Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdeni kéne azzal valamit, hogy 1, de fõleg 2 gólos elõnynél a padlóra ülteti a csapatot, hogy most már csak várjuk meg a hármas sípszót, nem kell csinálni semmit...
Valencia meg az a csendes veszedelem, labdát kap, elindul, beadja, aztán a többi már nem rajta múlik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Halvány lila fingunk nincs nekünk, hogy a csapaton belül mi zajlik, mi annyit látunk, amennyit õk engednek nekünk látni a szuperbetanult és sablonos nyilatkozatokból és hírekbõl - azaz kb. semmit.
Itthon is megfigyelhetjük, hogy amint egy játékos mondd egy véleményt, vagy hasonlót, (lásd, most huszti) azonnal pattog az edzõ, hogy ezt miért kellett nyilvánosan miért nem vele beszélte meg, stb...
Az is lehet, hogy Fergie minden nap latex rurában szadomazozik Giggs-el egy sötét kamrában, vagy révpartikba jár el VDS-sel minden szombat este.
Mit tudhatunk mi itt a miértekrõl...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nálam egy VdS - Rafael, Vidic, Evans, Evra - Fletcher, Gibson - Nani, Berbatov, Park - Hernandez csapat állt volna fel. Park azért Valencia helyett, mert idegenben azért õ biztosabb pont. folyamatos szélváltás Nanival.
mi lesz itt, amikor egyszerre eltûnik a négy nagy öreg... tényleg igazolnunk kellene, de Fergie nem akar, nem tud, nem hajlandó. jönne ide játékos, ha megkeresnénk, ebben biztos vagyok. Európa 3-4. legkívánatosabb csapata vagyunk (Barca/Real, Inter, United a sorrend).
Mondjuk elég vicces...😄
A tavalyi szezonból még ki lehetett volna valamit hozni egy kis mázlival és egy könnyû BL sorsolással pl - ami meg is volt - de már az a csapat sem volt elég ütõképes ahhoz, hogy pl a saját szerencséjét a kezébe vegye.
nekem van der Vaart fáj, de szinte szó szerint. nem bírom ki grimasz nélkül, ha valahol felbukkan a neve. egy klasszis szélsõ sem lett volna rossz (esetleg AM RLC, ha FM-nél akarok maradni), de igazi klasszis támadóra az árak miatt nem volt esélyünk...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Javier hol van, nyaral? nem lehet 2 csatár egy csapatban? Macheda miért nem játszhat soha?
nem tudom mivan Fergie-vel, de akkora lyukakat csinált a csapatba, h az nem igaz.
De észre kellene venni,hogy Giggs+Scholes egy félidõs... nem kell erõltetni õket végig. Nem is tudom,miért bízik ennyire bennük.Oké,h sokat tettek a csapatért,de észre kellene venni,hogy már kevesek.
Egyébként Chicaritoval mi van?
vagy Valenciaval? Miért nem játszottak? Nem tudom,Valencia sérült-e,de ha ennyire nem fog kapni lehetõséget,el fog menni.
Glory, Glory Man. United!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nagyon jól szerel, nagyon gyors (míg Neville a Premier League bevallottan leglassabb szélsõ védõje), tehát vissza is ér, ha felmegy beadni.
a Rafael-Nani szélsõ páros persze nem vmi biztonságos, jobb, ha Park játszik elõtte. Evra már megoldja egyedül a balszélt, felnõtt a feladathoz. ettõl függetlenül a jövõt Rafael játszatása szolgálná jobban. 3 perc alatt 2 pontot vele is simán elvesztünk, meg nélküle is...
abban igazad van, hogy Rafael sokat maradt fent, de meg lehet neki tanítani, hogy ne tegye.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
haladunk az általatok kijelölt úton, csak nekünk nincs Berlusconi (vagyis van, de a reciproka: tõlünk kifelé tolják a pénzt, nem befelé). elöregedõ, haszontalan csapat, rossz eredményekkel és nagyon rossz edzõi felfogással, taktikával, utasításokkal.
