen nincs.

MR ME
pfff ezt azért nem keleltt volna

giornalista
nem is volt valami jó, ha visszaemlékszel. Münchent egyébként az Öreg cseszte el, hiába keni másra. az elsõ 20 percben lõhettünk volna 3-4 gólt a németeknek és el van intézve. azonban mi inkább visszaálltunk, örültünk az away goalnak meg a 2-1-es vereségnek, otthon, 3-0-nál pedig az összes játékosunk azt gondolta, hogy véget ért a 180 perc.
Igen, annó rávarrták a München-t, de elõtte sem játszott már annyit, mint a megelõzõ szezonokban.