a meccs elõtt bravúrnak tartottam volna az 1 pontot a Goodisbonan. ha 1-1 maradt volna, elégedett lennék. de erre mit lehet mondani? amikor egy néhány éve még BL-t ünneplõ csapat így szopja le az Evertont 5 perc alatt...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyszerûen nem vagyunk ott fejben a végjáték során. túl "jóllakott" ez a csapat, a fél kezdõ elért már mindent. viszont giornalista helyében azért megválogatnám a szavaimat, amikor Fergusonról beszélek. nem kell pár szar meccs miatt 24 évet a semmibe venni. jusson eszedbe mit köszönhetünk neki.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hát, nem O'Shea szûr náluk a középpályán, meg nincs már fent Scholes és Giggs sem, akiket le lehet futni. Neville-rõl jobb nem is beszélni, õ mutatja, hogy komoly gondok vannak nálunk edzõfronton. amikor egy 35 éves levitézlett, lassú, igazából soha nem jó védõ játszik a brazil tehetség Rafael helyett, akiben legalább a LEHETÕSÉG ott van.
ez nem véletlen, ezt direkt csinálja az Öreg. ahhoz, hogy Rafael játsszon a teljesen kilátástalan Neville helyett, nem kellenek eurótízmilliók!!
Ferguson az idei teljesítményével abszolút leszerepelt, méltatlan saját magához, a 20 éves sztenderdhez, amit mûvel. aki egy ilyen kezdõcsapatot tud kiállítani egy idegenbeli rangadóra a Manchester United lehetõségeivel, az megbukott. ha nem lenne 24 éve nálunk, ma úgy ki kéne kúrni, mint ahogy a macskát dobod, ha rászart a szõnyegre. nagyon össze kell szednie magát.
ja, és bajnokság? ne hülyíts már! a 4. hely bravúr lenne ettõl a megöregedett, lassú, betegesen rosszul motivált és rossz felfogásban játszó társaságtól.
nagy csapattal még nem játszottunk az idén, de 4 pontot már elszórtunk 4 forduló alatt. ez 38 alatt 38 elvesztett pont, amihez ha hozzáadjuk a biztos vereségeket ( Chelsea, Arsenal, Spurs, Aston Villa, Liverpool) és a meglepetés-kudarcokat (legyen még további három vereség), aztán az otthoniakat (Chelsea, Arsenal), az 10 vereség... önmagában újabb 38 elvesztett pont, a kettõt "összeadva" olyan 60 pontot fogunk elveszteni. maximum 114-et lehet szerezni, ez 52-t jelent.
Fulham-szint vagyunk. Európa Liga lesz jövõre, utána meg még az sem.
a közeljövõ: az év végén visszavonul Neville, Giggs, Scholes, van der Sar. az õ hiányukat Vidic eladásából illetve házon belül próbáljuk pótolni. Rooney maradni fog, de így is csak egy gyenge Everton-szintet fogunk tudni a következõ szezonban, BL-re esélyünk sem lesz. nagyjából egy tavalyi Liverpool-szezon néz ki nekünk jövõre, ha nem lesz meg a BL. és úgysem lesz meg. így!? ne vicceljünk!
kívülrõl nézve ez egy nagy nevû, de nagyon balfasz csapat. mint a Juventus az olaszoknál. õk meg a Pool a bizonyíték arra, hogy nem fog "úgyis sikerülni".
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyszerûen pofátlan és undorító taktika, h vezetésnél direkt magunkra húzzuk az ellenfelet.
hát nóóóóóóóóóórmáááááááááááááális?? ezen én eskü csak röhögni tudok már 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
télleg kell ennyi elõnyt adni a chelsea-nek???<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
undorítóan gyengék vagyunk, fejben, lábban, mindenhol! mindenki elmehet a picsába a mai meccs után.
Ferguson pedig megérdemli, amit kap. õ tette tönkre a csapatunkat. hiába tette õ naggyá, ez ma nem számít semmit.
Fulham ellen mínusz 2 pont,mert nem tud Nani egy 11est belõni,aztán utolsó percekben semmit se csinál a csapat.
Mostani meccsen szintén... védelem semmit se ér. De hogy Scholest vagy Giggset mi a faszért kell játszatni 90 percen keresztül,az felfoghatatlan. Arról nem is beszélek,hogy egy védõt lecserél egy középpályásra SAF. Vicc. Meg is érdemlik.
Glory, Glory Man. United!
komolyan mondom megérdemli Fergie is meg a vezetõség is, h kikapjunk minden csapattól.
hát ezt azért nem hiszem el 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco